Balatonkeresztúri társkereső

Szilvi, 50 éves nő

Szilvi, 50 éves
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Mottóm

Szilvi még nem írta le, hogy mi a mottója. Kérdezd meg!

Magamról

NEM VAGYOK előfizető, így NEM LÁTOM kijelölt kedvencnek és ki nézett meg.!Kérlek írj üzenetet. köszönöm!🤔🥰

NEM OLYAN EMBEREKRE VAN SZÜKSÉGEM, AKIK NAGY ÍGÉRETEKET TESZNEK, HANEM OLYANOKRA, AKIK A KIS ÍGÉRETEIKET IS MEGTARTJÁK, ÉS NEM OKOZNAK CSALÓDÁST!

„Aki igazán Téged akar, testestül, lelkestül, mindenestül, hibáiddal és hiányosságaiddal együtt, az várni fog rád. Várni, akár éveket.
Kitartó lesz és nem az érdeket nézi. Aki téged akar majd és egy életre, annak az embernek nem számít a tér, az idő, a hely.
Nem fog neki számítani, hogy csak öt percet kaphat, Ő annak is örülni fog, még akkor is ha órákat kell érte utazni, még akkor is, ha tudja, hogy meg sem csókolhat. Igen. Ezt nevezik kitartásnak és őszinte szerelemnek.. ️
Sajnos nem láthatom ki az aki megnézett, es ki jelölt be..Szívesen ismerkedem, szeretek beszélgetni, de Én nem kezdeményezem az ismerkedést.Ha valaki szeretne velem közelebbről nyugodtan írjon, .az első lépést neked kell megtenned felém. :o)

"Ha valakit a szépségéért szeretsz, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretsz, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretsz, mert gazdag, az nem szerelem, hanem érdek. Ám ha úgy szeretsz valakit, hogy nem tudod szavakba önteni miért, az igaz szerelem!"

"Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.
Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi boldogságot, kéjt és önfeledtséget adó táncok - de nem igaziak.
Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést.
Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám. de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább. Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük, és csak ők ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak, s tudják, hogy ők összetartoznak.
Az ilyen tánc ritka manapság. Az igaz visszatér, ne félj! A nem igaziért pedig nem kár. "Müller Péter

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy – és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma. – Oravecz Nóra

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb,
vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál..

Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején nem csak a külsődet nézi, hanem a gesztusaidat, a mosolyodat, aki egy kis csodaként kezel, és mindig izgalommal vár, aki tudni akarja a legbelső érzéseidet, azokat szeretné átérezni és mindezekhez hozzátenni a saját érzéseit. Akit a lelked is érdekel. Aki elfogadja a hülyeségeidet is, ezeket aranyosságnak veszi. Sose állj sorba valakinél, miközben másnál első is lehetnél! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik kiszívják belőlünk a boldogságot. Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében bármely módon is, az helyet csinál neked benne. Nem kell megküzdened a helyért. Sohase erőltesd rá magad olyasvalakire, aki nem ismeri fel az értékeidet. Az ember arra éhes, hogy úgy szeressék, ahogyan van.!

KEDVES FÉRFIAK!

AZT GONDOLJÁTOK, A NŐK AZ AJÁNDÉKOKAT, AZ AUTÓTOKAT, PÉNZETEKET AKARJA. DE AZ IGAZI NŐ AZ IDŐDET, A MOSOLYODAT, AZ ŐSZINTESÉGEDET, A TÖREKVÉSEDET SZERETNÉ.. Én is ezt szeretném!

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy nagyon nagy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz. Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja. Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz"
virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Én rendelkezem mindenemmel. A TESTEMMEL és annak minden mozdulatával. Az ELMÉMMEL, valamennyi gondolatommal, ötletemmel. A SZEMEMMEL és a képekkel, melyeket észrevesz. Az ÉRZÉSEIMMEL, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság vagy bizalom. A SZÁMMAL és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem. A HANGOMMAL, legyen az hangos vagy kellemes. Minden CSELEKEDETEMMEL, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtokolom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim, sikereim, kudarcaim és boldogságaim. Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind, mind én vagyok. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok és így vagyok jó,

Milyen társat keresek?

Szilvi még nem írta le, hogy milyen társat keres. Kérdezd meg!

Akit keresek

Szeretnék megismerkedni egy 41 és 44 év közötti férfival.

Adataim

 • Nem:
 • Életkor: 50
 • Névnap: ...
 • Város: Balatonkeresztúr társkereső
 • Csillagjegy: Rák
 • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
 • Szexuális irányultság: Heteroszexuális
 • Háziállat: Van

Külsőm

 • Magasság: 168 cm
 • Testalkat: Molett
 • Hajszín: Barna
 • Szemszín: Barna

Családi helyzetem

 • Gyerek: Vannak gyerekeim

Szokásaim

 • Dohányzás: Nem dohányzom
 • Alkohol: Nem iszom alkoholt
 • Buli: Néha barátokkal

Hobbijaim

Kérdezd meg tőle, hogy mik a hobbijai. Mit szeret csinálni?

Kedvenceim

 • Zenék: Pop
 • Helyek: Balaton

Komoly társkeresés a Páratlan társkeresőn

Szilvi felkeltette az érdeklődésed? Küldj üzenetet! A regisztráció ingyenes. Társkeresés mobilon és tableten is. Nézz szét a többi komoly társkereső férfi és nő között. Találd meg életed nagy szerelmét egyedi párkereső rendszerünk segítségével. A Páratlan egy olyan online társkereső amit nem csak a fiatalok, hanem az 50 év felettiek is könnyen használhatnak.

Mai kedvenc szerelmes idézetem

Kérdezd meg tőle, hogy mi a kedvenc szerelmes idézete.

Videók

Kérdezd meg tőle, hogy mik a kedvenc zenéi a Youtube-on.

Jellemzőim

Kérdezd meg tőle, hogy milyen tulajdonságok jellemzik őt a leginkább.

Kérdéseim és válaszaim

Szoktál ágyban enni? Nem

Vicces vagy? Nem

Használsz parfümöt? Nem

Szereted a macskákat? Nem

Hiszel a szerelemben első látásra? Nem

és nézd meg, hogy a többi kérdésre mit válaszolt Szilvi.

Ideális partnerem

 • Dohányzás: Nem szereti a dohányosokat
 • Alkohol: Nem szereti a piásokat
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Társkeresőről

Igazolások

FacebookFacebook
Csatlakozott

Olyanok, mint Szilvi

Zsuzsanna, társkereső Keszthely
Zsuzsanna, 49
Keszthely
Fényképek6
Dev, társkereső Tatabánya
Dev, 49
Tatabánya
Fényképek3
Icus, társkereső Dunakeszi
Icus, 47
Dunakeszi
Fényképek2
Erzsébet, társkereső Kazincbarcika
Erzsébet
Kazincbarcika
Fényképek1
Erzsébet, társkereső Miskolc
Erzsébet, 52
Miskolc
Fényképek6
Györgyi, társkereső Budapest
Györgyi, 52
Budapest
Fényképek5
Kinga, társkereső Budapest
Kinga, 45
Budapest
Fényképek1
Regina, társkereső Nagykanizsa
Regina, 50
Nagykanizsa
Fényképek1
Edit, társkereső Szeged
Edit, 48
Szeged
Fényképek1
Irén, társkereső Sásd
Irén, 54
Sásd
Fényképek1
Rózsa, társkereső Budapest
Rózsa, 46
Budapest
Fényképek2
Kovács, társkereső Kenderes
Kovács, 44
Kenderes
Fényképek5
Danielle, társkereső Debrecen
Danielle, 50
Debrecen
Fényképek1
Méry, társkereső Dorog
Méry, 47
Dorog
Fényképek1
Edina, társkereső Nagyatád
Edina, 55
Nagyatád
Fényképek1
Gyöngyi, társkereső Kiskunhalas
Gyöngyi, 52
Kiskunhalas
Fényképek6
Zsóka, társkereső Szikszó
Zsóka, 53
Szikszó
Fényképek1
Ibolya, társkereső Nádudvar
Ibolya, 56
Nádudvar
Fényképek1
Márta, társkereső Szeged
Márta, 49
Szeged
Fényképek4
Ági, társkereső Budapest
Ági, 56
Budapest
Fényképek1
Katalin, társkereső Veresegyház
Katalin, 55
Veresegyház
Fényképek5
Edit, társkereső Kunszentmiklós
Edit, 48
Kunszentmiklós
Fényképek3
Andrea, társkereső Tiszafüred
Andrea, 48
Tiszafüred
Fényképek1
Marcsi, társkereső Pécs
Marcsi, 45
Pécs
Fényképek1
Enikő, társkereső Debrecen
Enikő
Debrecen
Fényképek3
Erzsébet, társkereső Mohács
Erzsébet, 53
Mohács
Fényképek1
Györgyi, társkereső Budapest
Györgyi, 50
Budapest
Fényképek5
Ildikó, társkereső Budapest
Ildikó, 52
Budapest
Fényképek10
Ilona, társkereső Rétság
Ilona, 48
Rétság
Fényképek1

