Kos társkereső

1233 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Zoli, társkereső Sajóörös
Fényképek11
hehe:)
Zoli, 46 Elérhető
Társkereső Sajóörös
István, társkereső Érd
Fényképek3
Vidám természetű, kiegyensúlyozott, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező, rendezett anyagi körülmények között élő férfi keresi szintén rendezett körülmények között élő, kedves, szolid, káros szenvedélyektől mentes végleges társát.
István, 66 Elérhető
Társkereső Érd
Agnes, társkereső Budapest
Fényképek1
Komoly tartós kapcsolatot keresek!
Agnes, 55 Elérhető
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, társamat, akivel megoszthatom életemet. Jól érzem magam, de azért egy megfelelő társ hiányzik mellőlem. Konzervatív értékrendű és komoly gondolkodású vagyok. Szeretek tanulni, fejlődni. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Toleráns, aktív, barátságos vagyok. Szeretem a munkámat, szeretem a baráti találkozásokat. Szeretek olvasni, moziba, színházba járni. Nem vagyok oltás ellenes, be vagyok oltva.
Csaba, 65Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Dani, társkereső PacsaCsak belépve látható
Fényképek1
Minden lábra illik egy topánka.
Dani, 49
Társkereső Pacsa
Ildi, társkereső SzombathelyCsak belépve látható
Fényképek4
Annyian vagytok, ti tökéletesek, hogy én már nem is akarok az lenni. Egy tökéletlen világban élek a hibáimmal, a tévedéseimmel együtt.
Társkereső Szombathely
Tomi, társkereső KazincbarcikaCsak belépve látható
Fényképek6
Páratlan életem párosra cserélném. Egyszerű, szeretetre vágyó fiatalemberként kapcsolatot keresek hosszú távra. Szeretek utazni, szép helyeken járni, és nyitott vagyok mindarra, ami az ember számára szép, jó, építő és hasznos.
Tomi, 50 Elérhető
Társkereső Kazincbarcika
Éva, társkereső Nagytarcsa
Fényképek3
Aktív koromban felsővezetőként dolgoztam, de ma már csak egy nyugdíjas nagymama vagyok a sok közül, aki még NŐBŐL van. Néhány hónapja költöztem el a fővárosból, mert elegem volt a nyüzsgésből. Nagyon szeretném, ha szeretnének és én is tudnék még valakit szeretni. Nem a herceget várom a paripáján, hanem egy kedves macit, akivel egymás kezét fogva tudnánk még ÉLNI. Együtt ébredni és elaludni. Élvezni azt a biztonságot és melegséget, amit csak a szeretet adhat. Keresem a társam, akivel közösen,...
Éva, 69
Társkereső Nagytarcsa
Csaba, társkereső SzombathelyCsak belépve látható
Fényképek4
Leendő társam Szombathely környékén( plusz km is lehet távolság közepesmértékben oké. 45~55km )keresek. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Ha szeretnéd hogy felvegyem veled a kapcsolatot írj rám. Már nagyon szeretném megtalálni a páromat. Hiszek abban, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel erre a társkereső oldalra, nem kalandot keresek. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg,...
Csaba, 41
Társkereső Szombathely
Lena, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek17
Komoly lelki-szellemi-testi kapcsolatot keresek egy egyedülálló, nyugdíjas korú férfi személyében, ami nem azt jelenti azért, hogy össze kellene bútoroznunk. Számomra -egy bármilyen kapcsolatban- nagyon fontosak a belső emberi értékek, a kölcsönös szeretet, hűség, őszinteség, becsületesség és -nem utolsó sorban- a józan, megfontolt élet! Gyerekeim már felnőttek, önálló életet élnek, így én most már egy kicsikét egyedül érzem magamat! Minden tekintetben rendezett körülmények között élek -...
Lena, 71
Társkereső Nyíregyháza
Ilona, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek7
Vidám, őszinte, optimista nő vagyok. Budapest, XV. kerületében egyedül élek. Vezetőként dolgozom egy biztosítónál. Sok minden érdekel, és kíváncsi vagyok másokra. Szeretem a nyüzsgést, az utazást, a társaságot, a baráti összejöveteleket, de a csendes sétákat is.
Ilona, 58Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Anikó, társkereső Budapest
Fényképek19
Fiatalos gondolkodású, utazást kedvelő (belföld, külföld) városlátogatást szeretem ahol sok nevezetesség van. Egyedül élő, özvegy asszony vagyok. Budapesti férfi ismeretségét keresem. Uraim! A telt nők is annyit érnek mint a soványak!
Anikó, 74Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
János, társkereső Kaba
Fényképek18
Írj Nekem!
János, 47
Társkereső Kaba
Andris, társkereső KeszthelyCsak belépve látható
Fényképek3
Akinek tetszem, írjon, ne csak lájkoljon! ;-) Ki szeretne a meglepetésem lenni? ;) :D Szeretnék egy nagymellű, arányosan formásan telt, duci helyes, széparcú lányt, nőt, asszonyt, hölgyet magamnak. ;) Nemcsak születésnapomra (április 17-ére). aki írt/írna vagy kedvencnek jelölt, legyen kedves, írjon újra és ha lehet, írjon elérhetőséget privátban, ott én is tudok adni. ;) Sziasztok, lányok, hölgyek, asszonyok! :) NEMDOHÁNYZÓ, DOLGOZÓ, lakással, lakhatással rendelkező, Intelligens, normális,...
Andris, 45
Társkereső Keszthely
János, társkereső Szeged
Fényképek5
Köszönöm, hogy meglátogatott. 2009 óta özvegy vagyok, két felnőtt gyermekem van, a lányom Anglia és Pest között ingázik, én a fiammal Szegeden élek. Nemdohányzó, és nem "rendmániás" hölgy ismeretségét keresném.
János, 62
Társkereső Szeged
Tomi, társkereső Szigetcsép
Fényképek1
Üdv! Igen, van egy kisállatom, és nem, senki kedvéért nem válnék meg tőle! Mellettem nőtt fel, felelősséggel tartozom iránta. Sokakból ez hiányzik, a felelősség! Nem szeretem a közösségi oldalakon maga mutogató kirakat embereket. Gondolom ebből a pár mondatból kiderült, hogy ami a szívemen az a számon!? Viszont sosem verlek át, nem csallak meg, nem használlak ki, nem verlek meg és őszintém szeretlek ha kiérdemled! Főzök, mosok, takarítok szóval nem bejárónőt keresek, hanem egy társat a...
Tomi, 40Prémium tagság
Társkereső Szigetcsép
Prémium tagság Prémium tag
Magdi, társkereső Esztergom
Fényképek8
A független nő pedig nagyon vágyik egy társra. Nem olyanra aki megmenti, hanem valakire, aki képes hozzátenni az életéhez, akivel tudják kölcsönösen tisztelni egymást és meghagyni a másik szabadságát. Aki mellett nincs féltékenykedés, csak szeretet, odaadás és béke, mert képesek egymás hátországa lenni, úgy hogy mindketten különálló, egyszemélyes országok is egyben. Persze tudja, mindez gyönyörű álom, de minden ember különleges, sokat kell várni az igazira!
Magdi, 56Prémium tagság
Társkereső Esztergom
Prémium tagság Prémium tag
Mónika, társkereső Zirc
Fényképek3
Őszinteség, hűség. ️
Társkereső Zirc
Prémium tagság Prémium tag
Nevergreen, társkereső MarcaliCsak belépve látható
Fényképek5
Vidám, őszinte és humoros vagyok. Szeretek a szabadban lenni - túrázni, kirándulni.
Társkereső Marcali
Kiski, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek14
Budapesten élő, független férfi vagyok. Laza, tartósabb kapcsolatra keresek partnert, kölcsönösség alapján.
Kiski, 58Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag