Kreditek

Kreditek

 1. Mik azok a kreditek?

  A kredit az oldal pénzneme. A profilod népszerűségének növelésére tudok használni, amennyiben kiemeled a profilképed a fejlécbe, vagy első helyre pozicionálod magad a kereső oldalon. Ajándékot is küldhetsz a kreditekkel, olyan felhasználóknak, akik kedvesek neked.

 2. Mi a különbség a kreditek és a Prémium tagság között?

  A kreditek az adatlapod népszerűségét növelik, amennyiben kiemeled a profilképed a fejlécbe, vagy elsőnek jelensz meg olyan felhasználók keresési oldalán, akik olyan tagokat keresnek mint te. A Prémium tagsággal pedig láthatod azokat, akiknek tetszel, látod, hogy ki olvasta el az üzeneteidet, vagy akár láthatatlanul is böngészhetsz. Bővebben a Prémium tagságról.

 3. Hogyan tudom kiemelni a profilképem?

  Kattints a 'Profilkép kiemelése' gombra a kreditek aloldalon, vagy a fejlécben az "Ide teszem a fotóm!" gombra, majd válaszd ki az egyik profilképedet amit ki szeretnél emelni. Amint egyre több felhasználó emeli ki a fotóját, a képed úgy halad lassan balról jobbra, végül pedig teljesen kilökődik.

 4. Hogyan kerülhetek a találati lista elejére?

  Kattints a 'Első helyre ugrás' gombra a kreditek aloldalon és máris elsőnek jelensz meg olyan felhasználók keresési oldalán, akik olyan tagokat keresnek mint te.

 5. Hogyan tudok ajándékot küldeni?

  Ajándékokat a társkeresők profilján lévő "Ajándék" gombra kattintva tudsz küldeni. Azokat az ajándékokat amikre nincs elég kredited szürkével jelezzük.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!