Társkereső Székesfehérvár

Legújabb székesfehérvári társkereső nők

Rózsika, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Becsületes, szorgalmas és nagyon toleráns ember vagyok. Nem kalandot keresek és nem flörtölni akarok. Olyan társat keresek, ha van olyan ffi, akire fel tudok nézni, aki tudja a belső értékeket becsülni és tisztelni, aki nem a kihívóan öltöző és viselkedő, kényeskedő nőket értékeli! A külső folyamatosan változik, de az emberi érzések maradandóak. Sem a kor, sem az érdeklődési szempont nem másodlagos nálam. Lehessen vele kommunikálni, amihez elengedhetetlen a tájékozottság. Fotelhercegek, a kapcsolatban, házasságban és "csak" különélők nem nyerőek. Kreatív, kissé pörgős nagyi vagyok. Nem vagyok előfizető, de profilt nem vállaló társkeresőt sumáknak tartok, az ilyen nem érdekel. Mindenáron nem akarok ismerkedni. A megadott paraméterek mérvadóak, gyerekem korabeliek ne próbálkozzanak, mert azonnal tiltom őket! Kissé domináns személyiség vagyok, de nem szégyellem.
Bársony, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Magamról annyi, hogy gyakorló, hívő keresztény vagyok, és nem szex partnert keresek. Tehát ha csak annyi a vallással a kapcsolatod, hogy csecsemő korban meg kereszteltek, görgess tovább.
Alexa, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Alexa, 18
Társkereső Székesfehérvár
Leszbi vagyok.
Jessica, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Társkereső Székesfehérvár
Egyet kérek tőletek Fiatal 25 30 éves pasid hadjátok békén idősebb korosztályt keresek 45-től felfele mert a fiatal pasik egyszerűen nem tudják férfias kötelességüket nem tudnak udvarolni nem tudnak igazi férfiak lenni ha elérted az életkorodat legalább vagy 45 éves csak akkor írj rám fiatalabbaknak nem írok vissza Sziasztok legyen szép a napotok
Új társkereső

Legújabb székesfehérvári társkereső férfiak

Iván, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Iván, 39Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 39 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális szinten is stabil lábakon állni. Diplomával rendelkezem. Nem panaszkodhatok az eddigi életemre, hiszen nagyon sokszor megsimogatta már az arcomat, annyi alkalommal, amely kellő önbizalmat tud adni! Ugyanakkor természetesen pofonokat is adott, egy némelyik erejétől olykor még a csillagokat is számoltam:) De hát ugye ez a szép az életben. Átélni, megélni a lelki mélységeket, és a magasságokat is! Ezzel kapcsolatban tehát elmondhatom, hogy elég magas az érzelmi intelligenciám. Életem során voltak menyasszonyaim, de a sors úgy hozta, hogy az oltárig már nem sétáltunk el, házas tehát nem voltam, gyermekem nincs. Egyébként szeretnék majd ha a megfelelő személy betoppan az életembe. Alapvetően szerény embernek tartom magam, ezért most csak a tényszerűség kedvéért írom le: van egy saját nagyon klassz lakásom Székesfehérváron, amelyben ugyan egyedül élek, de minden körülmény és feltétel adott lehet a jövő tervezéséhez is. Mivel zsákbamacskát sem szeretnék árulni, ezért fontos tudni rólam, hogy állapotomnál fogva túrázni, hegyeket mászni nem igazán lehet velem.. Ellenben nemrégiben szert tettem a mozgássérültek "Harley Davidson"-ára, így már jó nagy távolságokat is meg lehet velem akár tenni. Autóval is rendelkezem. Nem számít, hogy milyen fogyatékossággal élsz vagy ha éppen egészséges vagy, mert az esély mindenkié! Partner vagyok ha Szereted a mozit, színházat. Esetleg a Wellness lehetőségét. Reményeim szerint még 2020-ban sem hatnak szentimentálisnak és elhanyagolhatónak a következő emberi tulajdonságok, párkapcsolati elkötelezettségek, mint a: HŰSÉG, BIZALOM, KITARTÁS, egymás mellett, egymás iránt. Ha ugyanis ezek a stabil attitűdök megvannak, nos, igen, akkor nemcsak életet, de akár várakat is tervezhetünk együtt!:) Örök optimista vagyok, annak ellenére is, hogy a Főnixmadár szerepét többször is betöltöttem már, sok váratlan életbéli újratervezéssel, ezért summázva az eddigieket igazán szeretnék SZERETNI valakit, akivel már nem kell semmi másra koncentrálni, csupán a SZERELEM mentén kiteljesedni. Egyedül sétálok tehát a keresgélés ösvényén még, így azt kívánom, hogy szegélyezd az utam, és legyen szerencsénk!
István, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Normálisan gondolkodó kedves, humoros, értelmesnek tartott férfi vagyok.
Ádám, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Ádám, 29
Társkereső Székesfehérvár
Sziasztok 29 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek van egy kutyám van 8 db tetkóm meg egy piercingem ha fel keltetem érdeklődésed akkor írj bátran.
Ákos, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Ákos, 49
Társkereső Székesfehérvár
"Olyan társat szeretnék, aki őszinte, akivel kinyitjuk egymásnak a szivünket, egymás szivébe beköltözünk, bezárjuk magunkba.. tisztán látjuk egymást, hűséges, szeret, és megbecsül, akiben megbízhatok, ha problémák adódnak leülünk és megbeszéljük. Ugyanezt nyujtanám forditva feléd. Ebben töretlen vagyok, és nem alkuszom.. Akivel boldogan felkelek, átkarolom, hozzám bujik, megpuszilom, kávét főzünk, vásárolunk, kertet szépitünk, kirándulunk, lefekszünk és minden nap szép vele, boldogok vagyunk, szivünkből szeretjük egymást"""". Talán egy a gondolatunk? Te is erre vágysz?... Ákos
Új társkereső

Társkereső Székesfehérvár: első találkozás

Székesfehérvár rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 1068 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Székesfehérvár városában megszámlálhatatlan étterem szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. A randihely helyszínét mindig úgy válasszuk meg, hogy figyelembe vesszük azt, hogy milyen a randipartner, mit szeret, hogy már az első pillantás is felejthetetlen legyen. A legjobb az, ha közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így szinte biztos, hogy egy maradandó élménnyel gazdagodunk Székesfehérvár városában. Mindenképp olyan helyszínt válasszunk ami romantikus, csendes, ezzel is segítve az ismerkedést randipartnerünkkel. A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni. Ha nem találsz randihelyet Székesfehérvár városában akkor érdemes megnézni a környező városokat, hiszen onnan is 35591 társkereső keresi a szerelmet.

