Dunaújváros társkereső

Dunaújvárosi társkereső nők

Erika, társkereső Dunaújváros
Fényképek21
Dunaújváros környékéről keresem a szerelmet. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Vidám, őszinte, szenvedélyes emberke vagyok. A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó. Szeretem a gyerekeket és az állatokat is. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni....
Erika, 55
Társkereső Dunaújváros
Marcsi, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Regisztráltként özenek barátikapcsolatot keresek eggyenlöre. nemdohányzom és nem iszom.alkoholt.Dunaújvárosi.úrakszemélyében.Is lehet Ha szinpatikusnak tartanak csak.üzenjenek.szép.napot.
Marcsi, 55
Társkereső Dunaújváros
Virag, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Regisztráltként.üzenek.Dunaújvárosi.úrakszemélyében Is.Barátikapcsolatot kerekek.Ha.szinpatikusnak tartanakcsak Akor üzenjenek.szép napot
Virag, 55
Társkereső Dunaújváros
Zsanika, társkereső Dunaújváros
Fényképek3
Keresem az igazit ! Alaptermészetem kedves alkalmazkodó típus vagyok szeretem a szépet és a jót !_ Szeretek kirándulni emberekkel beszélgetni . Keresem hozzámillő hűséges társamat ! Csak komoly kapcsolat érdekel ! Dunaújvárosiakal ismerkednék !
Társkereső Dunaújváros

Dunaújvárosi társkereső férfiak

Ottó, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Komoly párom Dunaújváros környékén keresem. Segítőkész vagyok és jószívű. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Egyedülálló társkereső komoly kapcsolatot keres. Energikus és nyitott vagyok, komoly társat keresek. Az élet értelme az élet maga. Barátságos, kedves, vidám, fiatalos, zenét, sportot kedvelő vagyok. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. Kizárólag komoly kapcsolat...
Ottó, 54
Társkereső Dunaújváros
Sándor, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Társam Dunaújváros környékéről keresem. Komoly társkereső vagyok. Ismerjük meg egymást aztán majd kiderül. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Megbízható és nyugodt vagyok. Normális, értelmes, nyitott, optimista. Szeretek spontán, vidám, őszinte lenni. Imádom a kutyákat. Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül....
Társkereső Dunaújváros
Richárd, társkereső Dunaújváros
Fényképek2
Társat Dunaújváros környékén keresek. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeink kiegészítsék egymást. Ha szeretnéd hogy felvegyem veled a kapcsolatot írj rám. Másoknak szeretek segíteni. Hűség, őszinteség az alap elvem és azt viszont elvárom. Imádom a vizet. Remek ember vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor írj nekem nyugodtan. Alapjáraton nyugodt személyiségű és humoros szoktam lenni. Őszinte,...
Társkereső Dunaújváros
Márk, társkereső Dunaújváros
Fényképek4
Szia, Márk vagyok! =) Dunaújvárosban élek, van egy saját lakásom és egyedül élek. Gépkezelőként dolgozom általában 2-3 műszakban. Szabadidőmben sorozatokat nézek vagy Ps-en vagy éppen PC-n játszom. Kedvenc zenei műfajom főleg a metál, de bármit meghallgatok ami bejön =) Ha felkeltettem érdeklődésed akkor írj nyugodtan :)
Márk, 30
Társkereső Dunaújváros

Társkereső Dunaújváros: első találkozás

Dunaújváros rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 285 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Dunaújváros városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Dunaújváros városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes dunaújvárosi társkereső nők

PiciDalmi, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Egy 16 éves lány vagyok. Dunaújvárosba vagyok kolis. Kozmetikusnak tanulok. Imádok bulizni. Inni. Barátokkal lenni, kirándulni, sátrazni. Szeretek nyáron minden fele menni.
Társkereső Dunaújváros
Betti, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Egyedülálló özvegy 68 éves hölgy vagyok. Egy lelki társat keresek, és nem szex partnert, se nem összeköltözést... barátságot.
Betti, 68
Társkereső Dunaújváros
Piroska, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Névnapi ajándék Névnapja van
32 éves nő vagyok. Szeretek sétálni, fagyizni, mozi, Van egy 7 éves kisfiam. Egyedül nevelem. Van egy kiskutyánk is. Komoly társat keresek. Szeretném megtalálni a párom aki szereti a gyerekeket.
Társkereső Dunaújváros
Névnapi ajándék Névnapja van
Erzsébet, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Egyszerű Hölgy vagyok! Csak légy őszinte legyen velem. és mindent meg tud rólam.
Társkereső Dunaújváros

Fényképes dunaújvárosi társkereső férfiak

Zoltán, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Kedvenc elfoglaltságaim a biciklizés, sétálás és zenehallgatás. Romantikus típus vagyok. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Próbálok egészségesen és környezettudatosan élni. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Szeretném megtalálni páromat akivel közös élet buborékot fújhatok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, keresem hasonló beállítottságú társam. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt...
Társkereső Dunaújváros
György, társkereső Dunaújváros
Fényképek5
Jó fotókat bárki tud készíteni magáról, de az nem sok mindent árul el. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Őszinte, hűséges, energikus férfi vagyok. ;)
Társkereső Dunaújváros
Ádám, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Szőke haj kék szem 178 cm leginkább szexpartnert keresek 30-48 között de lehet akár komolyabb is.
Ádám, 20
Társkereső Dunaújváros
Gyula, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Ha a maci elesik, feláll, megrázza magát és tovább megy....
Gyula, 57
Társkereső Dunaújváros

50 feletti dunaújvárosi társkereső nők

Zita, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Meg kell ismerni... Nem vagyok könnyű és egyszerű!
Zita, 28
Társkereső Dunaújváros
Klára, társkereső Dunaújváros
Fényképek4
Keresem azt a nyugdijas fiatalos lendülettel megáldott, füstmentes úr ismeretségét, aki úgy érzi van még számunkra csodák megélésére lehetőség. Utazás, művészet, gasztronómia iránt érdeklődő úr jelentkezzen, menjünk együtt, vár min ket a nagyvilág.
Klára, 69
Társkereső Dunaújváros
Ilona, társkereső Dunaújváros
Fényképek2
Írjál nekem!
Ilona, 39
Társkereső Dunaújváros
Szöszi, társkereső Dunaújváros
Fényképek11
Szeretem a természetet! Szeretek nagyokat sétàlni! Jelen pillanatban.. Carlowban élek! Irorszàgban! Tàrsam keresem! ! Szeretném ha szeretnének!
Társkereső Dunaújváros

50 feletti dunaújvárosi társkereső férfiak

Feri, társkereső Dunaújváros
Fényképek2
Ha két ember között van vonzalom, a távolság nem lehet akadály.
Feri, 56
Társkereső Dunaújváros
Pisti, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Ide írhatnék akármit, de inkább ismerj meg :D
Pisti, 34
Társkereső Dunaújváros
Esox, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Akár alkalmi, vagy tartós laza szex kapcsit keresek...
Esox, 48
Társkereső Dunaújváros
Gergő, társkereső Dunaújváros
Fényképek5
Egyikünk sem szabadul ki innen élve. Így hát ne kezeld úgy magad, mint egy emléket. Egyél finom ételeket. Sétálj a napsütésben. Ugorj bele a tengerbe. Mondd ki az igazat, amit a szíveden hordozol. Légy bolond. Légy kedves. Légy őrült. Semmi másra nincs idő.
Gergő, 34
Társkereső Dunaújváros

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető dunaújvárosi társkereső nők

