Miskolci társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi miskolci társkeresőt is.
Erzsike, társkereső Miskolc
Fényképek9
Elvált nő vagyok Miskolcon lakom keresem őszinte társam.
Társkereső Miskolc
Béla, társkereső Miskolc
Fényképek7
Kedves, Őszinte, Humoros vagyok, és romantikus. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt! Ha szeretnél többet megtudni rólam nyugodtan irj! Szép Napot!
Béla, 35
Társkereső Miskolc
Poharanszki, társkereső Miskolc
Fényképek2
Önmagában egy vidám és szórakoztató egyéniség vagyok...egy társasági személy, aki a romantikus, meleg szívével mindenkit levesz a lábáról. Eléggé bújós,önzetlen,hűséges, odaadó, segítőkész,őszinte,nyílt és házias típus vagyok (a többit privátban).Tényleg nem vagyok elszállva, de egy főnyeremény vagyok..., de komolyan! :-) Amikor kell, akkor komoly és határozott vagyok, de inkább szórakoztató. Nekem nem a külső a fontos elsősorban, hanem a sugárzás felém,...az, hogy mi jön át felém.... Akit...
Társkereső Miskolc
Ibolya, társkereső Miskolc
Fényképek16
Optimista, pozitív beállítottságú nyugdíjas vagyok. A koromnál fiatalabb gondolkodású, a külsőmet is igyekszem karban tartani. Saját lakással és autóval rendelkezem. Egyedül élek, illetve van egy cicám. Szeretek olvasni, színházba járni, rejtvényt, kvízjátékot fejteni. Szeretem a humort, a kabarét, romantikázni, jókat beszélgetni. Érdekel a művészet és a politika is. Férjhez menni nem akarok, összeköltözni sincs szándékomban. Olyan férfit keresek, akinek hasonló az érdeklődési köre,...
Ibolya, 73Névnapi ajándék
Társkereső Miskolc
Névnapi ajándék Névnapja volt
Kovácsistvánkoko, társkereső Miskolc
Fényképek8
Fekete lovag hófehér lovon erős öniróniával keresi hercegnőjét ( nem üvegfalú koporsóban ). Örülnék, ha nem élnél hét törpével, de 1-2 nem akadály. Gyengém a \"negyvenes gyerekes\". Nem baj, ha már kirepültek! De az is lehet, hogy egy unatkozó norvég kamionsofőr vagyok, aki az unokája képével ismerkedik. Szerinted? Derítsük ki! Miskolciakra gondoltam..
Társkereső Miskolc
Ági, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szeretve szeretni lenni Szemelyes találkozás hive vagyok! 9 eve özvegy vagyok gyermekeim távol élnek, rendezett korülmények között élek, Fiatalos gondolkodasu es megjelenésu nő vagyok. Szeretem a termesztet a zenet mindent ami szep es jo. Mit is irhatnek. .? megismersz megtudod. Hiszem hogy ratalálunk egymasra
Ági, 69
Társkereső Miskolc
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 46
Társkereső Miskolc
Silently, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Ne mutasd Magad többnek, mint ami vagy, mert nevetségessé válhatsz... Mind a magas-,mint a populáris kultúra világában gyakori jelenség az éles eszű hülye.Ők azok,akik mindent frivol módon kezelnek,minden érdekes gondolatot banalizálnak,és nem feledkeznek meg különleges helyzetük demonstrálásáról sem.
Társkereső Miskolc
Jozef, társkereső Miskolc
Fényképek1
Komoly kapcsolat céljából lapoztam errefelé…. Lényeges az őszinteség és bizalom, egy vidám természetű, kellemes megjelenésű Hölggyel. Akivel, lehet közös célokat kitűzni és megvalósítani. Továbbá; szépen haladni, mint a Folyó meg a part.. Szabadidőben: fotó, informatika, könnyű - komoly zene, geofizika, színház, természet..
Jozef, 66
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Realista
Csaba, 61
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek6
Én én vagyok.....
Társkereső Miskolc
Hakki, társkereső Miskolc
Fényképek1
Jókedvű ,mosolygós
Hakki, 34
Társkereső Miskolc
Ilona, társkereső Miskolc
Fényképek6
Őszinte melegszívű, független társat, barátot keresek! Boldog vagyok, de hiányzol az életemből! Empatikus, jókedvű kicsi barna no vagyok. Rendezett körülmények között élek. Ember, termeszet, es allat barat társam keresem a meg hátralévő éveinkre!
Ilona, 69 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Emese, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Emese vagyok. Megbízható, kedves nő vagyok társamat szívből tudom szeretni.. A lényeg hogy ő is becsületes, tiszta szívű legyen.. Szeressen és akkor szeretve lesz.. Szeretem a társaságot, de néha a magányt is...szeretem a humoros de intelligens embereket...a természetet, az állatokat.. és még sok mindent amit leírni hosszú lenne..
Emese, 54
Társkereső Miskolc
Ibolya, társkereső Miskolc
Fényképek4
Én elvált vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Egy kedves, egyszerű, vidám és hűséges férfit. Én vidám, családcentrikus, hűséges, gondoskdó , egyszerű nő vagyok.
Ibolya, 60Névnapi ajándék
Társkereső Miskolc
Névnapi ajándék Névnapja volt
Tamás, társkereső Miskolc
Fényképek3
Alapvetően vidám vagyok, humoros és talán néha kicsit lökött is.Természetesen tudok komoly is lenni :) Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz és maximálisan megfelelni, legyen az munka vagy akár egy kapcsolat.
Tamás, 41
Társkereső Miskolc
Janika, társkereső Miskolc
Fényképek1
Sziasztok komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide, s bízom benne h megtalálom.
Janika, 34
Társkereső Miskolc
Ataka, társkereső Miskolc
Fényképek3
szeretek moziba,sétálni.kirándulni,stb.
Ataka, 50
Társkereső Miskolc
Julianna, társkereső Miskolc
Fényképek5
Magamról csak annyit szeretnék írni hogy a szervezés az életvitelem ,egy Egyesületnek vagyok az egyik vezetője. Próbálok számukra minél több és tartalmas programot szervezni, igaz hogy ez sok időmbe telik de szívesen csinálom!
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső Miskolc
Fényképek3
Nagyon szerethető, segítőkész, kicsit zárkózott, de az újdonságokra nagyon nyitott srác vagyok. Szabadidőmben szeretek bringázni, túrázni, és zenét hallgatni azon belül is a hiphop és az RnB a mindenem. Nincs barátnőm és már nagyon várom a jelentkezőket!
Tamás, 34
Társkereső Miskolc
Janko, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia én komoly kapcsolatot keresek szeretek őszinte lenni megbízható vagyok.
Janko, 42
Társkereső Miskolc
András, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek7
Általában vicces és időnként szórakoztató, de mégsem komolytalan. Vannak céljaim és türelemmel néha igaz sok sok türelemmel el szoktam érni. Rendezett egzisztenciájú, természetet kirándulást kedvelem. Megbízható őszinte aki hasonló társat keres.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Ricsi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Humoros, őszinte, szeretek új embereket megismerni.
Ricsi, 29
Társkereső Miskolc
Csabi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Őszinte, kedves, szeretetre vágyó, odaadó férfiember vagyok. Miskolc-Budapest között ingázom. Párom keresem 25-35 közötti hölgy személyében, ha fiatal vagy nem gond, csak legyél érett, felelősségteljes. Csabi.
Csabi, 33
Társkereső Miskolc
Matyi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly párom Miskolc környékén keresem. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár...
Matyi, 35
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek5
Pár sort írok, mert saját magáról mindenki szépet, jót ír! Ismerj meg személyesen, és alkoss véleményt! Tovább mégy, vagy mellettem maradsz!
