Nyíregyházai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi nyíregyházai társkeresőt is.
Attila, társkereső Nyíregyháza
Fényképek7
Egyszerű nem bonyolult, mindenre kiterjedő, barátságos életet próbálok élni.
Attila, 38
Társkereső Nyíregyháza
Zsolt, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Sziasztok, most semmit nem tudok mondani magamrol, meg kell ismerni személyesen
Zsolt, 42
Társkereső Nyíregyháza
István, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Intelligens, jó kommunikatív, társasági ember vagyok. Szeretem élni az életet, még ha mostanság egyre nehezebb. Szeretem a természetet, különösen ősszel és tavasszal. Bár minden évszaknak megvan a maga szépsége. Szeretem a régi filmeket, magyar, olasz egyaránt. Zenében minden, hangulattól függ.
Társkereső Nyíregyháza
Anna, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Sziasztok. Anna vagyok 25 éves lány aki Nyíregyházán él még szülőkkel de persze nem fogok egész életemben ott lakni. Még tanulok kihasználom amíg tanulhatok de utána rögtön elkezdek dolgozni. Ha többet akartok tudni írjatok.
Anna, 25
Társkereső Nyíregyháza
Tibi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
A társam keresem, akivel boldoggá szeretjük egymást úgy, hogy nem csak mellettem de velem is él! Fontos az őszinteség, tisztelet, az érzékiség, az érintés és hogy ki tudja fejezni az érzelmeit! Én ilyennek tartom magam még ha ez sokaknak nem is tetszik! Nem szexkapcsolatot keresek mert egy jó társsal minden jó! Lépésről lépésre ismerni meg a másikat sokkal élvezetesebb mint ajtóstól az ágyba! Mint egy tánc! Lehet, hogy néha ritmust vesztünk, de mire vége a zenének már harmóniában mozdul a...
Tibi, 50
Társkereső Nyíregyháza
Róbert, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Egy rendes fiú,keresi a párját.Őszinte,és kedves partnert.Akiben meglehet bízni . :)
Társkereső Nyíregyháza
Zsóka, társkereső Nyíregyháza
Fényképek11
Hogy kit is keresek? Hát majd aki rám talál és akar engem.
Zsóka, 61
Társkereső Nyíregyháza
Szolanzs, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Azért ragaszkodom a nagy korkülönbséghez, hogy tudj letagadni az éveidből. Egy nagyon jó levelező társat keresek, aki igazi átváltozó művész. Később a levelező társból élettárs vagy akár házastárs is lehet. Nyitott vagyok minden témára, és teljesen lezártam a múltam, minden szempontból. Már nincsenek kötelezettségem, nincsenek elvarratlan érzelmi szálak. Bővebben levelezésünk során.
Társkereső Nyíregyháza
Jozsef, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Pozitív gondolkodású férfi vagyok.Szabad időmben sokat sportolok .nem dohányzok .nem iszok.Keresem korban hozzám illő csinos hölgyet.
Jozsef, 56
Társkereső Nyíregyháza
Kata, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Nincs baj az álmodozással, csak ne hagyd figyelmen kívül a valóságot! Család centrikus komoly gondolkodású, de vidám pozitív, optimista nő vagyok. Személyes találkozás elengedhetetlen a számomra, mert ott minden kiderül. Írni lehet csodás dolgokat, de a valóság sokszor mást produkál.
Kata, 68
Társkereső Nyíregyháza
Jymy, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
a világ senkiei között valaki
Jymy, 48
Társkereső Nyíregyháza
Dániel, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Minél kevesebb lábnyomot szeretnék hagyni magam után. Nincs ideálom. Fiatal, független komoly társkereső vagyok, és komoly kapcsolatot keresek. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Egészséges életmódra törekszem. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz....
Társkereső Nyíregyháza
Tamás, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Fiatalos, igényes, empatikus, odaadó vagyok. Szabadidőmben sportolok, olvasok, rajzolok, írok. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Kedves odaadó embernek tartom magam. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Nemdohányzó párt keresek. Magas...
