Tata társkereső

Tatai társkereső nők

Betty12, társkereső Tata
Fényképek1
A vizek városában Tatán élek . Magamra és környezetemre igényes független ,,NŐ "" vagyok ! Szeretem az igazi Nőcis öltözködést ! A magassarkú a repertuárom elengedhetetlen tartozéka . A szépségiparban dolgozom . Életemet meghatározzák az Emberek , a Barátok akiktől folyamatosan töltödöm . Foglalkozom ezotériával, pozitív gondolkodású, minden újra, a természet csodáira nyitott vagyok . Imádom a zenét, szeretek bulizni, koncertekre járni . Szeretem a természetet , kirándulást a ,,nagy...
Társkereső Tata
Ani, társkereső Tata
Fényképek1
Én egy átlagos nő vagyok, átlagos élettel, de sok szeretettel. Ha gondolod, beszéljünk. Túl sokat írni felesleges.
Ani, 45
Társkereső Tata
Mirgi, társkereső Tata
Fényképek2
Eros vagyok, de neha szuksegem van arra, hogy valaki megfogja a kezem es azt mondja, ne felj, minden rendben lesz
Mirgi, 67
Társkereső Tata
Szemeti, társkereső Tata
Fényképek2
Férfit keresek 50 évre :) Ha csak 49-et tudsz bevállalni még jó ;)
Társkereső Tata

Tatai társkereső férfiak

Zoli, társkereső Tata
Fényképek9
Tatán élek egyedül, 4 éve elváltam keresek EGY VALAKIT (NŐ-t) életem végéig...!.. .28:)
Zoli, 67
Társkereső Tata
Dávid, társkereső Tata
Fényképek6
Szeretnék új kapcsolatokat kialakítani az életemben. Találkozzunk érezzük jól magunkat és ha megvan a kémia... . Van szabad időm mindenre amire akarom. Csak H-P 5napot dolgozom, egyedül élek, utazgatok, fallabdázom, önkénteskedem, aktívan töltöm a mindennapokat is, keresem az új élményeket szerettem kiélvezni az életet. Jöhet a party, koncert, vagy a streaming. Szeretnék hosszú távra tervezni, de jobb egyedül, mint bárkivel. Remélem Hamarosan Találkozunk :) Egy kis segítség ha. tudod...
Dávid, 29
Társkereső Tata
Attila, társkereső Tata
Fényképek2
Ha esetleg szimpatikusnak találsz, írj rám. Mindenkinek válaszolok.
Attila, 42
Társkereső Tata
György, társkereső Tata
Fényképek1
Határozott erős személyiség vagyok aki ragaszkodó és szeretni képes ember vagyok. Számtalan dolog érdekel, nyitott a világ újdonságai felé. Mit szeretnek bennem? Őszinte vagyok és mindig lehet rám számítani.
Társkereső Tata

Társkereső Tata: első találkozás

Tata rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 103 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Tata városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Tata városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes tatai társkereső nők

Giza, társkereső Tata
Fényképek1
Nekem nem kell tökéletes kapcsolat, nem kellenek ajándékok sem, csak olyan valakire van szükségem, aki nem adja fel a kapcsolatunkat, ha van egy kis vitatkozás. Aki nem akar féltékennyé tenni mással, aki megérti amikor rossz kedvem van, és megvígasztal. Akivel tudok komolyan is beszélni, de viccelődni is. Aki tisztel, őszinte és hűséges. Aki szeret és akit szerethetek! Van ilyen? :) Hiszem, hogy Te ilyen vagy!
Giza, 53
Társkereső Tata
Ildikó, társkereső Tata
Fényképek5
A cigaretta kizáró ok. Puhányok és megbízhatatlanok messze kerüljenek, mert megérdemlem!
Társkereső Tata
Andrea, társkereső Tata
Fényképek1
Mit is írhatnék.....kicsit bonyolult az életem, de ha érdekellek, úgyis rákérdezel majd. Párt nem azért szeretnék, mert érdekem fűződik valamiért is hozzá, szeretni szeretnék és örülnék, ha viszont is így érezne valaki. Személyes találkozás híve vagyok, ott nem lehet hazudni.
Andrea, 34
Társkereső Tata
Nita, társkereső Tata
Fényképek2
Ne csalj meg senkit, gondolj magadra hogy esne neked ha valaki megcsalna!!??
Nita, 41
Társkereső Tata

Fényképes tatai társkereső férfiak

István, társkereső Tata
Fényképek3
Nem szeretnék többet csalódni...
Társkereső Tata
Tibor, társkereső Tata
Fényképek5
Nem akarok untatni senkit hogy milyen vagyok, úgyis a személyes találkozó fog dönteni. Mindenesetre nagyon várom, hogy végre megtaláljam azt a lányt akivel tényleg hosszú távon boldog lehetek!
Tibor, 37
Társkereső Tata
Laci, társkereső Tata
Fényképek3
kicsit pocakos, kicsit kopaszodó, de majd meggyőződhetsz róla személyesen onodylaci
Laci, 65
Társkereső Tata
Feri, társkereső Tata
Fényképek3
Majd élőben ha mód lesz rá :)
Feri, 62
Társkereső Tata

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető tatai társkereső nők

Erzsébet, társkereső Tata
Fényképek1
" Szeretni jöttünk erre a világra. Keresni másban, az Énünk másik felét.. Örömöt lelni, napról -napról várva, a belső hangot, a misztikus zenét. Mert a magánynak döngő kapujából, az élet ösvénye másfelé vezet, Tárd ki szíved, mely börtönödhöz láncol, s örülj a mának amíg csak lehet !"
Társkereső Tata
Nitta, társkereső Tata
Fényképek1
Magamról: alaptermészetem kedves, de határozott. Szeretem az élet örömeit, az aprókat is, amit szívesen megosztanék a párommal , mert egyedül unalmas. A külsőm harmóniában van a belső jellememmel
Nitta, 39
Társkereső Tata
Evyke76, társkereső Tata
Fényképek3
Nehéz eset vagyok,nagyon makacs,elöre szólok,öszinte vagyok,viszont az "Igazság"fontos nekem,...de akit beengedek a világomban,annak talán már van esélye:)Nyilas vagyok,Oroszlán aszcendensel...Vezér egyéniség vagyok,szóval kössétek fel a gatyát fiúk,mert meg kell szeliditeni,csak ágyba nem megyek senkivel,"arra"Én választom a trófeát!akit komolyan érdeklek,annak Kitartás!!...de lehetetlen nincs:)
Társkereső Tata
Gesztenye555, társkereső Tata
Fényképek2
Az igazit keresem!
Társkereső Tata

Ingyenesen megismerhető tatai társkereső férfiak

Ferenc, társkereső Tata
Fényképek1
Ismerkedem és ha találkoznánk akkor tudnánk egymás elvárásait megbeszélni és meglátni a másikat.
Ferenc, 59
Társkereső Tata
Csabi, társkereső Tata
Fényképek1
Szia! Imádok a természetbe lenni túrázni kirándulni utazgatni. Komoly kapcsolatot keresek.
Csabi, 44
Társkereső Tata

Néhány tatai társkereső bemutatkozása

Komoly, a végletekig őszinte, érzelmekben gazdag vagyok. Ugyan nem hibátlan és penge, de van magamhoz való eszem, mellyel gondolkodom. A hibáim mellett vannak jó tulajdonságaim is bőséggel. A hűség és az őszinteség nálam biztos támpont a magánéletemben, illetve a párkapcsolatomban. Nem vagyok link, és megbízhatatlan alak. Egyszerű ember vagyok, modern konzervatív. Szélsőjobbos, Nemzeti radikális. Tata a szülővárosom, melyben jelenleg is élek. Itt, illetve városom vonzáskörzetében ismerkednék!

Tatai társkereső férfi, Misu32 (45)

A sport az életem és a munkám is egyben. Kerékpározom, a Downhill szakágat űzöm immár 4 éve, jelenleg felnőtt profi kategóriában versenyzem. Tatán lakom, de Egerbe járok főiskolára az Eszterházy Károly Főiskolára és jelenleg másodéves testnevelő-edző szakos hallgató vagyok. Mindig is a sport töltötte ki életem nagy részét, kosárlabdáztam és kézilabdáztam is de minden sportot szentnek és sérthetetlennek tartok, mivel mindent el kell fogadni. Ezen kívül szeretek bulizni és kimozdulni, jól érezni magam, igazából bármire rá lehet venni. Olyan lányt keresek aki szintén szereti a sportot, nem feltétlen kell, hogy komolyan űzzön vmit de ne legyen otthonülő típus, ki lehessen vele mozdulni akárova. Más különleges elvárásom nincsen, sem külső jegyek. Persze adjon magára, de nem kell h modell alkat legyen. Talán ennyi. Keresgélek, remélem találok is, vagy éppen engem találnak meg. :)

