Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Anikó, társkereső Nagykálló
Fényképek12
Szeretem az olyan embereket, akikkel lehet hosszasan, jókat beszélgetni. Ha esetleg volna kedved még jobban megismerni, várom visszajelzésedet. A cél tartós kapcsolat lenne. Őszinte, és káros szenvedélyektől mentes vagyok. Szívesen töltöm az időmet a családom körében, ilyenkor szívesen el készítem kedvenc ételeiket, süteményeiket. Én egy egyszerű nő vagyok aki nem akar mindenkinek megfeleni, és aki el fogad olyannak amilyen vagyok
Anikó, 68Prémium tagság
Társkereső Nagykálló
Prémium tagság Prémium tag
Gyula, társkereső Budapest
Fényképek5
Amit a papír elbír. Személyesen, úgyis minden kiderül.
Gyula, 58 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső Tata
Fényképek2
Ha esetleg szimpatikusnak találsz, írj rám. Mindenkinek válaszolok.
Attila, 42 Elérhető
Társkereső Tata
Katalin, társkereső Vásárosnamény
Fényképek10
A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó. Állat barát vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretem és tisztelem a természetet. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Fontosnak tartom a tiszteletet, megbecsülést és az őszinteséget. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Szeretem a természet adta szépségeket, hegyeket, völgyeket,...
Társkereső Vásárosnamény
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Gábor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek jó programokra járni ( kiállítás, film, koncert, előadás, kirándulás). Szeretnék többet utazni, közeli terv a tenger. :-) Művészet és pszichológia is érdekel.
Gábor, 54 Elérhető
Társkereső Budapest
Erzsébet, társkereső Erdőkertes
Fényképek1
Erzsébet 67-éves nyugdíjas. Ismerj meg! Kedves: Ki még idegen vagy számomra, ki ugyan úgy kutatsz a háló dzsungelében, szeretetre, társra, szerelemre vágyva, igérhetnék neked fűt-fát le festve a legjobb legszebb oldalamat. Ismerj meg személyesen és el döntheted milyen vagyok. Fontos az őszinteség, humor, kedvesség, önzetlenség, ott vannak az első sorban ezeket el felejtve, minden egyéb felsorolhatatlanul, sok meg felelésnek szeretnéd, hogy meg feleljek. El kell jutni ahhoz, hogy a személyes...
Társkereső Erdőkertes
Erika, társkereső Révfülöp
Fényképek9
61éves özvegy nyugdíjas vagyok Keresem a párom komoly kapcsolatra csak egyedül álló férfival szeretnék ismerkedni hűség bizalom szeretet szerelem. Veszprém és Tapolca környéki vel de az egész országból ismerkednek
Erika, 62 Elérhető
Társkereső Révfülöp
György, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek
György, 51 Elérhető
Társkereső Budapest
Veronika, társkereső Budapest
Fényképek19
Vidám monogám természetbarát, komoly tartós kapcsolatot szeretnék Budapestről Független Úr személyében 53-70éves korig! Kalandorok, flörtök kizárva! Szeretek kirándulni kertészkedni, wellnessezni autós kirándulás múzeumok látogatás! Mindenkinek sikeres társkeresést kívánok! Komoly harmonikus tartalmas tartós kapcsolatot szeretnék!
Társkereső Budapest
Iza, társkereső Celldömölk
Fényképek3
Üdv kedves látogatóm! Látod a fotómat? Kerek vagyok kívül, belül! A vidámság, nevetés az életem! Szeretek utazgatni, főként jó társaságban! Barátságos ( és az összes szinonima), őszinte ember vagyok! Imádom jól érezni magam! Ha rám köszönsz, visszaköszönök! De ha én köszönök előre, légy oly ember és köszönj vissza! Azért írok rád, mert szimpatikus vagy, vagy tetszik a vagány mosolyod, vagy kedvelem a bemutatkozásodat! Nem feltétlen akarok nőül menni hozzád! Ismerem a kilométer (távolság)...
