Társkereső Eger

Legújabb egeri társkereső nők

Társkereső Eger
Barátom, társam keresem közös programokhoz, utazáshoz. Szeretek túrázni és bringázni. Komoly kapcsolatot keresek ha kell költözködés is szóba jöhet.
Kitti, 22
Társkereső Eger
21 éves egyedül álló nő vagyok, szeretnék normàlis párkapcsolatra találni, hiszek még a mesèkben :) remélem el jön az igazi, egy olyan párt keresek magam mellé aki nem hagy el máról a holnapra és aki nem csak engem hanem a 4 hónapos kis csemetémet is tudja szeretni :) ezen kívül. elég alkalmazkodó vagyok toleráns imádom a kalandokat imádok utazni finomakat főzni aztán meg enni :D imádok sétálni imádom a tengert imádom a romantikát szeretem ha foglalkoznak velem :) nem vagyok nehéz eset :) sokat mosolygok. ☺️ Szeretem emlékezetessé tenni minden napomat a tiéd is szeretném úgyhogy mindent bele! !
Doles, 63
Társkereső Eger
Ide bármit írhatok, mert ez csak szöveg, nincs mögötte az egyéniségem. Közös programokhoz keresem a barátom.
Gina, 40
Társkereső Eger
Komoly kapcsolat reményèben szeretnèk ismerkedni kedves, humoros, Nő-t tisztelő szemèllyel. Kissè bolondos, őszinte, hatàrozott làny vagyok. Szeretem a rendet ès az egyenes beszèdet. Kedvelem a jó zenèt, filmet. Szeretek beszèlni.. .. . jaj azt nagyon! A sütès- főzès sem àll tàvol tőlem. 9 èvig èltem Ìrorszàgban, most úgy gondolom, hogy itt az ideje valami újnak. Tudnèk mèg magamról írni, de egy könyv sem lenne elèg! Stars can't shine without darkness.

Legújabb egeri társkereső férfiak

Csaba, 48
Társkereső Eger
Keresem társam komoly kapcsolat céljából.
Lorez, 36
Társkereső Eger
Már lassan feladom :/ nem akarom elhinni, hogy nincs meg a másik felem. Akivel partnerei vagyunk egymásnak.. nincs hazudozás.. nincs átverés.. nincs színház.. akivel megbeszélünk mindent, aki egyszerre a szeretőm, a párom, a bizalmasom és az egész világ..
Tamás, 39
Társkereső Eger
Hagyományos értékek, szokások, emberi érzések. Ezek manapság ritka, de nagyon fontos kellékei egy jó kapcsolatnak, ami nélkülözhetetlen feltétele a boldogságnak.
Asdka, 24
Társkereső Eger
Különleges vagyok.

Társkereső Eger: első találkozás

Eger rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 659 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Eger városában megszámlálhatatlan étterem szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. A randihely helyszínét mindig úgy válasszuk meg, hogy figyelembe vesszük azt, hogy milyen a randipartner, mit szeret, hogy már az első pillantás is felejthetetlen legyen. A legjobb az, ha közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így szinte biztos, hogy egy maradandó élménnyel gazdagodunk Eger városában. Mindenképp olyan helyszínt válasszunk ami romantikus, csendes, ezzel is segítve az ismerkedést randipartnerünkkel. A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni. Ha nem találsz randihelyet Eger városában akkor érdemes megnézni a környező városokat, hiszen onnan is 13727 társkereső keresi a szerelmet.

Fényképes egeri társkereső nők

Társkereső Eger
Sziasztok! Van egy 4 éves kisfiam egyedül nevelem olyan férfit keresek aki el tudná fogadni öt is velem eggyütt.. aki tud segiteni nekem meg értö hozzánk!
Társkereső Eger
Szia!Köszönöm hogy meg làtogattàl !Nem nagyon tudok ide mit írni ...ha szeretnél meg ismerni írj és ismerj meg !!
Betti, 27
Társkereső Eger
24 éves vagyok Egerben élek nem vagyok tökéletes de mindig magamat adom és őszinte vagyok másokkal szemben, hiszen Minden tartós viszony, kapcsolat, azon az elhatározáson alapul, hogy egymás jó tulajdonságáért hajlandók leszünk elnézni egymás rossz tulajdonságait.
Teréz, 41
Társkereső Eger
Az ember mindig változok,így nehezen ki ismerhető Így magamról nem igen tudok mit írni.... Nem csak a külső a fontos,lehet valaki kívül szép ha legbelül egy szemét tároló... Egy kis emberiség legyen benne,tisztelet,őszinteség! Ami a legfontosabb,legyen önmaga!!!!