Fényképes székesfehérvári társkereső nők

Ica, társkereső Székesfehérvár
Fényképek9
Ica, 60
Társkereső Székesfehérvár
Szép vagyok hódítani akarok.
Beáta, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Beáta, 55
Társkereső Székesfehérvár
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt, hogy végre megnyugodva boldogan éljünk. De közben vidám, pezsgő életet élek, szeretem a természetet, a nagy sétákat az erdő szélén, tóparton, kutyámmal, kertemben lenni, házamat vagy bútort is felújítani. sok dolog érdekel, és sok mindent megtanultam csinálni, de örülnék már ha nem egyedül kéne. Bár gyógyszerész voltam, már természetgyógyászattal, és masszázzsal foglalkozom. Több éve elváltam, lányom külföldön él. örülnék ha végre mellém szegődne valaki aki stabilizál, vagy hogy közös csónakban evezzünk. vagy csak néha együtt táncoljunk.
Ibolya, társkereső Székesfehérvár
Fényképek8
Ibolya, 49
Társkereső Székesfehérvár
Szeretem a természetet a kirándulást szeretek főzni szeretek táncolni egy éjszakás futókaland alkalmi laza kapcsolat házasságban élők nem érdekelnek. Kalandorok kíméljenek aki a profitját nem vállalja tiltom.
Éva, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Születésnapi torta Születésnapja volt
Éva, 50Születésnapi torta
Társkereső Székesfehérvár
Születésnapi torta Születésnapja volt
Vidám, mindig pozitív, barátságos nőnek tartom magam. Elég nyugodt természetem van, talán túlságosan is.. Tartós, komoly kapcsolatot keresek, olyat, amiben fontos a bizalom, a tisztelet, az, hogy mindketten tudjuk, hogy bármikor számíthatunk a másikra. Aktív életet élek, szeretek sportolni, utazni, érdekel a gasztronómia, szívesen megyek étterembe vagy például borkóstolóra.
Fényképes társkereső

Fényképes székesfehérvári társkereső férfiak

Nagy, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Nagy, 19
Társkereső Székesfehérvár
Szeretek sportolói zenét hallgatni futni bicozni.
Balázs, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Nyugodt, végtelenül türelmes, hűséges és ragaszkodó vagyok. Az őszinteség nálam alapvető.
Sándor, társkereső Székesfehérvár
Fényképek5
Társkereső Székesfehérvár
Élet vidám srácnak tartom magam. Szabadidőmbe bármit szívesen csinálok ha van kivel. Semmi jónak nem vagyok az elrontja. Tovább nem fényezem magam, ha kíváncsi vagy ismerj meg milyen is vagyok valójában.
Zoltán, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Társkereső Székesfehérvár
30 éve működő vállalkozást vettem át, így nagyon sokat dolgozom. De ezt hagyjuk egyenlőre :) Olyan nőt keresek aki csinos, és okos. Továbbá nem zavarja ha étterembe kell menni, vagy külföldre, vagy kirándulni. Nem kell 20 éves anyuci apuci elkényeztetett kislánya. Független nőt keresek aki dolgozik, és nem eltartott akar lenni. Nyilván mindent meg fog kapni. Aki ha hazaesik a munkábol/ én elmeséli milyen napja volt. Akivel együtt küzdünk minden nap. Telefon/Selfie/Insta huszárok kíméljenek. Félre értés ne essék. Ez nem az a műsor ahol tehetős férfi keres, ostoba cicababákat. Őszinte vagyok, és nyers. Sajnálom a tündérmesékben nem hiszek, csak a való világban, és a szavak helyett a tettekben. Illetve nem Profession hirdetés hogy a "Jelentkezem" gombra kattintva önéletrajzokat várok!:) Illetve, köszönöm, hogy elolvastad a félreértéseket elkerülése végett!:) További szép napot hölgyeim!:)
Fényképes társkereső

50 feletti székesfehérvári társkereső nők

Rózsika, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Becsületes, szorgalmas és nagyon toleráns ember vagyok. Nem kalandot keresek és nem flörtölni akarok. Olyan társat keresek, ha van olyan ffi, akire fel tudok nézni, aki tudja a belső értékeket becsülni és tisztelni, aki nem a kihívóan öltöző és viselkedő, kényeskedő nőket értékeli! A külső folyamatosan változik, de az emberi érzések maradandóak. Sem a kor, sem az érdeklődési szempont nem másodlagos nálam. Lehessen vele kommunikálni, amihez elengedhetetlen a tájékozottság. Fotelhercegek, a kapcsolatban, házasságban és "csak" különélők nem nyerőek. Kreatív, kissé pörgős nagyi vagyok. Nem vagyok előfizető, de profilt nem vállaló társkeresőt sumáknak tartok, az ilyen nem érdekel. Mindenáron nem akarok ismerkedni. A megadott paraméterek mérvadóak, gyerekem korabeliek ne próbálkozzanak, mert azonnal tiltom őket! Kissé domináns személyiség vagyok, de nem szégyellem.
Bársony, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Magamról annyi, hogy gyakorló, hívő keresztény vagyok, és nem szex partnert keresek. Tehát ha csak annyi a vallással a kapcsolatod, hogy csecsemő korban meg kereszteltek, görgess tovább.
Alexa, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Alexa, 18
Társkereső Székesfehérvár
Leszbi vagyok.
Jessica, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Társkereső Székesfehérvár
Egyet kérek tőletek Fiatal 25 30 éves pasid hadjátok békén idősebb korosztályt keresek 45-től felfele mert a fiatal pasik egyszerűen nem tudják férfias kötelességüket nem tudnak udvarolni nem tudnak igazi férfiak lenni ha elérted az életkorodat legalább vagy 45 éves csak akkor írj rám fiatalabbaknak nem írok vissza Sziasztok legyen szép a napotok
Társkereső 50 felett

