Vízöntő társkereső

1292 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Zsuzsa, társkereső Göd
Fényképek5
Göd környékén keresek magamnak társat. Keresem azt aki engem keres. Komoly kapcsolat céljából keresem párom. Egyedülálló vagyok. Fontos nekem a gyengédség, a meghitt együtt töltött idő.
Zsuzsa, 52
Társkereső Göd
Zsuzsanna, társkereső NagykanizsaCsak belépve látható
Fényképek14
Nem tartom magam szépnek, de nagyon aranyos, kedves, érzékeny Nő vagyok
Társkereső Nagykanizsa
László, társkereső Keszthely
Fényképek1
Koromnál fiatalosabb, modern ízlésű vagyok.
Társkereső Keszthely
Norbert, társkereső Pápa
Fényképek3
Sziasztok. Először ismerkedni szeretnék és ha működik a kémia kettőnk között akkor akár kapcsolat is szóba jöhet. Ha szimpatikus vagyok írj. Számomra az őszinteség fontos. Így légy az velem.
Társkereső Pápa
Jocó, társkereső Aszód
Fényképek6
Voltam kisdobos és elsőáldozó élsportoló, beat zenész majd, ejtőernyős kommandós Sikeres vállalkozó és hazájáért dolgozó közszereplő... mára már igazán csak a családom és a leendő párom akiért tenni szeretnék :)
Jocó, 59
Társkereső Aszód
Viktória, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek19
Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnád arannyal, Néha szurok, meg toll kéne, Hogy azt kenjed a képére. Néha hívod, néha bánod, Hogy meglátta a napvilágot. Néha megtipor a lába. Néha büszkén nézel rája. Néha vonz, és néha taszít!! :)
Társkereső Miskolc
Kukafotel, társkereső Siófok
Fényképek4
Van amikor már nem a szikra a fontos.
Társkereső Siófok
Prémium tagság Prémium tag
Gyuri, társkereső Siófok
Fényképek3
A csók misztériuma, hogy a szánk ilyenkor nem beszél, de némán összeforr: testünk "legintellektuálisabb" szervéről, a szájról és a nyelvről kiderül, hogy valódi funkciója nemcsak az információk cseréje, hanem az érzéki szereteté is. Nyelvünkkel és az érzékeny idegekkel befont ajkunkkal többet lehet üzenni, mint szavakkal. És amikor két test összeforr, nemcsak "testileg érintkezik", hanem két lélek is egymásba rezeg, s a találkozás extázisában azt kérdjük egymástól: hol voltál eddig?
Gyuri, 57Prémium tagság
Társkereső Siófok
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Mány
Fényképek1
nyílt, őszinte, szókimondó, empatikus, problémamegoldó emberismeret, következetes, hajlíthatatlan-Nemzetben gondolkodó társaságkedvelő, humoros, ami-aki nem érdekel hamar túlteszem magam..!
Péter, 68
Társkereső Mány
Gaben, társkereső Budapest
Fényképek13
Hozzám illő első sorban vékony páromat keresem. tudom, hogy itt vagy! Szeretném, ha egymást és NEM egy. mást szeretnénk. -Mottómhoz méltóan CSAK hibáim vannak.._ Bemutatkozásom "kritikus" és akinek van érzéke, az sokmindent megtudhat rólam (esetleg önmagáról)a sorok között. A hazugságot nem viselem!. Aki tilt, hajrá IQ! :) tudom hogy hiába kérem, de a szocio és pszichopaták nagy ívben kerüljenek el, mert már elfogyott a türelmem az ő bajaik kezelésére Őket biztosan nem keresem. s azokat...
Gaben, 59
Társkereső Budapest
Valéria, társkereső AdonyCsak belépve látható
Fényképek6
Fiatalos, empatikus, pozitív gondolkodású, társaság szerető, aktív életet élő nő vagyok. Szeretem a természetet, sokat kirándulok, utazok amikor tudok főleg belföldön. Szeretnék egy hasonló érdeklődésű barátot, aki szeretni tud egy molett nőt. Jó lenne együtt sétálni az őszi avarban. Hosszú távú komoly kapcsolatot keresek nem össze költözéssel.