Fényképes egeri társkereső férfiak

Gabo, 42
Társkereső Eger
Egyszer eljön az-az idő, amikor rájönnek az emberek, hogy nem fontos sem pénz, sem hatalom, sem földi javak, csak az, hogy legyen mellettük valaki, aki igazán tiszta szívből szereti őket Nem azt kell keresni, akivel el tudjuk képzelni az életet, hanem azt, aki nélkül nem tudjuk.
Zsolt, 36
Társkereső Eger
Mérnök vagyok, céltudatos & makacs, ugyanakkor végtelenül romantikus, családcentrikus & állatbarát. Imádom az életet & a kreatív, izgalmat adó dolgokat. Szeretem a kihívásokat a sportba & a magánéletbe is, életfelfogásom szerintem nem problémákként, hanem feladatként élem meg az élet dolgait. Sok hobbim van: fotózás, modellezés, barkácsolás, biciklizés, túrázás. Halak vagyok tipikusan:odaadó, szentimentális. A szexualitást pedig hosszan szeretem megélni, sok lehetőség van egymás boldoggá tételére és ezt fontosnak tartom. Ez fantázia és egymásra hangolódás kérdése csupán. Aki ismeri a nőket, az szavak nélkül érti egy idő után és érintés nélkül simogatja.. . imádom őrületbe kergetni a másikat azzal, hogy nem adom meg rögtön azt neki, amire már nagyon vágyik.. .
Tomi, 28
Társkereső Eger
Szia! Tomi vagyok. 28 éves férfi, lakhelyem Eger. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Társkereső Eger
25 éves férfi vagyok és szeretném megtalálni a barátnőmet

50 feletti egeri társkereső nők

Társkereső Eger
Barátom, társam keresem közös programokhoz, utazáshoz. Szeretek túrázni és bringázni. Komoly kapcsolatot keresek ha kell költözködés is szóba jöhet.
Doles, 63
Társkereső Eger
Ide bármit írhatok, mert ez csak szöveg, nincs mögötte az egyéniségem. Közös programokhoz keresem a barátom.
Társkereső Eger
Szia!Köszönöm hogy meg làtogattàl !Nem nagyon tudok ide mit írni ...ha szeretnél meg ismerni írj és ismerj meg !!
Maria, 60
Társkereső Eger
Szeretnék megismerkedni egy olyan férfivel, aki barátom, társam lenne.Aki szereti a természetet, szeret kertészkedni, biciklizni, és szereti az állatokat. Szerintem nem kinézésre kell az embert nézni, hanem a belső érték a fontos.