Tatai társkereső férfi, milan89ers (32)

Dinamikusan fejlődő életem pályázatot hírdet 1 fő barátnő felvételére: Elvárásaim: - legalább középfokú végzettség (felsőfokú végzettség előny) - jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség (túl komoly gyakorlat hátrány) - betöltött 18-ik, maximum 34-ik életév - egyedülálló - kreatív gondolkodás - szakmai elvárások magas szintű ismerete - nő (ezt majdnem kifelejtettem) Feladata: - megbízható, pontos és szakszerű szeretet biztosítása - szórakoz(tat)ás - a létrejövő kapcsolat anyagi biztonságának biztosítása! - napi bevásárlás, főzés, házimunka (ezek hiányában +1 fő konyhai kisegítőt keresek) - egyéb, előre nem kalkulált fontos feladatok ellátása Juttatások: - magas színvonalú beszélgetőtárs - betanulási időben kevés veszekedés - teljesítményarányos mosolyadag - szükség esetén szállás megoldható Amennyiben szeretnél egy jól működő kapcsolat húzóereje lenni, csapatban és önállóan is magas szinten teljesítesz, szeretnél is bizonyítani és meg is felelsz az elvárásoknak, akkor várom leveled! Ez persze vicc, de szerintem szórakozatóbb mint a: Barna hajú és szemű egyedülálló károsan szenvedélyes fiatal férfi keresi élete párját. Elveszlek eleségül jeligére! :)

Tatai társkereső férfi, Csiki N1 (36)

Ciao ! :) Sok mindent nem tudok igy mondatokba foglalni, Budapesten tanulok,mindig mosolygós, barátok szerint kedves, segítőkész, alapjáraton laza DE ! ha kell, komoly csajszi vagyok. Tatán éldegélek egy szép környezetben, imádok itt lakni !! Van egy nővérkém, akivel szinte mindig mindent megbeszélünk nagyon jó tesó. Zene a mindenem, imádom jackot, de tényleg mindent meghallgatok. Ritmusos-táncolhatós zenékre pedig bevadulok és azonnal ráznom kell... :D:P Szabadidőmben megpróbálok minnél többet a családommal lenni, akik fantasztikus emberek, kutyáimat szeretgetem :) , sétálok , bulizok, zenéthallgatok... Életem része 6 éve a Kelet gyönyörű és színes tánca :) a hastánc : Ez a tánc ősi, mint a vágy, vad, mint a szenvedély, és érzéki, mint a szerelem... A női lélek minden oldala. A hastánc az, amikor a világ a nő csípőjében ringatózik.

Tatai társkereső nő, Rebeccaa (28)

