Szűz társkereső

1187 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Írj és megismersz!
Tamás, 38 Elérhető
Társkereső Debrecen
Balázs, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Ismerkednék inkább érettebb, idősebb nővel, meglátjuk mi alakul. De jó hogy itt mindenki komoly kapcsolatot keres, de annyiba nem nézik a másik embert, hogy az elolvasott üzenetekre válaszoljanak is..
Társkereső Budapest
Laci, társkereső Gödöllő
Fényképek2
Gödöllő környékén keresek magamnak társat. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Barátaim szerint megbízható vagyok. Az az út a döntő, amit együtt teszünk meg. Az élet teljes megéléséhez hiányzik egy társ, lehet itt megtaláljuk egymást. Imádok kirándulni, biciklizni. Szeretnék egy jó társat akivel leélném a hátralevő éveket. Milyen vagyok? Rajtad múlik, mit hozol ki belőlem. Segítőkész vagyok és jószívű. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól...
Laci, 47 Elérhető
Társkereső Gödöllő
Ditke, társkereső Budapest
Fényképek2
Szóban többet, igen sok a negatív tapasztalatom A Semmelweis Egyetem nyugdíjasa vagyok, a 2016/17 t. évben még dolgoztam Hallgatói laborok asszisztense voltam az utolsó 20 évben vezetője Hat éve özvegy vagyok 49 évig éltünk együtt Saját ingatlanomban élek, függetlenül Komoly nőnek vélem magam, semmi jónak nem vagyok elrontója Nem összeköltözős kapcsolatra gondolok Nem szexpartnert keresek-! Akire gondolok legyen ápolt, szeressen olvasni is! Legalább középfokú végzettségű
Ditke, 74
Társkereső Budapest
Éva, társkereső Budapest
Fényképek4
Balatoni nyaralómba nyaralótársat keresek a nyári hónapokra. Kérem, hogy ezen az oldalon jelentkezzen, akit érdekel. Olyan társat keresek, aki nem akar megváltoztatni. Őszinte, barátságos, türelmes, melegszívű. Szeressen beszélgetni. Kimondottan komoly kapcsolatot szeretnék. Hagyd, hogy egy kicsit előbb megismerjük egymást, a többi úgyis jön magától ha jönni akar. Legyenek tervei, amiket megoszt velem. Tartós, akár összeköltözős kapcsolatot keresek. Őszinte, kedves, odaadó párom keresem....
Éva, 79 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsi, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek18
A fotóim a valóságot tükrözik és valóban 178 cm magas vagyok. 🤗 Fejér megyei független partnert keresek. Szeretek kirándulni, sétálni, beszélgetni, horgászni, imádom a vízpartot, a Balatont. Családcentrikus, barátságos, mosolygós, őszinte és pozitív nő vagyok. Ha nem keresel bújós és simogatós típusú nőt, akkor kérlek lapozz tovább..️ Hiszem, hogy a tisztelet, a szeretet, a bizalom, a hűség, a kommunikáció és az őszinteség az alapja egy kapcsolatnak. (Nem feltétlenül ebben a sorrendben!...
Zsuzsi, 59 Elérhető
Társkereső Székesfehérvár
Gabriella, társkereső Budapest
Fényképek7
Életstílusom aktív, kiegyensúlyozott. Vidám természetű, zenét, táncot, utazást, társaságot szerető személy vagyok. Hasonló adottságokkal rendelkező és magára is igényes személy ismeretségét keresem társkapcsolat céljából. Az évek csak számok, de lehet vidáman és szeretetben élni. Barátaim komoly, megbízható, őszinte embernek tartanak. Budapesten lakom és budapesti társat keresek.
Társkereső Budapest
Zsuzsa, társkereső Hódmezővásárhely
Fényképek3
Én egy 11 éve özvegy asszony vagyok. Egyedül élek Egy fiam van aki külön él a barátnőjével. Kirándulni, szórakozni szeretnék. Ezek mellett a szex sem kizárt. Ezeket a dolgokat egymás szemébe nézve megbeszélni a legegyszerűbb! Nyugdijas vagyok. Elötte könyvelésben dolgoztam. Nagy vágyam, hogy szeretnék egy kicsit boldog lenni! A kedvesség, szeretet kölcsönös érzését átélni! Az összeköltözés kizárt!
