Pécsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi pécsi társkeresőt is.
Renata, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám őszinte és kedves lány vagyok
Renata, 36
Társkereső Pécs
Mária, társkereső Pécs
Fényképek1
Írj nekem!
Mária, 65
Társkereső Pécs
Bilux, társkereső Pécs
Fényképek5
A foto az elsö! Hmmm de vajon milyen személyiség, ember, lélek bujik meg a fénykép mögött? ? ? Nehèz az embernek jellemezni önmagàt, mert a hibàinkat nehezen valljuk be! Èpp ezèrt kell h talizunk regény irás helyet, mert irni lehet szépeket. knbn is mèg èn se ismerem magam? ? A személyes benyomás fogja eldönteni hogyan tovàbb? Mivel nincs tàrsasàgom ès nem iszok nincs az a beinditó hangulat menni vhova, igy èn is csak a neten talàlhatok ràd!? ? ?
Bilux, 59
Társkereső Pécs
Jozsi, társkereső Pécs
Fényképek2
Egy szeretetre vágyó szeretetet adó hűséges humoros szeretni való férfi vagyok olyan hölgyet keresek aki tud szeretni hűséges megbízható és boldogan tudunk együtt élni mint egy pár én ezt keresem.
Jozsi, 39
Társkereső Pécs
Júlia, társkereső Pécs
Fényképek26
Keresem a tűt a szénakazalban. Ha alkalmat adsz rá, majd elmondom személyesen! “Az Élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj, és megbánd. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.. "
Júlia, 66
Társkereső Pécs
István, társkereső Pécs
Fényképek1
Keresem az igazit akit őszintén szerethetek.
Társkereső Pécs
Eszter, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Egészségügyben dolgozom, időnként külföldön. Szeretem az állatokat, virágokat. Gyerekeim kinőttek alólam, ha itthon vagyok egyenlőre barátokat keresek, ami tovább is alakulhat.
Eszter, 66Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsy, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
" Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereségeket. A felnőtt méltóságával és nem pedig a gyermek kétségbeesésével, és belejössz hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod...
Zsuzsy, 60
Társkereső Pécs
Gabi, társkereső Pécs
Fényképek1
Abban hiszek, hogy az ember örökké fiatal marad, ha felszabadultan éli az életét. Utálom a társadalmi konvenciókat, az uniformitást, a közhelyeket és a fölösleges szabályokat. A nevetés az örök gyógyír. :))
Gabi, 51
Társkereső Pécs
Ilonamargit, társkereső Pécs
Fényképek1
Üdvözlöm azt az Urat aki el olvassa ezeket a sorokat. Magamról röviden annyit írnék,hogy Ilonának hívnak. Van Ön kritikám, nem vagyok egy Hamupipőke szépség. Szeretek sétálni, virágok közt kertészkedni. Szívesen hallgatok zenét,főleg a mulatós és a magyar nótákat. Hideg hűvös napokon TV-t nézek,számítógépezek,vagy hímzek. Alkoholt ritkán fogyasztok,illetve alkalmanként.
Társkereső Pécs
Ibi, társkereső Pécs
Fényképek1
Soha ne azt bánd amit meg tettél, ha nem amit meg tehettél volna, de nem tetted meg. "Emberi törvény: kibírni mindent, és menni, menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák. " Hemingway
Ibi, 54
Társkereső Pécs
JAMES, társkereső Pécs
Fényképek1
James vagyok név szerint, pécsi magyar, de most Londonban élek. Mérnök vagyok.
JAMES, 56
Társkereső Pécs
Joli, társkereső Pécs
Fényképek4
Őszinte ,barátságos nő ,ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező társat keres !
Joli, 72
Társkereső Pécs
Monika, társkereső Pécs
Fényképek8
Szeretnék fontos lenni valakinek. Azt a férfit keresem aki segítségével megfog, fogva tart, valóban engem szeret és én is tudom valamiért szeretni. Vagy legyen csak barát közös programokhoz, aztán meglátom. A férfi tenni is akarjon a kapcsolatért. Tartós kapcsolatot keresek, meglátjuk mi lesz belőle.
