Dunakeszi társkereső

Dunakeszi társkereső nők

Anda, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Sziasztok! 42 éves vagyok, Dunakeszin élek a 10 éves kisfiammal. Páromat keresem csakis állandóra. Fontos számomra a humor, őszinteség és az intelligencia. Nem vagyok túl romantikus, de szeretem a figyelmességet. Nem lovagot keresek, csak egy átlagos, dolgozó, HATÁROZOTT férfit. Van papucsom, nincs másikra szükségem.
Anda, 46
Társkereső Dunakeszi
Marika, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Határozott, nyitott, optimista, sportos vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így, és igazi csapatként, együtt többre leszünk képesek. Az őszinteség és a hűség a legfontosabb számomra. Szeretek jönni-menni, intézkedni, utazni. Nincs baj az álmodozással, csak ne hagyd figyelmen kívül a valóságot! A legfontosabb számomra a minőségi idő. Kedvelem a régebbi hagyományokat egy kapcsolatban. Szókimondó...
Marika, 64Prémium tagság
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
Jutka, társkereső Dunakeszi
Fényképek6
Szeretem a vidám embereket magam körül. Kedvenc időtöltésem a kézművesség, kirándulás. Télen-nyáron megtalálom a szépséget a természetbe. Nehéz így bemutatkozni de az igazi megismerés az mindig a személyes kapcsolatban és sok jó beszélgetésben alakul ki.
Jutka, 68
Társkereső Dunakeszi
Judit, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Hiányzik a társ, akivel meg lehet osztani élményeket, gondolatokat. Szeretem a vidám embereket magam körül. Kedvenc időtöltésem a kézművesség, kirándulás. Télen-nyáron megtalálom a szépséget a természetben. Ami számomra fontos a másikban és magamban is az a hűség, kiállni a másik mellett. Nekem víz mellett a legszebb a nyár, de a hegyek közé is szívesen megyek. A melldöngetés nem érdekel, de az igényességet rendkívül fontosnak tartom és nemcsak a munkában. A pénzt eszköznek tartom az élethez,...
Judit, 68
Társkereső Dunakeszi

Dunakeszi társkereső férfiak

Norbert, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Dunakeszi környékén keresek társat. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle.
Társkereső Dunakeszi
Zoltán, társkereső Dunakeszi
Fényképek9
A lakóhelyemet a munkám miatt nehéz megfogalmazni, Ózdon, Taktabájon és Dunakeszin lakom. Én 58 éves üzemmérnök vagyok, az építőiparban dolgozom középvezetőként. 176 cm magas, 65 kg vékony testalkatú vagyok. Dohányzom. Ismerkedni szeretnék és majd meglátjuk mi lesz belőle!
Társkereső Dunakeszi
Stefan, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Prémium tagság Prémium tag
Őszinte, nyitott, vidám, optimista embernek tart a környezetem. Párkapcsolatot keresek. Megbízható és nyugodt vagyok. Preferálom a klasszikus családi szerepeket. Szeretek horgászni. Hagyományos értékrenddel rendelkezem, ápolt, fiatalos, őszinte vagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Szeretem a természet, hegyeket, völgyeket, folyókat.
Stefan, 63Prémium tagság
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
György, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Sziasztok Szépségeim. Első sorban komoly kapcsolatot keresek. Alapjában véve vidám természetű vagyok, de ha kell komoly is tudok lenni. Szeretek barkácsolni, kertészkedni, bográcsban főzni. Szeretek kint lenni a jó levegőn. Imádok zenét hallgatni filmeket nézni szabad időmben ha éppen nem dolgozok. Légy kedves társ a mindennapokban és én Életem végéig imádni foglak téged.
Társkereső Dunakeszi

Társkereső Dunakeszi: első találkozás

Dunakeszi rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 98 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Dunakeszi városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Dunakeszi városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes dunakeszi társkereső nők