50 feletti egeri társkereső férfiak

Denes, 62
Társkereső Eger
Szeretek kirandulni. Romantikus szeretni tudó pasi vagyok
Ferenc, 73
Társkereső Eger
Sok- sok évi nyugodtnak tűnő kapcsolat után, kevés lettem. Tényleges együttélésünk volt fejeségemmel több éve névleges, most meg végéhez ért. Túl nagy házunk, üzletünk osztható, eladható. Fele része minden szempontból az én tulajdonom. Olyan kedves, simogatós valakit szeretnék, aki gondoz, ellát és a lehetőségekhez képest velem összebújik. Természetem átlagos, kicsit talán lobbanékony. A haragtartás nem az én világom, az őszinteséget minden körülmények között elvárom és megadom. Egészségi állapotom átlagos, anyagi körülményeim rendezettek. Elsösorban 40-60 év közöttiekkel szeretnék megismerkedni.
Társkereső Eger
Keresem Társam, aki viszonozni tudná azt a szeretet, megbecsülést, őszinteséget, amit én nyujtani szeretnék. Rendezett körülmények között élő, egri, független férfi vagyok, akinek életéből csak a nagy Ő hiányzik. Ha komoly kapcsolatra vágysz, nem fogsz csalődni.
Csaba, 54
Társkereső Eger
Helló! Csaba a keresztnevem, Eger mellett lakom még egy pár hétig. Mivel vásároltam Egerben egy üdülőt és ott fogok lakni. Elvált vagyok már 25. éve. Két príma lányom van akik már fölnőttek és élik a saját életüket, de nem nélkülem, ugyanis a gyerekeimtől nem váltam el. Nagyon szoros a kapcsolat köztünk. Még nem vagyok nagyapa és még nincs is útban. Római Katolikus a vallásom, de nem gyakorlom rendszeresen. Néha, bemegyek a Barátok templomába. Vállalkozó szellemű vagyok. Szeretem a vendéglátást, a vásározást, és egyébként a vevőkkel való foglalkozást. Elég kreatív vagyok. Szeretem a vidám embereket, de már tapasztalatból, nem engedek túlságosan közel magamhoz akárkit. Ránézésből tudom, hogy ki a gazember. Egyszóval most kezdek bele megint valami kisebb vállalkozásba, még nem döntöttem, hogy piaci zöldséges, vagy esetleg másba kezdjek bele. Studírozom a lehetőségeket. Lehetséges, hogy az egyik haverommal retró diszkóval járjuk a nagyobb településeket. Még nem tudom. Szeretek az embereken segíteni, szoktam is karitatív dolgokban részt venni, vagy én magam csinálom. ". Azt kívánom, hogy a hazám is úgy szeressen engem, mint én őt"/Rambó/Szeretem az állatokat, a kiválasztott társaságot, mert már elegem van a sok blőd emberből. Alkalmanként el sörözgetek, cigizek. Srác koromban vizilabdáztam, már semmit nem sportolok. Szeretek főzicskézni, sütögetni és jókat kajálni. Szeretek kedvében járni annak akit szeretek. Tulajdonképpen meg csinálok mindent ami férfias. Mosogatás, vasalás, stb., ha hölgy van a háznál, kizárt! Nem vagyok papucs szivar! Egyébként, ha meg nézed a mérleg csillagjegyű ember jellemzőit, az illik rám. Csak olyan hölgyet keresek, aki Eger környékén lakik és van jogsija. Nem érdekel, van e otthona, van e munkája, egy a lényeg, ne legyen pszihiátriai eset, ne legyen könnyen sértődő, hasonló ívású kreatív és fiatalos gondolkodású legyen. El kell engedni az embernek magát, eleget feleltünk már meg másnak. "Természetesen az lenne a jó, ha együtt tudnánk csinálni mindent, dolgozni, stb. De, ehhez az kell, hogy hasonló gondolkodásúak legyünk. " Légy az aki vagy és érezd jól magad! ". Talán egyenlőre ennyit magamról. Ha, kiváncsi vagy rá, hogy kit keresek, akkor fojtasd tovább az oldalamat. Szia, Csaba

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető egeri társkereső nők

Maria, 60
Társkereső Eger
Szeretnék megismerkedni egy olyan férfivel, aki barátom, társam lenne.Aki szereti a természetet, szeret kertészkedni, biciklizni, és szereti az állatokat. Szerintem nem kinézésre kell az embert nézni, hanem a belső érték a fontos.
Andrea, 53
Társkereső Eger
Ismerj meg.
Társkereső Eger
Szeretem a természetet, mert csodálatos, mindig megújuló, a vizet a visszatükröződéseivel és mindent, ami szép és jó! A szerethető és szeretni tudó embereket! Kérem dohányosok kerüljenek!
Ildiko, 56
Társkereső Eger
Megtalàltam akit a vilàgon a legjobban szeretek

