Pécsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi pécsi társkeresőt is.
József, társkereső Pécs
Fényképek17
Én egy optimista, életvidám férfi vagyok! Szeretek sokat sportolni, főleg a kerékpártúrázás a kedvenc tevékenységem. Ismerkednék első sorban Pécsi nőkkel tartós és komoly kapcsolat céljából 18-45 éves kor között. Lelki betegek, alkoholisták és ducik kíméljenek!!! Ismerkedj meg velem!
Társkereső Pécs
Márk, társkereső Pécs
Fényképek4
Üdv látogató :) Röviden annyit magamról, hogy Márknak hívnak, 18 éves vagyok, Pécsen lakom. Szeretek sportolni, nem dohányzom, nem szeretem az alkoholt, szeretek sportolni vidám, vicces természetű vagyok. Ha felkeltettem érdeklödésed, írj bátran! :)
Márk, 24
Társkereső Pécs
László, társkereső Pécs
Fényképek1
Sok oldalú vagyok az ismerősök úgy hívnak ezermester imádok főzni jókat enni.
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek1
Én egy őszinte komoly kapcsolatot keresek akivel jól érzem magam.Számomra egy lány Legyen kedves,aranyos és szeresen amennyire CSAK LEHET :)
Péter, 35
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok egy külföldön dolgozó egyszerű srác vagyok szeretem a gyerekeket szeretek kirándulni. Keresem párom akivel meg tudnám osztani a magányos napjaimat! !
Tamás, 45
Társkereső Pécs
Misi, társkereső Pécs
Fényképek1
Társaság hiányában regisztráltam erre az oldalra, talán találok valakit, aki elfogad olyannak amilyen vagyok.
Misi, 65
Társkereső Pécs
Karesz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Magam vágom a hajam(ami van )Be szoktam tartani az ígéreteimet. Munkahelyen szoktam sportolni, az nekem elég. ( cukrász). Spórolós vagyok. Énekből fel voltam mentve. "Nicht dajcs". Szeretek valakivel együtt nevetni, duettben főzni. Nem vagyok szégyenlős, de parkban azért nem. Voltam már koncerten.
Karesz, 60
Társkereső Pécs
András, társkereső Pécs
Fényképek2
Életem párját keresem. Túl rővid az élet hogy egyedül legyünk.Az ember többet ér mint az arca mert a szív és a lélek nincs egyetlen fotón rajta.
Társkereső Pécs
Roberto, társkereső Pécs
Fényképek3
....................................
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Ádám, társkereső Pécs
Fényképek3
Jól megvagyok magamban, de az ember társas lény. Ezért mindenkinek szüksége van egy jó szóra, egy mosolyra, egy érintésre. Tehát vagy szeretek egyedül lenni vagy még nem találtam olyas valakit akivel hosszú távon jól éreznénk egymást.
Ádám, 41
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek6
Több évnyi szingliség után, kicsit magamba mélyedve arra jutottam, hogy hiányzik egy szerető társ, akivel örömömet, bánatomat megoszthatnám és akivel szebbé tehetnénk egymás életét. Ha jó humorérzékű, becsületes, értelmes, fizikálisan is aktív, független nő vagy, kérlek ne habozz, és valósítsuk meg együtt álmainkat!
Roland, 49
Társkereső Pécs
Thejenci, társkereső Pécs
Fényképek3
Írj batran!! Nem harapok, de komolyra fordítva a szót, egy átlagos fiatalember vagyok. Rengeteg jó tulajdonsággal, es még több meglepetessel!! Ugyan utálok itt beszélgetni ien ismerkedős oldalakon, meg hát ugye népszerűbb a fb, már csak abból is kiindulva hogy ott azért lényegesen több időt töltünk el chateléssel!!! Meg ott több a fénykép, több a lehetőség!!! Szep napot Neked!!!! nézz meg ha érdekelnélek lécci köszii
Társkereső Pécs
Judit, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
"Még szeretnék némaságra csendet írni.. " (Illés Gábor). Optimista, vidám, mosolygós, jó humort kedvelő nő vagyok. Agilis életét élek. Szeretnék fontos lenni egy férfi életében annyira, hogy felemelje a fenekét a fotelből értem ha kell. /Nem kis dolog ebben a korban/Magára igényes, úriembert keresek. Nincs szükségem éltartóra, partnernek szeretnélek barátságot szerelmet, szexet egyelőre nem összeköltözős kapcsolatban.
