Keszthely társkereső

Keszthelyi társkereső nők

Regina, társkereső Keszthely
Fényképek1
Sikeres, dolgos, időt álló, igényes, de egyszerű, emberbarát, csak utazni kedvelő és szerető Úrral osztanám meg az egymásra jutó időt, utazás: Balaton, Bécs, Gráz? Egy bizonyos szint felett, nem megyünk szint alá. Uraim, nem sorolom az elvárásaitokat, helyette én: légy lenyűgöző odaadó, Jó Ember, jó módú, férfi.
Regina, 45
Társkereső Keszthely
Ilona, társkereső Keszthely
Fényképek14
Prémium tagság Prémium tag
Fiatalos, intelligens özvegy asszony vagyok. szeretek utazni, táncolni, színházba járni. Keresem párom, legalább 175cm magas, hasonló érdeklődésű, jól szituált úriember személyében.
Ilona, 74Prémium tagság
Társkereső Keszthely
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső Keszthely
Fényképek1
Kedves, szorgalmas vagyok, szeretek, és tudok főzni.
Éva, 51
Társkereső Keszthely
Andika, társkereső Keszthely
Fényképek3
Boldog házasságban élek, ezúton keresek lány, nőt, asszonyt aki csatlakozna hozzánk. Komoly vagy laza kapcsolat céljából. Nem vagyunk semmi jónak az elrontója.
Andika, 32
Társkereső Keszthely

Keszthelyi társkereső férfiak

Ferenc, társkereső Keszthely
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Kiforrott, tapasztalt, tanult, önbizalommal megáldott, érdeklődő, szeretni tudó és vágyó, egészségre vigyázó és folyton tanuló vagyok. Személyiségemhez tartozik a matematika, a közgazdaság, a jogi ismeretek több ága és az egészségvédelem. Nyugdíjas főkönyvelő. Egyénileg tornázok napi fél órát és művelem a kertet, egészséges ételeket termelek. Kérem a hölgyeket bátran írjanak. Leendő társamat keszthelyi kertes házamba várom. Örülnék annak, aki tudja vállalni a hozzám költözést, nem az eltartás...
Ferenc, 78Prémium tagság
Társkereső Keszthely
Prémium tagság Prémium tag
János, társkereső Keszthely
Fényképek4
Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Szeretem a zenét. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Független, egyedülálló társkereső vagyok, aki tartalmas, romantikus kapcsolatra vágyik. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szeretnék újból szerelmes lenni, szeretni és törődni, fontos lenni. Szeretek utazni, kirándulni, jókat beszélgetni barátokkal, élvezni az életet. Én még hiszek a tündérmesékben. Nincs bennem olyan hogy a...
János, 68
Társkereső Keszthely
András, társkereső Keszthely
Fényképek1
Jó kedvű, természetjáró és humoros vagyok.
Társkereső Keszthely
Bertalan, társkereső Keszthely
Fényképek1
Elvált gyermektelen ember vagyok saját lakásomba egyedül lakom nagyon romantikus ember vagyok imádom gyergyafényes vacsorákat édes kettesbe irjál bátran köszi
Társkereső Keszthely

Társkereső Keszthely: első találkozás

Keszthely rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 109 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Keszthely városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Keszthely városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes keszthelyi társkereső nők

Éva, társkereső Keszthely
Fényképek1
"Nagy áldozat figyelni egy másik emberre! De még nagyobb áldozat megérteni őt.... Önmagunk körül pörgünk. Saját egónk varázsvilágában. S miközben beszél a másik, magunkban fogalmazzuk a saját gondolatainkat. Nem vágunk a szavába, ránézünk, arcunkra mosolyt kényszerítünk, úgy tűnik mintha figyelnénk rá... a szavait értjük is... de hogy valójában ki ő, s mi fáj neki, nem halljuk, nem látjuk, nem érezzük. Legyen az a másik a férjem, a feleségem, a gyerekem, megérteni csak azokban a ritka...
Éva, 51
Társkereső Keszthely
Mária, társkereső Keszthely
Fényképek19
Sziasztok Marika vagyok komoly kapcsolatra keresem a párom 23-29 év közti pasi személyében!
Mária, 35
Társkereső Keszthely
Zsuzsanna, társkereső Keszthely
Fényképek6
Kérdezz!
Társkereső Keszthely
Era, társkereső Keszthely
Fényképek9
Hát??? Ismerj meg!!!!
Era, 62
Társkereső Keszthely

