Rák társkereső

1355 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek3
Szeretnék egy rendes jó fej lányt magamnak remélhetőleg nem egy napra annál azért hosszabban gondolkodom remélem az is akit meg szeretnék ismerni.. komoly kapcsolat céljából vagyok itt és ragaszkodok is hozzá ️.
Csaba, 27
Társkereső Budapest
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, (egyedül kicsit unalmas :) ), Szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Aki mellett megfiatalodom, nem megöregszem! :)
István, 60 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Imre, társkereső Budapest
Fényképek4
Unalmas, önző, elviselhetetlen, magánakvaló, introvertált, vénember, nyugdíjas mérnök vagyok. Ugyanakkor kedves, önzetlen, odaadó, segítőkész, romantikus, humoros is tudok lenni. Szeretek olvasni, filmeket nézni, zenét hallgatni, színházba, kiállításokra, koncertekre járni.
Imre, 70
Társkereső Budapest
ZOLTÁN, társkereső Csabrendek
Fényképek1
Jogosítvány feltétlen, szerezek ki mozdulni, ha van időm. Olyan kapcsolatot keresek, aki el tudja fogadni, a vidéki élet szépségét, ki hívásait, kedveli az állatokat. Ha van elképzelése miben szeretne vállalkozni, gazdálkodni, szívesen segítem, ha kivitelezhető. K érem a korosztály korlátot, és alkatot figyelembe venni, mert felesleges levelezésre nem kívánok időt pazarolni I
Társkereső Csabrendek
Prémium tagság Prémium tag
Hercegnő, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Budapesti férfi személyében ( 35-50 éves korig) keresem klasszikus értékekkel rendelkező Társam, hisz ezt tudom én is nyújtani. :) Vidám és nevetős természetem van, de tudok komoly lenni ha az Élet azt kívánja. :) Hasonló Párom keresem:)
Társkereső Budapest
Szellemke, társkereső Budapest
Fényképek2
Komoly társkereső vagyok. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Én még hiszek a tündérmesékben. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Káros szenvedéllyel nem élek. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Konzervatív értékrendű, kreatív, következetes. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a...
Társkereső Budapest
Sipi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Szia Kedves Érdeklődő, Komoly kapcsolatot keresek, érzelemmel, egymás iránti megnyilvánulásokkal telítve, és tartalommal, sok közös élménnyel fűszerezve. A szabadidős tevékenységek közül sok minden érdekel, és a kultúra meg a sport is az életem része. Szeretem a fürdők, szaunák világát, imádom a kávék, teák illatát, és ízét, valamint a finom ételeket. A lényeg, hogy társat, barátot, szerelmet keresek egy személyben egy közös "utazáshoz". Ha mindez érdekel "beszélgessünk" itt, vagy...
Sipi, 54Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsi, társkereső Budaörs
Fényképek5
Sziasztok! Egy kedves, normális, megbízható, egy kicsit csendes és visszahúzkodó és kicsit romantikus típus, aki normál értékrendel rendelkezik. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt ha egyáltalán még létezik ilyen.
Zsuzsi, 40
Társkereső Budaörs
Attila, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk. Szeretek utazni, olvasni, kerékpározni, úszni. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek. Remélem valamikor megtalálom a párom. Jó kalandokra vágyok. Szeretnék egy társat, akivel megoszthatom az életem minden pillanatát. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Viszonozni fogom ha tetszünk egymásnak. Vidám, sportos, családcentrikus vagyok. Támogassuk egymást, a másik és a közös célokban is. Végleges társamat, páromat...
Attila, 49
Társkereső Budapest
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 50
Társkereső Miskolc
Márti, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek10
Kedves látogató. Köszönöm, hogy meglátogatod oldalamat. Szeretem a mosolygós, őszinte, ápolt embereket akik nem dohányoznak és alkoholt is csak ritka alkalmakkal fogyasztanak. Egy személyes találkozó a döntő, hogy mennyire vagyunk egymásnak szimpatikusak.