Julianna, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
"..Megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nemcsak látlak és tudok rólad, de érezlek is - ha "én" minden idegszálammal megtapasztalom milyen "te"-nek lenni. "
Társkereső Dunaújváros
Éva, társkereső Dunaújváros
Fényképek5
Csak komoly társkereső írjon! Őszinte becsületes, alkoholisták kizárva!Gyermeked van nem akadály!
Éva, 65
Társkereső Dunaújváros
Tímea, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Hol is kezdjem. Szabad időmben lovagolok, vadászni járok, és traktorozok. Nem szabad időmben a saját tanyámat vezetem sok sok állatot gondozok. Egy tanyán lakok amit imádok. Állat tenyésztéssel foglalkozok. Van birka, kecske, kutya, disznó, tehén, ló, csirke. Talán nem hagytam ki senkit. Igyekszek mindent meg csinálni. Kerítés, istálló építés stb. Olyan társat keresek aki ugyan ezt az eletet szereti.
Tímea, 37
Társkereső Dunaújváros
Tündi, társkereső Dunaújváros
Fényképek6
Egy életvidám 48 éves nő vagyok, aki szeret élni, táncolni, beszélgetni, és nagyon tud szeretni, ha van kit. Fontosak számomra az emberi belső tulajdonságok, az őszinteség, szeretni tudás feltételek nélkül, és a hűség! Nem azt keresem akivel tudok együtt élni, hanem azt aki nélkül nem tudok. Gyere és varázsolj el! Bizonyítsd be nekem, hogy igenis van még szerelem. Hogy kit keresek? Nem tudom! De azt tudom, hogy legyen kívül belül igazi férfi! Olyan, aki a legjobb barátom lesz, és a legforróbb...
Tündi, 50
Társkereső Dunaújváros

Ingyenesen megismerhető dunaújvárosi társkereső férfiak

Daniel, társkereső Dunaújváros
Fényképek3
Sziasztok hat én ide nem nagyon tudok írni semmit ha szeretnél ismerj meg :)
Daniel, 29
Társkereső Dunaújváros
Zoltán, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Nálam a Maslow piramis alján a társ áll.
Társkereső Dunaújváros
Sándor, társkereső Dunaújváros
Fényképek2
Sziasztok Lányok! Szeretnék ismerkedni. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Társkereső Dunaújváros
Tiggiske, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Csókolom-Csókolom Ismerkednék! Első szűrő itt levélben, majd fotóalbum megtekintése, azután jöhet a személyes connecting, aztán eldöntjük közösen hogyan tovább Bye-Bye
Társkereső Dunaújváros

Elit dunaújvárosi társkereső nők

Liza, társkereső Dunaújváros
Fényképek5
Egy igazi öszinte, önzetlen, barátra vágyok, de nem szex partnere. .. :) szeretek kirándulni,olvasni, zenét hallgatni, tánc, színház. Amúgy család centrikus vagyok, odaadó, szerény, állat barát.
Liza, 67
Társkereső Dunaújváros
Edit, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Majd megtudod, ha megismersz!
Edit, 57
Társkereső Dunaújváros
Éva, társkereső Dunaújváros
Fényképek3
Felvállalható, nem összeköltözős kapcsolatot keresek. Életvidám, ápolt, igényes, intelligens férfit tudok elképzelni magam mellé :)
Éva, 62
Társkereső Dunaújváros
Vivi, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Sziasztok! Én ismerkedés céljából regisztráltam ide.beszélgetni szeretnék embereket megismerni. Aztán többi majd alakul. :)
Vivi, 28
Társkereső Dunaújváros

Elit dunaújvárosi társkereső férfiak

István, társkereső Dunaújváros
Fényképek3
Szeretem az életet a természetet, zenét hallgatni bár mit ami dallamos utazni és a humort, jókedvet.
Társkereső Dunaújváros
Ferenc, társkereső Dunaújváros
Fényképek4
Család barát nőt, társat keresek aki szeret kirándulni, nem tv néző típus, és nem tart egyszerre több férfit.
Ferenc, 45
Társkereső Dunaújváros
Mészáros, társkereső Dunaújváros
Fényképek2
Ha rondának találsz az nem a véletlen műve! Ennél élőben még csúfabb vagyok!
Társkereső Dunaújváros
Kacsándi, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Komoly kapcsolatot keresek főkènt
Társkereső Dunaújváros
Prémium tagság Prémium tag