Mónika, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Ha igazán érdekelsz, akkor lehetőséget adok majd, hogy megismerj. Ne légy nagyon rámenős, mert azt nem szeretem. Engem nem csak egy részed érdekel, hanem a teljes embert szeretném megismerni. :-)
Társkereső Dunakeszi
Líz, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Tisztelt Uraim! Köszönöm, hogy megnézték a lapomat. A szeretett, tisztelet, megbecsülés és a tolerancia elmaradhatatlan 1 kapcsolatban. Empatikus személyiség vagyok. Én szeretek 1 férfire felnézni, de nem a magassága miatt. Dorombolós macska típus vagyok. Szeretem ha a kedvesem fogja a kezem, ezzel is azt fejezi ki, hogy vigyázz rám és a biztonságot adja. Azt érezzem, hogy a hiánya már, már fájdalmat okoz. A korommal ellentétben fiatalosnak érzem magam. Szeretek sportolni. Pörgős típus...
Líz, 74
Társkereső Dunakeszi
Anikó, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Szeretek olvasni, szeretnék kirándulni is.. .. ez azonban egyedül nem olyan jó. Társa vágyom, akivel az élet bajos dolgait meg lehet beszélni, az élet szép dolgaival meg együtt örülni. Remélem ez még sikerül!
Anikó, 69
Társkereső Dunakeszi
Krisztina, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Vidám, mosolygós, életet szerető nő vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. Írhatnék magamról sok mindent, de ha felkeltettem az érdeklődésedet, és kölcsönösem szimpatikusan vagyunk egymásnak, akkor személyesen mesélek.
Társkereső Dunakeszi

Fényképes dunakeszi társkereső férfiak

Levente, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából keresem hercegnőm. Az se baj ha néha házisárkány szeretem a kihívásokat. Hiszen a rózsa is tövisével együtt szép. Mivel célom a komoly kapcsolat így fölösleges körök nálam nincs. Nem lódítani jöttem azt rá hagyom másra. Kit keresek? Egy vicces, családcentrikus lányt aki ebben a személytelen rohanó világban is bír ezekkel az értékekkel. Ha estleg van gyereke a kiszemeltemnek ne féljen nekem nem gond a gyerek. Nem vagyok rá féltékeny nem versenyzek vele a...
Társkereső Dunakeszi
Prémium tagság Prémium tag
Gergő, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Igyekszem reálisan és leegyszerűsítve megoldani és levezetni a dolgokat. A társam keresem a hátralévő időre. Egyszerűen csak megélni szeretném a napokat, heteket éveket. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. A szerelmet nem sürgetem. Szeretem a napfelkeltét és a naplementét is. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően...
Gergő, 31
Társkereső Dunakeszi
Dedier, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Két lábon járó, de nem a fellegekben sétáló, mégis romantikus lelkületű, normál testalkatú, megbízható, állatokat és természetet kedvelő elbűvölő nő társaságát, komoly kapcsolat reményében szívesen egészíteném ki férfias kitartásommal, kedvességemmel és lelkes hozzáállásommal. Politika mentesen, mint diplomás nyugdíjas.
Dedier, 70
Társkereső Dunakeszi
Boti, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Kezdésnek ennyi elég? Írj rám és beszélgessünk. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Nagyon vidám természetű vagyok. Nagyon sok mindent írhatnék még ide, azonban nem teszem, helyette inkább ismerj meg. Szókimondó vagyok. Imádom a vizet. Barátaim szerint őszinte és szókimondó vagyok, ugyan ezt várom a páromtól is, nyitott vagyok az élet minden területén. Szeretnék egy olyan boldog, harmónikus kapcsolatban élni, aminek a szeretet, az egymás iránti megbecsülés, a hűség, őszinteség és a bizalom...
Boti, 23
Társkereső Dunakeszi

50 feletti dunakeszi társkereső nők

Edit, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Azért vagyok itt, mert még tudok hinni....Egészen jól el voltam eddig, mint egyedül álló anyuka, de gondoltam egy merészet, és megnézem, milyen impulzusok érhetnek itt, és kikkel találkozhatok össze. Szeretem az igaz szót, az őszinte érdeklődést, és a játékosságot. Szeretnék végre egy jót kirándulni valaki társaságában, de addig is mély beszélgetésre vágynék, akinek a lelke megérinti az enyémet....a személyes találkozás dönt el úgy is mindent, de hát ezt ti is tudjátok....
Edit, 52
Társkereső Dunakeszi
Valéria, társkereső Dunakeszi
Fényképek7
Én már senkit nem keresgélek, no nem azért mert elkeltem ááááá. Belefáradtam, beleuntam, itt a magam mutogatásába. Nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Sok nő itt mutogatja magát velem együtt, minek is akarunk mink hogy úgymond társat? Hogy cselédek lehessünk? Jajj bocsánat, így van ez szerény véleményem szerint a legtöbb pasika házvezetőnőt keresne, persze ha találna. Nekem már az időm lejárt el is búcsuzok mindenkitől.
Társkereső Dunakeszi
Csimpilimpi, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
" Sose felejts el mosolyogni! Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba. " ........ hiszem és vallom. Régimódi vagyok, és ezt vállalom. HA A FÉRFI NEM KÖZELEDIK, ÉN NEM KEZDEMÉNYEZEK . Mivel az alkatom eltér a reglapokon megjelölt átlagos értékektől, meghagyom a másik félnek a megtalálás örömét.
Társkereső Dunakeszi
Ilcsi, társkereső Dunakeszi
Fényképek7
Mindig csak azt találod, amit kerestél is. Ami nem Te vagy, észre sem veszed.. :) Vidám, optimista természetű ember vagyok, ha lehetőség van rá szívesen kimozdulok. Szeretem a jó filmeket, olvasást, színházat, kirándulást, biciklizést, wellnesst, utazást, kertészkedést, találkozni barátaimmal, jó társaságban lenni, jókat beszélgetni, nevetni.
Ilcsi, 50
Társkereső Dunakeszi