Márti, 78
Társkereső Budapest
Dzsozé, társkereső KaposvárCsak belépve látható
Fényképek1
Csak nézegelődök aztán kitudja! Rövid az élet!
Társkereső Kaposvár
István, társkereső Miskolc
Fényképek4
"Szeretném ha szeretnének s lennék valakié" Ady.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsa, társkereső Kaposvár
Fényképek1
Keresek egy igaz, őszinte, végleges társat, akivel együtt megyünk tovább a kijelölt ösvényen, ami meg van írva számunkra! Odaadó hűséges társa leszek, akire odafigyelő szeretettel, el árasztó párja lennék! Legyen hite és pozitív hozzá állása az élethez!
Zsuzsa, 65Prémium tagság
Társkereső Kaposvár
Prémium tagság Prémium tag
Marika, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Humor nélkül nem létezem. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik. Keresek egy kedves, romantikus, őszinte társat, aki tud értékelni. Keresem a hozzám illő személyt akivel komoly kapcsolatot alakíthatunk ki. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Szeretek utazni, olvasni, kerékpározni, úszni. Barátság, Szeretet, Boldogság. Sziasztok páromat keresem egy káros szenvedélyektől mentes ember személyében....
Marika, 69
Társkereső Nyíregyháza
Imola, társkereső Budapest
Fényképek22
Nyitott vagyok vidám, humoros, szókimondó, energikus, sportolok versenyszerűen. Társasági ember vagyok. egy kicsit cinikus Budán lakom a XI kerületben. Aki úgy érzi, hogy ebben a korban már nehézkes, határozatlan, lusta, vidéki azoknak üzenem nem én vagyok az emberük. Mivel én a koromhoz képest pörgős vagyok, mert most már a múlttal nem foglalkozom, hogy mi volt, mit rontottam el, a jövőtől se fogok rettegni. Így Uraim mi maradt? A jelen és annak kell most jól rosszul megfelelni. Még azt...
Imola, 72
Társkereső Budapest
Évi, társkereső Gödöllő
Fényképek5
Rendezett körülmények között élek, minden tekintetben. Egy felnőtt nagy fiam van, akire nagyon büszke vagyok. Szeretem a munkám és valójában boldog embernek mondhatom magam, de még is hiányzik az életemből valaki. 11 éve özvegy lettem, akkor lett vége a 24 évi házasságomnak, tavaly ősszel pedig majd 7 éves kapcsolatból léptem ki, amiben az utolsó 3 év házasság volt. Szeretnék még szeretni és szeretve lenni.
Évi, 53Prémium tagság
Társkereső Gödöllő
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Komoly kapcsolat céljából szeretném megismerni 9 év házasság után azt a hölgyet akivel leélhetem az életem hátralévő részét! Őszinteség, bizalom mindenek elött! Nyitott vagyok jó dolgokra! Pató Pál stílus nem áll hozzám közel. Ismerj meg a többi meg úgyis alakul.
Péter, 44Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Józsi, társkereső Poroszló
Fényképek2
Kedves Hölgyek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Nem célom az 1 éjszakás kaland! Alapjában egy pozitív ember vagyok. Szeretem az életet, annak apró örömeit. Szeretem a természetet, így a túrázás nem áll messze tőlem. Nem iszom és nem dohányzom. Nem vagyok Poroszlóhoz kötve. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rá akarok bárkire telepedni! Van munkahelyem és jól is keresek, szóval nem eltartóra van szükségem. Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg :) Mindenkinek sikeres...
Józsi, 47Prémium tagság
Társkereső Poroszló
Prémium tagság Prémium tag
Andrea, társkereső Dunaújváros
Fényképek1
Fiatalos családcentrikus józan életű megfontolt személyiség vagyok van egy kis kedvenc családtagunk is aki vidítja napjaimat. Csak nem dohányzó józanéletű fiatalos társat szeretnék akivel megkönnyítenénk szépítenénk egymás életét. Nem laza kapcsolatot keresek fontos a szimpátia és a nagy távolság kizáró ok.
Andrea, 54Prémium tagság
Társkereső Dunaújváros
Prémium tagság Prémium tag