Ingyenesen megismerhető egeri társkereső férfiak

Denes, 62
Társkereső Eger
Szeretek kirandulni. Romantikus szeretni tudó pasi vagyok
Ferenc, 73
Társkereső Eger
Sok- sok évi nyugodtnak tűnő kapcsolat után, kevés lettem. Tényleges együttélésünk volt fejeségemmel több éve névleges, most meg végéhez ért. Túl nagy házunk, üzletünk osztható, eladható. Fele része minden szempontból az én tulajdonom. Olyan kedves, simogatós valakit szeretnék, aki gondoz, ellát és a lehetőségekhez képest velem összebújik. Természetem átlagos, kicsit talán lobbanékony. A haragtartás nem az én világom, az őszinteséget minden körülmények között elvárom és megadom. Egészségi állapotom átlagos, anyagi körülményeim rendezettek. Elsösorban 40-60 év közöttiekkel szeretnék megismerkedni.
Társkereső Eger
Keresem Társam, aki viszonozni tudná azt a szeretet, megbecsülést, őszinteséget, amit én nyujtani szeretnék. Rendezett körülmények között élő, egri, független férfi vagyok, akinek életéből csak a nagy Ő hiányzik. Ha komoly kapcsolatra vágysz, nem fogsz csalődni.
Társkereső Eger
élettársat keresek aki egy életen át a társam lenne

Online egeri társkereső nők

Doles, 63
Társkereső Eger
Ide bármit írhatok, mert ez csak szöveg, nincs mögötte az egyéniségem. Közös programokhoz keresem a barátom.
Társkereső Eger
Fiatalos, jókedvű, modern felfogású, lendületes, egyedülálló NŐ vagyok Nem kalandot keresek. Nem az anyakönyvi kivonat dönti el, az érzelmeidet a gondolkodásodat,mozgásodat, stb. A diploma nem ad intelligenciát. Légy vidám, magabiztos! Nem akarok megváltoztatni senkit, de tudok alkalmazkodni. Nem egy nyugdíjas, otthonülő vagyok, még aktívan dolgozom, egyéni időbeosztással. Szeretem a zenét, a kirándulást, színházat, mozit, jókat és nagyokat sétálni a természetben. ŐSZINTE, HŰSÉGES TÁRSAM keresem, akivel egymás napjait szebbé tehetjük. KERESLEK ÉS MEGTALÁLLAK!!
Malex, 39
Társkereső Eger
... rettentő hangulat-ember vagyok... Kicsit macerás, kicsit mégsem, kicsit idétlen,kicsit mégsem, kicsit aranyos, kicsit mégsem, kicsit őrült, kicsit mégsem...keveset alakítható, de nagyon igyekvő...: én! ...ha még mindig van kedved ismerkedni, (ne adj isten maradt kérdésed) írj bátran! ;) ...na mindegy, rád bízom! Tégy belátásod szerint, mást úgysem tehetsz!!!! :)

Online egeri társkereső férfiak

Társkereső Eger
Keresem Társam, aki viszonozni tudná azt a szeretet, megbecsülést, őszinteséget, amit én nyujtani szeretnék. Rendezett körülmények között élő, egri, független férfi vagyok, akinek életéből csak a nagy Ő hiányzik. Ha komoly kapcsolatra vágysz, nem fogsz csalődni.
Társkereső Eger
Élni és élni hagyni.
Béla, 49
Társkereső Eger
Megkérdeztek eggy bölcset, hogy melyik a legfontosabb óra, amelyet az ember megél, melyik a legjelentösebb ember, akivel találkozik, és mi a legszükségesebb tett? A válasz igy hangzott:A legfontosabb ora mindig a jelen, a legjelentösebb ember mindig az, aki éppen elöttünk áll, a legszükségesebb tett mindig a szeretet. Ha, lájkolsz nem látom,. .. . irj
Gábor, 51
Társkereső Eger
Elvált férfi vagyok biztonsági őrként dolgozom!Humoros vidám férfi vagyok!Meg találom még a szerelmet?Nagyon tudok szeretni!