Társkereső Adony
Első a keresésben Kiemelt profil
Zoltan, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek15
Köszönöm hogy itt lehetek! ;) Kedves érzéki, odaadó, nőies, velem teljesen ellentétes páromat keresem hosszútávra. 40 feletti hölgyekkel ismerkednék elsősorban vagy nálam pár evvel idősebbekkel. Szeretnek még egyszer szeretve lenni.. Udv Z.
Zoltan, 45
Társkereső Budapest
Edina, társkereső Budapest
Fényképek6
Kedves, őszinte, érzékeny nőnek tartom magam, és környezetem is annak tart. Szeretek kirándulni, utazni, nyáron koncertekre járni, olvasni, főzni, sütni, bohóckodni, élvezni az életet. Most már a B oldal pörög, szeretném életre szóló Társamat megtaláni, akivel azt érzem, hogy na igen hazaérkeztem. Akivel csodás napokat, heteket, éveket tölthetünk együtt, akinek hazaérve alig várom a csókját, és hogy a kávét elkészíthessem neki reggel. :) Sok szerencsét és kitartást Mindenkinek!
Edina, 50
Társkereső Budapest
József, társkereső Mohács
Fényképek5
Keresem kedves, szimpatikus, szeretnitudó társam, akit rajongva hűségesen szerethetek! Keresem a királynőm! Tarts velem, csatlakozz hozzám egy utazásra! Örömökben, nevetésben, boldogságban, kihívásokban gazdag lesz! Ha velem tartanál, bearanyoznád az életem, s Én a tiédet! Tarts velem!
Társkereső Mohács
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek15
Rendszerető őszinte hűséges nyugodt ember vagyok! hűségen, szereteten, megbecsülésen kívül sajnos nem túl sokat tudok nyújtani! Jóformán egyedül neveltem fel 3-rom gyermekem! önhibámon kívül váltam! Egy olyan társat szeretnék aki házias, megértő, szeretetre méltó, hűséges! Szeretnék már én is valaki mellett boldog lenni! talán itt Sikerül! Remélem a hűséghez szeretethez. megbecsüléshez, nem milliók autók gazdagság kellenek?! Vagy talán mégis? Egyébként közalkalmazottként dolgozom!
Attila, 57
Társkereső Miskolc
Life, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Nem sajnálni ami nincs, hanem értékelni ami van. Egy olyan világban, ahol szinte mindenki álarcot visel, megtisztelő kiváltság, ha valaki megmutatja neked a lelkét. Szeretet, megértés, ölelés, csók, megbecsülés, együtt lét.
Life, 56Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Matyi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly párom Miskolc környékén keresem. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár...
Matyi, 35
Társkereső Miskolc
Tímea, társkereső Békéscsaba
Fényképek4
Még egyenlőre csak barátkozás miatt regisztráltam. Hát mit is írjak.. Könyvelőként dolgozom (újra), amit persze szeretek csak néha kicsit fárasztó az összetettsége miatt. Milyen vagyok?. .. írhatok ide bármit, ha megismersz majd Te eldöntöd milyen is vagyok
Tímea, 45
Társkereső Békéscsaba
Julianna, társkereső Abádszalók
Fényképek12
Mottóm: Ha virágos az út ne kérdezd hová vezet.
Társkereső Abádszalók
Márta, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek5
Csinosnak mondott, fiatalos komoly, igényes, de életvidám hölgy vagyok. Szeretek kertészkedni, olvasni, keresztrejtvényt fejteni, ha lehet utazni. Polgári értékrendű vagyok. Pénzügyi csop. v-ként dolgoztam, átlagnál magasabb IQ szinttel rendelkezem. 48 évi házasság után lettem özvegy 10 éve. Belvárosban kertes családi házban zöld környezetben élek. Korban hozzám illő szabadidő partnert keresek, Debrecen és 20 km körzetében, hasonló adottságokkal. Alkalmi kapcsolat kizárva. Legalább érettségivel.
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag