Pécsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi pécsi társkeresőt is.
Zsuzsanna, társkereső Pécs
Fényképek6
Én egy igen őszinte, család centrikus, sétálni, kirándulni, szerető csaj vagyok.
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek8
Szeretem az állatokat,nekem is van egy kutyám. Rendszeresen sportolok,és évekig edzősködtem is.(Fitness) Hobbim: A Filmek,Sport,Állatok Az én ebem vadászeb, nincsen őnála eb szebb. Arany kopó, el nem kopó hosszú orra, szimatoló. Végigszaglássza az utat, lenn a porban nyomon kutat. Nagy füle lóg bús fejéről, öröm csillog a szeméből, mikor neki csontot adok, én a legjobb gazdi vagyok! Ám a cicát nem szereti, nem bírják az idegei. Szőrét borzolja a hátán, úgy nyüszít a macskát látván. Nagy...
Gábor, 45
Társkereső Pécs
Renata, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám őszinte és kedves lány vagyok
Renata, 35
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek1
Tartós kapcsolatot keresek,meghatározó szempont az őszinteség még ha időnként fáj is.Az esetleges kapcsolat felvétel során nincs olyan téma ami őszinte válasz nélkül maradna.
Tibor, 74Születésnapi torta
Társkereső Pécs
Születésnapi torta Születésnapja van
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek1
Írj nekem! Vidám bolondos .fiatalos két gyermekes anyuka vagyok!
Marcsi, 55
Társkereső Pécs
Roland, társkereső Pécs
Fényképek6
Több évnyi szingliség után, kicsit magamba mélyedve arra jutottam, hogy hiányzik egy szerető társ, akivel örömömet, bánatomat megoszthatnám és akivel szebbé tehetnénk egymás életét. Ha jó humorérzékű, becsületes, értelmes, fizikálisan is aktív, független nő vagy, kérlek ne habozz, és valósítsuk meg együtt álmainkat!
Roland, 48
Társkereső Pécs
Norbi, társkereső Pécs
Fényképek1
Keresem a másik felemet, akivel le élhetem a hátra velő életemet. két kis fiammal élek Pécsváradon, dolgozom, nem iszok, dohányzom, gyermek nem akadály, szeretem a gyerekeket. Gondoskodó társ és apa lennék.
Norbi, 40
Társkereső Pécs
Henteske, társkereső Pécs
Fényképek3
Hát ha szeretnél valamit akkor írj :)
Társkereső Pécs
Róbert, társkereső Pécs
Fényképek3
Kedves humoros és végtelenül őszinte ember vagyok. Bármikor bárkivel bármiről eltársalgok tabuk nélkül. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket akkor írjatok bátran.
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek7
71éves vagyok Barátaim szerint fiatalos barátságos és elfogadó személyiségem van. Szeretem az állatokat a virágos kertet.
Marcsi, 71
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső Pécs
Fényképek3
Csak őszinte és mindig ki mondom nyílt vagyok.
Társkereső Pécs
Norbi, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretnék párkapcsolatot.
Norbi, 20
Társkereső Pécs
József, társkereső Pécs
Fényképek9
mit írjak.talizunk és eldől.
Társkereső Pécs
Klara, társkereső Pécs
Fényképek10
Sziasztok-Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak egy szexpartnert! Hogy nekem mit jelent egy párkapcsolat? Bízni valakiben, aki bízik bennem. Törődni valakivel, aki törődik velem. Meghallgatni valakit, aki meghallgat engem. Tisztelni, szeretni valakit, aki tisztel, szeret engem. Lehet hogy hiányos a felsorolás, de nem a tökéletes Ő-t keresem, mert én sem vagyok tökéletes. ha valakinek szimpatikus lennék akkor várom az üzenetét!
Klara, 53
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek4
Köszönöm, hogy benéztél, kedves Látogató! Keresem életem párját, egy olyan nő személyében, aki elfogad, tiszta szívből szeret engem és akit ugyanígy szerethetek. Ha szeretek, akkor nagyon szeretek, feltétel nélkül.... Nagyon szeretek a szabadban, a természetben lenni, amikor tehetem, túrázom.
Gábor, 34
Társkereső Pécs
Laci, társkereső Pécs
Fényképek2
Egy megbizhato huseges tarsat keresek , aki bekes nyugodt eletre vagyik akarcsak en . Csaladcentrikus vagyok , rendszereto , szeretek horgaszni , fozni , csaladdal , baratokkal kikapcsolodni. " A remenyt soha fel ne add mert a romok alatt teremnek a legszebb viragok."
Laci, 57
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek2
A nevem Nyíri Tamás, a korom és a lakhelyem ott van szóval nem írom le. Nagyon szeret(l)ek Pécsen lakni! Nem tudnám elképzelni az életem máshol. Kedvenc idő töltésem a séta a mozizás és a mértéktelen zene hallgatás. Egyik fontos dolog rólam: nincs semmilyen káros szenvedélyem!!:D
Tamás, 29
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek3
Ismerj meg!