Diplomás dunaújvárosi társkereső nők

Mariann, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Kétféleképpen élheted az életed...vagy abban hiszel,hogy az életeben minden varázslat...vagy abban,hogy az életben semmi sem varázslat:)
Társkereső Dunaújváros
Kira, társkereső Dunaújváros
Fényképek2
Az a fajta ember vagyok, aki még mindig tininek érzi magát,de tud nagyon komoly is lenni. Művészpalánta voltam és az is maradtam , mindenem a képzőművészet, lehet az bármi : festészet, rajz, grafika. Sokat olvasok, filmeket nézek, de hajlamos vagyok magam túlságosan beleélni. Szeretek mindent ami nem hétköznapi, és szeretek álmodozni, elmélkedni, ábrándozni. Nem bírom az érzelem és értelem mentes emberek közelségét. Imádok minden ami Ázsia, nagy álmom eljutni Koreába. Legtöbbször ázsiai...
Kira, 33
Társkereső Dunaújváros
Erika, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Ide bármit írhatnék, ismerj meg
Erika, 56
Társkereső Dunaújváros
Elizabeth, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
57 éves egyedülálló 16 éve özvegy vagyok.Keresem a párom, de azt aki nem kalandra vágyik. Nem jó egyedül.
Társkereső Dunaújváros

Diplomás dunaújvárosi társkereső férfiak

László, társkereső Dunaújváros
Fényképek6
A szerelemért valaki meg tud halni..... !!
Társkereső Dunaújváros
Zoli, társkereső Dunaújváros
Fényképek5
Idegen nyelveket és matekot tanítok egy kis nyelviskolában. Fontos számomra a spirituális világnézet. Komoly kapcsolatot keresek.
Zoli, 50
Társkereső Dunaújváros
Szilárd, társkereső Dunaújváros
Fényképek8
Komoly Kapcsolatot keresek hosszú távú tervekkel, vágyakkal ha még létezik ilyen. Írj bátran, kérdezz nem harapok és mindig mindenkinek válaszolok.
Társkereső Dunaújváros
József, társkereső Dunaújváros
Fényképek5
Olyan nő kell nekem aki nem a pénzemet hanem a kapcsolatra koncentrál.
Társkereső Dunaújváros

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Rövid leírás magamról. Ez kemény dió. De megpróbálom az ismerőseim által elmondott kép alapján leírni önmagam. Egy átlagos 29 éves srác vagyok. Elégé céltudatos vagyok és tudatosan építem a jövőmet. Mindig tudom mit akarok. Mások aranyosnak mondanak, bár én nem szeretem ezt a szót. Igazából azért regisztráltam mert szeretnék egy lányt találni aki komoly gondolkodású, van önbizalma 20-32 év körüli és Dunaújváros környékén lakik. Gondoltam a neten fent vannak azok is akikkel nap mint nap nem találkozom így több emberrel lehet felvenni a kapcsolatot. Ha gondolod írj és meglátjuk mi sül ki a dologból.

Dunaújvárosi társkereső férfi, Joey29 (41)