Monika, 57
Társkereső Pécs
Zsotér, társkereső Pécs
Fényképek5
47 éves egyedülálló fodrász vagyok. Romantikus tipus, utazást kedvelő, család centrikus személyiség. Szeretek sütni, főzni, táncolni!
Társkereső Pécs
Hanga, társkereső Pécs
Fényképek2
Kedves megbízható társat keresek:)
Hanga, 54
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
Nem vagyok szőke herceg és lovagolni se tudok. A szívem a helyén, és érző férfi vagyok. szeretek kirándulni, természetben lenni. Szeretek élni, és élvezni az életet. Van két kutyám, kérlek ezt vedd figyelembe mert nagyon fontosak nekem. Párom keresem egy életre, futó kalandokból rég kinőttem. Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek írj. Köszönöm hogy elolvastad, legyen szép napod.
Péter, 40
Társkereső Pécs
Tomcsek, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Érezted-e már a szavak érintését, amelyek simogattak, gyógyítottak, vigasztaltak, talajt csúsztattak a lábad alá - és tapasztaltad-e a szavak sebző, égető, jéggé dermesztő hatását, s azt, hogy olyan súlyosak néha, mint a föld egész terhe?
Társkereső Pécs
Klára, társkereső Pécs
Fényképek1
Ezúton szeretnék megismerkedni egy őszinte, kedves, vidám természetű leendő társsal. NEM kalandot keresek. Egyedül élek, 2 kutyusommal, rendezett körülmények között. Szeretem a természetet, kultúrát, mozgást, utazást, stb. De szívesen töltöm otthonomban is az időt, soha nem unatkozom. Ennek ellenére hiányzik egy társ, akivel megoszthatom az életem. Nyugodt, kiegyensúlyozott, megbízható ember vagyok.
Klára, 65
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek6
Mosolyogj tökfej:)
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek5
Hunyd be szemed, mert látásod elvakít - mondá a szemfényvesztő. "E mi manchi, amore mio tu mi manchi come quando cerco Dio e in assenza di te io ti vorrei per dirti che tu mi manchi amore mio il dolore forte come un lungo addio e assenza di te un vuoto dentro me" "Mintha szavakkal játszani nem annyi volna, mint magával az élettel játszani." /Kosztolányi Dezső/ Üres szavaink hangtalan robajjal hullnak a semmi sötétjébe...
Társkereső Pécs
Palkó, társkereső Pécs
Fényképek1
Ami fontos: ápoltság, igényesség, kellem, jellem, szellem, ölelés, bújás, nevetés, bohóckodás, illat, odaadás, önzetlenség, féltés, kitartás, figyelmesség, törődés, megbízhatóság, hűség, szenvedély, kémia. JELENlét! Mind a két fél részéről! A férfi legyen Férfi, a nő pedig Nő. (..és sosem fordítva)! A kit keres-ek rész elolvasása ajánlottan kötelező! Itt és most! :) Olyan Nőt keresek Akit: Szerethetek annyira hogy az kételkedjen néha az ép elmémben. De soha ne a szenvedélyemben! :)) És...
Palkó, 50
Társkereső Pécs
Jocky, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Kedves, vidám társat képzelek magam mellé. Keresem a párom, aki szeret szeretni, és szeret szerelmes lenni. Jószívű vagyok. Szeretek utazni, olvasni, fotózni, művészkedni. Ember vagyok az összes hibámmal és erényemmel együtt. Nagyon szeretek főzni. Szeretem tartani az élet tempóját. Szeretek sportolni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és összebújni. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk. Családcentrikus párom keresem hosszútávra. Konzervatív...
Jocky, 53
Társkereső Pécs
Maya, társkereső Pécs
Fényképek1
3 éve nem randizom. Előtte ezerrel éltem az életem, volt időm mindenre, amire akartam, jól is éreztem magam. Széles érdeklődési köröm volt, sok komoly betegség jött, amit a rengeteg stressz, iszonyat magányos lelki szenvedésem stb. alapozott meg már sok évvel azelőtt. "pink szemüveget" hordtam, így a rosszban is a pozitívat láttam. Most gyógyulok, teljesen egyedül, mivel az orvosi segítség + gyógyszerek semmit sem érnek. Öngyógyítással mindent megteszek magamért, annak reményében, hogy...
Maya, 50
Társkereső Pécs
Laller, társkereső Pécs
Fényképek4
Lepedőakrobata diplomával rendelkező dekoratív, szexi hölgyet keresek, ha nem rendelkezel szakirányú végzettséggel, de tehetségesnek érzed magad, akkor szívesen levezénylek egy- két "Kurzust! ":-)
Laller, 40
Társkereső Pécs
Vilmos, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
Hali! Nagyon röviden magamról. Húsz évig voltam házas, két fiút neveltünk fel. Bő tíz éve elváltam, azóta járom az utam, egyengetem az életem. Elég sok sulim van, köztük Zeneművészeti szakközép is. Vállalkozó vagyok, mindig is az voltam. Főképp vendéglátással foglalkozom, de most épp a kereskedelem van porondon. Romantikus pasi vagyok ( talán mert zenész? ), szeretek mozogni, mindenféle sportot űzni. Azért a lustálkodás sem kizárt, de ritkán fér bele. Dohányzás tényleg nagyon...
Vilmos, 52Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Erzsébet, társkereső Pécs
Fényképek3
Jó megjelenésű, temperamentumos, káros szenvedélyektől mentes, elvált független nő vagyok és szeretném megtalálni a hozzám illő Férfit Keresem azt aki normális gondolkodású, jól megjelenésű, ápolt, független és hosszú távú kapcsolatot keres.
Társkereső Pécs
Zsuzsanna, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek8
Ha megakarsz ismerni ,úgyis megfogod találni a módját. Sokat dolgozom de szeretnék néha sétálni,kirándulni,jókat nevetni.boldog perceket eltölteni.
Társkereső Pécs
Judit, társkereső Pécs
Fényképek2
Őszinte, megbízható páromat keresem. Talán itt?
Judit, 57
Társkereső Pécs
Attila, társkereső Pécs
Fényképek1
Tisztelettel kérem, aki a mulatós zenére (nem nevezném zenének) izgul, vagy bukik, vagy hogy nevezzem, ne írjanak!
Attila, 55
Társkereső Pécs
Vidi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
Szia! Szép az élet,ha azzá tesszük.....!!!
Vidi, 54
Társkereső Pécs
Maryke, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek2
Utazást, kirándulást, bringázást, természetet kedvelő naturista beállítottságu szeretetre vágyó konyhatündér lennék inkognitóban.
Társkereső Pécs
Imre, társkereső Pécs
Fényképek2
Normális beállítottságú, család centrikus szerethető ember vagyok
Imre, 52
Társkereső Pécs
Miki, társkereső Pécs
Fényképek5
Szeretnék korban hozzám illő hölggyel megismerkedni, tartós kapcsolat céljából.
Miki, 50
Társkereső Pécs
Vilmos, társkereső Pécs
Fényképek3
Vidám érett.
Vilmos, 65
Társkereső Pécs
Ani, társkereső Pécs
Fényképek17
"Nem bólogatok.. Mert a szeretet nem bólogatás. Nem feltétel nélküli behódolás más véleménye előtt. Hanem feltétel nélküli elfogadás. A másik elfogadása. Nem azért mondom el,hogy milyennek látlak,mert bántani akarlak,hanem azért,mert Neked elmondhatom. Nem lehet mindig egy véleményen lenni. Mindenki mást szeret,mást lát ebből a világból. És éppen ettől szép és színes az élet,két ember kapcsolata. Nem a feltétel nélküli bólogatástól. Hanem a feltétel nélküli szeretettől..." Ha érdekellek küldj...
