Társkereső Dunakeszi

Legújabb dunakeszii társkereső nők

Anikó, 63
Társkereső Dunakeszi
Szeretek olvasni, szeretnék kirándulni is.. .. ez azonban egyedül nem olyan jó. Társa vágyom, akivel az élet bajos dolgait meg lehet beszélni, az élet szép dolgaival meg együtt örülni. Remélem ez még sikerül!
Betty, 69
Társkereső Dunakeszi
Még nőies képet nem tettem fel, mert igazán nem tudom kezelni a gépet, de a közel jövőben sor kerül rá. Minden érdekel. Stílusos és megbízható, hűséges, empatikus személyiség vagyok. Szeretném ha olyan párom lenne, aki nyílt és őszinte. Fel tudjak rá nézni, de nem a magassága miatt. Fogja a kezem és ezzel is a szeretett jelét mutatja ki. Jó szeretett adni és kapni. Nem mindig a megoldás a szó. Hanem 1 ölelés, amiben sokkal többet adsz minden szónál. Az idő elhaladt, de a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt. Azt érezzem, hogy nélküle a hiánya, hogy az már fáj is. Bizonyos dolgok természetesen hozzátartoznak az élethez. Szeressen, hogy én is szerethessem. Van 1 kis súlyfeleslegem.
Társkereső Dunakeszi
Vidám, mosolygós, életet szerető nő vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. Írhatnék magamról sok mindent, de ha felkeltettem az érdeklődésedet, és kölcsönösem szimpatikusan vagyunk egymásnak, akkor személyesen mesélek.
Edit, 41
Társkereső Dunakeszi
Kedves Urak! Immár egyedülálló anyaként keresem társamat szorosabb vagy lazább kapcsolat céljából, Budapest környékéről, figyelmes, jókedelyű, lehetőleg társaság és rock zene kedvelő férfiember személyében. Vidám természetű, szorgalmas, energikus csajszi vagyok.

Legújabb dunakeszii társkereső férfiak

Gábor, 35
Társkereső Dunakeszi
Szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal, aki szintén tartós kapcsolatra vágyik. Alapvetően vidám természetű vagyok, káros szenvedélytől mentes. Szeretek kirándulni, nagyon szeretek utazni, szívesen olvasgatok. Sokat mondják, hogy fő erényem a becsületesség és a segítőkészség. Szívesen sportolok, ha időm engedi.
Peter, 51
Társkereső Dunakeszi
Kedves csinos hölgyet keresek hosszú távra.
Laci, 28
Társkereső Dunakeszi
Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj.. Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.. Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosolyommal leveszlek a lábadról.. Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad és újra mosolyogni nem lát.. Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért szeret, de aki csak akkor fogja mondani neked, amikor ezt valóban így érzi.. Az vagyok, akit soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz végtelenül szeretni.. Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd!
Zoli, 28
Társkereső Dunakeszi
Sziazolivagyok? ?

Társkereső Dunakeszi: első találkozás

Dunakeszi rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 209 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Dunakeszi városában megszámlálhatatlan étterem szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. A randihely helyszínét mindig úgy válasszuk meg, hogy figyelembe vesszük azt, hogy milyen a randipartner, mit szeret, hogy már az első pillantás is felejthetetlen legyen. A legjobb az, ha közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így szinte biztos, hogy egy maradandó élménnyel gazdagodunk Dunakeszi városában. Mindenképp olyan helyszínt válasszunk ami romantikus, csendes, ezzel is segítve az ismerkedést randipartnerünkkel. A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni. Ha nem találsz randihelyet Dunakeszi városában akkor érdemes megnézni a környező városokat, hiszen onnan is 35939 társkereső keresi a szerelmet.

Fényképes dunakeszii társkereső nők

Judit, 37
Társkereső Dunakeszi
Sziasztok! Kilenc éves gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. A közhiedelmekkel ellentétben NEM mindegy, ki van mellettem, csak legyen már valaki :) Családcentrikus vagyok, szeretem a tartalmas, vidám, veszekedésektől mentes, harmóikus életet. Ezt részben úgy értem, hogy a leendő párom legyen türelmes és megértő :) és persze én is igyekszem az lenni. Fontos még, hogy az illető kiegyensúlyozott legyen és sértődésektől, haragtól mentes. PozitÍvan látom a dolgokat és az élet napos (vagy habos?) oldalát szeretem, ki nem állhatom a szürke, borús hétköznapokat. Egy felelősségteljes férfit keresek, aki ki tudja mutatni a szeretetét és el is tudja fogadni, hogy szeressék, aki számára természetes, hogy a szeretett hölgyet, azaz engem, az első helyre tegyen az életében s csak azután következzenek a barátok stb. A kiszemelt párom legyen odaadó, szerető mert én is az vagyok. Egy tökéletes párkapcsolat a számomra: szerelem, barátság, harmónia, hűség, elfogadás, rajongás a másikért, tisztelet, ezeket egyben adom és szeretném viszontkapni a páromtól. Ezek megőrzése egy életen át jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Szintén elengedhetetlen, hogy a jövendőbeli párom a gyermekemet is elfogadja, képes legyen szeretni őt. Nyilván annyira nem lehet, mint egy sajátot, ez természetes, de nem is ezt várom. Szerényen intelligens, mégis laza felfogású, fiatalos, stresszmentes férfiak előnyben. Sokan itt rosszra gondolnak. Nem szexuális értelemben értendő a laza felfogású és nem is hűtlenséget, nyitott kapcsolatot, vagy más rémséget jelent. (rossz az, ki rosszra gondol) "Csupán" úgy értem, hogy nem akad ki, vagy marcangolja magát (és engem) egy kis félreértés, vita miatt, vagy más stresszhatás miatt. Nem árt, ha előzékeny, nagyvonalú vagy. Számomra ezek a tulajdonságok a legfontosabbak, mondhatni levesznek a lábamról. Ha magadra ismertél, várom jelentkezésed! És légyszi csak akkor! Annyi felesleges kört és időt meg lehetne spórolni, ha ilyen férfiak jelentkeznének. Amelyik képen ketten vagyunk a barátnőmmel, azon a jobb oldali vagyok, remélem én jobban tetszem :)
Társkereső Dunakeszi
Amit nem leejtek, összetörök, elrontok, azt megfigyelem, megfogalmazom, jobb esetben nevetek rajta. Írás, természetgyógyászat, természet. Első hallásra unalmas dolgok, megélve izgalmasak. És még mi minden más...
Ica, 28
Társkereső Dunakeszi
Hiányzik,hogy valaki megkérdezze merre vagyok.Hiányzik, hogy valaki feldobja az éjszakáimat.Hiányzik,hogy hiányozzak valakinek.Hiányzik,hogy valaki akarja az ölelésemet.Hiányzik,hogy valaki mellett legyek.Hiányzik az,hogy valaki törődjön velem. Hiányzik,hogy valaki emlékeztessen arra mennyire különleges vagyok.Hiányzik,hogy fontos legyek valakinek...:$ A férfiak abba szeretnek bele, amit látnak, a nők pedig amit hallanak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak ! Ti pasik mindig azt mondjátok,hogy minden lány ribanc és hogy nincs egy normális lány se a világon.Nem veszitek észre,hogy pont a normális lányokat szarjátok le ? :) "A Sors talán azt akarja,hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz,mielőtt megismered az igazit,hogy mikor ez megtörténik,igazán hálás legyél érte." :)
Iza, 54
Társkereső Dunakeszi
A környezetem fiatalos, jó kedélyű nőnek tart, aki szeret szeretet adni és kapni. Szeretem, ha körülöttem boldogok az emberek.