Őket már láttad?

Erika, társkereső Baja
Erika, 55
Baja
Fényképek1
Mária, társkereső Pécs
Mária, 53
Pécs
Fényképek1
Marcsi, társkereső Pécs
Marcsi, 54
Pécs
Fényképek3
Marica, társkereső Hatvan
Marica, 54
Hatvan
Fényképek1
Csilla, társkereső Miskolc
Csilla, 45
Miskolc
Fényképek1
Mariann, társkereső Budapest
Mariann
Budapest
Fényképek3
Timi, társkereső Budapest
Timi, 52
Budapest
Fényképek3
Gyöngy, társkereső Budapest
Gyöngy, 44
Budapest
Fényképek31
Margó, társkereső Budapest
Margó, 50
Budapest
Fényképek29
Erzsébet, társkereső Enese
Erzsébet, 51
Enese
Fényképek1
Andilnyka, társkereső Gyöngyös
Andilnyka, 44
Gyöngyös
Fényképek4
Éva, társkereső Szeged
Éva, 55
Szeged
Fényképek1
Edit, társkereső Szarvas
Edit, 54
Szarvas
Fényképek2
Beáta, társkereső Sárospatak
Beáta, 49
Sárospatak
Fényképek15
Prémium tagság
Andrea, társkereső Salgótarján
Andrea, 47
Salgótarján
Fényképek1
Terezá, társkereső Szarvas
Terezá, 45
Szarvas
Fényképek2
Bea, társkereső Lovasberény
Bea, 47
Lovasberény
Fényképek4
Tina, társkereső Nyíregyháza
Tina, 49
Nyíregyháza
Fényképek25
Kriszta, társkereső Mosonmagyaróvár
Kriszta, 49
Mosonmagyaróvár
Fényképek3
Aloévera, társkereső Budapest
Aloévera, 52
Budapest
Fényképek3
Andi, társkereső Veresegyház
Andi, 53
Veresegyház
Fényképek1
Anita, társkereső Győr
Anita, 52
Győr
Fényképek1
Anikó, társkereső Budapest
Anikó, 50
Budapest
Fényképek5
Laris, társkereső Kunszentmiklós
Laris, 55
Kunszentmiklós
Fényképek3
Marcsi, társkereső Diósd
Marcsi, 51
Diósd
Fényképek16
Erzsébet, társkereső Dunaújváros
Erzsébet, 51
Dunaújváros
Fényképek1
Beátrix, társkereső Szekszárd
Beátrix, 51
Szekszárd
Fényképek5
Prémium tagság
Éva, társkereső Nagykőrös
Éva, 50
Nagykőrös
Fényképek4
Kriszta, társkereső Szombathely
Kriszta, 48
Szombathely
Fényképek1
Molnár, társkereső Kisvárda
Molnár, 48
Kisvárda
Fényképek2