Tamás, 32
Társkereső Nyíregyháza
Stella, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek8
Igen fiatalos,modern mély érzésű őszinte nő vagyok aki keresi az igazit!. Szeretnék szeretni és szeretet kapni! Nagy a szívem és igazán tudok szeretni,de azt ki kell érdemelni. Tudjál meghódítani ,megtalálni a szívembe illő képzeletbeli kulcsot. Ne írjad,hogy kívánsz és imádsz,beleszerettem ,míg nem néztél a szemembe nem láttad a lélek tükrét és nem ismersz. HÓDÍTS MEG ,HA TUDSZ ÉS MUTASD MEG NEKED IS VAN SZÍVED! Nem kalandot keresek! Nős pasinak esélye sincs nálam!
Stella, 62
Társkereső Nyíregyháza
Gyula, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek2
Nem hiszem, hogy be tudnám magam mutatni pár sorban, egy regényt pedig senki sem olvasna végig, szóval amennyiben szeretnél megismerni, írj rám bátran és kérdezz bármit, amit csak szeretnél. Viszonylag barátságos vagyok, még senki fejét nem haraptam le.
Gyula, 29
Társkereső Nyíregyháza
András, társkereső Nyíregyháza
Fényképek8
Mit kell tudni rólam? A felszínen egy csöndes, kissé zárkózott, srác vagyok, de mélyebben ez alatt, humoros, érzelmes kissé különc figura vagyok. Régen, amikor még nem "növesztettem páncélt" és látszólag könnyebben alakítottam ki új kapcsolatokat és tartottam meg a régieket, rá kellett jönnöm, hogy a körülöttem lévők -hogy úgy mondjam- "nem velem, hanem rajtam nevettek", Emiatt ma, annak ellenére, hogy nagyon szeretnék, nehezen tudok megbízni az emberekben. Az ok amiért regisztráltam az...
Társkereső Nyíregyháza
Katalin, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Katalin vagyok, Nyíregyházán élek. Négy éve özvegy vagyok. Keresem az élettársamat, tartós kapcsolatra, össze költözéssel, természetesen nem azonnal, ismerkedjünk, beszélgessünk, de így rossz egyedül. 72 éves vagyok, molett testalkatú, 162 cm magas, kékes - zöld a szemem színe. Nyugdíjas napjaim nehezen telnek és üresek egyedül. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, olvasni és kertészkedni. A mozi, színház és a tánc kevés volt az életemben, s most ha lenne társam, együtt bepótolnánk. Ha...
Társkereső Nyíregyháza
Éva, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Független, életet szerető, megbízható, vidám nő vagyok, olyan partnert keresek aki hasonló tulajdonságokkal bír és lelki társ is tud lenni. Italozó életmód kizáró ok!
Éva, 63
Társkereső Nyíregyháza
Szabolcs, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Kedves lányok! Ha ezt elkezded olvasni, akkor te lehet egy normális srácot keresel. Nem kamuzok, úgyis kiderül. Ha szeretnél egy olyan srácot aki nem egy élvezeti cikket lát majd benned. Hanem egy lelket, szívet, egy csodát. A boldogságod fogja imádni, a kis csillogó szemeid, a mosolyod. Akkor nagyon jó helyen jársz. Mert bármilyen furcsa is ennek a srácnak van szíve és lelke. Nőként fog rád tekinteni. Nem úgy mint holmi kalandra. Tudom lehet furák ezek a mondatok. De létezik ilyen srác.
Társkereső Nyíregyháza
Dori, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Vicces, makacs, különleges, talpraesett, vidám, kész az életre, érett!
Dori, 31
Társkereső Nyíregyháza
Ede, társkereső Nyíregyháza
Fényképek6
Lezseren és vidáman komoly.
Ede, 59
Társkereső Nyíregyháza
Saci, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek4
Összinte!magamat adom!ès ami a szivemen az a szåmon !!
Társkereső Nyíregyháza
Ági, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szia! Komoly kapcsolatot keresek, nem kalandra vágyom, ha szeretnél megismerni, írj.
Ági, 56
Társkereső Nyíregyháza
Gabi, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Legfontosabb az életben : minden napban találni valami újat, érdekeset, szépet. Tanulni másoktól és segíteni másokon. SZERETET, HUMOR, ZENE!