50 feletti dunakeszi társkereső férfiak

Brückner, társkereső Dunakeszi
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek szeretnek végre nyugalomban és harmóniában élni egy nővel aki szeret. Ha van gyermeked nem gond engem nem zavar szeretem a gyerekeket.
Társkereső Dunakeszi
Gábor, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Felsorolás jelleggel magamról, hogy eldöntsd, szimpatikus vagyok-e: :) Szeretek mozogni, pl. kerékpár (a melegebb félévben bicajjal járok dolgozni, ez napi 2x1 óra), trambulin, séta, kirándulás.. ..és mégis: legnagyobb kedvencem az olvasás. Szórakoztató irodalomból is sokféle (sci-fi, horror, kaland, akció, fantasy..), de mostanában eléggé elmentem ismeretterjesztő irodalom irányába (elsődlegesen az egészségmegőrzés, mivel ezt igen fontosnak tartom, és kis lépésekkel próbálom magam is...
Gábor, 44
Társkereső Dunakeszi
Peter, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Kedves Hölgyeim! Elcsépelt szavak az őszinteség, egymás tisztelete és szeretete, de valójában ezek betartása alapoz meg egy komoly kapcsolatot Mindig a Nő választ, de csak azon férfiak közül, akik őt megszólították. A nő nem, vagy csak ritkán kezdeményez, maximum kacsint egyet, felhívja magára a figyelmet..
Peter, 56
Társkereső Dunakeszi
Zoltán, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Öt éve özvegyen egyedül élő, káros szenvedélyektől mentes nyugdíjas építész mérnökként a kényelmes lakásomban forgatom a verses könyveim, nézem a TV-n a filmeket, sportot és metál koncerteket. Mielőbb szeretném az érdekes, utazásokkal, élményekkel és örömökkel teli életemet folytatni egy egyenrangú, nyitott, kedves, bújós társammal.
Társkereső Dunakeszi

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető dunakeszi társkereső nők

Judit, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Sziasztok! Kilenc éves gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. A közhiedelmekkel ellentétben NEM mindegy, ki van mellettem, csak legyen már valaki :) Családcentrikus vagyok, szeretem a tartalmas, vidám, veszekedésektől mentes, harmóikus életet. Ezt részben úgy értem, hogy a leendő párom legyen türelmes és megértő :) és persze én is igyekszem az lenni. Fontos még, hogy az illető kiegyensúlyozott legyen és sértődésektől, haragtól mentes. PozitÍvan látom a dolgokat és az élet napos (vagy habos?)...
Judit, 42
Társkereső Dunakeszi
Ica, társkereső Dunakeszi
Fényképek20
Hiányzik,hogy valaki megkérdezze merre vagyok.Hiányzik, hogy valaki feldobja az éjszakáimat.Hiányzik,hogy hiányozzak valakinek.Hiányzik,hogy valaki akarja az ölelésemet.Hiányzik,hogy valaki mellett legyek.Hiányzik az,hogy valaki törődjön velem. Hiányzik,hogy valaki emlékeztessen arra mennyire különleges vagyok.Hiányzik,hogy fontos legyek valakinek...:$ A férfiak abba szeretnek bele, amit látnak, a nők pedig amit hallanak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak ! Ti...
Ica, 34
Társkereső Dunakeszi
Marcsi, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Egyszerűen ámulok és bámulok, mert hihetetlen mi minden képes megtörténni ebben a világban, és Társam keresem: "mert hiába fürdeted önmagad, csak másban moshatod meg az arcodat"... (J.A.)
Marcsi, 70
Társkereső Dunakeszi
Tomi, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Egy teljesen normális,család szerető,házias sok mindenre nyitott,őszinte átlagos nő vagyok.Néha talán túl őszinte!Két fiamat nevelem egyedül.Nem pót apukát keresek,hisz van mindkettőnek.Társat,aki gyerek és család szerető,aki nem csak flörtölni akar és jóban rosszban ott van mellettem.Természetesen én is mellette!Tehát egy normális hosszú távú kapcsolatra vágyom.Én a közös szimpátiában hiszek,a többit úgyis megoldja az élet.
Tomi, 53
Társkereső Dunakeszi

