Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Dina, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Korban hozzám illő társam keresem. Kellő szimpátia lévén, szívesen levelezek. Német területen is keresem a szerelmet. Hosszú évekig éltem Németországban. Ha úgy hozza a sors szívesen élek továbbra is ott.
Dina, 54 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Lackoo, társkereső MartonvásárCsak belépve látható
Fényképek4
Barátnőt, szabadidőpartnert keresek hosszútávra amiből bármi lehet! Özvegy férfi vagyok. A képeim 2021 ben készültek.
Lackoo, 62 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Martonvásár
Prémium tagság Prémium tag
Gábor, társkereső Tárnok
Fényképek6
Sziasztok! Kérik írjak valamit magamról... Jobban szeretem ha írsz és beszélgetések során kiderül. :) De azért egy kis infó rólam. 29 vagyok Tárnokon élek jelenleg szerelőként melózok. Szeretek kirándulni sétálni tvt nézni pihenni ezeket jobban élvezni ha van kivel :) Plusz még fellépni jelmezeket csinálni. Nem sokat vagyok itt fent ha esetleg kép és egyéb alapján úgy érzed szeretnél megismerni.
Gábor, 30
Társkereső Tárnok
Summer, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Budapest, zene, koncert, munka, edzés, olvasás.
Summer, 54 Elérhető
Társkereső Budapest
Zsuzsi, társkereső GödöllőCsak belépve látható
Fényképek1
Minden egy mosollyal kezdődik.. Család centrikus komoly gondolkodású, de vidám pozitív sportos vagyok. Barátomat, páromat keresem. Az az út a döntő, amit együtt teszünk meg. Hagyományos értékrendet követem, kizárólag korban hozzám közel álló férfi ismeretséget, barátságát keresem. Szeretek harmóniában élni a többi érző lélekkel a természettel. Imádok bicajozni, kirándulni, utazni, sok szép helyet megnézni, és imádom az állatokat, különösebben a kutyákat. A személyes találkozó híve vagyok....
Zsuzsi, 52Prémium tagság
Társkereső Gödöllő
Prémium tagság Prémium tag
Jocó, társkereső Csorna
Fényképek2
Hobbim a horgászat és a darts. Szeretek főzni főleg bográcsban. Szeretem a jó társaságot. Szeretnék megismerkedni olyan hölggyel akinek a kapcsolat a bizalomra épül és az őszinteségre!
Jocó, 44 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Csorna
Prémium tagság Prémium tag
Alen, társkereső Eger
Fényképek9
Egyedül éllek már rég, magamra és környezetemre igényes férfi vagyok. Káros szenvedélyeim nincsenek. Szeretnék meg ismerkedni egy kedves nőies hölggyel barátság, társ vagy tartós kapcsolat céljából.
Alen, 63 Elérhető
Társkereső Eger
István, társkereső KiskunhalasCsak belépve látható
Fényképek11
Aranyosi Ervin: Mi lenne? Category: A nap gondolata Tags: élet, mi lenne, remény, születtél, vágyad Leave a Comment Mi lenne, ha élnél, mielőtt meghalnál? Ha nem csak úgy félnél, s élőn haldokolnál? Ha nem csak kényszerből hagynád el az ágyad, hanem tudatosan hajtana a vágyad! Mi lenne, ha célt is magad elé tűznél? Ha átmelegednél, s nem fáznál a tűznél? Ha mások lelkébe reményt gyújtogatnál, jó példát mutatva álmot, hitet adnál. Mi lenne, ha látnád, miről szól az élet, hogy nem azért...
István, 66 Elérhető
Társkereső Kiskunhalas
Bella, társkereső Budapest
Fényképek2
Helló mindenkinek! BELLA vagyok 44 éves keresem a társam vagy ahogy alakul közbe, jelenleg egyedül vagyok de nem sokáig szeretnék így lenni. Szeretek beszélgetni, nevetni szórakozni és minden jóba benne vagyok hisz egyszer élünk. De ehez kell egy jó társ vagy egy jó barát mivel egyedül ezt nem lehet meg valósítani. Vannak gyerekeim de nem vagyok lekötve velük mivel a volt páromnál vannak, de rendszeresen látogatom őket. Aki szeretne velem beszélgetni írjon bátran mindenre válaszolok hisz...