Iza, 65 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Celldömölk
Prémium tagság Prémium tag
Lory, társkereső Budapest
Fényképek1
Sziasztok! Szívesen írok majd magamról annak a valakinek akivel megtaláljuk a közös szimpátiát! Mindenkit nagyon szépen megkérek, aki nem magyar vagy nem budapesti és netan az "idős" korosztályt képviseli, kímélje meg magát a felesleges üzenetektől! Sajnos ki kell ezt ide írnom, mert.. nonszensz üzeneteket kapok! Köszönöm szépen! Mindenkinek kívánok nagyon sikeres párkeresést!
Lory, 44 Elérhető
Társkereső Budapest
Feri, társkereső Hódmezővásárhely
Fényképek6
Sziasztok! Feri vagyok 33 éves. Komoly kapcsolatot keresek Sajnos sokat csalódtam már és szeretném azt a nőt megtalálni magam mellé akivel minden téren jól érzem magam és mellettem van jóban is és rosszban is. Ugyan ez természetesen visszafelé is.
Feri, 33
Társkereső Hódmezővásárhely
Tibor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Hiszem hatvanon túl is van boldogság. Szeretek kirándulni, csavarogni. Korombeli nyugdíjas vagy ahhoz közeli hölgy levelét várom. Esetleg hozzám költözéssel. családi házamba. Kettesben sokkal könnyebb az élet. . Magyarnak születtem, imádom Erdélyt szívesen vagyok ott is, Medve tó, gyilkos tó, Parajd és környéke. Olcsóbb az élet és az ingatlan is. sok a kirándulási lehetőség. Imádom a régi magyaros ételeket és ott még sokan készítik.
Tibor, 70 Elérhető
Társkereső Nyíregyháza
Éva, társkereső Kecskemét
Fényképek8
Magamról Igazi boszorkány vagyok Persze a szó jó értelmében A ZENE ZENE ZENE. Az életem Imádok élni jokat enni koncertekre járni Rajongok minden földi jóért. Nem járok színházba moziba. Viszont szeretem a jó strandokat vizes szórakozást BALATON Amit ettől az oldaltól várok Barátság esetleg szerelem bármi lehet Sok sikert nekem mert megérdemelném már.
Éva, 59 Elérhető
Társkereső Kecskemét
Sándor, társkereső Csongrád
Fényképek13
Az élet túl rövid ahhoz, hogy lemondásokkal éljük!. Szeresd azokat, akik Viszont szeretnek, és ne bánkódj azok után akik a múltadban ragadtak, mert oka van, hogy ott ragadtak! Hidd, hogy minden valamilyen okból történik Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja életedet, ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni. "
Sándor, 62 ElérhetőPrémium tagságSzületésnapi torta
Társkereső Csongrád
Prémium tagság Prémium tag
Ákos, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek6
Ismerj meg, és tudni fogod ki vagyok.
Ákos, 39
Társkereső Budapest
László, társkereső Balassagyarmat
Fényképek3
"Igazság az van,de nem létezik!"/Vlad Tepes ,vagy Leslie Nielsen?!
Társkereső Balassagyarmat
Judit, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Testi-lelki társam keresem.. Kérem, hogy a házasok, kapcsolatban élők ne jelentkezzenek, ez nem elvi, hanem gyakorlati kérdés. Köszönöm!
Judit, 63 Elérhető
Társkereső Budapest
Anikó, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretnék megismerkedni egy 65 és 72 év közötti férfival, aki szeret utazni, főleg a tengereket szereti.
Anikó, 65 Elérhető
Társkereső Budapest
Viktor, társkereső HajdúböszörményCsak belépve látható
Fényképek1
Komolytalan Komoly társkereső vagyok. Komolytalan Komoly társat keresek. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, vagy mégsem. Fontos, hogy szeress, ha engem nem is akkor legalább az erotikát ;) Seres Viktor Hajdúböszörmény ;)
Viktor, 55 Elérhető
Társkereső Hajdúböszörmény