Judit, 57 Elérhető
Társkereső Pécs
Milán, társkereső Pécs
Fényképek3
Hát én olyan vagyok aki szereti ha van egy ojan nő az életében aki szereti és meg becsüli és hüséges.énis az vagyok nem csaltam meg egy lányt sem és nem is áll szándékomban most ért véget 4 éves kapcsolatom .
Milán, 34
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
"Egyáltalán nem számít, hogy mit mondanak rólunk, csak az, hogy mit gondolunk belül magunkról."
Zsolt, 42
Társkereső Pécs
Valéria, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek2
hajm vörös szemem barna egy méltaltlan házasságban élek , számomra fontos az őszinteség, ja hogy fér össze az előzőekkel? - hát csak úgy nagyon tud fájni az ember lányának ha már nem fontos mit is csinál csak kaja és tsztaság legyen, hát tisztának gondolom magam de a vizet nem fogom kimosni!! fontos számomra hogy értelmes beszélgető partner legyen figyelmes meg hasonlók, ja és nem a külcsin- inkább a belbecs merthogy olyan van akire mondható szép a tál és üres ,mert nagyon üres tud lenni...
Társkereső Pécs
Dávid, társkereső Pécs
Fényképek1
Nyitott személyiség vagyok. Nem szeretem mások idejét rabolni. Szerintem minden személyesen dől el.
Dávid, 40
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
Nem vagyok szőke herceg és lovagolni se tudok. A szívem a helyén, és érző férfi vagyok. szeretek kirándulni, természetben lenni. Szeretek élni, és élvezni az életet. Van két kutyám, kérlek ezt vedd figyelembe mert nagyon fontosak nekem. Párom keresem egy életre, futó kalandokból rég kinőttem. Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek írj. Köszönöm hogy elolvastad, legyen szép napod.
Péter, 40
Társkereső Pécs
Anita, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Szeretem a tisztaságot. Nagyon szeretek főzni. Írj nyugodtan, nem harapok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Családcentrikusnak tartom magam. Imádom a vizet. Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. Ahhoz, hogy választ kapj a felmerülő...
Anita, 32
Társkereső Pécs
Alexandra, társkereső Pécs
Fényképek1
Jó fej aranyos kedves vagyok.
Társkereső Pécs
Születésnapi torta Születésnapja volt
Bálint, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok! Szeretnék találkozni valakivel, aki ugyanannyira szeret összebújni a kanapén filmnézés közben mint én. Magamról annyit, hogy jelenleg Pécsen járok egyetemre, úgyhogy 2 évig még biztos itt vagyok. Szeretem azt gondolni magamról, hogy vicces vagyok (bár nem tudom, hogy a borzalmas szóviccek számítanak-e), kedvesnek is mondtak már mások, és szeretem megbeszélni a problémakat, nem pedig a szőnyeg alá söpörni őket. Ja, és borzalmas a stílusérzékem.
Társkereső Pécs
Monika, társkereső Pécs
Fényképek1
Jókedvű, vidám vagyok és nagy érdeklődési körrel,sok hobbival rendelkezem.
Monika, 50
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok kedves érdeklődők! Pécsen élő, elvált két gyerekes apa vagyok. Mindkét lányom nagykorú. Munkám kötetlen, sokat utazok. A szabadidőm nagy részét sporttal töltöm. Nyitott, kíváncsi és érdeklődő vagyok. :)
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső Pécs
Fényképek1
A bemutatkozó levelemben megirom amit rólam tudni lehet. Amúgy szívesen ismerkedek személyessen élőben is.
Ferenc, 37
Társkereső Pécs
Adrián, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
ChumidAv Drago. Csokollak Kedvesem. Kisses Gf. Minden ami jo. Ecologi, Kedves, Figyelmes, MegFelelö mértékig MunkaMániás és Preciz, Magamra és a Környezetemre is igényes, vállalkozo Vagyok. Bicajos, Kempinges, Kirándulásos, ReKreácios Gazdálkodo. Imádok Épitett FalMászni és Teniszezni, tollasozni. Énekelni és táncolni kevésbé tudok : mint imádok. Fontos, hogy nem szórakozásból adom meg a KORHATÁROKAT! A Gazdában is találnék fiatalabbat. Én FIATALT keresek : okkal! NEM...
Társkereső Pécs
Jozsef, társkereső Pécs
Fényképek3
"Nem gondolom, hogy mindig mindent ki kell mondani. A szavak sokszor torzítanak, leplezik a valóságot. Nézz a szemembe és maradj csendben. Nem fordítom el a tekintetem és én sem szólalok meg. Ha igazán látsz, ha engem látsz, ebben a pillanatban megtudhattál rólam mindent. Szavak nélkül." (Kocsis Patrícia)
Jozsef, 56
Társkereső Pécs
Géza, társkereső Pécs
Fényképek3
Pécsen élek és dolgozok özvegyen, egészségesen.
Géza, 75
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek9
Kedves, megbízható, udvarias, társaságkedvelő férfi vagyok és komoly kapcsolat kialakítása céljából keresek olyan hasonszőrű társat, akivel együtt élvezhetjük az életet. Szeretek filmeket, sorozatokat nézni, olvasni, számítógépezni, barátaimmal társasjátékokat játszani, kirándulni, új helyeket felfedezni, élményeket gyűjteni.
Péter, 37
Társkereső Pécs
Júlia, társkereső Pécs
Fényképek31
Keresem a tűt a szénakazalban. Ha alkalmat adsz rá, majd elmondom személyesen! “Az Élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj, és megbánd. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.. "
Júlia, 67
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek2
Vagyok aki vagyok, leszek aki leszek:) Ponyvaregény:) Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének örizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudojátok,...
János, 52
Társkereső Pécs
Wolf, társkereső Pécs
Fényképek2
Kedves, gondoskodó, állatbarát, türelmes, őszinte, hűséges, zenefüggő. PTE természettudományi karján biológia szakos hallgató vagyok jelenleg, Pécsen lakom, életvidám és nyitott természetű vagyok :) Imádom a macskákat és kutyákat. Ha megimernél jobban, írj:) Nem harapok, csak teliholdkor.
Wolf, 30
Társkereső Pécs
Aniko, társkereső Pécs
Fényképek1
Èn egy kedves, öszinte, hűsèges hölgy vagyok. Szeretem a termèszetet, szeretek kettesbe sètálni, kávèzóba járni, jókat beszèlgetni ès odabújni valakihez aki őszintèn tud szeretni. Keresem komoly, ès hosszútávú kapcsolatra azt a fèrfit aki öszinte, kedves, hűsèges tud szeretni ès szeretne szeretve lenni. Nem szeretem az egyèjszakás kapcsolatot, ès nem sexpartnert keresek ha te is így gondolod bátran írj rám szivesen válaszolok:Tehát èn nem vágyom másra, csak egyszerűen szeretetre!
Aniko, 52
Társkereső Pécs
Macilaci, társkereső Pécs
Fényképek7
Majd megismersz..
Társkereső Pécs
Renata, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám őszinte és kedves lány vagyok
Renata, 36
Társkereső Pécs
Jani, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok! Én egy vicces, megértő, barátságos, őszinte srác vagyok.
Jani, 22
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek4
Köszönöm, hogy benéztél, kedves Látogató! Keresem életem párját, egy olyan nő személyében, aki elfogad, tiszta szívből szeret engem és akit ugyanígy szerethetek. Ha szeretek, akkor nagyon szeretek, feltétel nélkül.... Nagyon szeretek a szabadban, a természetben lenni, amikor tehetem, túrázom. „Engedd bevilágítani a hideg fényt, és jéggé olvadsz „
Gábor, 35
Társkereső Pécs
Vörösdémon, társkereső Pécs
Fényképek8
Vidám természetű, magamra és környezetemre igényes, diplomás,fiatalos gondolkodású nő vagyok.Tartós kapcsolatot keresek.