Fényképes dunakeszii társkereső férfiak

Társkereső Dunakeszi
Egy tartós, őszinte érzelmi kapcsolatra vágyom. Olyan hölgyet keresek, aki vidám és hűséges. Én egy melegszívű, monogám férfi vagyok.
Zsolt, 39
Társkereső Dunakeszi
Sziasztok. Szoval en egy olyan leanyzot keresek aki bejarna velem europat egy kamionnal! Meg a kesobiegben akar a jogsit is megszerezhetne. En egy utazni vagyo tapraesett es bevalalos lanyt keresek. Aki nem fel a kihivasoktol. Udv mindekinek, jo tarskeresest kivanok
Társkereső Dunakeszi
Visszahúzódva élő özvegy építészként, széles érdeklődési körrel rendelkezve, korszerűen gondolkozva keresem a kölcsönös szimpátián, elfogadáson, hosszú távon alapuló társas kapcsolathoz a párom. Szeretem a külföldi utazásokat, sportot, művészeteket, a kényelmes lakásomat, parti házamat és a közös jövő építésében igyekvő kedves, csinos, fiatalos, nyitott társamat. Káros szenvedélyektől mentesen, kellő racionalitással és romantikával szeretném elérni a kölcsönös örömöket, szeretet, összebújást.
Társkereső Dunakeszi
Egyszer volt ,hol nem volt él egy kedves jámbor vitéz a nagy városban .Szomorú volt hogy nem talál egy kedves leányzót sem , aki szívből szeretné,hiába lakot a nagy városban ,onnan a lányoktól csak bántást és átverést kapott. Így hát csak üldögélt a parkban egyedül és szomorúan .Egyszer csak oda megy hozzá egy idős pár , és azt mondják neki : Ne búslakodj fiacskám ,mássz fel a világ legmagasabb hegyének a csúcsára ,és ott meg tudod ,hogy ki az a lány aki érted él . Így is tett a jámbor vitéz fel is mászott a legmagasabb hegynek a tetejére , és ott ült egy nagy szakállú sok mindent megélt , bölcsek bölcse . Jámbor vitéz fiú meg kérdezte a nagy öreget ,hogy ki lehet az aki érte él ha van ilyen . A bölcsek bölcse felállt és így szólt : A szíved be ragyogó fényét meg találod a Páratlan-on :) :) :)

50 feletti dunakeszii társkereső nők

Anikó, 63
Társkereső Dunakeszi
Szeretek olvasni, szeretnék kirándulni is.. .. ez azonban egyedül nem olyan jó. Társa vágyom, akivel az élet bajos dolgait meg lehet beszélni, az élet szép dolgaival meg együtt örülni. Remélem ez még sikerül!
Betty, 69
Társkereső Dunakeszi
Még nőies képet nem tettem fel, mert igazán nem tudom kezelni a gépet, de a közel jövőben sor kerül rá. Minden érdekel. Stílusos és megbízható, hűséges, empatikus személyiség vagyok. Szeretném ha olyan párom lenne, aki nyílt és őszinte. Fel tudjak rá nézni, de nem a magassága miatt. Fogja a kezem és ezzel is a szeretett jelét mutatja ki. Jó szeretett adni és kapni. Nem mindig a megoldás a szó. Hanem 1 ölelés, amiben sokkal többet adsz minden szónál. Az idő elhaladt, de a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt. Azt érezzem, hogy nélküle a hiánya, hogy az már fáj is. Bizonyos dolgok természetesen hozzátartoznak az élethez. Szeressen, hogy én is szerethessem. Van 1 kis súlyfeleslegem.
Iza, 54
Társkereső Dunakeszi
A környezetem fiatalos, jó kedélyű nőnek tart, aki szeret szeretet adni és kapni. Szeretem, ha körülöttem boldogok az emberek.
Tess, 51
Társkereső Dunakeszi
Kellemes negyvenes keresi azt a nem macis férfiút, akivel kellemes az együttlét, jó a beszélgetés és az együtt töltött idő. Mivel független vagyok, hasonlót keresek.

50 feletti dunakeszii társkereső férfiak

Peter, 51
Társkereső Dunakeszi
Kedves csinos hölgyet keresek hosszú távra.
Társkereső Dunakeszi
Egy tartós, őszinte érzelmi kapcsolatra vágyom. Olyan hölgyet keresek, aki vidám és hűséges. Én egy melegszívű, monogám férfi vagyok.
Társkereső Dunakeszi
Visszahúzódva élő özvegy építészként, széles érdeklődési körrel rendelkezve, korszerűen gondolkozva keresem a kölcsönös szimpátián, elfogadáson, hosszú távon alapuló társas kapcsolathoz a párom. Szeretem a külföldi utazásokat, sportot, művészeteket, a kényelmes lakásomat, parti házamat és a közös jövő építésében igyekvő kedves, csinos, fiatalos, nyitott társamat. Káros szenvedélyektől mentesen, kellő racionalitással és romantikával szeretném elérni a kölcsönös örömöket, szeretet, összebújást.
János, 73
Társkereső Dunakeszi
70 éves 172 cm 90 kg nyugdíjas férfi vagyok, Pest megyében élek. Szeretem a kertet, az állatokat, a jó kajákat, a jó zenéket. Szabadidőmben szívesen járok fürdőkbe. Így írni nagyon nehéz, minden a személyes beszélgetések és találkozások alapján dől el. Aki megkeres és akinek tudok válaszolok.Előnyben azok a vidéki asszonyok, hölgyek akik hozzám költöznének és van jogosítványuk.

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető dunakeszii társkereső nők

Tomi, 48
Társkereső Dunakeszi
Egy teljesen normális,család szerető,házias sok mindenre nyitott,őszinte átlagos nő vagyok.Néha talán túl őszinte!Két fiamat nevelem egyedül.Nem pót apukát keresek,hisz van mindkettőnek.Társat,aki gyerek és család szerető,aki nem csak flörtölni akar és jóban rosszban ott van mellettem.Természetesen én is mellette!Tehát egy normális hosszú távú kapcsolatra vágyom.Én a közös szimpátiában hiszek,a többit úgyis megoldja az élet.
Edit, 47
Társkereső Dunakeszi
Azért vagyok itt, mert még tudok hinni....Egészen jól el voltam eddig, mint egyedül álló anyuka, de gondoltam egy merészet, és megnézem, milyen impulzusok érhetnek itt, és kikkel találkozhatok össze. Szeretem az igaz szót, az őszinte érdeklődést, és a játékosságot. Szeretnék végre egy jót kirándulni valaki társaságában, de addig is mély beszélgetésre vágynék, akinek a lelke megérinti az enyémet....a személyes találkozás dönt el úgy is mindent, de hát ezt ti is tudjátok....
Tess, 51
Társkereső Dunakeszi
Kellemes negyvenes keresi azt a nem macis férfiút, akivel kellemes az együttlét, jó a beszélgetés és az együtt töltött idő. Mivel független vagyok, hasonlót keresek.
Társkereső Dunakeszi
Én már senkit nem keresgélek, no nem azért mert elkeltem ááááá. Belefáradtam, beleuntam, itt a magam mutogatásába. Nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Sok nő itt mutogatja magát velem együtt, minek is akarunk mink hogy úgymond társat? Hogy cselédek lehessünk? Jajj bocsánat, így van ez szerény véleményem szerint a legtöbb pasika házvezetőnőt keresne, persze ha találna. Nekem már az időm lejárt el is búcsuzok mindenkitől.

Ingyenesen megismerhető dunakeszii társkereső férfiak

Norbi, 27
Társkereső Dunakeszi
Kedves aranyos barátságos meg bízható humoros nyugodt természetű csendes. Nem vagyok ideges nem vagyok féltékeny nem cigizek nem iszok alkoholt. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Sanyi, 21
Társkereső Dunakeszi
Sziasztok :) szeretek sportolni,sétálni,ismerkedni és egy megbízható,aranyos lányt keresek :)
Társkereső Dunakeszi
olyan hülye vagyok hogy kitalálni se lehet :D állandóan gyúrni járok év eleje óta, jol érzem lent magam , megnyugtat sok minden van lényegében magamrol.......tényleg nem lehet kitalálni sem engem :D.....veszélyesen bolond vagyok :) de ez csak az egyik énem ;)
János, 73
Társkereső Dunakeszi
70 éves 172 cm 90 kg nyugdíjas férfi vagyok, Pest megyében élek. Szeretem a kertet, az állatokat, a jó kajákat, a jó zenéket. Szabadidőmben szívesen járok fürdőkbe. Így írni nagyon nehéz, minden a személyes beszélgetések és találkozások alapján dől el. Aki megkeres és akinek tudok válaszolok.Előnyben azok a vidéki asszonyok, hölgyek akik hozzám költöznének és van jogosítványuk.

Online dunakeszii társkereső nők

Betty, 69
Társkereső Dunakeszi
Még nőies képet nem tettem fel, mert igazán nem tudom kezelni a gépet, de a közel jövőben sor kerül rá. Minden érdekel. Stílusos és megbízható, hűséges, empatikus személyiség vagyok. Szeretném ha olyan párom lenne, aki nyílt és őszinte. Fel tudjak rá nézni, de nem a magassága miatt. Fogja a kezem és ezzel is a szeretett jelét mutatja ki. Jó szeretett adni és kapni. Nem mindig a megoldás a szó. Hanem 1 ölelés, amiben sokkal többet adsz minden szónál. Az idő elhaladt, de a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt. Azt érezzem, hogy nélküle a hiánya, hogy az már fáj is. Bizonyos dolgok természetesen hozzátartoznak az élethez. Szeressen, hogy én is szerethessem. Van 1 kis súlyfeleslegem.

Online dunakeszii társkereső férfiak

Társkereső Dunakeszi
Csak KAMERÁVAL rendelkező hölgyek jelentkezését várom! Lehetőleg DUNAKESZI és környékéről!
János, 63
Társkereső Dunakeszi
Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.

Diplomás dunakeszii társkereső nők

Betty, 69
Társkereső Dunakeszi
Még nőies képet nem tettem fel, mert igazán nem tudom kezelni a gépet, de a közel jövőben sor kerül rá. Minden érdekel. Stílusos és megbízható, hűséges, empatikus személyiség vagyok. Szeretném ha olyan párom lenne, aki nyílt és őszinte. Fel tudjak rá nézni, de nem a magassága miatt. Fogja a kezem és ezzel is a szeretett jelét mutatja ki. Jó szeretett adni és kapni. Nem mindig a megoldás a szó. Hanem 1 ölelés, amiben sokkal többet adsz minden szónál. Az idő elhaladt, de a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt. Azt érezzem, hogy nélküle a hiánya, hogy az már fáj is. Bizonyos dolgok természetesen hozzátartoznak az élethez. Szeressen, hogy én is szerethessem. Van 1 kis súlyfeleslegem.
Tess, 51
Társkereső Dunakeszi
Kellemes negyvenes keresi azt a nem macis férfiút, akivel kellemes az együttlét, jó a beszélgetés és az együtt töltött idő. Mivel független vagyok, hasonlót keresek.
Társkereső Dunakeszi
" Sose felejts el mosolyogni! Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba. " ........ hiszem és vallom. Régimódi vagyok, és ezt vállalom. HA A FÉRFI NEM KÖZELEDIK, ÉN NEM KEZDEMÉNYEZEK . Mivel az alkatom eltér a reglapokon megjelölt átlagos értékektől, meghagyom a másik félnek a megtalálás örömét.
Ilcsi, 44
Társkereső Dunakeszi
Mindig csak azt találod, amit kerestél is. Ami nem Te vagy, észre sem veszed.. :) Vidám, optimista természetű ember vagyok, ha lehetőség van rá szívesen kimozdulok. Szeretem a jó filmeket, olvasást, színházat, kirándulást, biciklizést, wellnesst, utazást, kertészkedést, találkozni barátaimmal, jó társaságban lenni, jókat beszélgetni, nevetni.

Diplomás dunakeszii társkereső férfiak

Társkereső Dunakeszi
Visszahúzódva élő özvegy építészként, széles érdeklődési körrel rendelkezve, korszerűen gondolkozva keresem a kölcsönös szimpátián, elfogadáson, hosszú távon alapuló társas kapcsolathoz a párom. Szeretem a külföldi utazásokat, sportot, művészeteket, a kényelmes lakásomat, parti házamat és a közös jövő építésében igyekvő kedves, csinos, fiatalos, nyitott társamat. Káros szenvedélyektől mentesen, kellő racionalitással és romantikával szeretném elérni a kölcsönös örömöket, szeretet, összebújást.
János, 73
Társkereső Dunakeszi
70 éves 172 cm 90 kg nyugdíjas férfi vagyok, Pest megyében élek. Szeretem a kertet, az állatokat, a jó kajákat, a jó zenéket. Szabadidőmben szívesen járok fürdőkbe. Így írni nagyon nehéz, minden a személyes beszélgetések és találkozások alapján dől el. Aki megkeres és akinek tudok válaszolok.Előnyben azok a vidéki asszonyok, hölgyek akik hozzám költöznének és van jogosítványuk.
Társkereső Dunakeszi
Vidám természetű, jólelkű srác vagyok. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára. Nem hagyom, hogy unatkozzanak melllettem.:) A mottóm: "Móka, vidámság, kacagás.. Magic city, happyland" Amikor kell, akkor komoly vagyok... Szeretem a szabadidőmet hasznosan eltölteni. Kirándulás,mozi, étterem, koncertek... .:)
Gábor, 41
Társkereső Dunakeszi
Ember az embertelenségben...

Dunakeszi társkereső nők és férfiak leírásai

János, 63 éves társkereső Dunakeszi

Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó , rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.

Ilcsi, 44 éves társkereső Dunakeszi

Mindig csak azt találod, amit kerestél is. Ami nem Te vagy, észre sem veszed.. :) Vidám, optimista természetű ember vagyok, ha lehetőség van rá szívesen kimozdulok. Szeretem a jó filmeket, olvasást, színházat, kirándulást, biciklizést, wellnesst, utazást, kertészkedést, találkozni barátaimmal, jó társaságban lenni, jókat beszélgetni, nevetni.

Csimpilimpi, 56 éves társkereső Dunakeszi

" Sose felejts el mosolyogni! Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba. " ........ hiszem és vallom. Régimódi vagyok, és ezt vállalom. HA A FÉRFI NEM KÖZELEDIK, ÉN NEM KEZDEMÉNYEZEK . Mivel az alkatom eltér a reglapokon megjelölt átlagos értékektől, meghagyom a másik félnek a megtalálás örömét.

Valéria, 69 éves társkereső Dunakeszi

Én már senkit nem keresgélek, no nem azért mert elkeltem ááááá. Belefáradtam, beleuntam, itt a magam mutogatásába. Nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Sok nő itt mutogatja magát velem együtt, minek is akarunk mink hogy úgymond társat? Hogy cselédek lehessünk? Jajj bocsánat, így van ez szerény véleményem szerint a legtöbb pasika házvezetőnőt keresne, persze ha találna. Nekem már az időm lejárt el is búcsuzok mindenkitől.

Tess, 51 éves társkereső Dunakeszi

Kellemes negyvenes keresi azt a nem macis férfiút, akivel kellemes az együttlét, jó a beszélgetés és az együtt töltött idő. Mivel független vagyok, hasonlót keresek.

Edit, 47 éves társkereső Dunakeszi

Azért vagyok itt, mert még tudok hinni....Egészen jól el voltam eddig, mint egyedül álló anyuka, de gondoltam egy merészet, és megnézem, milyen impulzusok érhetnek itt, és kikkel találkozhatok össze. Szeretem az igaz szót, az őszinte érdeklődést, és a játékosságot. Szeretnék végre egy jót kirándulni valaki társaságában, de addig is mély beszélgetésre vágynék, akinek a lelke megérinti az enyémet....a személyes találkozás dönt el úgy is mindent, de hát ezt ti is tudjátok....

Tomi, 48 éves társkereső Dunakeszi

Egy teljesen normális,család szerető,házias sok mindenre nyitott,őszinte átlagos nő vagyok.Néha talán túl őszinte!Két fiamat nevelem egyedül.Nem pót apukát keresek,hisz van mindkettőnek.Társat,aki gyerek és család szerető,aki nem csak flörtölni akar és jóban rosszban ott van mellettem.Természetesen én is mellette!Tehát egy normális hosszú távú kapcsolatra vágyom.Én a közös szimpátiában hiszek,a többit úgyis megoldja az élet.

Gábor, 41 éves társkereső Dunakeszi

Ember az embertelenségben...

Iza, 54 éves társkereső Dunakeszi

A környezetem fiatalos, jó kedélyű nőnek tart, aki szeret szeretet adni és kapni. Szeretem, ha körülöttem boldogok az emberek.

Ica, 28 éves társkereső Dunakeszi

Hiányzik,hogy valaki megkérdezze merre vagyok.Hiányzik, hogy valaki feldobja az éjszakáimat.Hiányzik,hogy hiányozzak valakinek.Hiányzik,hogy valaki akarja az ölelésemet.Hiányzik,hogy valaki mellett legyek.Hiányzik az,hogy valaki törődjön velem. Hiányzik,hogy valaki emlékeztessen arra mennyire különleges vagyok.Hiányzik,hogy fontos legyek valakinek...:$ A férfiak abba szeretnek bele, amit látnak, a nők pedig amit hallanak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak ! Ti pasik mindig azt mondjátok,hogy minden lány ribanc és hogy nincs egy normális lány se a világon.Nem veszitek észre,hogy pont a normális lányokat szarjátok le ? :) "A Sors talán azt akarja,hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz,mielőtt megismered az igazit,hogy mikor ez megtörténik,igazán hálás legyél érte." :)

Hol van Dunakeszi?

209 társkereső keresi társát Dunakeszi városából. Társkeresőnk lehetővé teszi, hogy településenként szűrj az egyedülállók között. Messzebb is utaznál? Megadhatod azt is, hogy maximum milyen messze lehet az akit keresel. Kereshetsz életkorra, magasságra, szem- és hajszínre és további tulajdonságokra is.

Dunakeszii randihelyek társkeresőknek

Randiznátok, de nem tudjátok hova menjetek? A térképen bejelöltük a közelben található kávézókat, ahol egy jót beszélgethettek, könnyen ismerkedhettek.