Sziasztok Kedves lányok és köszönöm, hogy benéztetek hozzám! Én egy végtelenül alkalmazkodó,a társához szívből ragaszkodó fiatalember vagyok. Olyan társat keresek magam mellé, akivel jóban-rosszban együtt lehetek, egymás érdekeit képviseljük, és békességben, szeretetben lehetünk egymás segítségére. Munkám terén talpraesett vagyok. Viszont nagyon hiányzik egy társ az életemből, aki legfontosabb a számomra, és ő egy olyan valaki.....akit szerethetek, akiért aggódhatok, akiért dolgozhatok, és természetesen akihez odabújhatok... és aki boldogan hazavár, és akit én boldogan hazavárok!!... .Sajnos az élet nem kímélt, mert tragédiából és csalódásokból már bőven kivettem részem, ezért nem volt szerencsém a társkapcsolataimban . De! ... bízom benne, hogy hátha megtalálom az igazit!. ....Pedig én akit egyszer megszeretek, ahhoz viszont tűzzel-vassal ragaszkodom.... senki és semmi nem választhat el tőle.... Érdeklődési köröm a főzés amit nagyon szeretek(utánam nem kell elmosogatni megoldom magam),kertészkedés,Forma 1. Internet és a barkácsolás mindent megcsinálok amit tudok rengeteg szakembertől ellestem sok mindent! Tudom most nagyképűnek tartotok,de ez így van.. Nagyon szeretem a gyerekeket nekem sajna nincsenek! Szeretek kirándulni imádom a természetet isten adta, hogy ilyen nagyon szép helyen lakom Tatán nagyon közel a Tatai öreg tóhoz egy szép üdülőövezetben. Amit nagyon gyűlölök a hazugságot,de azt nagyon elítélem!Ide rengeteget letudnék írni ,de kevés az oldal így a mail címemre ha kérdésetek van és aki tényleg komolyan gondolja a kapcsolatot ill ha valaki levelezni szeretne azt is szívesen fogadom és abból is kialakulhat egy nagyon jó baráti kapcsolat! A képeim amiket feltöltöttem 1-2 évesek nem titok! Hát így nézek én ki! Csakis fényképes levelekre válaszolok szerintem ez így illik! Bízz bennem és nem fogsz csalódni ez megígérhetem!Röviden ennyi jutott az eszembe most hirtelen! Minden kedves hölgynek aki benézett hozzám és végigolvasta az adatlapomat csodás napot kívánok! Tisztelettel Üdvözlök minden Kedves hölgyet! Lacus

Tatai társkereső férfi, remény01 (55)

Sziasztok Kedves lányok, hölgyek, és köszönöm, hogy benéztetek hozzám! Én egy végtelenül alkalmazkodó,a társához szívből ragaszkodó fiatalember vagyok. Olyan társat keresek magam mellé, akivel jóban-rosszban együtt lehetek, egymás érdekeit képviseljük, és békességben, szeretetben lehetünk egymás segítségére. (nyugdíjas vagyok BM korkedvezménnyel)Viszont nagyon hiányzik egy társ az életemből, aki legfontosabb a számomra, és ő egy olyan valaki.....akit szerethetek, akiért aggódhatok, akiért dolgozhatok, és természetesen akihez odabújhatok... és aki boldogan hazavár, és akit én boldogan hazavárok!!... .Sajnos az élet nem kímélt, mert tragédiából és csalódásokból már bőven kivettem részem, ezért nem volt szerencsém a társkapcsolataimban . De! ... bízom benne, hogy hátha megtalálom az igazit!. ....Pedig én akit egyszer megszeretek, ahhoz viszont tűzzel-vassal ragaszkodom.... senki és semmi nem választhat el tőle.... Érdeklődési köröm a főzés amit nagyon szeretek,kertészkedés,Forma 1. Internet és a barkácsolás mindent megcsinálok amit tudok rengeteg szakembertől ellestem sok mindent! Tudom most nagyképűnek tartotok,de ez így van.. Nagyon szeretem a gyerekeket nekem sajna nincsenek! Szeretek kirándulni imádom a természetet isten adta, hogy ilyen nagyon szép helyen lakom Tatán nagyon közel azi öreg tóhoz egy szép üdülőövezetben. Amit nagyon gyűlölök a hazugságot,de azt nagyon elítélem!I Ide rengeteget letudnék írni ,de kevés az oldal így a mail címemre ha kérdésetek van és aki tényleg komolyan gondolja a kapcsolatot ill ha valaki levelezni szeretne azt is szívesen fogadom és abból is kialakulhat egy nagyon jó baráti kapcsolat! Talán a párkapcsolat is! Van egy nagyon szép házam szóval mindenem meg van imádok autót vezetni a volt munkám során volt benne részem és ezért nagyon megszerettem!, Ha valaki szeretné, hogy visszaírjak neki ill komoly kapcsolatot keres írja meg a mail címét is mert ide nem tudok visszaírni 6.db nál nem enged többet csak azért! Szeretném megtalálni nagyon hűséges ,őszinte, becsületes szeretni tudó hölgy személyében! Kérdezzetek én őszintén és válaszolok minden kérdésetekre ezt határozottan kijelenthetem! Mivel nem szeretem a hazug embereket én mindig nyíltan elmondom ha valami bánt stb……és őszintén!

