Komáromi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komáromi társkeresőt is.
Robi, társkereső Komárom
Fényképek1
személyesen el mondom ha érdekel
Robi, 52
Társkereső Komárom
Roland, társkereső Komárom
Fényképek1
20 éves vagyok, a hivatásomnak élek, de már eljött az ideje hogy a magánéletemet is elkezdjem tervezni. Egy társat keresek akivel boldog lehetek, de akár alkalmi kapcsolatban is benne vagyok. Ideje kicsit élnem is a munka mellett. Ha többet szeretnél tudni rólam, kérdezz bátran.
Roland, 25
Társkereső Komárom
LACI, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek1
Csak komoly kapcsolat.
LACI, 48
Társkereső Komárom
László, társkereső Komárom
Fényképek3
Közvetlen, életvidám embernek tartom magam, szeretek kirándulni, túrázni, futni, új helyeket felfedezni. "A futás a legnagyszerűbb hasonlat az életre, mert annyit veszel ki belőle, amennyit beletettél. "
Társkereső Komárom
Anikó, társkereső Komárom
Fényképek6
Sziasztok! Én egy molett dundi testalkatú nő vagyok aki az igazi szerelemre vágyik egy olyan férfi oldalán aki megbecsül szeret és olyannak szeret amilyen vagyok. Engem akar és nem csak beéri velem míg jobb nem jön. 30 éves vagyok. Felvidéken lakom nem messze Komaromtól. Ha érdekellek írj rám :)
Anikó, 33Prémium tagság
Társkereső Komárom
Prémium tagság Prémium tag
Emil, társkereső Komárom
Fényképek2
Komáromban egy városi Nonprofit cégnél dolgozom Műszaki Csoportvezetőként, mellette a hobbim is nagy fokon űzöm a Magyarock Dílszinháznál mint statiszta, táncos, és nagyrészt díszletépítés és tervezés. Szeretem a túrát és bár mit amivel lehet szórakozni! Imádom a nőket a tenyeremen hordozni és vigyázni rájuk mégis levegőt hagyva nekik!
Emil, 37
Társkereső Komárom
Stephan, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek1
180/84/73 éves ffi. vagyok, barátnőt keresek tartós kapcsolatra Budapesten és Bp-től Sopronig. É. Dunántúlon. Kapcsolatban élek.
Társkereső Komárom
Imre, társkereső Komárom
Fényképek4
sántán hull alá az idő, pernyeként száll rám, s hozzámérve elveszik a semmiben várom ebben a rezignált jelenben, hogy percekben mért években elmúljon az életem várok Rád, hogy eljöjj értem, majd egyszer, talán már én is kész leszek… szerintem irj és ismerj meg ..
Imre, 44Születésnapi torta
Társkereső Komárom
Születésnapi torta Születésnapja volt
Erzsébet, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek1
... Valahogy mindig félúton vagyok. Mint ki örökké utazni kényszerül. Csomagom könnyű egy szív, s egy lélek. S próbálok úton maradni - emberül.... Ennyi...
Társkereső Komárom
Gábor, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek2
52éves elvált férfi vagyok. Hűséges és gyerek szerető családcentrikus vagyok.
Gábor, 61
Társkereső Komárom
Balázs, társkereső Komárom
Fényképek1
szeretek ismerkedni, bulizni,sétálni a szabadba,de jó lenne ha nem egyedül kellene csinálnom
Társkereső Komárom
Panni, társkereső Komárom
Fényképek2
Maximalista vagyok.
Panni, 50
Társkereső Komárom
Krisztián, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek6
Ha egy kicsit is felkeltettem az érdeklődésed, akkor a legnagyobb ajándék, amit adhatsz, ha őszinte szívvel válaszolsz :) Az emberek általában a tökéletességbe szeretnek bele, ami végül érthető is, hisz ki ne szeretné egy másik ember legcsodálatosabb vonásait? De vajon el tudjuk majd fogadni a hiányosságait is? Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak apró dolgai, ami talán zavarja a másikat. Valamit rólad: Neked szántak: - Ha komolyan gondolod, nem keresed más közelségét Valamit rólam: -...
Társkereső Komárom
Janos, társkereső Komárom
Fényképek5
36. Éves férfi vagyok szeretek főzni sütni túrázni a hegyek be síelni a Balatonba úszni búvárkodni. Utazni olvasni moziba járni koncertekre. Sportolni. Szeretem a romantikát.
Janos, 38
Társkereső Komárom
Aliz, társkereső Komárom
Fényképek1
Szeretek zenét hallgatni. Sétálni a. szeretném. megtalálni azt aki ugy szeret ahogy vagyok. Aki minden t3ren hűséges hozzám akinek én vagyok a fontos és nem más.
Aliz, 37
Társkereső Komárom
Csaba, társkereső Komárom
Fényképek4
Hello Ismerkedni, barátkozni szeretnék. Akár itt Németországban akár Magyarországon. Csak komoly kapcsolatot jöhet szoba. Ha valaki esetleg tervezi hogy ki jön dolgozni, szívesen segítek neki, persze kölcsönös szimpátia fontos. Üdv. Csaba
Csaba, 50Prémium tagság
Társkereső Komárom
Prémium tagság Prémium tag
Ilona, társkereső Komárom
Fényképek9
Férjem hosszan tartó súlyos betegségei miatt meghalt. 62 évi házasság után egyedül maradtam és a magányt nehezen viselem. Szeretnék találni egy őszinte igaz barátot egy életre a "vagy Nekem és vagyok Neked" érzés alapján. Régi és új ismerőseim szerint a koromnál fiatalabb külsővel és fiatalos gondolkodással rendelkezem. Az életkor meghatározásnál a 69-80 évesig keresem a társam. Kérem azon személyek írjanak vagy válaszoljanak. akik ezt az életkor különbséget el tudják fogadni.
Ilona, 87
Társkereső Komárom
István, társkereső Komárom
Fényképek1
A cél tartós kapcsolat lenne. Szeretnék társat találni. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja.
Társkereső Komárom
Krisztofer, társkereső Komárom
Fényképek1
Sziasztok. Én egy bulizás srác vok. Szeretek minden hétvégén szórakozni.Szeretek Hülyülni haverokkal logni. stb.. Anyi kérésem lenne hogy akinek tetszem vagy szeretne megismerni az jelöljön be fészen. :) Igy vok fent. : Krisz Sarus. És elöre is köszönöm.:)De ha vki netalántán nem talál meg az irja meg hogyan van fent és bejelölöm. :)
Társkereső Komárom
Norbi, társkereső Komárom
Fényképek1
sokmindent szeretek ami izgalmas.... :)
Norbi, 34
Társkereső Komárom
Zoltan, társkereső Komárom
Fényképek1
Sziasztok igaz szerelmet keresem 34 éves vagyok és keresem azt a csajt vagy nőt aki jó szívű és megad mindent szexbe is és 34 éve nem volt szex élmenyem ha van aki komoly kapcsolatot szeretne az írjon Svájcban dolgozom.
Zoltan, 34
Társkereső Komárom