A társkereső, ahol megtalálod a párod!

Regisztrálj ingyenesen, ismerkedj kötetlenül, és találd meg életed igazi nagy szerelmét!

Ingyenes regisztráció

Súgó

Beállítások

 1. Hogyan változtathatom meg az e-mail címemet?

  A Beállítások aloldalon kattints a Fiók résznél az e-mail címed mellett található "Módosítás" linkre. Add meg az új e-mail címed, majd a belépési jelszavad. Az új e-mail címedre egy megerősítő e-mailt küldünk. A megerősítő e-mailben kattints a linkre és máris aktiváltuk az új címed.

 2. Hogyan változtathatom meg a jelszavamat?

  A Beállítások aloldalon kattints a Fiók résznél a csillagozott jelszavad mellett található "Módosítás" linkre. Add meg a belépési jelszavad és az új jelszót, amire le szeretnéd cserélni, majd kattints a "Szerkesztés" gombra.

 3. Hogyan változtathatom meg az e-mail értesítéseimet?

  A Beállítások aloldalon az E-mail értesítések résznél állíthatod be egyesével, hogy miről szeretnél értesítést kapni. Érdemes minél több értesítést bekapcsolva hagyni, hogy ne szalaszd el az igazit!

 4. Hogyan törölhetem a regisztrációm?

  A Beállítások aloldal alján található a regisztráció törlése link, erre kell rákattintanod.

Kedves Társkereső!

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső közösségben! A legdinamikusabban fejlődő társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!