Tatai társkereső férfi, lacika67 (55)

A vizek városában Tatán élek . Magamra és környezetemre igényes független ,,NŐ "" vagyok ! Szeretem az igazi Nőcis öltözködést ! A magassarkú a repertuárom elengedhetetlen tartozéka . A szépségiparban dolgozom . Életemet meghatározzák az Emberek , a Barátok akiktől folyamatosan töltödöm . Foglalkozom ezotériával, pozitív gondolkodású, minden újra, a természet csodáira nyitott vagyok . Imádom a zenét, szeretek bulizni, koncertekre járni . Szeretem a természetet , kirándulást a ,,nagy beszélgetéseket. ""

Tatai társkereső nő, Betty12 (61)

Az úr 1970 évében láttam meg a napvilágot, a Londontól mintegy 1600 km-re, Tatán. Már akkor nem unatkoztam, az élve születés teljesen lefoglalt. Amikor felsírtam a szüleimnek könny szökött a szemébe. Nem a gyönyörűségtől, hanem hogy haza is kell vinni engem. Ahogy cseperedtem, nagyon sok helyre elvittek engem, de mindig haza találtam. Pozitívan gondolkodom:hiszek abban, hogy eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas, igaz, a bárány majd nem alszik valami jól, továbbá, hogy akinek a pénz a világ közepe, valószínűleg örök sötétségben él. Amit tudni lehet rólam : A fejem nagyobb mint egy csacsié. A csacsinak összeér a feje fölött a füle, nekem viszont nem. A többit most hagyjuk. Barbie allergiám van, ami könnyen kiütést okozhat. Persze nem nekem. Diplomám is van a mű egyetemről. Az igazi sajnos zárva volt. Nem vagyok semmi jónak elrontója, de azt nagyon szeretem csinálni. A tollaimat már huszonévesen elhullattam és senki kedvéért nem fog kinőni újra. Másod állásban feltaláló vagyok. Az esetek 99%-ban,feltalálom magam. Továbbá,zöld övezetben élek. Olyannyira,hogy az ötödik szomszédom a jeti. Nem tartozom semmilyen egyházhoz,valláskárosult vagyok. Na,most egy kicsit komolyabban: Nem vadászni" vagyok itt,csak hogy tudd. A fentiek ne tévesszenek meg senkit. Szeretem a humort. Ami nem egyenlő a komolytalansággal. Egyet tisztázzunk! Komoly kapcsolatok nem lesznek csak úgy hipp-hopp. Kialakulhatnak idővel. Tudok véresen komolyan venni valakit,de ahhoz előbb meg kell ismernem. Más szóval,a puding próbája az evés kérem. Akár tetszik akár nem. Nem kell félni,nem harapok. Csak néha,de az többnyire kellemes. Tőlem a valóságot kapod,körítés nélkül. Ezt garantálom ! Még ha nem tetszik akkor is. Soha nem beszélek mellé. Nincs okom rá és takargatni valóm sincs. A távkapcsolatok nem működnek,ezt már tapasztalatból tudom. Minél közelebb annál jobb. Elismerem,hogy eléggé lazára vettem a bemutatkozási folyamodvány első felét....nos,írhatnék ide bármit,fényeset,szépet meg gömbölyűt,de nem tettem mert felesleges. Ha meg mosolyogtattalak,már megérte :) Ha meg nem,hát valahogy majd csak túlélem össze szorított fogakkal. Meg kérnék mindenkit,hogy akinek rossz napja van,vagy csak egyszerűen nem tetszik amit látott vagy olvasott,ne itt fanyalogjon. Menjen inkább és lazítsa el magát. Akinek nem inge...

Tatai társkereső férfi, Tibor (52)

Szia! Komoly és tartós kapcsolat megtalálása miatt regisztráltam magam. Olyan férfi társat keresek,aki nem fél kimutatni és kimondani az érzéseit,megbízható,romantikus,kedves,őszinte,hűséges. Akivel ha összeillők vagyunk,együtt tervezhetjük a közös jövőt. Tatán élek,és itt is dolgozom. Barátaim,ismerőseim megbízhatónak,őszintének tartanak. Ha tehetem,szivesen elmegyek különféle programokra,fesztiválokra,valamint egy romantikus séta sem riaszt el. Ha szimpatikusnak találsz,és szívesen megismerkednél velem,írj.

Tatai társkereső nő, Éva (41)

Tatai társkereső

Találd meg a párod Tata szívében!