Tatai társkereső

32 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
István, társkereső Tata
Fényképek3
Nem szeretnék többet csalódni...
Társkereső Tata
Robit, társkereső Tata
Fényképek1
Szeretni valakit valamiért.." "Én nem tudom másképp, csak ennyit tudok. A csodák helyett, csak egy mosolyt adhatok. Ne kérd, hogy higgyem amit nem hiszek. Nem tudok járni a víz felett.."
Robit, 57Prémium tagság
Társkereső Tata
Prémium tagság Prémium tag
Dávid, társkereső Tata
Fényképek6
Szeretnék új kapcsolatokat kialakítani az életemben. Találkozzunk érezzük jól magunkat és ha megvan a kémia... . Van szabad időm mindenre amire akarom. Csak H-P 5napot dolgozom, egyedül élek, utazgatok, fallabdázom, önkénteskedem, aktívan töltöm a mindennapokat is, keresem az új élményeket szerettem kiélvezni az életet. Jöhet a party, koncert, vagy a streaming. Szeretnék hosszú távra tervezni, de jobb egyedül, mint bárkivel. Remélem Hamarosan Találkozunk :) Egy kis segítség ha. tudod...
Dávid, 30Prémium tagság
Társkereső Tata
Prémium tagság Prémium tag
Sándor, társkereső Tata
Fényképek1
Tartós tartalmas kapcsolatot keresek. Odaadó, kedves hűséges partnere vágyom.
Társkereső Tata
Andika1977, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek6
Vidám,kedves, társaságkedvelő, közvetlen lány vagyok! Páromat keresem komoly kapcsolat céljából! Szeretek jókat beszélgetni, nagyokat nevetni. Hozzám illő társam keresem,akivel boldoggá tudjuk tenni egymás életét! Mivel itt nem tudnék mindent leírni magamról,amit tudni érdemes,meg sem kísérlem! :) Amennyiben felkeltem az érdeklődésed kedves érdeklődő....keress meg leveleddel!
Társkereső Tata
Csabaistván, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek15
Őszinte, becsületes, tisztességes embernek tartanak barátaim ismerőseim, beleértve mindent. Nagy családból származom, családszerető, szeretni tudó, férfi vagyok! Gyermekeim felnőttek, nemélnek velem. Fiatalos szellemileg mozgásilag egészséges! Komolytalanok, szélhámosak, s t b, kíméljenek! De nem jó egyesekről véleményem finoman kifejezve tapasztalom! Szomorú! Komoly kapcsolat! Én rólam írt véleményt a barátaim ismerőseim írták, de a fogalmazásba én is beleszóltam! Amit tapasztaltam és...
Társkereső Tata
Feri, társkereső Tata
Fényképek3
Majd élőben ha mód lesz rá :)
Feri, 62
Társkereső Tata
György, társkereső Tata
Fényképek1
Határozott erős személyiség vagyok aki ragaszkodó és szeretni képes ember vagyok. Számtalan dolog érdekel, nyitott a világ újdonságai felé. Mit szeretnek bennem? Őszinte vagyok és mindig lehet rám számítani.
Társkereső Tata
Ferenc, társkereső Tata
Fényképek1
Ismerkedem és ha találkoznánk akkor tudnánk egymás elvárásait megbeszélni és meglátni a másikat.
Ferenc, 59 Elérhető
Társkereső Tata
Tibor, társkereső Tata
Fényképek5
Nem akarok untatni senkit hogy milyen vagyok, úgyis a személyes találkozó fog dönteni. Mindenesetre nagyon várom, hogy végre megtaláljam azt a lányt akivel tényleg hosszú távon boldog lehetek!
Tibor, 37
Társkereső Tata
Laci, társkereső Tata
Fényképek3
kicsit pocakos, kicsit kopaszodó, de majd meggyőződhetsz róla személyesen onodylaci
Laci, 66
Társkereső Tata
Ani, társkereső Tata
Fényképek1
Én egy átlagos nő vagyok, átlagos élettel, de sok szeretettel. Ha gondolod, beszéljünk. Túl sokat írni felesleges.
Ani, 45
Társkereső Tata
Attila, társkereső Tata
Fényképek2
Ha esetleg szimpatikusnak találsz, írj rám. Mindenkinek válaszolok.
Attila, 42
Társkereső Tata
István, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek7
Én egy őszinte, becsületes, tisztességes, embernek tartanak barátaim ismerőseim, beleértve mindent, családszerető, szeretni tudó, férfi vagyok! Gyermekeim felnőttek, nemélnek velem. Szellemileg mozgásilag, fiatalos egészséges vagyok. Komolytalanok, szélhámosak, s t b, kíméljenek, tisztelet a kivétenek, azt meg én döntöm el! De nem jó egyesekről véleményem, finoman kifejezve tapasztalom! Szomorú! A komoly kapcsolat!
Társkereső Tata
Annamary, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek3
Vágyakozni csak az után lehet, ami nincs meg - mert a vágyakozás így működik. Kíváncsiságból regisztráltam erre a komoly társkereső oldalra, de soha nem lehet tudni, hogy mi lesz. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda lesz a meglepetés. Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Szeretem az életet, szeretem a bulikat, barátokat, finom ételeket, koncertet. Kedves őszinte családcentrikus vagyok, szeretek utazni és kirándulni valamint...
Társkereső Tata
Ildikó, társkereső TataCsak belépve látható
Fényképek10
Vidám, színes egyéniségű, pozitív kisugárzású, mosolygós, talpraesett, igényes, Nő vagyok. "Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz. Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja. Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell. Szűz a...
Társkereső Tata
Giza, társkereső Tata
Fényképek1
Nekem nem kell tökéletes kapcsolat, nem kellenek ajándékok sem, csak olyan valakire van szükségem, aki nem adja fel a kapcsolatunkat, ha van egy kis vitatkozás. Aki nem akar féltékennyé tenni mással, aki megérti amikor rossz kedvem van, és megvígasztal. Akivel tudok komolyan is beszélni, de viccelődni is. Aki tisztel, őszinte és hűséges. Aki szeret és akit szerethetek! Van ilyen? :) Hiszem, hogy Te ilyen vagy!
Giza, 53
Társkereső Tata
Csabi, társkereső Tata
Fényképek1
Szia! Imádok a természetbe lenni túrázni kirándulni utazgatni. Komoly kapcsolatot keresek.
Csabi, 44
Társkereső Tata