Zsuzsa, 69 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Hódmezővásárhely
Prémium tagság Prémium tag
Maria, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek12
Vidám, fiatalos sportosan elegáns érzéki NŐ vagyok. Szeretem a 60, 70-es évek zenéjét, a halászlevet, csülkös pacalt, bográcsolást, és a jó focit. (BL, LaLiga). Szeretek utazni, kirándulni. Sétálni, csavarogni nagyokat. Ehhez keresek hasonló értekrendű korban is hozzám illő fiatalos társat. Életelemem a vidámság, a pozitív gondolkodás. Ha nem baj,. akkor kicsit bujós vagyok. A fotóim egy éven belüliek.
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Marcsi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Az embernek a társa: hiányzik. Nemcsak akkor, ha a halállal elvesztette, de akkor is, ha még sohasem találkozott vele. Soha, egész életében!.. A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget - de a lélek mégis tudja, hogy hiányzik belőle egy darab: hiányzik a másik fele. És ez nem csak akkor fáj, ha elveszítjük, hanem akkor is, ha nem találjuk meg! ( Müller Péter )
Marcsi, 62 Elérhető
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek1
Tartós kapcsolatot keresek,meghatározó szempont az őszinteség még ha időnként fáj is.Az esetleges kapcsolat felvétel során nincs olyan téma ami őszinte válasz nélkül maradna.
Tibor, 76 Elérhető
Társkereső Pécs
Lotte, társkereső Dunaharaszti
Fényképek5
Korban hozzám illő, közelemben élő testi-lelki férfitársam, barátom keresem a további utunk közös megélésére... A hosszas levelezés helyett a személyes találkozást preferálom... Találkozzunk, ismerkedjünk!
Lotte, 65 Elérhető
Társkereső Dunaharaszti
Marcsi, társkereső Budapest
Fényképek6
Fiatalos, vidám természetű vagyok. Azért a komolyság sem áll távol tőlem. A link és a kamuzós emberek irritálnak. Nem lenne hátrány egy romantikus, őszinte, humoros nem dohányzó férfi társasága, laza, de tartós kapcsolat reményében. Talán még létezik ilyen! Természetesen a későbbiekben bármi kialakulhat. A többi eldől személyes szimpátia alapján. Írj, ha gondolod! Válaszolok.
Marcsi, 59Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Irénke, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Rend tisztaság és a séta. utazás.
Irénke, 70 Elérhető
Társkereső Nyíregyháza
Andrea, társkereső Nyíregyháza
Fényképek13
Kék szemű. vöröses haj szeretek kirándulni sétálni zenét hallgatni. Nyíregyházán élek de Miskolcon dolgozom. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Sex kalandorok kíméljenek. Nem vagyok VIP tag. így nem látom ki nézte meg és kinek tetszem. ha valakit érdeklem írjon rám. Köszönöm
Andrea, 47
Társkereső Nyíregyháza
Edit, társkereső SzigetvárCsak belépve látható
Fényképek5
Környezetemre, magamra igényes, őszinte, empatikus vagyok. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni,. Érdeklődési köröm elégé összetett. Reális, pozitív, modern gondolkodású vagyok. Fontosak számomra az emberi értékek mint pl. a bizalom, őszinteség, tisztelet.
Edit, 67
Társkereső Szigetvár
Ágnes, társkereső Nyíregyháza
Fényképek38
66 éves vagyok, de fiatalos alkat! Szeretek táncolni, nagyon szeretem a zenét, ( Horváth Tamás, Majka, Halott pénz, Lost Frequencies, Caro Emerald stb)Járok fürdőbe, színházba, jó kedélyű. vidám természetű nő vagyok, társaságbeli, pozitív gondolkodású! Nyíregyháza és-vagy környékéről keresek olyan ideális társat (lehetőleg magasat, 180 cm vagy a feletti! ), akivel színházba, moziba, túrázni, táncolni is el tudunk menni.
Ágnes, 69
Társkereső Nyíregyháza
Freeboy, társkereső Budapest
Fényképek1
Leszel-e titkon szeretőm, Ágyamban, gyűrött lepedőn? Ágyékod vágyja-e vágyamat, Leszel-e az, aki befogad? Leszel-e gyönyörünk rejteke, Csókjaim, öledbe hívod-e? Nyelved vágyja-e a ajkamat, Leszel-e hát, aki befogad? Leszel-e szelíd-vad örömöm, Éjszakai szerelmes gyönyöröm? Leszel-e ajándék, áldozat, Leszel-e mondd, aki befogad? Robert
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Mimi, társkereső Debrecen
Fényképek2
Az életben nincsenek garanciák csak lehetőségek.
Mimi, 76
Társkereső Debrecen
Éva, társkereső Szeged
Fényképek7
Egyszerű elvált, házias nő vagyok. nem iszom, nem dohányzom. keresem társamat őszinte becsületes férfi személyébe, vannak még ilyenek?
Éva, 69
Társkereső Szeged