50 feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Iván, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Iván, 39Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 39 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális szinten is stabil lábakon állni. Diplomával rendelkezem. Nem panaszkodhatok az eddigi életemre, hiszen nagyon sokszor megsimogatta már az arcomat, annyi alkalommal, amely kellő önbizalmat tud adni! Ugyanakkor természetesen pofonokat is adott, egy némelyik erejétől olykor még a csillagokat is számoltam:) De hát ugye ez a szép az életben. Átélni, megélni a lelki mélységeket, és a magasságokat is! Ezzel kapcsolatban tehát elmondhatom, hogy elég magas az érzelmi intelligenciám. Életem során voltak menyasszonyaim, de a sors úgy hozta, hogy az oltárig már nem sétáltunk el, házas tehát nem voltam, gyermekem nincs. Egyébként szeretnék majd ha a megfelelő személy betoppan az életembe. Alapvetően szerény embernek tartom magam, ezért most csak a tényszerűség kedvéért írom le: van egy saját nagyon klassz lakásom Székesfehérváron, amelyben ugyan egyedül élek, de minden körülmény és feltétel adott lehet a jövő tervezéséhez is. Mivel zsákbamacskát sem szeretnék árulni, ezért fontos tudni rólam, hogy állapotomnál fogva túrázni, hegyeket mászni nem igazán lehet velem.. Ellenben nemrégiben szert tettem a mozgássérültek "Harley Davidson"-ára, így már jó nagy távolságokat is meg lehet velem akár tenni. Autóval is rendelkezem. Nem számít, hogy milyen fogyatékossággal élsz vagy ha éppen egészséges vagy, mert az esély mindenkié! Partner vagyok ha Szereted a mozit, színházat. Esetleg a Wellness lehetőségét. Reményeim szerint még 2020-ban sem hatnak szentimentálisnak és elhanyagolhatónak a következő emberi tulajdonságok, párkapcsolati elkötelezettségek, mint a: HŰSÉG, BIZALOM, KITARTÁS, egymás mellett, egymás iránt. Ha ugyanis ezek a stabil attitűdök megvannak, nos, igen, akkor nemcsak életet, de akár várakat is tervezhetünk együtt!:) Örök optimista vagyok, annak ellenére is, hogy a Főnixmadár szerepét többször is betöltöttem már, sok váratlan életbéli újratervezéssel, ezért summázva az eddigieket igazán szeretnék SZERETNI valakit, akivel már nem kell semmi másra koncentrálni, csupán a SZERELEM mentén kiteljesedni. Egyedül sétálok tehát a keresgélés ösvényén még, így azt kívánom, hogy szegélyezd az utam, és legyen szerencsénk!
István, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Normálisan gondolkodó kedves, humoros, értelmesnek tartott férfi vagyok.
Ádám, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Ádám, 29
Társkereső Székesfehérvár
Sziasztok 29 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek van egy kutyám van 8 db tetkóm meg egy piercingem ha fel keltetem érdeklődésed akkor írj bátran.
Ákos, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Ákos, 49
Társkereső Székesfehérvár
"Olyan társat szeretnék, aki őszinte, akivel kinyitjuk egymásnak a szivünket, egymás szivébe beköltözünk, bezárjuk magunkba.. tisztán látjuk egymást, hűséges, szeret, és megbecsül, akiben megbízhatok, ha problémák adódnak leülünk és megbeszéljük. Ugyanezt nyujtanám forditva feléd. Ebben töretlen vagyok, és nem alkuszom.. Akivel boldogan felkelek, átkarolom, hozzám bujik, megpuszilom, kávét főzünk, vásárolunk, kertet szépitünk, kirándulunk, lefekszünk és minden nap szép vele, boldogok vagyunk, szivünkből szeretjük egymást"""". Talán egy a gondolatunk? Te is erre vágysz?... Ákos
Társkereső 50 felett

Társkeresők horoszkóp szerint

Keresd meg a párod a csillagjegye alapján! Válassz ki egy csillagjegyet és máris láthatod, hogy kik azok akik hozzád illenek.

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető székesfehérvári társkereső nők

Évi, társkereső Székesfehérvár
Fényképek6
Évi, 59
Társkereső Székesfehérvár
Legyen ez egy olyan nap, amikor két ismeretlen találkozik és csak annyit akarnak elsőre, hogy legyen-e második alkalom? Aki esetleg szeretne megismerni írjon mert akkor látom és tudok válaszolni. Köszönöm
Mária, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Mária, 59
Társkereső Székesfehérvár
A szeretet lángra kapott barátság. Csendes megértés, kölcsönös bizalom, életünk megosztása egymással és megbocsájtás. Hűség és összetartozás jó és rossz időkben. A szeretet nem vár el tökéletességet, és elnézi az emberi gyengeségeket. A szeretet megelégszik a jelennel és reménye van a jövőre nézve, és nem a múlton tépelődik. Ha van szeretet az életedben, az pótol sok mindent, ami hiányzik. Ilyen szeretet-közösség kialakításához keresek korban is hozzám illő társat.
Ajri, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Ajri, 56
Társkereső Székesfehérvár
Őszinteség, humor és állatszeretet.
Andrea, társkereső Székesfehérvár
Fényképek13
Andrea, 53
Társkereső Székesfehérvár
Mámor íze Ó szerelem, te mámor íze, Szív és lélek örök reménysége, Vágy, gyönyör, bimbózó csodája, Kitárul az éden, s a pokol kapuja. Szerelem mindig jön, s árad feléd, Mint az Ámor nyila hasít beléd, Árad a szívedből az öröm, s a gyönyör, Mikor az égre a hajnal fénye rátör. Lángol a lélek, s tüzel a szív, Vágy perzsel, s a gyönyör hív, Izzig a szív a lélek sugarán, Mint éj a csillagok parazsán. Szép tekinteted csillogva ragyog, Szenvedélyed tüze hevesen lobog, Mosolyod őrzi a nyári napnak fényét, Meghitt szavaid a tavasz halk zenéjét, Sugárzó szép szemed a tó ragyogását, Akárhol is vagy érezd a szív dobbanását. Gondolatok a szerelemről Szerelem a vágy érzéséből fakad, Mely fellobbantja azt a lángot, Amely a lélek mélyén izzott. Szerelem az egyetlen olyan szenvedély, Amely képes minden képtelenségre, Kínzó fájdalomra, s a vak gyülöletre. Szerelem olyan, mint a Tavasz, Elhozza a reménynek sugarát, Melyből boldogabb lesz a világ. Szerelem egy csodálatos mámor, Mely elvakít, elbűvöl, s elvarázsol, S nem ismerünk határokat:akkor. Szerelem a józan észt összezavar, De ha ez mind hiányzik a szívből, Akkor a lélek kong az ürességtől. A szerelem érzése idővel lanyhul, De a szeretet átveszi azt a szerepet, Amely szorrosá teszi az érzelmi köteléket. Mit keresek? Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életed, is rábíznád. Szeretet az, amikor bíztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszoritja a kezed... És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrödtten, kócosan, és te boldog vagy. Én ezt keresem!
Ingyenes társkereső

