Rák társkereső

1308 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, (egyedül kicsit unalmas :) ), Szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Aki mellett megfiatalodom, nem megöregszem! :)
István, 60 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső KalocsaCsak belépve látható
Fényképek2
Kedves őszinte társam keresem Komoly kapcsolat céljából. Szeretem a társaságot!
Attila, 54
Társkereső Kalocsa
Csaba, társkereső Budakeszi
Fényképek5
Shine on you crazy diamond
Csaba, 55 Elérhető
Társkereső Budakeszi
Ervin, társkereső Budapest
Fényképek5
Keresem életre szólóan a párom: egy kedves, vonzó, fiatalos hölgyben.
Ervin, 59 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső SajónémetiCsak belépve látható
Fényképek14
Szia! Szívesen beszélgetek egy tartós kapcsolat reményében! ! nagyati66 g levélke Hmmm.. . Keresnék egy megbízható Hölgyet, NŐŐŐ-t, akinek van humorérzéke és aki független, akivel a későbbiekben bármi is kialakulhat! ! RÁK vagyok.. . nagyon is! ! 1-2 fénykép kiindulópontnak elég csak! ! Imádom a gyerekeket.. . sokszor én is az vagyok.. . de komoly is.. . ha kell! ! Autókkal -motorokkal születtem.. . régen go-kartoztam! Rosszat magamról nem írok.. . nincs annyi hely! Pusz: Attila
Attila, 56 Elérhető
Társkereső Sajónémeti
Djsony, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek3
keresek
Társkereső Székesfehérvár
Katalin, társkereső Vásárosnamény
Fényképek17
A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó. Állat barát vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretem és tisztelem a természetet. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Fontosnak tartom a tiszteletet, megbecsülést és az őszinteséget. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Szeretem a természet adta szépségeket, hegyeket, völgyeket,...
Katalin, 62 Elérhető
Társkereső Vásárosnamény
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek4
Kedves hölgyek a személyes találkozás nekem a legfontosabb egyszerű ember képes jó társat találni csak vállalni kell a találkozás ez így működött régebben és most is remélem hogy meg értenek, csak őszinte komoly kapcsolat érdekel, másra nem vagyok hajlandó választ adni, fotó az szükséges üdv mindenkinek aki meg akar ismerni Csaba
Csaba, 60Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Sz.Emőke, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek17
Kedves,szerény,családcentrikus vagyok,komoly szándékú,magas Férfi partnerem keresem.
Társkereső Pécs
Mihály, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Vékony testalkatú hölgyet keresek.
Mihály, 68 Elérhető
Társkereső Nyíregyháza
Jana, társkereső Budapest
Fényképek4
Semmi extrát nem igényelek leszögezném azok a hölgyek ki böngésznek arra meg kérném ha egy adott lapot megnéznek és egy bocsra se méltat vegye a pici fáradtságot jelezze hogy nem átlagost hanem a gavallért keresi én azért vagyok hogy komoly hölgy szerény igazi kapcsolat reményében regisztráltam!
Jana, 65Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Lory, társkereső Budapest
Fényképek1
Sziasztok! Szívesen írok majd magamról annak a valakinek akivel megtaláljuk a közös szimpátiát! Mindenkit nagyon szépen megkérek, aki nem magyar vagy nem budapesti és netan az "idős" korosztályt képviseli, kímélje meg magát a felesleges üzenetektől! Sajnos ki kell ezt ide írnom, mert.. nonszensz üzeneteket kapok! Köszönöm szépen! Mindenkinek kívánok nagyon sikeres párkeresést!
Lory, 45
Társkereső Budapest
Vali, társkereső Budapest
Fényképek4
Szeretnék egy olyan becsületes embert találni aki még ismeri azt az érzést, hogy szeretik, és őszintén viszonozni tudja. Engem aki ismer tudja, hogy egy becsületes hűséges típus vagyok, azzal szembe aki megérdemli. Ha netán nem felelek meg az elvárásainak akkor becsületesen álljon elém és a szemembe mondja meg, hogy vége.
Társkereső Budapest
Lajos, társkereső Tatabánya
Fényképek6
Özvegy őszinte pozitív gondolkodású aktív életet élő nem dohányzó férfi keresi párját. Rendezett körülmények között élek. Nem összeköltözés céljából. Fő az őszinteség. Kirándulás nagy séták. Komárom -Esztergom megyéből. A többit szóban.
Lajos, 72
Társkereső Tatabánya
ZOLTÁN, társkereső Csabrendek
Fényképek1
Jogosítvány feltétlen, szerezek ki mozdulni, ha van időm. Olyan kapcsolatot keresek, aki el tudja fogadni, a vidéki élet szépségét, ki hívásait, kedveli az állatokat. Ha van elképzelése miben szeretne vállalkozni, gazdálkodni, szívesen segítem, ha kivitelezhető. K érem a korosztály korlátot, és alkatot figyelembe venni, mert felesleges levelezésre nem kívánok időt pazarolni I
Társkereső Csabrendek
Prémium tagság Prémium tag
Marika, társkereső Budapest
Fényképek5
Komoly kapcsolatot keresek, korban hozzám illő kedves nyugodt őszinte bújós típusú ember személyében. Számomra ami igazán fontos, egy kapcsolatban az a tolerancia, és a harmonikus együttélés. Ha úgy érzed hasonló adottságokkal rendelkezel, és bátran vállalnád velem az új életed írj nekem.
Marika, 61
Társkereső Budapest
Ella, társkereső Nyíregyháza
Fényképek11
Fiatalos vidám-békés természetű, otthonülő rend szerető vagyok.Rohan az idő de én hiszem,hogy szeretni sohasem késő.Ha többet szeretnél tudni kérdezz.
Ella, 75
Társkereső Nyíregyháza
Istvan, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Érdeklődő! Kedves 56 év körüli hölgy mielőtt az életkor szerint ítélkeznél a leendő társadról talán adhatnál egy személyes találkozási lehetőséget az általad meghatározott életkornál idősebb férfinak is. Ismerősök szerint fiatalabbnak látszom a koromhoz képest. Ez fiatalabb életszemléletemre, a életem minden területére, viselkedésemre, cselekedetemre stb. is :) vonatkozik. Nyugdíjas tanár vagyok. Keresem azt az egyedül élő hölgyet, akivel társak lehetnénk, közös szimpátia esetén,...
Istvan, 69Prémium tagság
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Andris, társkereső Budapest
Fényképek3
"Nem adhatok mást, csak mi lényegem. " "Nem vagy tökéletes pajtás, de megnyugtatlak, az a lány, az sem tökéletes. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagytok-e. Erről szól az egész, ez a bizalom alapja. És hogy tényleg így van-e arról csak úgy győződhetsz meg pajtás, ha kipróbálod. "
Andris, 40Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső Mosonmagyaróvár
Fényképek3
Tudom már, hogy nagyon nehéz, de ennek ellenére szeretném megtalálni a másik felemet, tehát csakis komoly kapcsolatra vágyom! Romantikus, az átlagtól érzékenyebb lelkületű vagyok! Toleráns, jó szándékú, segítőkész vagyok másokkal szemben. Imádom a tavaszt és az őszt, és ezekben az évszakokban a nagy sétákat, és rácsodálkozni a csodálatos természetre! Szeretem a nagy beszélgetéseket, vidámságot, nevetést! Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, a jó zenéket (a mostani új slágereket is!), ez nem...
Éva, 67Prémium tagság
Társkereső Mosonmagyaróvár
Prémium tagság Prémium tag