Fényképes keszthelyi társkereső férfiak

Péter, társkereső Keszthely
Fényképek1
Sziasztok kérdezzetek bátran válaszolok.
Péter, 44
Társkereső Keszthely
László, társkereső Keszthely
Fényképek1
Koromnál fiatalosabb, modern ízlésű vagyok.
Társkereső Keszthely
József, társkereső Keszthely
Fényképek7
Egyszerű visszafogott őszinte ,riitkán kajla néha marha . Hiszek az emberi értékekben ,és ezek mentén próbálom irányítani az életem . Néha ezért dinoszaurusznak érzem magam, de így könnyebb a tükörbe néznem . Alapvetően életvidám , optimista vagyok tehát bízom benn ,hogy megtalálom azt a lányt aki hasonlóan gondolkodik.
Társkereső Keszthely
Laci, társkereső Keszthely
Fényképek3
Lehet, hogy csak egyszer élsz De tiéd lehet bármit kérsz Ha szabad vagy és szállni se félsz Csak tépd le a láncot és célhoz érsz
Laci, 73
Társkereső Keszthely

50 feletti keszthelyi társkereső nők

Lia, társkereső Keszthely
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Szeretnék barátságot kötni, egy szimpatikus férfival. Akivel kellemesebbé tehetnénk a hétköznapokat. Szeretném ha érdekelné az ezotéria, mert én is ezzel foglalkozom. Hit, remény, szeretet!
Lia, 68Prémium tagság
Társkereső Keszthely
Prémium tagság Prémium tag
Csipkerózsikakonyak, társkereső Keszthely
Fényképek3
szeretem a bulit és a férfiakat,imádok inni és mulatni!!!
Társkereső Keszthely
Charlotte67, társkereső Keszthely
Fényképek1
Mindenem a munka és, hogy házamat szépítsem!
Társkereső Keszthely

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető keszthelyi társkereső nők

Bebi, társkereső Keszthely
Fényképek2
Barátságos, de naív... Lelkiismeretes, de kicsit szétszórt... Kiváncsi, de könnyen zavarba jövős... Nyitott, de kicsit szégyenlős... Vidám.......
Bebi, 36
Társkereső Keszthely
Szilvia, társkereső Keszthely
Fényképek6
Vidám természetű embernek tartanak. Szeretem az egyszerű őszinte embereket, szeretek beszélgetni. Nálam az őszinteség fontos.
Társkereső Keszthely
Zsuzsu29, társkereső Keszthely
Fényképek1
Egy életvidám fiatal nő vagyok,aki szeret kirándulni a gyerekeivel.Imádok rajzolni,festeni és bárkácsolni is!
Társkereső Keszthely
Zsani, társkereső Keszthely
Fényképek1
Tipikus oroszlán nő vagyok!
Zsani, 37
Társkereső Keszthely

Ingyenesen megismerhető keszthelyi társkereső férfiak

Csabi, társkereső Keszthely
Fényképek3
A lényeg a pozitív gondolkodás! ;-) Keresem társam. Nem vagyok kalandor. Nagyon ragaszkodó és nagyon hűséges srácként jellemezhetném magam. Nem hiszek a csodákban, bár kétségkívül léteznek. Nem feszítek félmeztelenül képeken, nem játszom meg magamat. Szeretem ha valaki egyedi, és őszintén megnyílik azok felé akik fontosak neki. Szeretem a nyugalmat, a csendet, azt az állapotot amikor az ember képes figyelni önmagára, és társára. Nagyon szeretem ha valaki nem a sablonosságot, az elvárt...
Csabi, 40
Társkereső Keszthely
Gyula, társkereső Keszthely
Fényképek11
" Ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon, És én is egyetlen leszek a te számodra."
Gyula, 39
Társkereső Keszthely