Ingyenesen megismerhető székesfehérvári társkereső férfiak

Miki, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Miki, 51
Társkereső Székesfehérvár
Székesfehérvári hölgyet keresek. Vékony, nagyon vékony testalkatút. Dohányzok, ha ez valakinek visszatetsző, hát így jártam.. Szeretek olvasni, bringázni, sétálni. Bár 50 vagyok, de nem igazán nőttem fel. Azért felelősség tudatom van. Kiöltözni nem tudok, tehát egy kosztümös csaj mellett hülyén érezném magam. Fontosnak tartom a hűséget, toleranciát, humorérzéket. Ja, és nem feltétlen összeköltözésben gondolkodom. Köszi, hogy elolvastad.
Tony, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Tony, 44Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Hosszú távú párkapcsolatot keresek egy HÖLGYET. Külső tulajdonságok: Nem szexbombát, de kifejezetten nőies nőt keresek, aki nem csak az alapján lehet megkülönböztetni egy férfitől, hogy van 2 cicije. (Gyengébbek kedvéért minimum válig érő haj, nincs sörhasa, nőiesen öltözködik, viselkedik, stb. ) Nem olyan apró részletek számítanak, hogy alacsony vagy magas, karcsú vagy telt, nagy vagy kis cicis, stb. vagy, hanem az összhatás milyen. Belső tulajdonságok: Nem árt, ha intelligens, kedvesem kooperatrív és nem kompetitív vagy. (Ha érted a 2 szó közti különbséget, akkor már kész főnyeremény vagy nekem. ) Nem várom el hogy házitündér legyél. Majdnem teljesen automaizált háztartáasom van. Tudok főzni, mosni, vaslani, stb. magamra. Erre nem kell nő. Nekem TÁRS kell, akiért érdemes dolgoznom, akivel lehet közös progromokat csinálni, nyaralni. Nem árt, ha ven átfedés a kedvenc filmjeink, zenéink, köynveink, sorozatinak közt és az főnyereme lenne, ha szeretnéd a társasjákékokat is. Most magamról egy kicsit. INTJ vagyok. Ez mit is jelent? KÉT PÉLDA: Nyaralás előtt körültekintően választom ki a megfelelő hotelt, autót, repülőjegyet és környéket: a végén a legtöbb opciót kihúzom a listáról, és csak a leginkább tökéletesnek tűnő alternatívák maradnak. A nyaraláson kb. ugyanazt teszen, amit otthon: olvasok, fekszem, pihenek és szeretkezem, csak mindezt mediterrán éttermekben, tengerparton. Rengeteg téma van, amik érdekel, de ezek többsége általában nem tart számot az emberek érdeklődésére. (sci-fi, fantasy, stb. ) A bulikon megszokott bájcsevegés meg idétlenkedés rendszerint betegre untat. Holott, ha találok közös témát másokkal, akkor képes vagyok felvillanyozódni és rögtön közlékeny meg érdeklődő leszek. Az a kevés ember és néhány barát és az aktuális párom, mindig és midneben számíthat rám. Ezt nagyon szeretik bennem. AZ INTJ-kről BŐVEBBEN Az INTJ-k szívesen osztják meg tudásukat másokkal, magabiztosak a választott téma alapos ismeretében, de szívesebben szövik és valósítják meg briliáns terveiket, mintsem hogy olyan “hasztalan” dolgokra fecséreljék gondolataikat, mint például a pletyka. Az INTJ-k látszólag teljesen összeférhetetlen tulajdonságokat hordoznak magukban, ami teljesen érthető, ha pusztán a racionalitás felől közelítjük meg a témát. Például a legálmodozóbb idealisták és a legkeserűbb cinikusok, ami tökéletes ellentmondásnak tűnik. Ezt akkor lehet feloldani, ha tudjuk róluk, hogy egyrészt hisznek abban, hogy kellő energiával, intelligenciával és gondolkodással mindent el lehet érni, másrészt viszont úgy gondolják, hogy az emberek lusták, rövidlátóak és önzők ahhoz, hogy meg is valósítsák céljaikat. Az egyszer biztos azonban, hogy őket magukat nem akadályozza cinizmusuk abban, hogy az általuk fontosnak vélt célokat elérjék. Ha elvekről van szó, légy sziklakemény! Az INTJ-k magabiztosságot és egyfajta misztikusságot sugároznak. Éles eszű megfigyeléseik, eredeti ötleteik és kőkemény logikájuk segítségével minden változást átvisznek, csupán akaratuk és személyiségük erejével. Néha úgy tűnhet, feltett szándékuk, hogy szétszedjenek, majd újra összerakjanak minden egyes elképzelést és rendszert, amivel csak találkoznak, mely “munkában” maximalizmusuk és erkölcsük a fő hajtóerő. A szabályok, korlátok és hagyományok teljesen felfoghatatlan fogalmak az INTJ-k számára: szerintük mindent meg kell kérdőjelezni és újra kell értékelni. Ha csak egy mód van rá, arra törekednek, hogy az ő szakmailag felülmúlhatatlan, néha érzéketlen, de szinte mindig a hagyományostól eltérő módszereik és elképzeléseik valósuljanak meg. Ez a fajta viselkedés nem ösztön által vezérelt, ugyanis az INTJ-k mindig próbálnak racionálisak maradni, függetlenül attól, hogy milyen vonzó a végcél. Minden ötletnek és elképzelésnek (akár sajátjuk, akár a másé) át kell mennie az örök kérdés szűrőjén: “Ez biztosan jó lesz így?” Ezt a kérdést teszik fel mindig, minden élő és élettelen dologgal kapcsolatban, és ez okozza legnagyobb problémáikat. Ha magányosan utazik az ember, többet gondolkodik Az INTJ-k fantasztikusan tájékozottak és műveltek azokon a területeken, amelyekben volt lehetőségük elmélyedni – de a társas érintkezés nem tartozik ezekhez a területekhez. A füllentés vagy csevegés már önmagukban is nagy kihívást jelentenek számukra, akik szomjazzák az igazságot és a mély gondolatokat, de sokszor odáig is elmennek, hogy a társadalom bizonyos bevett szokásait egyenesen ostobának tartják. Jobb tehát számukra, ha maradnak ott, ahol kényelmesen érzik magukat, vagyis reflektorfényen kívül. Ott aztán, az ismerős terepen magabiztosan tündökölhetnek, magukhoz vonzva a hasonló temperamentumú és érdeklődésű embereket. Az INTJ-k úgy élik az életet, mintha az egy nagy sakkjátszma volna, ahol megfontoltan és okosan tesznek minden lépést, mindig új taktikákon, stratégiákon és lehetőségeken törik a fejüket. Próbálnak egy lépéssel mindig a többiek előtt haladni, hogy a mindenkori helyzetnek urai tudjanak maradni, miközben mozgásszabadságukat egy pillanatra sem akarják elveszíteni. Ez persze nem jelenti azt, hogy lelkiismeret nélkül cselekszenek, bár sok más személyiségtípus számára az INTJ-k érzelmeket nélkülöző döntései ezt sugallják. Ez magyarázza azt is, hogy miért ezt a típust személyesíti meg sok negatív szereplő és meg nem értett hős.
Tamás, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Tamás, 27
Társkereső Székesfehérvár
25 éves vagyok, Szeretek utazni és sok sok új dolgot kipróbálni még, de már egyedül nem oly jó :( Valakivel kettesbe bejárni azokat a helyeket ahol még nem jártunk a világba. De írj és jobban megismerjük egymást és valami csak lesz.
Laci, társkereső Székesfehérvár
Fényképek5
Laci, 54
Társkereső Székesfehérvár
Vig kedélyű, őszinte, lelkiismeretes, fickó vagyok. Nem iszom, nem dohányzom. Egy "káros"szenvedélyem van, az állattartás. Olyan társat keresek aki elfogad ilyennek amilyen vagyok és nem akar meg változtatni. Olyan társat keresek aki szeretni és megbecsülni tudna Egy "intelligens" parasztgyereket. Csak azt várom el amit jómagam is nyújtani tudok.
Ingyenes társkereső

Elit székesfehérvári társkereső nők

Rózsika, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Becsületes, szorgalmas és nagyon toleráns ember vagyok. Nem kalandot keresek és nem flörtölni akarok. Olyan társat keresek, ha van olyan ffi, akire fel tudok nézni, aki tudja a belső értékeket becsülni és tisztelni, aki nem a kihívóan öltöző és viselkedő, kényeskedő nőket értékeli! A külső folyamatosan változik, de az emberi érzések maradandóak. Sem a kor, sem az érdeklődési szempont nem másodlagos nálam. Lehessen vele kommunikálni, amihez elengedhetetlen a tájékozottság. Fotelhercegek, a kapcsolatban, házasságban és "csak" különélők nem nyerőek. Kreatív, kissé pörgős nagyi vagyok. Nem vagyok előfizető, de profilt nem vállaló társkeresőt sumáknak tartok, az ilyen nem érdekel. Mindenáron nem akarok ismerkedni. A megadott paraméterek mérvadóak, gyerekem korabeliek ne próbálkozzanak, mert azonnal tiltom őket! Kissé domináns személyiség vagyok, de nem szégyellem.
Bársony, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Magamról annyi, hogy gyakorló, hívő keresztény vagyok, és nem szex partnert keresek. Tehát ha csak annyi a vallással a kapcsolatod, hogy csecsemő korban meg kereszteltek, görgess tovább.
Alexa, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Alexa, 18
Társkereső Székesfehérvár
Leszbi vagyok.
Jessica, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Társkereső Székesfehérvár
Egyet kérek tőletek Fiatal 25 30 éves pasid hadjátok békén idősebb korosztályt keresek 45-től felfele mert a fiatal pasik egyszerűen nem tudják férfias kötelességüket nem tudnak udvarolni nem tudnak igazi férfiak lenni ha elérted az életkorodat legalább vagy 45 éves csak akkor írj rám fiatalabbaknak nem írok vissza Sziasztok legyen szép a napotok
Elit társkereső

Elit székesfehérvári társkereső férfiak

Iván, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Iván, 39Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 39 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális szinten is stabil lábakon állni. Diplomával rendelkezem. Nem panaszkodhatok az eddigi életemre, hiszen nagyon sokszor megsimogatta már az arcomat, annyi alkalommal, amely kellő önbizalmat tud adni! Ugyanakkor természetesen pofonokat is adott, egy némelyik erejétől olykor még a csillagokat is számoltam:) De hát ugye ez a szép az életben. Átélni, megélni a lelki mélységeket, és a magasságokat is! Ezzel kapcsolatban tehát elmondhatom, hogy elég magas az érzelmi intelligenciám. Életem során voltak menyasszonyaim, de a sors úgy hozta, hogy az oltárig már nem sétáltunk el, házas tehát nem voltam, gyermekem nincs. Egyébként szeretnék majd ha a megfelelő személy betoppan az életembe. Alapvetően szerény embernek tartom magam, ezért most csak a tényszerűség kedvéért írom le: van egy saját nagyon klassz lakásom Székesfehérváron, amelyben ugyan egyedül élek, de minden körülmény és feltétel adott lehet a jövő tervezéséhez is. Mivel zsákbamacskát sem szeretnék árulni, ezért fontos tudni rólam, hogy állapotomnál fogva túrázni, hegyeket mászni nem igazán lehet velem.. Ellenben nemrégiben szert tettem a mozgássérültek "Harley Davidson"-ára, így már jó nagy távolságokat is meg lehet velem akár tenni. Autóval is rendelkezem. Nem számít, hogy milyen fogyatékossággal élsz vagy ha éppen egészséges vagy, mert az esély mindenkié! Partner vagyok ha Szereted a mozit, színházat. Esetleg a Wellness lehetőségét. Reményeim szerint még 2020-ban sem hatnak szentimentálisnak és elhanyagolhatónak a következő emberi tulajdonságok, párkapcsolati elkötelezettségek, mint a: HŰSÉG, BIZALOM, KITARTÁS, egymás mellett, egymás iránt. Ha ugyanis ezek a stabil attitűdök megvannak, nos, igen, akkor nemcsak életet, de akár várakat is tervezhetünk együtt!:) Örök optimista vagyok, annak ellenére is, hogy a Főnixmadár szerepét többször is betöltöttem már, sok váratlan életbéli újratervezéssel, ezért summázva az eddigieket igazán szeretnék SZERETNI valakit, akivel már nem kell semmi másra koncentrálni, csupán a SZERELEM mentén kiteljesedni. Egyedül sétálok tehát a keresgélés ösvényén még, így azt kívánom, hogy szegélyezd az utam, és legyen szerencsénk!
István, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Normálisan gondolkodó kedves, humoros, értelmesnek tartott férfi vagyok.
Ádám, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Ádám, 29
Társkereső Székesfehérvár
Sziasztok 29 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek van egy kutyám van 8 db tetkóm meg egy piercingem ha fel keltetem érdeklődésed akkor írj bátran.
Ákos, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Ákos, 49
Társkereső Székesfehérvár
"Olyan társat szeretnék, aki őszinte, akivel kinyitjuk egymásnak a szivünket, egymás szivébe beköltözünk, bezárjuk magunkba.. tisztán látjuk egymást, hűséges, szeret, és megbecsül, akiben megbízhatok, ha problémák adódnak leülünk és megbeszéljük. Ugyanezt nyujtanám forditva feléd. Ebben töretlen vagyok, és nem alkuszom.. Akivel boldogan felkelek, átkarolom, hozzám bujik, megpuszilom, kávét főzünk, vásárolunk, kertet szépitünk, kirándulunk, lefekszünk és minden nap szép vele, boldogok vagyunk, szivünkből szeretjük egymást"""". Talán egy a gondolatunk? Te is erre vágysz?... Ákos
Elit társkereső