Üdvözöllek Kedves Idegen! Néhány szó magamról, s arról mit is keresek. Nem vagyok független, így ha meg szeretnél ismerni kérlek előbb gondolkodj, s döntsd el mit is akarsz tőlem: - csak ismerkedni, mert unatkozol - ismerkedni, mert tetszik a stílusom - megismerni, majd személyesen is találkozni pusztán baráti célzattal - eltöltenél velem pár kellemes órát kötetlenül, kellemesen, szenvedélyesen - szeretőm lennél - szeretőd legyek - alkalmi partnerei legyünk egymásnak - csak virtuálisan kalandoznál velem Mint a fentiekből kiviláglik leginkább hosszútávú, titkos kapcsiban gondolkodom... és nem... semmi baj a kapcsolatommal, csak ilyen vagyok. Elítélsz?! Ne olvass :P Dunaújváros és környéke, ami nekem szimpatikus, de mivel helyet tudok biztosítani, és ha szeretsz utazni, akár a világ végéről is jöhetsz Nem zavar, ha nem vagy független (lásd én sem vagyok), valamint a korral sincsenek problémáim, hacsak nem férjedül akarsz ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, úgy várom leveled, esetleg én írok, s akkor én várom válaszod :) Csók!

Dunaújvárosi társkereső férfi, Grasco (40)

Dunaújvárosba lakok.rudasba járok 5. évre,mint logisztikai ügyintéző, bár nem nagy a valószínűsége hogy ezen a pályán fogok meggazdagodni. jelenleg egy német multicégnél dolgozom mellékállásban.focizok 13éve, de a munka miatt sajnos hanyagolnom kell:/ szabadidőmben zenélek, a srácokkal vagyok.szeretem a lányokat. :$ elsősorban nem a külső a mérvadó,számomra sokkal inkább fontos a belső kisugárzás, a belülről áradó szeretet,szerelem.könnyen szeretek, amivel sajnos sokan visszaélnek, igy nehezen tudok hinni, bízni, és még nehezebben megbocsájtani;) sokmindenre nyitottvagyok.bármiről tudok beszélni bárkivel.szeretem a laza,sportos öltözetet, bár a munkám miatt a hét nagyrészében elegánsba vagyok, de megszoktam már:$ imádom a jégkorongot, a zenét és az alvást! :$ egy nagy álmom és célom hogy egyszer Ibizára eljussak.irj nyugodtam ha netán elolvastad eme röpke ismertetőt rólam és esetleg kérdések merültek fel benned na puszikupac:$ ..és igen, direkt kezdtem a mondatokat kisbetűvel ;) :$

Dunaújvárosi társkereső férfi, Tibcsii (30)

28-éves, egyedül élő Dunaújvárosi férfi vagyok.Szabadidőmben főzöcskézek,qvadozok, és szeretek a természetben mozogni. Keresem őszinte, hűséges társamat komoly kapcsolat céljából 24-30 éves korig,akinek fontos lehet egy nyugodt, harmonikus kapcsolat,és eltudná képzelni az életét egy olyan pasival aki a tenyerén hordozná. Kizárólag Dunaújvárosból,esetleg környékéről keresném leendő páromat. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj bátran! Elérhetőségem: Az oldalon,vagy az IWIW-en,Facebook-on Dort Marcell néven.

Dunaújvárosi társkereső férfi, d1983 (38)

Azt mondják, hogy engem nehéz kiismerni. Kicsit titokzatos vagyok. Amit nem árt tudni rólam, hogy Bonyhádon lakok, de ott vagyok a legkevesebbet, mert Dunaújvárosban dolgozom. Így csak pihenőnapokon vagyok otthon, ami mindig más napokra esik. Hobbym az autóm, amitől senki kedvéért nem válok meg! Szeretem a műszaki, technikai sportokat. Szeretem a természetet, kirándulást, biciklizést, ja és a bálokat-mert imádok táncolni. Általában mindenkiben megbízok, de a bizalmamat csak egyszer lehet eljátszani! Ha felkeltettem az érdeklődésedet nyugodtan írj rám! :) Megtaláltam a páromat, nem keresek senkit!!!

