A társkereső, ahol megtalálod a párod!

Regisztrálj ingyenesen, ismerkedj kötetlenül, és találd meg életed igazi nagy szerelmét!

Ingyenes regisztráció

Kreditek

Kreditek

 1. Mik azok a kreditek?

  A kredit az oldal pénzneme. A profilod népszerűségének növelésére tudok használni, amennyiben kiemeled a profilképed a fejlécbe, vagy első helyre pozicionálod magad a kereső oldalon. Ajándékot is küldhetsz a kreditekkel, olyan felhasználóknak, akik kedvesek neked.

 2. Mi a különbség a kreditek és a Prémium tagság között?

  A kreditek az adatlapod népszerűségét növelik, amennyiben kiemeled a profilképed a fejlécbe, vagy elsőnek jelensz meg olyan felhasználók keresési oldalán, akik olyan tagokat keresnek mint te. A Prémium tagsággal pedig láthatod azokat, akiknek tetszel, látod, hogy ki olvasta el az üzeneteidet, vagy akár láthatatlanul is böngészhetsz. Bővebben a Prémium tagságról.

 3. Hogyan tudom kiemelni a profilképem?

  Kattints a 'Profilkép kiemelése' gombra a kreditek aloldalon, vagy a fejlécben az "Ide teszem a fotóm!" gombra, majd válaszd ki az egyik profilképedet amit ki szeretnél emelni. Amint egyre több felhasználó emeli ki a fotóját, a képed úgy halad lassan balról jobbra, végül pedig teljesen kilökődik.

 4. Hogyan kerülhetek a találati lista elejére?

  Kattints a 'Első helyre ugrás' gombra a kreditek aloldalon és máris elsőnek jelensz meg olyan felhasználók keresési oldalán, akik olyan tagokat keresnek mint te.

 5. Hogyan tudok ajándékot küldeni?

  Ajándékokat a társkeresők profilján lévő "Ajándék" gombra kattintva tudsz küldeni. Azokat az ajándékokat amikre nincs elég kredited szürkével jelezzük.

Kedves Társkereső!

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső közösségben! A legdinamikusabban fejlődő társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!