Társkereső Miskolc
Joci, társkereső Miskolc
Fényképek6
Helló kedves látogató :) Magamról csak annyit,hogy örök álmodozó vagyok (igyekszem szépen sorban megvalósítani,de ezt jó lenne megosztani valakivel,több értelme lenne az életemnek).....szeretném elhinni,hogy minden ember keresi a jót a világon és nem csak az örökös kétszínűségnek/átverésnek élnek....... Keresem a nagy Ő-t.....nem tudom,hogy merre jársz szívem hölgye,de lesz miről beszélgetnünk ha a karjaimba zárhatlak :)
Joci, 33
Társkereső Miskolc
Krisssz, társkereső Miskolc
Fényképek4
Ebből nem derül ki hogy milyen is vagyok valójában De néha beszédes vagyok néha meg szótlan szeretek társaságban lenni de olykor csak egyedül.Ha van párom csak vele akarok lenni. Elég álmodozó a stílusom de a céljaimért mindent meg teszek és meg mozgatok minden követ.De ezek mellett veszíteni is tudni kell. Szeretem az autókat mint minden pasi , sőt lehet kicsit jobban Bár jelenleg saját nincs :( nem szeretem a focit a F1 et és a moto GP sem! Sok mindent írhatnék de nem teszem ismerj meg.
Társkereső Miskolc
Borbala, társkereső Miskolc
Fényképek5
Ha egy szép élet reményét őrzöd. A multal nem szabad törődnöd. S mindig úgy tégy, ha veszteség ér. Mint hogyha újjá születnél élnél. Mit akar? - Kérd meg minden naptól, És minden nap felel majd akkor, Más tetteit tudd megbecsülni! Főként ne gyűlölj egy embert sem; S a többit bízd az Úristenre.
Társkereső Miskolc
Kovács, társkereső Miskolc
Fényképek3
Zsákbamacska :)
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Mackos testalkatú srác vagyok komoly kapcsolatot keresek olyan nő személyében aki hozzám is költözne idővel csak komoly szándékú nők keressenek akik komolyan is gondolják és nem az anyagiak motiválják. köszi hogy elolvastad ha nem tetszik tovább léphetsz! :)
Csaba, 33
Társkereső Miskolc
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 50
Társkereső Miskolc
Joci, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek kirándulni, rallyira járni stb... és magm mellet tudni azt aki fontos nekem.
Joci, 48
Társkereső Miskolc
Lacika, társkereső Miskolc
Fényképek5
Sokan megkérdik tőlem: "Hogy miért nincs valakim?" Mert nem valakit keresek, mert Valaki az bárki lehet, aki kedveset szól, megölel és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan. A Valaki fel és lecserélhető, ma van holnap nincs, súlytalan madár ki ágról ágra száll. Valakije mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, napjaimhoz, perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a...
Lacika, 37
Társkereső Miskolc
Dániel, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolcon élek dolgozok, szivesen ismerkedek. Irj és többet elárulok magamról.
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Párom keresem. Határozott, olykor karakán, céltudatos társkereső vagyok. Őszinte, ami a szívemen az a számom. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Családcentrikus párom keresem hosszútávra. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Füst és alkoholmentesen élek. Érzékeny szívű és hűséges vagyok, az vagyok amivé az élet formált. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog pillanatait. Ha szeretnél megismerni nyugodtan írj rám szívesen válaszolok....
Anita, 44
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek1
szeretem a munkám,a jo filmeket a sportot a jo társaságot.
Társkereső Miskolc
Istvan, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékén keresem magamnak a párom. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Merek beszélni az érzelmekről és a hibáimról. Kedves, megértő páromat keresem, életem hátralevő részére. Benne vagyok mindenben, ami normális. Számomra fontos egy kapcsolat és minden ami együtt jár vele. A barátaim megőrülnek, ha valamit a fejembe veszek, hiába próbálnak lebeszélni nem tudnak. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk....
Istvan, 28
Társkereső Miskolc
Norbert, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szeretném megtalálni őszinte és magabiztos párom akivel együtt tudok működni minden élethelyzetbe és nagyon tudom Szeretni.