Gabi, 69
Társkereső Nyíregyháza
Edina, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
27 éves, molett nyíregyházi lány vagyok!! Keresem az igazit, egy kedves srác személyében. Aki olyannak szeret amilyen vagyok, és nem csak sex-et akar. Sajnos itt senkinek nem tudok írni.
Edina, 35
Társkereső Nyíregyháza
Zoltán, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Hölgyeim! Mérnök létem ellenére képes vagyok az önálló életvitelre - boldogulok a háztartással is: tudok főzni, mosni, vasalni, takarítani, leszakadt gombot fölvarrni, stb. - nem szükséges, hogy egy szolgálóleány kiszolgáljon. Nem képzelem, hogy a mai nők munkából hazaérkezve hobbyból csinálnák a háztartási munkát, családot (mondjuk, ha valaki igen, akkor plussz pontot számolok)... Persze, inkább szívesen hagynám a háztartást a partnerre, hogy inkább a házkörüli munkákra, kertre,...
Társkereső Nyíregyháza
Kiki, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Ismerj meg és tudni fogod.
Kiki, 40
Társkereső Nyíregyháza
Mihály, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Szeretni és szeretve lenni.
Társkereső Nyíregyháza
Prémium tagság Prémium tag
Cina, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szia. Bemutatkozásban nem vagyok jó, ahogy sok minden másban sem. Viszont egyet remélek :), hogy van itt valaki, akinek minden elcs****tt hibámmal együtt én vagyok a legjobb. Röviden: aranyos, kedves, kicsit (nagyon 🤷‍️ ) őrült, makacs és hisztis lány szívesen ismerkedne, barátkozna. Ha szimpatikusnak találsz, írj bátran.
Cina, 30
Társkereső Nyíregyháza
Magdolna, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek5
175 cm magas, 85 kg, barna hajú és szemű, igényes elvált hölgy vagyok. 1 felnőtt gyermekem van, aki már nem él velem. Már régóta keresem a megfelelő társat. Erényeim közé tartozik a kedvesség, tisztesség, becsületesség, őszinteség és igényesség önmagam, környezetem és társaim iránt. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni valakihez. Jó empatikus képességgel rendelkezem, maximalista vagyok minden téren. Természetesen ugyanezeket szeretném megtalálni egy független, káros szenvedélyektől mentes...
Társkereső Nyíregyháza
Zsolti, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Szia Zsolti 32 éves Nyíregyházán lakok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek internetezni, rejtvényt fejteni, olvasni, sétálni, kirándulni, bográcsozni, szalonnát sütni. Szeretem az autókat, motorokat, buszokat, kamionokat, régiségeket, természetet, szép tájakat, állatokat, várakat, múzeumokat, nemes épületeket. Akinek szimpatikus vagyok írjon.
Zsolti, 32
Társkereső Nyíregyháza
Sándor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Ha őszintén végig gondolom, mi a munkám, fogalmam sincs mit csinálok. Szeretem a zenét es szeretek tancolni. Szeretek kirándulni. Jókedvű vagyok és humoros. Szeretném ha vidámságot és jókedvet hoznál az életembe. Ha te is szimpatikusnak találsz, akkor írj. Komoly kapcsolatra vágyom. Ha tobbet akarsz tudni rolam akkor irj nyugodtan! Koszonom, hogy megnéztél! Szia
Társkereső Nyíregyháza
Erzsébet, társkereső Nyíregyháza
Fényképek3
Egy kedves vidéki asszonyka vagyok szeretem a természetet! zenét, kulturált tv műsorokat! stb. Szeretnék egy olyan párt találni magamnak akivel meg bizunk egymásban! Hisz a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban vagy egy együtt élésben! Szeretném meg találni azt az embert akivel kellemes beszélgetésekben kellemes élményekben részesülhetek! Elég házias vagyok! Nem mindig tudok internet közelben lenni
Társkereső Nyíregyháza
Judit, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Kedves, mosolygós, empatikus nő vagyok.
Judit, 52
Társkereső Nyíregyháza
Fff, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
-Baj lenne ha magamról szólna...... ----Inkább 12 kg minusz...mint 2 kg plussz..... ami az ideális partnert illeti. -----Nem vagyok fiatal!... de ha én tudom a tempót tartani...mondjuk futásban..(vagy másban).... .....én a társkeresésben ezt gondolom komolyan!....(ezt is!)...
Fff, 60
Társkereső Nyíregyháza
Judit, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
38 éves vagyok társamat keresem akit talán egész életében bosszanthatok:))) Egy átlagos molett nő vagyok és keresem azt férfit,akivel minden téren megértjük egymást.Nehéz feladat,de remélem nem teljesíthetetlen. Olyan férfit keresek aki nem néhány fotó alapján dönt. Ismerj meg személyesen.
Judit, 48
Társkereső Nyíregyháza
Jocy, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Normális, pozitív, jókedvű...
Jocy, 36
Társkereső Nyíregyháza
Beri, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Inkább lángoljak egyszer, mint pislákoljak halványan sokáig.
Beri, 31
Társkereső Nyíregyháza
Tibor, társkereső Nyíregyháza
Fényképek7
Független vagyok és keresek egy kölcsönös szimpátián alapuló tartós, laza kapcsolatot.!
Társkereső Nyíregyháza
Ilona, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
őszinte,egyszerű,nyugdíjas,nő.
Ilona, 69
Társkereső Nyíregyháza
Erzsébet, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Először is Halak a horoszkópom! Gondolom mindenki tudja hogy milyenek a Halak horoszkóppal rendelkezők! Na én is olyan vagyok! Szeretem az odafigyelést törődést a hűséget az igazmondást!Egy csak egyetlen független férfit keresek aki igazi társam lenne ebben a rohanó világban!Nem azért vagyok itt mert unatkozom nem kalandot keresek! Csak adtam magamnak egy esélyt hogy talán itt szaladgál az aki engem keres akit én keresek! Röviden ennyi! Köszönöm szépen aki veszi a fáradságot és elolvassa ezt...
Társkereső Nyíregyháza
Bea, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Ismerkedj velem és megtudhatsz többet is!
Bea, 46
Társkereső Nyíregyháza
Joki, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
egyedül élek ,szeretek kirándulni , Koncertekre menni.
Joki, 50
Társkereső Nyíregyháza
Zsolt, társkereső NyíregyházaCsak belépve látható
Fényképek1
Szia! Komoly kapcsolatot szeretnék 38-44 éves hölggyel.
Zsolt, 52Születésnapi torta
Társkereső Nyíregyháza
Születésnapi torta Születésnapja volt
Tünde, társkereső Nyíregyháza
Fényképek4
Egy angyalt küldök NEKED..hogy tegye szebbé az ÉLETED!!!
Tünde, 56
Társkereső Nyíregyháza
Nagy, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Laci vagyok. Egy ritka faj, az őszinte és hűséges férfi egy példánya. Kicsit viccelődős, ámbár komoly ember komoly szándékokkal. Nem keresek és árulok zsákba macskát, az őszinteség nálam elsődleges. Keresem azt a hölgyet akivel össze illek, és kölcsönösen tesszük szebbé egymás életét. Ismerj meg, írj bátran! Pár mondat után biztos nem ismersz még meg. Szia!
Nagy, 34
Társkereső Nyíregyháza
Ostván, társkereső Nyíregyháza
Fényképek1
Komoly, családot összefogó hölgyet keresek, aki másképp gondolkodik a mai instant társaitól. Szeretnék boldog lenni, biztos van aki hasonlót keres ugye?
Társkereső Nyíregyháza
Alex, társkereső Nyíregyháza
Fényképek2
Alex vagyok 27 éves pörgös srác jó humorérzékem van azt nem mondom, hogy olyan helyes vagyok, hogy még a tükör is elolvad. Szeretek dolgozni. Amikor lehet emberek közt vagyok. Ha szeretnél megismerni írj. :)
Alex, 28
Társkereső Nyíregyháza
Mihály, társkereső Nyíregyháza
Fényképek5
Vékony testalkatú hölgyet keresek.
Társkereső Nyíregyháza