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Rózsika, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Becsületes, szorgalmas és nagyon toleráns ember vagyok. Nem kalandot keresek és nem flörtölni akarok. Olyan társat keresek, ha van olyan ffi, akire fel tudok nézni, aki tudja a belső értékeket becsülni és tisztelni, aki nem a kihívóan öltöző és viselkedő, kényeskedő nőket értékeli! A külső folyamatosan változik, de az emberi érzések maradandóak. Sem a kor, sem az érdeklődési szempont nem másodlagos nálam. Lehessen vele kommunikálni, amihez elengedhetetlen a tájékozottság. Fotelhercegek, a kapcsolatban, házasságban és "csak" különélők nem nyerőek. Kreatív, kissé pörgős nagyi vagyok. Nem vagyok előfizető, de profilt nem vállaló társkeresőt sumáknak tartok, az ilyen nem érdekel. Mindenáron nem akarok ismerkedni. A megadott paraméterek mérvadóak, gyerekem korabeliek ne próbálkozzanak, mert azonnal tiltom őket! Kissé domináns személyiség vagyok, de nem szégyellem.
Bársony, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társkereső Székesfehérvár
Magamról annyi, hogy gyakorló, hívő keresztény vagyok, és nem szex partnert keresek. Tehát ha csak annyi a vallással a kapcsolatod, hogy csecsemő korban meg kereszteltek, görgess tovább.
Alexa, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Alexa, 18
Társkereső Székesfehérvár
Leszbi vagyok.
Jessica, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Társkereső Székesfehérvár
Egyet kérek tőletek Fiatal 25 30 éves pasid hadjátok békén idősebb korosztályt keresek 45-től felfele mert a fiatal pasik egyszerűen nem tudják férfias kötelességüket nem tudnak udvarolni nem tudnak igazi férfiak lenni ha elérted az életkorodat legalább vagy 45 éves csak akkor írj rám fiatalabbaknak nem írok vissza Sziasztok legyen szép a napotok
Diplomás társkereső

Diplomás székesfehérvári társkereső férfiak

Iván, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Iván, 39Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 39 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális szinten is stabil lábakon állni. Diplomával rendelkezem. Nem panaszkodhatok az eddigi életemre, hiszen nagyon sokszor megsimogatta már az arcomat, annyi alkalommal, amely kellő önbizalmat tud adni! Ugyanakkor természetesen pofonokat is adott, egy némelyik erejétől olykor még a csillagokat is számoltam:) De hát ugye ez a szép az életben. Átélni, megélni a lelki mélységeket, és a magasságokat is! Ezzel kapcsolatban tehát elmondhatom, hogy elég magas az érzelmi intelligenciám. Életem során voltak menyasszonyaim, de a sors úgy hozta, hogy az oltárig már nem sétáltunk el, házas tehát nem voltam, gyermekem nincs. Egyébként szeretnék majd ha a megfelelő személy betoppan az életembe. Alapvetően szerény embernek tartom magam, ezért most csak a tényszerűség kedvéért írom le: van egy saját nagyon klassz lakásom Székesfehérváron, amelyben ugyan egyedül élek, de minden körülmény és feltétel adott lehet a jövő tervezéséhez is. Mivel zsákbamacskát sem szeretnék árulni, ezért fontos tudni rólam, hogy állapotomnál fogva túrázni, hegyeket mászni nem igazán lehet velem.. Ellenben nemrégiben szert tettem a mozgássérültek "Harley Davidson"-ára, így már jó nagy távolságokat is meg lehet velem akár tenni. Autóval is rendelkezem. Nem számít, hogy milyen fogyatékossággal élsz vagy ha éppen egészséges vagy, mert az esély mindenkié! Partner vagyok ha Szereted a mozit, színházat. Esetleg a Wellness lehetőségét. Reményeim szerint még 2020-ban sem hatnak szentimentálisnak és elhanyagolhatónak a következő emberi tulajdonságok, párkapcsolati elkötelezettségek, mint a: HŰSÉG, BIZALOM, KITARTÁS, egymás mellett, egymás iránt. Ha ugyanis ezek a stabil attitűdök megvannak, nos, igen, akkor nemcsak életet, de akár várakat is tervezhetünk együtt!:) Örök optimista vagyok, annak ellenére is, hogy a Főnixmadár szerepét többször is betöltöttem már, sok váratlan életbéli újratervezéssel, ezért summázva az eddigieket igazán szeretnék SZERETNI valakit, akivel már nem kell semmi másra koncentrálni, csupán a SZERELEM mentén kiteljesedni. Egyedül sétálok tehát a keresgélés ösvényén még, így azt kívánom, hogy szegélyezd az utam, és legyen szerencsénk!
István, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Normálisan gondolkodó kedves, humoros, értelmesnek tartott férfi vagyok.
Ádám, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Ádám, 29
Társkereső Székesfehérvár
Sziasztok 29 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek van egy kutyám van 8 db tetkóm meg egy piercingem ha fel keltetem érdeklődésed akkor írj bátran.
Ákos, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Ákos, 49
Társkereső Székesfehérvár
"Olyan társat szeretnék, aki őszinte, akivel kinyitjuk egymásnak a szivünket, egymás szivébe beköltözünk, bezárjuk magunkba.. tisztán látjuk egymást, hűséges, szeret, és megbecsül, akiben megbízhatok, ha problémák adódnak leülünk és megbeszéljük. Ugyanezt nyujtanám forditva feléd. Ebben töretlen vagyok, és nem alkuszom.. Akivel boldogan felkelek, átkarolom, hozzám bujik, megpuszilom, kávét főzünk, vásárolunk, kertet szépitünk, kirándulunk, lefekszünk és minden nap szép vele, boldogok vagyunk, szivünkből szeretjük egymást"""". Talán egy a gondolatunk? Te is erre vágysz?... Ákos
Diplomás társkereső

Székesfehérvár társkereső nők és férfiak leírásai

Laci, 54 éves társkereső Székesfehérvár

Vig kedélyű, őszinte, lelkiismeretes, fickó vagyok. Nem iszom, nem dohányzom. Egy "káros"szenvedélyem van, az állattartás. Olyan társat keresek aki elfogad ilyennek amilyen vagyok és nem akar meg változtatni. Olyan társat keresek aki szeretni és megbecsülni tudna Egy "intelligens" parasztgyereket. Csak azt várom el amit jómagam is nyújtani tudok.

Tamás, 27 éves társkereső Székesfehérvár

25 éves vagyok, Szeretek utazni és sok sok új dolgot kipróbálni még, de már egyedül nem oly jó :( Valakivel kettesbe bejárni azokat a helyeket ahol még nem jártunk a világba. De írj és jobban megismerjük egymást és valami csak lesz.

Andrea, 53 éves társkereső Székesfehérvár

Mámor íze Ó szerelem, te mámor íze, Szív és lélek örök reménysége, Vágy, gyönyör, bimbózó csodája, Kitárul az éden, s a pokol kapuja. Szerelem mindig jön, s árad feléd, Mint az Ámor nyila hasít beléd, Árad a szívedből az öröm, s a gyönyör, Mikor az égre a hajnal fénye rátör. Lángol a lélek, s tüzel a szív, Vágy perzsel, s a gyönyör hív, Izzig a szív a lélek sugarán, Mint éj a csillagok parazsán. Szép tekinteted csillogva ragyog, Szenvedélyed tüze hevesen lobog, Mosolyod őrzi a nyári napnak fényét, Meghitt szavaid a tavasz halk zenéjét, Sugárzó szép szemed a tó ragyogását, Akárhol is vagy érezd a szív dobbanását. Gondolatok a szerelemről Szerelem a vágy érzéséből fakad, Mely fellobbantja azt a lángot, Amely a lélek mélyén izzott. Szerelem az egyetlen olyan szenvedély, Amely képes minden képtelenségre, Kínzó fájdalomra, s a vak gyülöletre. Szerelem olyan, mint a Tavasz, Elhozza a reménynek sugarát, Melyből boldogabb lesz a világ. Szerelem egy csodálatos mámor, Mely elvakít, elbűvöl, s elvarázsol, S nem ismerünk határokat:akkor. Szerelem a józan észt összezavar, De ha ez mind hiányzik a szívből, Akkor a lélek kong az ürességtől. A szerelem érzése idővel lanyhul, De a szeretet átveszi azt a szerepet, Amely szorrosá teszi az érzelmi köteléket. Mit keresek? Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életed, is rábíznád. Szeretet az, amikor bíztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszoritja a kezed... És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrödtten, kócosan, és te boldog vagy. Én ezt keresem!

Ajri, 56 éves társkereső Székesfehérvár

Őszinteség, humor és állatszeretet.

Mária, 59 éves társkereső Székesfehérvár

A szeretet lángra kapott barátság. Csendes megértés, kölcsönös bizalom, életünk megosztása egymással és megbocsájtás. Hűség és összetartozás jó és rossz időkben. A szeretet nem vár el tökéletességet, és elnézi az emberi gyengeségeket. A szeretet megelégszik a jelennel és reménye van a jövőre nézve, és nem a múlton tépelődik. Ha van szeretet az életedben, az pótol sok mindent, ami hiányzik. Ilyen szeretet-közösség kialakításához keresek korban is hozzám illő társat.