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Nincs mit írnom magamról.. .. limitált kiadású vagyok, mondhatni belőlem csak egy van. Ennélfogva teljesen egyedi vagyok. :)Mottóm:"Színház az egész világ.. .. "
János, 47
Társkereső Pécs
Attila, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Túl a negyvenen - kompromisszum készen és kompromisszumkészséget elvárva. Hisz a komoly kapcsolatok sosem indulnak komolynak, hanem azzá fejlődnek! Pécsi, humán diplomás férfiként üzenetét várom egy olyan csinos, nyílt gondolkodású hölgynek, aki vágyik még egy kamaszos kapcsolat kéz a kézben romantikájára. Szeretem a természetet, a jó könyveket és zenéket, sőt a közélet dolgaitól sem idegenkedem. De Te nem kell, hogy ilyen légy! A másság szép. Kinek szoktam ajánlani magam? Annak, aki szereti...
Attila, 52
Társkereső Pécs
Kriszta, társkereső Pécs
Fényképek1
Szia Kedves Látogató! Köszönöm,hogy meglátogattál! Keresem a Páromat és talán itt sikerül megtalálnom.... Ha felkeltettem az érdeklődésed,kérlek írj nekem! Köszönöm,további szép napot kívánok! :)
Társkereső Pécs
Falcao, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
Hello most valami olyat kelleni irni, amivel bizonygatom h vicces vagyok. az vagyok :-) mensa klubtag vagyok, aki tudja miez-az tudja, aki nem-annak ugyis mindegy... örök szerelmes vagyok... inkább irkálok, aztán majd mindenki eldönti h méltónak talál e arra, hogy irjon - valaszoljon pár sort... amit szeretném, ha szeretnél: -a csendet -a nyugalmat -az intelligenciát -a humort -a vállalkozókedvet -a lelki tisztaságot -a személyes találkozást amit szeretném, ha nem: -a szőrt :-) -a...
Falcao, 40
Társkereső Pécs
József, társkereső Pécs
Fényképek9
mit írjak.talizunk és eldől.
Társkereső Pécs
Gabor, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Elvált vagyok, ismerkedni szeretnék.
Gabor, 51
Társkereső Pécs
András, társkereső Pécs
Fényképek3
Kedves látogató! Én egy aranyos kedves és elfogadó párt keresek magam mellé. Kedves érzékeny oda figyelő úri ember vagyok. Szeretek főzni, kirándulni, és biciklizni.
Társkereső Pécs
Györgyi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek10
zenész vagyok,ebből aztán sok minden tulajdonság adódik,ezenkívűl van egy lányom akit imádok meg a kutyákat is túlságosan szeretem és még a természetet.Nagy élet tapasztalattal rendelkezem.Kissé elütök az átlagtól,úgy is mondhatnám, hogy zizis vagyok.
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek3
Komoly kapcsolat érdekel.
Zsolt, 52
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek5
Élem az életem ,fő szorakozásom inkább a rally mint a buli:)
Tibor, 41
Társkereső Pécs
Oszkár, társkereső Pécs
Fényképek1
Teljesen nyitott kapcsolatot keresek. Hosszútávú szeretői kapcsolat, ellenszolgáltatással.
Társkereső Pécs
Raul, társkereső Pécs
Fényképek3
Egyéjszakást keresek.
Raul, 23
Társkereső Pécs
Imi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Milyen vagyok? Sportos testalkatú, átlagosan kimért, szavahihető, nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos, jószívű, udvarias. Ízig vérig férfi fent is lent is! A filozófiám. " ezt kicsit átgondolom de megpróbálom leírni neked: most éppen a boldogságkeresés, megtalálni ami mosolyt csal az arcomra, és persze a többiekére. Közösen nevetni, együtt lenni, megélni mindent azt is, ami fáj, azt is, ami bánt, ha sírni van kedvem, kisírni magamból. Folyamatában látni a múltamat, a jelenemet, és a...
Imi, 50
Társkereső Pécs