Ingyenesen megismerhető dunakeszi társkereső férfiak

Balázs, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Először is a legfontosabbat írnám magamról! Nem voltam nem vagyok és nem leszek kalandor komoly kapcsolatot keresek egy társat akivel boldogan élhetek. Szeretek bringázni, horgászni, utazni szeretem a spontán dolgokat. Fontos számomra a jó humor magam is egy jókedvű vidám ember vagyok.
Társkereső Dunakeszi
Zoltán, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik. A szerelem mindenkinek kijelöli a megfelelő helyet. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Szeretem a jó ízeket, a hosszú sétákat kéz a kézben, az esti beszélgetéseket. Jószívű vagyok. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Nem szeretek szerepelni. Nincs ideálom. Komoly kapcsolat céljából szeretnék...
Társkereső Dunakeszi
Gergo, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Hosszú távú komoly kapcsolatot keressek. Akar szolga is lennek. Többit privátba Legyen csodaszép napotok.
Gergo, 23
Társkereső Dunakeszi
Gergő, társkereső Dunakeszi
Fényképek10
Sziasztok! Keresem Cinkostársam. Elejétől fogva izomsorvadásban szenvedek. Önellátásra abszolút képtelen vagyok. Emellett, teljes egzisztenciával rendelkezem és csordultig tele vagyok ambícióval! Mindemellett örök optimista, bizakodó és nem utolsó sorban mérhetetlenül nyugodt férfi vagyok. Igazán szeretnék találkozni egy megértő Nővel, ki a legjobb barátként lenne a társam; kivel megoszthatom gondolataimat, élményeimet, vágyaimat, tapasztalataimat, ágyamat és: EGYSZÓVAL MINDENT....
Gergő, 39
Társkereső Dunakeszi

Elit dunakeszi társkereső nők

Ibolya, társkereső Dunakeszi
Fényképek17
Özvegy,egyedülálló nő vagyok.Szeretem az állatokat és a növényeket.Szeretek nosztalgiázni.Ha szimpatikus vagyok írj és kérdezz bátran.
Ibolya, 66
Társkereső Dunakeszi

Elit dunakeszi társkereső férfiak

Sanyi, társkereső Dunakeszi
Fényképek3
Sziasztok :) szeretek sportolni,sétálni,ismerkedni és egy megbízható,aranyos lányt keresek :)
Sanyi, 27
Társkereső Dunakeszi
Kálmán, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Több éve elváltam és van két gyermekem akiket egyedül nevelek.Párom, társam keresem.
Társkereső Dunakeszi
Xxxcsabixxx, társkereső Dunakeszi
Fényképek5
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Sziasztok nem is tudom mit írhatnék ide... először is úgymond "komoly kapcsi" céljából regisztráltam erre az oldalra,úgyhogy egyenlőre csak ismerkedem és amúgy csak aranyos,jó fej,kedves,értelmes és normális csajokkal,akik szintén "komoly kapcsit" keresnek,akikkel lehet tök normálisan beszélgetni,és persze értelmesen nos hogy tiszta legyen a kép mindenki előtt,nem kalandokat,és nem is szex kapcsikat szeretnék,hanem komolyat :) bocsi minden ilyen csajtól,de én nem vagyok az egykét éjszakás...
Társkereső Dunakeszi
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Gábor, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Ember az embertelenségben...
Gábor, 47
Társkereső Dunakeszi

Diplomás dunakeszi társkereső férfiak

Csaba, társkereső Dunakeszi
Fényképek1
Kilehet velem jönni,szeretek élni.
Csaba, 52
Társkereső Dunakeszi
Tomi, társkereső Dunakeszi
Fényképek10
Ha valakinek felkltettem az érdeklődését jelezzen.
Tomi, 39
Társkereső Dunakeszi
Sanyi, társkereső Dunakeszi
Fényképek2
Kiadó hosszú távra egy jó állapotú,bejáratot,sok extrával rendelkező Férfi! Adatlap: Vételár:Szívért cserébe azonnal elvihető Részletfizetés:Nincs!Egyben kérem. Típus:Hűséges Okmányok:Érvényes eü. papírok Futott km:Pont eleget a megbízhatósághoz.... Saját tömeg:71 kg extra kilókkal (jobb útfekvés miatt) Kivitel:Családi Klíma:Van és állítható Extrák:Jó szóra és érintésre indul,megbízható,beépített vonóhorog....stb. Kipróbálási lehetőség:Van pár kőr erejéig Személyesen megtekinthető: Az...
Sanyi, 49
Társkereső Dunakeszi
János, társkereső Dunakeszi
Fényképek7
Csak egy átlagos pasi, aki szeretetre, társra vágyik, jó, rossz és javítandó tulajdonságokkal, nem javítandó értékekkel. Nem írom le a szokásos sztereotípiákat, de minden érdekel amiben értéket v. csak egyszerűen jót látok.
János, 68
Társkereső Dunakeszi

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

A lakóhelyemet a munkám miatt nehéz megfogalmazni, Ózdon, Taktabájon és Dunakeszin lakom. Én 58 éves üzemmérnök vagyok, az építőiparban dolgozom középvezetőként. 176 cm magas, 65 kg vékony testalkatú vagyok. Dohányzom. Ismerkedni szeretnék és majd meglátjuk mi lesz belőle!

Dunakeszi társkereső férfi, Zoltán (60)

Sziasztok! 42 éves vagyok, Dunakeszin élek a 10 éves kisfiammal. Páromat keresem csakis állandóra. Fontos számomra a humor, őszinteség és az intelligencia. Nem vagyok túl romantikus, de szeretem a figyelmességet. Nem lovagot keresek, csak egy átlagos, dolgozó, HATÁROZOTT férfit. Van papucsom, nincs másikra szükségem.

Dunakeszi társkereső nő, Anda (46)

Sziasztok! 47 éves vagyok Dunakeszin élek. Keresem hűséges, őszinte, humoros páromat. Nem tartom magam romantikusnak de szeretek odafigyelni a páromra. Szeretem a természetet ott kikapcsolódni, koncertekre járni főként BudapestPark.

Dunakeszi társkereső férfi, Péter (49)

Dunakeszi környékén komoly párom keresem. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Ha gondolod írj rám, Ha komolyan gondolod akkor pedig feltétlen írj rám. Az én lételemem a természet, a természetesség. Kölcsönös szimpátia alapján keresem természetkedvelő, egyedül élő társam. Nincs baj az álmodozással, csak ne hagyd figyelmen kívül a valóságot! Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Nincs ideálom. Fontos, hogy szeress élni, mert én imádok. Nagyon lojális vagyok a barátaimhoz. Imádok kirándulni, zenét hallgatni és nagyokat aludni. Hagyományos értékrendet követem, de az új dolgoktól sem riadok vissza. Lehet egyedül is élni, de nem érdemes. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Szeretnék társat találni.

Dunakeszi társkereső nő, Zsuzsanna (58)

Komoly párom Dunakeszi környékén keresem. Őszinte és tartós kapcsolatra vágyom. Normális, értelmes, nyitott, optimista. A zene és a sport fontos szerepet tölt be az életemben. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Hiszek abban, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Szeretek sétálni, beszélgetni és mindent ami jó. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Jó lenne valakihez tartozni. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Pillanatnyilag a szokásosnál kíváncsibb természetű vagyok. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Mindenképp korombeli társak jelentkezését várom. Szeretem a szabadidőmet a természetben eltölteni. Az életemet saját erkölcsi és morális értékrendem szerint élem, és ezekről nem mondok le anyagi sem egyéb haszonért sem. Pozitív, mosolygós vagyok.

Dunakeszi társkereső férfi, Gyula (57)

Dunakeszi környékén komoly párom keresem. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, keresem hasonló beállítottságú társam. Keresek egy kedves, romantikus, őszinte társat, aki tud értékelni. Benne vagyok mindenben, ami normális. A szerelmet nem sürgetem. Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk. Szeretem a gyerekeket és az állatokat is. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Nagyon közvetlen és nagyon őszinte. Szeretem, ha szeretnek. Barátomat, páromat keresem. Focit is megnézem tévében ha leendő társamat érdekli. Az ismerőseim szerint pár évet letagadhatok. Az élet teljes megéléséhez hiányzik egy társ, lehet itt megtaláljuk egymást. Amikor találkozunk mindent elmondok.

Dunakeszi társkereső férfi, Tomi (35)

Dunakeszi társkereső

Találd meg a párod Dunakeszi szívében!