Tony, 44 éves társkereső Székesfehérvár

Hosszú távú párkapcsolatot keresek egy HÖLGYET. Külső tulajdonságok: Nem szexbombát, de kifejezetten nőies nőt keresek, aki nem csak az alapján lehet megkülönböztetni egy férfitől, hogy van 2 cicije. (Gyengébbek kedvéért minimum válig érő haj, nincs sörhasa, nőiesen öltözködik, viselkedik, stb. ) Nem olyan apró részletek számítanak, hogy alacsony vagy magas, karcsú vagy telt, nagy vagy kis cicis, stb. vagy, hanem az összhatás milyen. Belső tulajdonságok: Nem árt, ha intelligens, kedvesem kooperatrív és nem kompetitív vagy. (Ha érted a 2 szó közti különbséget, akkor már kész főnyeremény vagy nekem. ) Nem várom el hogy házitündér legyél. Majdnem teljesen automaizált háztartáasom van. Tudok főzni, mosni, vaslani, stb. magamra. Erre nem kell nő. Nekem TÁRS kell, akiért érdemes dolgoznom, akivel lehet közös progromokat csinálni, nyaralni. Nem árt, ha ven átfedés a kedvenc filmjeink, zenéink, köynveink, sorozatinak közt és az főnyereme lenne, ha szeretnéd a társasjákékokat is. Most magamról egy kicsit. INTJ vagyok. Ez mit is jelent? KÉT PÉLDA: Nyaralás előtt körültekintően választom ki a megfelelő hotelt, autót, repülőjegyet és környéket: a végén a legtöbb opciót kihúzom a listáról, és csak a leginkább tökéletesnek tűnő alternatívák maradnak. A nyaraláson kb. ugyanazt teszen, amit otthon: olvasok, fekszem, pihenek és szeretkezem, csak mindezt mediterrán éttermekben, tengerparton. Rengeteg téma van, amik érdekel, de ezek többsége általában nem tart számot az emberek érdeklődésére. (sci-fi, fantasy, stb. ) A bulikon megszokott bájcsevegés meg idétlenkedés rendszerint betegre untat. Holott, ha találok közös témát másokkal, akkor képes vagyok felvillanyozódni és rögtön közlékeny meg érdeklődő leszek. Az a kevés ember és néhány barát és az aktuális párom, mindig és midneben számíthat rám. Ezt nagyon szeretik bennem. AZ INTJ-kről BŐVEBBEN Az INTJ-k szívesen osztják meg tudásukat másokkal, magabiztosak a választott téma alapos ismeretében, de szívesebben szövik és valósítják meg briliáns terveiket, mintsem hogy olyan “hasztalan” dolgokra fecséreljék gondolataikat, mint például a pletyka. Az INTJ-k látszólag teljesen összeférhetetlen tulajdonságokat hordoznak magukban, ami teljesen érthető, ha pusztán a racionalitás felől közelítjük meg a témát. Például a legálmodozóbb idealisták és a legkeserűbb cinikusok, ami tökéletes ellentmondásnak tűnik. Ezt akkor lehet feloldani, ha tudjuk róluk, hogy egyrészt hisznek abban, hogy kellő energiával, intelligenciával és gondolkodással mindent el lehet érni, másrészt viszont úgy gondolják, hogy az emberek lusták, rövidlátóak és önzők ahhoz, hogy meg is valósítsák céljaikat. Az egyszer biztos azonban, hogy őket magukat nem akadályozza cinizmusuk abban, hogy az általuk fontosnak vélt célokat elérjék. Ha elvekről van szó, légy sziklakemény! Az INTJ-k magabiztosságot és egyfajta misztikusságot sugároznak. Éles eszű megfigyeléseik, eredeti ötleteik és kőkemény logikájuk segítségével minden változást átvisznek, csupán akaratuk és személyiségük erejével. Néha úgy tűnhet, feltett szándékuk, hogy szétszedjenek, majd újra összerakjanak minden egyes elképzelést és rendszert, amivel csak találkoznak, mely “munkában” maximalizmusuk és erkölcsük a fő hajtóerő. A szabályok, korlátok és hagyományok teljesen felfoghatatlan fogalmak az INTJ-k számára: szerintük mindent meg kell kérdőjelezni és újra kell értékelni. Ha csak egy mód van rá, arra törekednek, hogy az ő szakmailag felülmúlhatatlan, néha érzéketlen, de szinte mindig a hagyományostól eltérő módszereik és elképzeléseik valósuljanak meg. Ez a fajta viselkedés nem ösztön által vezérelt, ugyanis az INTJ-k mindig próbálnak racionálisak maradni, függetlenül attól, hogy milyen vonzó a végcél. Minden ötletnek és elképzelésnek (akár sajátjuk, akár a másé) át kell mennie az örök kérdés szűrőjén: “Ez biztosan jó lesz így?” Ezt a kérdést teszik fel mindig, minden élő és élettelen dologgal kapcsolatban, és ez okozza legnagyobb problémáikat. Ha magányosan utazik az ember, többet gondolkodik Az INTJ-k fantasztikusan tájékozottak és műveltek azokon a területeken, amelyekben volt lehetőségük elmélyedni – de a társas érintkezés nem tartozik ezekhez a területekhez. A füllentés vagy csevegés már önmagukban is nagy kihívást jelentenek számukra, akik szomjazzák az igazságot és a mély gondolatokat, de sokszor odáig is elmennek, hogy a társadalom bizonyos bevett szokásait egyenesen ostobának tartják. Jobb tehát számukra, ha maradnak ott, ahol kényelmesen érzik magukat, vagyis reflektorfényen kívül. Ott aztán, az ismerős terepen magabiztosan tündökölhetnek, magukhoz vonzva a hasonló temperamentumú és érdeklődésű embereket. Az INTJ-k úgy élik az életet, mintha az egy nagy sakkjátszma volna, ahol megfontoltan és okosan tesznek minden lépést, mindig új taktikákon, stratégiákon és lehetőségeken törik a fejüket. Próbálnak egy lépéssel mindig a többiek előtt haladni, hogy a mindenkori helyzetnek urai tudjanak maradni, miközben mozgásszabadságukat egy pillanatra sem akarják elveszíteni. Ez persze nem jelenti azt, hogy lelkiismeret nélkül cselekszenek, bár sok más személyiségtípus számára az INTJ-k érzelmeket nélkülöző döntései ezt sugallják. Ez magyarázza azt is, hogy miért ezt a típust személyesíti meg sok negatív szereplő és meg nem értett hős.

Miki, 51 éves társkereső Székesfehérvár

Székesfehérvári hölgyet keresek. Vékony, nagyon vékony testalkatút. Dohányzok, ha ez valakinek visszatetsző, hát így jártam.. Szeretek olvasni, bringázni, sétálni. Bár 50 vagyok, de nem igazán nőttem fel. Azért felelősség tudatom van. Kiöltözni nem tudok, tehát egy kosztümös csaj mellett hülyén érezném magam. Fontosnak tartom a hűséget, toleranciát, humorérzéket. Ja, és nem feltétlen összeköltözésben gondolkodom. Köszi, hogy elolvastad.

Zoltán, 26 éves társkereső Székesfehérvár

30 éve működő vállalkozást vettem át, így nagyon sokat dolgozom. De ezt hagyjuk egyenlőre :) Olyan nőt keresek aki csinos, és okos. Továbbá nem zavarja ha étterembe kell menni, vagy külföldre, vagy kirándulni. Nem kell 20 éves anyuci apuci elkényeztetett kislánya. Független nőt keresek aki dolgozik, és nem eltartott akar lenni. Nyilván mindent meg fog kapni. Aki ha hazaesik a munkábol/ én elmeséli milyen napja volt. Akivel együtt küzdünk minden nap. Telefon/Selfie/Insta huszárok kíméljenek. Félre értés ne essék. Ez nem az a műsor ahol tehetős férfi keres, ostoba cicababákat. Őszinte vagyok, és nyers. Sajnálom a tündérmesékben nem hiszek, csak a való világban, és a szavak helyett a tettekben. Illetve nem Profession hirdetés hogy a "Jelentkezem" gombra kattintva önéletrajzokat várok!:) Illetve, köszönöm, hogy elolvastad a félreértéseket elkerülése végett!:) További szép napot hölgyeim!:)

Sándor, 41 éves társkereső Székesfehérvár

Élet vidám srácnak tartom magam. Szabadidőmbe bármit szívesen csinálok ha van kivel. Semmi jónak nem vagyok az elrontja. Tovább nem fényezem magam, ha kíváncsi vagy ismerj meg milyen is vagyok valójában.

Évi, 59 éves társkereső Székesfehérvár

Legyen ez egy olyan nap, amikor két ismeretlen találkozik és csak annyit akarnak elsőre, hogy legyen-e második alkalom? Aki esetleg szeretne megismerni írjon mert akkor látom és tudok válaszolni. Köszönöm