Dunaújvárosi társkereső férfi, cassanova86 (35)

Keresem a párom 18-26 év közötti átlagos testalkatú hölgy személyében, aki szívből tud szeretni és nem érdekből. Alkalmi kapcsolat nem érdekel. Ha nem vagy őszinte magadról, akkor ne is írj. Hazugságokra nem lehet hosszútávú kapcsolatot építeni. - Magamról: Nem iszom, nem dohányzom, nem vagyok egy bulizós típus, de kirándulni szeretek. Egyedüli "káros" szenvedélyem a csoki. A kép év elején készült, azóta a hajam rövidebb. Ha további képeket szeretnél látni rólam facebook-on megtalálsz ugyanezen a néven. A régebbi zenéket kedvelem. A Techno és a többi "gépzene" nálam tiltólistán van. Ha te is hasonló beállítottságú, visszafogott és őszinte vagy nyugodtan írj. Elsősorban Dunaújváros vonzáskörzetén belül ismerkednék. -Nem harapok :)

Dunaújvárosi társkereső férfi, AdrianCorner (38)

28-éves Dunaújvárosi férfi vagyok,keresem,őszinte,hűséges társamat komoly kapcsolat céljából 25-30 éves korig,akinek fontos lehet egy nyugodt harmonikus kapcsolat,és eltudná képzelni az életét egy olyan pasival,aki a "tenyerén" hordozná. Szabadidőmben testépítek,qvadozok,vezetek,főzöcskézek. Kizárólag Dunaújvárosból,esetleg környékéről keresem leendő páromat. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj bátran! Elérhetőségem az oldalon,vagy IWIW-en,Facebook-on Dort Marcell néven.

Dunaújvárosi társkereső férfi, dort.m1983 (38)

Egoizmus és önsajnálat nélkül, itt egy idézet: "Egy igazán kedves fickó. Nagyon őszinte és fair, és sosem keveredik olyan dolgokba, amik nem rá tartoznak. Az emberek kedvelik őt, mert mindig azt kapod, amit látsz. Ő nem a világ legbeszédesebb embere, de ő ilyen. Nagyon jó humorérzéke van. Nagyon jól kijön mindenkivel, nagyon vicces. Akármit is mondanak róla az emberek, ő egy nagyon okos fickó. Hallom azokat a dolgokat, amiket mondanak róla, és ezen mindig mosolygok, de ő sosem keveredik szócsatába vagy ilyesmibe. Okosan fejti ki a véleményét, és ez megmutatja az intelligenciáját." - HK Áprilisban költöztem Dunaújvárosba Miskolcról, jelenleg mérnökként dolgozok, de valaki megmutathatná a várost, mert még idegen :) Kapható vagyok minden hülyeségre, főleg, ha spontán jön az egész, de komoly dolgokban is remekül megállom a helyem. Nem félek leszólítani Téged :)

Dunaújvárosi társkereső férfi, Gábor (33)

Sajnos nem tudok válaszolni a bejövő levelekre, mert nem vagyok Prémium tag... Facebook-on elérhető vagyok: Nyisztor Ildikó (Linci) Dunaújváros... Őszintén, vagy hazudjak? Ugyanis egyikkel sem érek el semmit... Feleslegesnek tartom a bemutatkozást, mert pár mondatból nem lehet megismerni az embert... És nincs is értelme, mivel Mindenki képről ítél! További szép napot Mindenkinek, és sok sikert! :)

Dunaújvárosi társkereső nő, Idötőltés82 (39)

Komoly kapcsolatra vágyom, egy lelki társra, aki megértő, tud szeretni és őszinte ember!! Nagyon tudok szeretni és ragaszkodni ahhoz, aki fontos nekem! Magamról: Elvált két gyermekes anyuka vagyok! Fejér megyében, Dunaújvárosban élek! Imádom a természetet, az állatokat! Szeretek kirándulni, utazni, sétálni, beszélgetni és új embereket megismerni, zenét hallgatni, filmet nézni. Szeretek buliba járni mert imádok táncolni!

Dunaújvárosi társkereső nő, Kriszti1976 (45)

Dunaújvárosi társkereső

Találd meg a párod Dunaújváros szívében!