Ani, 47
Társkereső Pécs
Judit, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
"Még szeretnék némaságra csendet írni.. " (Illés Gábor). Optimista, vidám, mosolygós, jó humort kedvelő nő vagyok. Agilis életét élek. Szeretnék fontos lenni egy férfi életében annyira, hogy felemelje a fenekét a fotelből értem ha kell. /Nem kis dolog ebben a korban/Magára igényes, úriembert keresek. Nincs szükségem éltartóra, partnernek szeretnélek barátságot szerelmet, szexet egyelőre nem összeköltözős kapcsolatban.
Judit, 56 Elérhető
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek8
Konzervatív gyökerekkel rendelkező, de inkább liberális gondolkodású, a humort nagyon szerető és értő, emocionálisan fejlett, de cselekedeteiben többnyire racionális, néha egzaltált időnként vigaszra szoruló, többszörös "túlélő". Karcsú vagy átlagos alkatú hölgyek a kedvenceim. Kérek mindenkit, hogy a megadott paraméterekkel (alkat, kor) nem rendelkezők ne keressenek!
Péter, 72
Társkereső Pécs
Margit, társkereső Pécs
Fényképek11
Egyedül állo hölgy vagyok keresem a párom!
Margit, 65
Társkereső Pécs
Milán, társkereső Pécs
Fényképek3
Hát én olyan vagyok aki szereti ha van egy ojan nő az életében aki szereti és meg becsüli és hüséges.énis az vagyok nem csaltam meg egy lányt sem és nem is áll szándékomban most ért véget 4 éves kapcsolatom .
Milán, 33
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső Pécs
Fényképek3
29 vagyok.
Társkereső Pécs
Maximus, társkereső Pécs
Fényképek1
csak szex és más semmi
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek4
Kedves, őszinte, mackós, szerintem humoros, ifjú vagyok! Üzletvezető vagyok egy bioboltba. Szóval a "kapcsolatból" azt várnám ha lehet erről majd szó... beszélünk... HOGY nagy lyuk táltongót egymás szívén de mi bedugaszoljuk egymás lyukat...de komolyan nekem szükségem van egy motivátor faktora aki ha kell megmondja a tutit a frankót... egyébként szívesen oda költöznek "a környékre is" csak jönne össze a kulcs a zárba.. ez motiválna és azok a faktorok körülmények, hogy ezt megteremcsem uff...
Tamás, 44
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső Pécs
Fényképek1
A bemutatkozó levelemben megirom amit rólam tudni lehet. Amúgy szívesen ismerkedek személyessen élőben is.
Ferenc, 37
Társkereső Pécs
Joli, társkereső Pécs
Fényképek4
Fiatalos termeszét kedvelő özvegy nő vagyok, szeretem a természetet, szórakozást. Szeretettre vagy-o, aki együtt tud érezni mindenbe kölcsönös szimpátia. Igényes vagyok. Az élet szép s ha érezzük hogy szeretettet kapunk használjuk ki a boldog perceket. Szeretnek egy olyan férfit találni, akivel eltölthetném még a vissza lévő éveimet boldogságban. Az élet kegyelten és rövid!
Joli, 72
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Visszahúzódó vagyok. Semmiben nem vagyok különleges, Nincsenek barátaim.
János, 56
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Nyitott ember vagyok mindenre és mindenkire.
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek2
Életvidám, optimista.
Társkereső Pécs
Lala, társkereső Pécs
Fényképek1
Keresek valakit aki remélem engem keres és még nem találkoztunk.
Lala, 57
Társkereső Pécs
Máté, társkereső Pécs
Fényképek1
Máté vagyok 22 éves karosszéria lakatos vagyok szeretek sportolni, filmezni, olvasni.
Máté, 24
Társkereső Pécs