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Mayer, társkereső Pécs
Fényképek5
élet vidám sportos srác vagyok.
Mayer, 31
Társkereső Pécs
András, társkereső Pécs
Fényképek3
Kedves látogató! Én egy aranyos kedves és elfogadó párt keresek magam mellé. Kedves érzékeny oda figyelő úri ember vagyok. Szeretek főzni, kirándulni, és biciklizni.
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám jó kedvű és még tudnám sorolni...........de a belső kisugárzást mely a szívből jön azt nem lehet leírni.
János, 53
Társkereső Pécs
Ilonamargit, társkereső Pécs
Fényképek1
Üdvözlöm azt az Urat aki el olvassa ezeket a sorokat. Magamról röviden annyit írnék,hogy Ilonának hívnak. Van Ön kritikám, nem vagyok egy Hamupipőke szépség. Szeretek sétálni, virágok közt kertészkedni. Szívesen hallgatok zenét,főleg a mulatós és a magyar nótákat. Hideg hűvös napokon TV-t nézek,számítógépezek,vagy hímzek. Alkoholt ritkán fogyasztok,illetve alkalmanként.
Társkereső Pécs
Erzsike, társkereső Pécs
Fényképek1
Az élet szép ! Ismerkedek !
Társkereső Pécs
Maya, társkereső Pécs
Fényképek1
3 éve nem randizom. Előtte ezerrel éltem az életem, volt időm mindenre, amire akartam, jól is éreztem magam. Széles érdeklődési köröm volt, sok komoly betegség jött, amit a rengeteg stressz, iszonyat magányos lelki szenvedésem stb. alapozott meg már sok évvel azelőtt. "pink szemüveget" hordtam, így a rosszban is a pozitívat láttam. Most gyógyulok, teljesen egyedül, mivel az orvosi segítség + gyógyszerek semmit sem érnek. Öngyógyítással mindent megteszek magamért, annak reményében, hogy...
Maya, 50
Társkereső Pécs
Tomcsek, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Érezted-e már a szavak érintését, amelyek simogattak, gyógyítottak, vigasztaltak, talajt csúsztattak a lábad alá - és tapasztaltad-e a szavak sebző, égető, jéggé dermesztő hatását, s azt, hogy olyan súlyosak néha, mint a föld egész terhe?
Társkereső Pécs
Imre, társkereső Pécs
Fényképek2
Normális beállítottságú, család centrikus szerethető ember vagyok
Imre, 52
Társkereső Pécs
Gabor, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Elvált vagyok, ismerkedni szeretnék.
Gabor, 50
Társkereső Pécs
Miklós, társkereső Pécs
Fényképek2
Üdv látogató! Én egy 19éves Pécsen lakó srác vagyok, aki keresi a párját. Nincsenek nagy elvárásaim, csak legyen hűséges, tudjam szeretni és megbízzák benne. Ismerkedni leginkább személyesen szeretek. Fontos az első benyomás. Aki úgy gondolja, hogy ezeknek megfelelően írjon bátran! Üdvözlettel: Miklós
Társkereső Pécs
Józsi, társkereső Pécs
Fényképek5
Józsi vagyok, 40 éves. Pécsett élek. Szeretek biciklizni, túrázni. Nem dohányzom nem, vagy csak nagyon keveset iszom alkoholt (ha azt akarod, hogy egyáltalán ne igyak alkoholt semmi akadálya). Kávét sem iszom. Olyan Pécsi hölgyek jelentkezését várom, akik nem dohányoznak..
Józsi, 41
Társkereső Pécs
Gyuri, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Nagyon szeretek beszélgetni, együtt sétálni, kirándulni, TV-t, filmekez nézni. Szeretnék szeretve lenni!
Társkereső Pécs
Attila, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Túl a negyvenen - kompromisszum készen és kompromisszumkészséget elvárva. Hisz a komoly kapcsolatok sosem indulnak komolynak, hanem azzá fejlődnek! Pécsi, humán diplomás férfiként üzenetét várom egy olyan csinos, nyílt gondolkodású hölgynek, aki vágyik még egy kamaszos kapcsolat kéz a kézben romantikájára. Szeretem a természetet, a jó könyveket és zenéket, sőt a közélet dolgaitól sem idegenkedem. De Te nem kell, hogy ilyen légy! A másság szép. Kinek szoktam ajánlani magam? Annak, aki szereti...
Attila, 51
Társkereső Pécs
Kriszti, társkereső Pécs
Fényképek1
Soha ne azt bánd amit meg tettél, ha nem amit meg tehettél volna, de nem tetted meg. "Emberi törvény: kibírni mindent, és menni, menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák. " Hemingway
Társkereső Pécs
Thejenci, társkereső Pécs
Fényképek3
Írj batran!! Nem harapok, de komolyra fordítva a szót, egy átlagos fiatalember vagyok. Rengeteg jó tulajdonsággal, es még több meglepetessel!! Ugyan utálok itt beszélgetni ien ismerkedős oldalakon, meg hát ugye népszerűbb a fb, már csak abból is kiindulva hogy ott azért lényegesen több időt töltünk el chateléssel!!! Meg ott több a fénykép, több a lehetőség!!! Szep napot Neked!!!! nézz meg ha érdekelnélek lécci köszii
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek9
Konzervatív gyökerekkel rendelkező, de inkább liberális gondolkodású, a humort nagyon szerető és értő, emocionálisan fejlett, de cselekedeteiben többnyire racionális, néha egzaltált időnként vigaszra szoruló, többszörös "túlélő". Karcsú vagy átlagos alkatú hölgyek a kedvenceim. Kérek mindenkit, hogy a megadott paraméterekkel (alkat, kor) nem rendelkezők ne keressenek!
Péter, 72
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
"Egyáltalán nem számít, hogy mit mondanak rólunk, csak az, hogy mit gondolunk belül magunkról."
Zsolt, 42
Társkereső Pécs
Erzsike, társkereső Pécs
Fényképek2
Megbízható partnert keresek
Társkereső Pécs
Attila, társkereső Pécs
Fényképek2
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek! Ismerjük meg egymást! ;-)
Attila, 31
Társkereső Pécs
Kata, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
A szerelemben és a barátságban hiszek. Mindkettőben csalódnom kellett, de továbbra is hiszek bennük. Példás büntetés. A feleség házasságtörésen kapja a férjét. - Engem büntess, ő semmiről sem tehet. – kiáltozza a férfi. - Mind a ketten bűnhődni fogtok! – mondja ridegen az asszony: -Tőled elválok, ő pedig feleségül megy hozzád. Egyszer a Szerelem megkérdezte a Barátságot. - Rád miért van szükség ha Én vagyok? ' - Mert én mosolyt csalok oda ahol te könnyeket hagytál - szólt a válasz csendesen....
Kata, 68
Társkereső Pécs
Zmm, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Keresem, keresem, .....
Zmm, 52
Társkereső Pécs
Erwin, társkereső Pécs
Fényképek4
Különleges személyiség vagyok, szeretem a munkám, céltudatos vagyok és barátságos
Erwin, 32
Társkereső Pécs
Vilmos, társkereső Pécs
Fényképek1
Jogász vagyok. Már nyugdíjas, de még dolgozok. A vidámságot, társaságot kedvelem Őszinteséget szeretik, és egyben idegesítő is
Vilmos, 70
Társkereső Pécs
Sándor, társkereső Pécs
Fényképek2
Szia szeretnék szeretni .szeretve lenni.
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Őszinte és hűséges társa lennék egy szerény és rendes partnernek.
Társkereső Pécs
Zoli, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek2
Életvidám, optimista.
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok!Komoly kapcsolatot keresek de szívesen ismerkedek beszélgetek bárkivel!
Gábor, 32
Társkereső Pécs
Richárd, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok! Nem is tudom mit írhatnék magamról, ezért nem is írok semmit. Ha érdekesnek találsz beszélünk úgy is ;)
Társkereső Pécs
Gyuri, társkereső Pécs
Fényképek2
Nagyon szeretnék társat találni. Régóta élek egyedül nem házvezetőnőt szeretnék hanem őszinte társat.
Gyuri, 53
Társkereső Pécs
Ilona, társkereső Pécs
Fényképek7
Magamról, annyit:" Mert én magam is szüntelen más vagyok, mint aki vagyok,-sem az ,ami én akarok maradni, lenni, egyre más......és mindig másra vágyom,mint amit szívből akarok" Bóka László- epigrammák.
Ilona, 86
Társkereső Pécs
Laci, társkereső Pécs
Fényképek1
Csak nézelődöm..
Laci, 50
Társkereső Pécs
Aniko, társkereső Pécs
Fényképek1
Èn egy kedves, öszinte, hűsèges hölgy vagyok. Szeretem a termèszetet, szeretek kettesbe sètálni, kávèzóba járni, jókat beszèlgetni ès odabújni valakihez aki őszintèn tud szeretni. Keresem komoly, ès hosszútávú kapcsolatra azt a fèrfit aki öszinte, kedves, hűsèges tud szeretni ès szeretne szeretve lenni. Nem szeretem az egyèjszakás kapcsolatot, ès nem sexpartnert keresek ha te is így gondolod bátran írj rám szivesen válaszolok:Tehát èn nem vágyom másra, csak egyszerűen szeretetre!
Aniko, 51
Társkereső Pécs