Társkereső Miskolc
Zita, társkereső Miskolc
Fényképek3
Használati útmutató hozzám: Állítólag nincs velem baj, mint "emberfia" csak valahol elveszett a garancia. Ígértem már annyit, mit nem tudtam tartani. Pedig e "termék"nem gagyi kínai. Magyar gyártmány, cégéres jó firma, de mi belül van, nincs a címkére írva. Szavatosságom fentről keltezett, kódolt jelekből lényem leledzett. Még nem vagyok leértékelve, kidobva, csak én érzem, takarékra vagyok fogva. Jó még a motor, jó a szövet rajtam, a nyomás a szikra gyengül: Én nem ilyen lovat akartam!...
Zita, 57
Társkereső Miskolc
Viktória, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek19
Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnád arannyal, Néha szurok, meg toll kéne, Hogy azt kenjed a képére. Néha hívod, néha bánod, Hogy meglátta a napvilágot. Néha megtipor a lába. Néha büszkén nézel rája. Néha vonz, és néha taszít!! :)
Társkereső Miskolc
József, társkereső Miskolc
Fényképek3
Romantikus típus vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után. Távolság nem akadály. Szép az élet csak tudni kell megélni, értékelni és jól kihasználni a szabadidőt. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van...
Társkereső Miskolc
Eta, társkereső Miskolc
Fényképek8
Értelmes, komoly, érzékeny, kedves, jó humorú, szeretni tudó, magányos férfivel ismerkednék. Cigi, tetkó, súlyfelesleg, macsó típus, sportőrület és macska kizáró ok. 45-től fiatalabbak és 60-tól idősebbek ne írjanak.
Eta, 48
Társkereső Miskolc
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok,azt szeretnem kernni hogy jelojetek be feszen es ot tarsalogjuk ha nem nagy keres koszonom,nevem liber laszlo,lehet hogy tobb feszem is van de csak az 1ket hasznalom,koszike
Laci, 31
Társkereső Miskolc
Gyula, társkereső Miskolc
Fényképek2
egyedülállo magányos vagyok jelenleg. kedvenc idötöltésem olvasás{szépirodalom} valamint modern és klasszikus zenék. ha egyedül vagyok csöndes vagyok. egy jo társaságban szárnyakat kapok. romantikus lelki alapállásu vagyok. abban a hitben csatlakozom hogy itt megtalálom életem PÁRJÁT. a külsö nem elhanyagolhato természetesen. de számomra fontosabb elsödleges a sziv és lélek harmoniája. két EMBER találkozása szivben belülröl. egymást segitve minden téren a hétköznapokban....
Gyula, 58
Társkereső Miskolc
Zsó, társkereső Miskolc
Fényképek4
Sziasztok 2 év után találtam meg ezt az oldalt, valahogy feledésbe került! Fiatalos, vidám természetű egyszerű, szerény nő vagyok. Sajnos özvegy 9 éve. Szeretek túrázni, főzni a szabadban, asztaliteniszezni, táncolni stb Ha többet szeretnél tudni akkor írj bátran!
Zsó, 62
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok, aki szeretne esetleg beszélgetni, ismerkedni normálisan.F... megtalál min(Jagri Csaba)puszi mindenkinek.
Csaba, 38
Társkereső Miskolc
Robi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Egyedül élek, társam keresem hosszú távra.
Robi, 45
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső Miskolc
Fényképek1
Őszinte vagyok. Jó szívű imádok ha szeretnek babusgatnak puszilgatnak. Hogy miben vagyok különleges? Arról majd mesélj te nekem.
Judit, 45
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek1
Én egy jó kedélyű, barátságos, megbízható, rendes, életvidám, jó társaságot kedvelő fiatalember vagyok, aki párját keresi hosszú távú kapcsolatra. Aki megszeretne ismerni annak állok rendelkezésére.
Gábor, 38
Társkereső Miskolc