Néhány keszthelyi társkereső bemutatkozása

Kiforrott, tapasztalt, tanult, önbizalommal megáldott, érdeklődő, szeretni tudó és vágyó, egészségre vigyázó és folyton tanuló vagyok. Személyiségemhez tartozik a matematika, a közgazdaság, a jogi ismeretek több ága és az egészségvédelem. Nyugdíjas főkönyvelő. Egyénileg tornázok napi fél órát és művelem a kertet, egészséges ételeket termelek. Kérem a hölgyeket bátran írjanak. Leendő társamat keszthelyi kertes házamba várom. Örülnék annak, aki tudja vállalni a hozzám költözést, nem az eltartás és lakásmegoldás miatt. Aki még szeretne Boldog lenni. A bmi 32 %-nál ne legyen több. Csak azok üzenjenek, akik komolyan gondolják a társkapcsolatot, aki tudja vállalni a hozzám költözést A dohányzást nem tudom elfogadni. Most a Covid-19 miatt, mivel nem oltatok csak a hasonlóan oltatlanokkal ismerkedhetek. Kérem az oltatlanokat keressenek. Aki érdeklődik irántam, küldjön ajándékot vagy írjon levelet. Aki visszajelzi a kedveled szót, annak válaszolok.

Keszthelyi társkereső férfi, Ferenc (78)

Komoly társam Keszthely környékén keresem. Ismerkedem, hátha itt egymásra találunk. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Társaságkedvelő vagyok. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Ismerj meg és majd eldöntöd milyennek gondolsz. Próbálok egészségesen és környezettudatosan élni. Empatikus vagyok, magammal szemben pedig kritikus. A személyes találkozás a mérvadó. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Szeretem a szabadidőmet a természetben eltölteni. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Őszinteség és a kölcsönös tisztelet híve vagyok. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet.

Keszthelyi társkereső nő, Bogi (41)

Leendő társam Keszthely környékén keresem. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Szeretem a zenét. Csendes, zárkózott természetű vagyok. Szeretnék egy olyan boldog, harmónikus kapcsolatban élni, aminek a szeretet, az egymás iránti megbecsülés, a hűség, őszinteség és a bizalom az alapja. Talán, néha egy kicsit türelmetlen vagyok. Őszinte, nyitott, vidám, optimista embernek tart a környezetem. Vágyakozni csak az után lehet, ami nincs meg - mert a vágyakozás így működik. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni. Keresek, ismerkedek, barátkozok. reménykedem! Kedves, megértő páromat keresem, életem hátralevő részére. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Még személyesen nem ismersz meg addig ne ítélj. Kerti sütés pár jó baráttal, tartalmas beszélgetések.

Keszthelyi társkereső férfi, Villmos (46)

Leendő társam Keszthely környékén keresem. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Kizárólag komoly párkapcsolat céljából regisztráltam. Pillanatnyilag a szokásosnál kíváncsibb természetű vagyok. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Mindenre van válaszom és mindent kidumálok, megmagyarázok. Szeretem a nyüzsgést, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes sétákat is. Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes ember vagyok. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Jó kalandokra vágyok. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Kedves, odafigyelő, vicces személyiség vagyok. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, esetén bármi kialakulhat. Szeretem az igényes, intelligens embereket.

Keszthelyi társkereső férfi, Jenci (70)

Komoly társam Keszthely környékén keresem. Komoly társkereső vagyok. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. A személyes találkozás a mérvadó. Nem vagyok bonyolult személy, viszont őszinte, jókedélyű, energikus. Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Megbízható és nyugodt vagyok. Fontos számomra a bizalom, hűség. Keresem a hozzám illő személyt akivel komoly kapcsolatot alakíthatunk ki. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Hajlandó vagyok találkozni és megismerni egymást. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Benne vagyok mindenben, ami normális. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Segítőkész vagyok és jószívű. Nincsenek nagy elvárásaim csak tudd az életben mit szeretnél.

Keszthelyi társkereső férfi, Tibor (37)

Keszthelyi társkereső

Találd meg a párod Keszthely szívében!