A társkereső, ahol megtalálod a párod!

Regisztrálj ingyenesen, ismerkedj kötetlenül, és találd meg életed igazi nagy szerelmét!

Ingyenes regisztráció

Súgó

Üzenetek

 1. Hogyan küldhetek üzenetet?

  Látogasd meg annak a társkeresőnek a profilját, akivel kapcsolatba szeretnél lépni, majd nyomd meg az "Üzenet" gombot a profilja bal oldalán. A felugró ablakba írd le az üzeneted, majd kattints a "Küldés" gombra.

 2. Hogyan értesülök arról, ha valaki üzenetet írt nekem?

  Amikor írnak neked, az "Üzenetek" menüpont mellett egy szám jelenik meg - erre kattintva olvashatod el a leveleket. A "Beállítások" menüpont alatt kérheted, hogy minden új üzenetről e-mail értesítést küldjünk, ha épp nem vagy épp az oldalon.

 3. Honnan tudhatom, hogy elolvasták-e az üzeneteimet?

  Csak Prémium tagsággal láthatod azt, hogy elolvasták-e már az üzeneteid. Legyél Prémium tag Te is, mely további hasznos előnyökkel is jár! Az üzeneteknél mindig a legutolsó elküldött üzeneted alatt fogja jelezni a rendszer, ha elolvasták amit írtál.

 4. Hány üzenetet küldhetek naponta?

  Senki nem szereti, ha elárasztják levélszeméttel, ezért csak 2 emberrel léphetsz kapcsolatba naponta ingyenesen. Ezzel a napi korlátozásával a weboldal biztonságát és színvonalát igyekszünk megőrizni. Prémium tagsággal sokkal több társkeresővel veheted fel a kapcsolatot.

Kedves Társkereső!

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső közösségben! A legdinamikusabban fejlődő társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!