Elit egeri társkereső férfiak

Roland, 39
Társkereső Eger
Szia!Én egy-188-magas, fekete rövid hajú, kék szemű sportos testalkatú helyes 85-kg.férfi vagyok.Egyetemet végeztem .-Mester posztgraduális végzetség .Kedves ,aranyos barátságos, az átlagtól jobb érzésű hívő ember vagyok.Jelenleg dolgozom.Felsővezetőként .Akit keresnék -egy csinos jó lelkű ,szép arcú, kedves, hűséges, aranyos lány-hölgy személyében .Aki értékelni tud egy tisztességes ,becsületesen élő férfit.Köszönöm hogy olvastál -várom-jelentkezésedet.
Társkereső Eger
Létezik még igazi romantikát kedvelő Hölgy? Ha igen ,kérlek írj!

Diplomás egeri társkereső nők

Társkereső Eger
Barátom, társam keresem közös programokhoz, utazáshoz. Szeretek túrázni és bringázni. Komoly kapcsolatot keresek ha kell költözködés is szóba jöhet.
Maria, 60
Társkereső Eger
Szeretnék megismerkedni egy olyan férfivel, aki barátom, társam lenne.Aki szereti a természetet, szeret kertészkedni, biciklizni, és szereti az állatokat. Szerintem nem kinézésre kell az embert nézni, hanem a belső érték a fontos.
Társkereső Eger
Szeretem a természetet, mert csodálatos, mindig megújuló, a vizet a visszatükröződéseivel és mindent, ami szép és jó! A szerethető és szeretni tudó embereket! Kérem dohányosok kerüljenek!
Eszter, 29
Társkereső Eger
Halihó! Mások szerint aranyos, kedves, geeky (értsd: kocka :D), sajátos humorú, utazgatni szerető, néha kicsit visszahúzódó, és félénk, de mindenképpen érdekes leányzó és színes egyéniség vagyok. Én is egyetértek ezekkel az állításokkal, de ha rá akarsz cáfolni, vagy csak simán leellenőrizni, várom a leveled. :D

Diplomás egeri társkereső férfiak

Zsolt, 36
Társkereső Eger
Mérnök vagyok, céltudatos & makacs, ugyanakkor végtelenül romantikus, családcentrikus & állatbarát. Imádom az életet & a kreatív, izgalmat adó dolgokat. Szeretem a kihívásokat a sportba & a magánéletbe is, életfelfogásom szerintem nem problémákként, hanem feladatként élem meg az élet dolgait. Sok hobbim van: fotózás, modellezés, barkácsolás, biciklizés, túrázás. Halak vagyok tipikusan:odaadó, szentimentális. A szexualitást pedig hosszan szeretem megélni, sok lehetőség van egymás boldoggá tételére és ezt fontosnak tartom. Ez fantázia és egymásra hangolódás kérdése csupán. Aki ismeri a nőket, az szavak nélkül érti egy idő után és érintés nélkül simogatja.. . imádom őrületbe kergetni a másikat azzal, hogy nem adom meg rögtön azt neki, amire már nagyon vágyik.. .
Denes, 62
Társkereső Eger
Szeretek kirandulni. Romantikus szeretni tudó pasi vagyok
Béla, 49
Társkereső Eger
Megkérdeztek eggy bölcset, hogy melyik a legfontosabb óra, amelyet az ember megél, melyik a legjelentösebb ember, akivel találkozik, és mi a legszükségesebb tett? A válasz igy hangzott:A legfontosabb ora mindig a jelen, a legjelentösebb ember mindig az, aki éppen elöttünk áll, a legszükségesebb tett mindig a szeretet. Ha, lájkolsz nem látom,. .. . irj
Péter, 31
Társkereső Eger
Egy vidám srác vagyok, aki olyan lányt keres aki hasonló beállítottságú vagy azzá válik a társaságomban :-)

Eger társkereső nők és férfiak leírásai

Gábor, 51 éves társkereső Eger

Elvált férfi vagyok biztonsági őrként dolgozom!Humoros vidám férfi vagyok!Meg találom még a szerelmet?Nagyon tudok szeretni!

Balázs, 44 éves társkereső Eger

Létezik még igazi romantikát kedvelő Hölgy? Ha igen ,kérlek írj!

Malex, 39 éves társkereső Eger

... rettentő hangulat-ember vagyok... Kicsit macerás, kicsit mégsem, kicsit idétlen,kicsit mégsem, kicsit aranyos, kicsit mégsem, kicsit őrült, kicsit mégsem...keveset alakítható, de nagyon igyekvő...: én! ...ha még mindig van kedved ismerkedni, (ne adj isten maradt kérdésed) írj bátran! ;) ...na mindegy, rád bízom! Tégy belátásod szerint, mást úgysem tehetsz!!!! :)

Barackvirag, 71 éves társkereső Eger

Fiatalos, jókedvű, modern felfogású, lendületes, egyedülálló NŐ vagyok Nem kalandot keresek. Nem az anyakönyvi kivonat dönti el, az érzelmeidet a gondolkodásodat,mozgásodat, stb. A diploma nem ad intelligenciát. Légy vidám, magabiztos! Nem akarok megváltoztatni senkit, de tudok alkalmazkodni. Nem egy nyugdíjas, otthonülő vagyok, még aktívan dolgozom, egyéni időbeosztással. Szeretem a zenét, a kirándulást, színházat, mozit, jókat és nagyokat sétálni a természetben. ŐSZINTE, HŰSÉGES TÁRSAM keresem, akivel egymás napjait szebbé tehetjük. KERESLEK ÉS MEGTALÁLLAK!!

Eszter, 29 éves társkereső Eger

Halihó! Mások szerint aranyos, kedves, geeky (értsd: kocka :D), sajátos humorú, utazgatni szerető, néha kicsit visszahúzódó, és félénk, de mindenképpen érdekes leányzó és színes egyéniség vagyok. Én is egyetértek ezekkel az állításokkal, de ha rá akarsz cáfolni, vagy csak simán leellenőrizni, várom a leveled. :D

Péter, 31 éves társkereső Eger

Egy vidám srác vagyok, aki olyan lányt keres aki hasonló beállítottságú vagy azzá válik a társaságomban :-)

Béla, 49 éves társkereső Eger

Megkérdeztek eggy bölcset, hogy melyik a legfontosabb óra, amelyet az ember megél, melyik a legjelentösebb ember, akivel találkozik, és mi a legszükségesebb tett? A válasz igy hangzott:A legfontosabb ora mindig a jelen, a legjelentösebb ember mindig az, aki éppen elöttünk áll, a legszükségesebb tett mindig a szeretet. Ha, lájkolsz nem látom,. .. . irj

László, 48 éves társkereső Eger

Élni és élni hagyni.

Ildiko, 56 éves társkereső Eger

Megtalàltam akit a vilàgon a legjobban szeretek

Roland, 39 éves társkereső Eger

Szia!Én egy-188-magas, fekete rövid hajú, kék szemű sportos testalkatú helyes 85-kg.férfi vagyok.Egyetemet végeztem .-Mester posztgraduális végzetség .Kedves ,aranyos barátságos, az átlagtól jobb érzésű hívő ember vagyok.Jelenleg dolgozom.Felsővezetőként .Akit keresnék -egy csinos jó lelkű ,szép arcú, kedves, hűséges, aranyos lány-hölgy személyében .Aki értékelni tud egy tisztességes ,becsületesen élő férfit.Köszönöm hogy olvastál -várom-jelentkezésedet.

Hol van Eger?

659 társkereső keresi társát Eger városából. Társkeresőnk lehetővé teszi, hogy településenként szűrj az egyedülállók között. Messzebb is utaznál? Megadhatod azt is, hogy maximum milyen messze lehet az akit keresel. Kereshetsz életkorra, magasságra, szem- és hajszínre és további tulajdonságokra is.

Egeri randihelyek társkeresőknek

Randiznátok, de nem tudjátok hova menjetek? A térképen bejelöltük a közelben található kávézókat, ahol egy jót beszélgethettek, könnyen ismerkedhettek.