A társkereső, ahol megtalálod a párod!

Regisztrálj ingyenesen, ismerkedj kötetlenül, és találd meg életed igazi nagy szerelmét!

Ingyenes regisztráció

Súgó

Böngészés

 1. Hogyan kereshetek a társkeresők között?

  Ha a fenti Böngészés menüpontra kattintasz, azonnal láthatod a többi társkeresőt. A jobb oldalon szűkítheted a találatokat paraméterek megadásával. Javasoljuk, hogy kezdetben csak 1-2 paramétert adj meg, hátha már úgyis megtalálod az igazit!

 2. Hogyan változtathatom meg, azt hogy kit keresek?

  A Böngészés alatt a keresővel, vagy a profilodon az "Akit keresek módosítása" linkre kattintva változtathatod meg, hogy kit keresel.

 3. Hogyan kerülhetek a találati lista elejére?

  Profilod népszerűsítésére használd az első helyre ugrást a találati listában. A profilod az új tagok között első lesz, mintha pár perce regisztráltál volna, így újra a figyelem középpontjába kerülhetsz.

 4. Miért nem látszik a profilom a keresőben?

  Profilod csak akkor jelenik meg a keresőben, ha feltöltesz egy profilképet és azt a moderátorok jóváhagyják. Minden más aloldalon profilkép nélkül is megjelenik a profilod.

Kedves Társkereső!

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső közösségben! A legdinamikusabban fejlődő társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!