Bella, 44
Társkereső Budapest
Tibi, társkereső NemesbükCsak belépve látható
Fényképek3
Kedves lányok, hölgyek, asszonyok. Ismerkednék telt lánnyal hölggyel szeretem a formás szép arányos telt gömbölyke alkatot.meg még pár dolgot. ;) Ha kíváncsivá tettelek, írj, ismerkedjünk! ;) Várom, pussz minden félnehéz bombázó csajnak. ;)
Tibi, 46
Társkereső Nemesbük
Eva, társkereső Makó
Fényképek15
Őszinte, komoly férfi barátot keresek, 60é. -72 évesig szoros barátkozásra, fűggetlen vagyok, szeretem a társaságot! Csak akik komolyan gondolják azok irjanak!
Eva, 69 Elérhető
Társkereső Makó
Bernadett, társkereső MátészalkaCsak belépve látható
Fényképek4
Keresem azt aki őszintén tud a szemembe nézni intelligens és nem hazudik! Szerény, egyedül élő, pozitív gondolkodású vagyok olyan írjon aki szereti a kertet, a szép természetet, nyugalmat Csendes tartalmas beszélgetéseket.
Társkereső Mátészalka
Eduso, társkereső Budapest
Fényképek2
-Igazából ne legyünk távolságtartóak. ÜZENI TŐZSDEI EMPÁTIÁVAL MEGÁLDOTT EMBER. Alapvetően JÓINDULATNAK(képi empátiának) NINCS PÁRJA. (ne mindenki, mindenki ellen) -nem is tudom, én már nem várok anyagi előnyt SENKITŐL. Romantika kiteljesedése morális erkölcs velejárója. PUSZILOM A VELEM EGYÜTT ÉRZŐ KEDVES HÖLGYEKET.!. nap indító ::))) Egész élet kiváltságos érzelemről szól. :)))Élet nem bonyolult, csak ha azzá tesszük. ::)))
Eduso, 69 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
János, társkereső VálCsak belépve látható
Fényképek6
Ide sok jót nem lehet írni. Kertes családi házban élek. Fém megmunkáló cégnél dolgozom mint alkalmazott, így tehát ˝hölgyeim˝ nem vagyok milliomos.... ( Én is az igazit keresem....)
János, 54
Társkereső Vál
Feti, társkereső Jászberény
Fényképek1
Párom Jászberény környékéről keresem. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás sok mindent eldönthet, ezért nehéz ide írni. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. A szerelmet nem sürgetem. Kölcsönös szimpátia alapján keresem...
Feti, 55 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Jászberény
Prémium tagság Prémium tag
Lac, társkereső Kápolnásnyék
Fényképek2
Kedves Érdeklődő! Komoly kapcsolat céljából keresek egy megbízható, kedves hölgyet, aki valóban tudja mi a szeretet...
Lac, 47 Elérhető
Társkereső Kápolnásnyék
Attila, társkereső Siklós
Fényképek9
Egy igazi férfi jelleme hogy bánik becsül meg egy nőt, es erezteti vele h szereti es fontos neki, igazan ekkor nyilvánul meg ;) :)Hogyan bánj egy nővel: Kínáld borral. Vidd vacsorázni. Tartsd a kezeid között. Bókolj neki. Hallgasd meg. Mosolyogj rá. Nevess és sírj vele együtt. Romantikázz vele. Bátorítsd. Higgy benne. Bújj össze vele. *Vásárolj vele, vegyél neki ékszereket. Vegyél neki virágot, fogd meg a kezét. Írj neki szerelmes leveleket. Menj el a világ végére érte és vissza. Őszinte,...
Attila, 38
Társkereső Siklós
Ferencz, társkereső Mezőnyárád
Fényképek3
Nős vagyok és ez így is marad, laza kötetlen kapcsolatot keresek.
Ferencz, 51 Elérhető
Társkereső Mezőnyárád
Emke, társkereső Győr
Fényképek2
Az élet egy utazás.. Utitársamat, páromat, keresem, aki velem jönne ezen a hosszú utazáson. Ha szeretnél velem tartani ezen boldogsággal, játékkal, szeretettel, szerelemmel kikövezett úton, írj. És legyél a társam..
Emke, 43 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
György, társkereső Budapest
Fényképek9
Kellemes, szellemes, jellemes.. Budapest környékéről keresem a szerelmet. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. Fontos számomra a bizalom, hűség. Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Aktívan töltöm a mindennapjaimat. Szeretek kirándulni. Keresem a tűt a szénakazalban. Próbálok egészségesen és környezettudatosan élni. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem. Család centrikus komoly gondolkodású de vidám pozitív sportos...
György, 74 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag