Győri társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi győri társkeresőt is.
Anita, társkereső Győr
Fényképek6
szeretem a az: szeretek általában vagyok
Anita, 43
Társkereső Győr
Jozef, társkereső Győr
Fényképek1
ismerj meg
Jozef, 41
Társkereső Győr
Pada, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek.
Pada, 54
Társkereső Győr
Baby, társkereső Győr
Fényképek1
CSINOS KEDVES ŐZVEGY HŐLGY VAGYOK KERESEM SZERETŐ ŐSZINTE TÁRSAM KETTEN KŐNNYEB KOMOLY SZÁNDÉKU URAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM GYERMEK NEM AKADÁLY.
Baby, 60
Társkereső Győr
Katalin, társkereső Győr
Fényképek3
Vidéki hölgy volnék, aki elfogadna így és ő is szeret vidéken lakni. Humoros vidám természetű vagyok szeretnek ismerkedni és később akármi is lehet.
Társkereső Győr
Rajmund, társkereső Győr
Fényképek4
Nos írhatnék magamról ezt-azt, de ahány ember, annyiféleképp ismer meg, szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy ha úgy gondolod, érdemes beszégletésbe elegyedni, akkor írj egy üzit és kiderül, hogy ki milyen! :)
Társkereső Győr
Csilla, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek10
Imádom a természetet,szeretek kirándulni,sportolni a szabadban.Szeretek moziba,színházba járni.Nagyon családcentrikus vagyok!:)
Csilla, 43
Társkereső Győr
Róbert, társkereső Győr
Fényképek1
Csak komoly kapcsolat érdekel.
Társkereső Győr
István, társkereső Győr
Fényképek1
Félénk vagyok de hódítani akarok ;)
Társkereső Győr
Gyuri, társkereső Győr
Fényképek1
Szia! Gyuri vagyok, és egy jó kapcsolatot keresek. És persze olyan határozott társat keresek, ki ebbe bele is megy, nem az hogy meghátrál, és fél bele kezdeni ilyenbe. És ha netán valakinek fel keltettem a figyelmét ezzel, az nyugodtan írjon rám levélben. Hidd el megéri, ha komolyan veszel.
Gyuri, 35
Társkereső Győr
Dániel, társkereső Győr
Fényképek2
Szia Idegen! Örülök, hogy idetévedtél, ahová a madár se jár. Mondjuk néha elgördül erre egy ördögszekér, az egész izgalmas szokott lenni. Ha már itt vagy, vannak dolgok amiket tudni szeretnél rólam: - Szeretek főzni és enni is - úgy tűnik jól főzök, ha meg merem enni a saját kosztomat - Szeretek olvasni - és nem csak a wc légfrissítő flakonját - Építkezéseken dolgozom - tehát nyugodtan passzold ide nekem azt a befőttes üveget, majd én kinyitom neked - Szociális életem nagy részében leginkább...
Társkereső Győr
Tihamér, társkereső Győr
Fényképek5
Szia. Rövid világosbarna-hajú, kék szemű, vidám természetű, nyitott érdeklődésű, rendezett körülmények között élő független,fiatalos férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok, és ha lehetőségem van, utazom. Kimondott női ideálom nincs, de fontosnak tartom a megbízhatóságot és az őszinteséget. Olyan lányt, hölgyet szeretnék megismerni, aki kedves, csinos és van humorérzéke. Később akár egy közös jövöt is elképzelne,esetleg otthonomba költözne.
Társkereső Győr
Zsebike, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Szerelmem Győr környékéről keresem. Hosszútávú kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, utazni. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Romantikus lélek vagyok. Társaságkedvelő vagyok. Őszinte, szeretetet adni és kapni tudó emberrel szeretnék ismerkedni, barátkozni. Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. A sok beszéddel megőrjítem a barátaimat. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb...
Társkereső Győr
Penge, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Ülök némán előttem papír, reszket a kezem de a tollam nem ír. De mit is írhatnék Neked, hisz úgy is tudod. Amit mondanék, szavakban el sem mondhatom. A lelkem örvend, a szívem hangosan dobog. A neved hallatán örömtől sugárzok. Kedves vagy nekem, vágyódom utánad. Kellesz nekem, hiszen annyira imádlak. De jó is lenne, ha minden szép lenne. Nem állna utunkban soha senki sem. Igen várok, és reménykedem. Hogy egyszer észreveszed a szép lelkemet. Észreveszed, és meglátod az igazi énemet. Rádöbbensz...
Penge, 57
Társkereső Győr
Ádám, társkereső Győr
Fényképek3
Üdv mindenkinek :). Ismerkedni szeretnék de gondolom erre mindenki rájött, lévén ez egy ilyen oldal :). Szeretném megtalálni azt a természetbarát, állat szerető hölgyet aki hosszútávon gondolkodik, őszinte, és el tudja fogadni ha szeretik! Magamról annyit igy egyenlőre: szeretek kirándulni, túrázni, lovagolni de néha csak lustálkodni és ki sem kelni az ágyból egész nap :). Párkapcsolat jogcímen nem házi szolgát keresek hanem 1 egyen értékű partnert! Ja igen, nem vagyok milliomos csak 1...
Ádám, 35
Társkereső Győr
Lajos, társkereső Győr
Fényképek10
Sziasztok. Nem szeretek magamról írni, mert vagy túl kritikus vagyok magammal, vagy túl sokat adok ki magamból. 1. Dolgozok, sokat, néha túl sokat. Esténként azért ráérek és ezt az időt szeretném eltölteni valakivel aki szeret. 2. Szeretek táncolni, énekelni, nem tudok viccet mesélni de helyzet komikumban jó vagyok. 3. Alapjában nyugodt kiegyensúlyozott optimista ember vagyok. 4. Szeretek főzni, mosok, takarítok,önellátó vagyok. 5. Elvagyok egyedül is ,de egy társ értelmet adna a mindennapoknak.
Lajos, 46
Társkereső Győr
Árpád, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte normális férfi vagyok, aki hű társat keresi 40 éves nő személyébe.
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek4
Zsolti vagyok,magas, jó megjelenésű érzelmekben gazdag,az mellett jó humorú független vállalkozó.
Zsolt, 51
Társkereső Győr
Imrre, társkereső Győr
Fényképek2
Társat Győr környékén keresek. Szeretek utazni, szeretem az őszinteséget. Család centrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Szeretnék egy olyan boldog, harmonikus kapcsolatban élni, aminek a szeretet, az egymás iránti megbecsülés, a hűség, őszinteség és a bizalom az alapja. Nagyon vágyom a szeretetre, a törődésre, hogy végre igazi társnak érezhessem magam egy komoly ember oldalán aki tényleg szeret. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog és kevésbé vidám pillanatait....
Imrre, 69
Társkereső Győr
Duncsi, társkereső Győr
Fényképek4
Sajnos öszinte szó ki mondó vagyok nem vagyok diplomás de próbálók diplomatikus lenni.Különösebb elvárásom nincs elképzelésem igen ha kiváncsi vagy rá irj és válaszolok rá ha szimpatikusnak tűnék de ezt forditva is elvárom
Duncsi, 59
Társkereső Győr
Richie, társkereső Győr
Fényképek3
Hiszek meg a hetkoznapi csodakban!Egy pillantasban,egy szoban,egy erzesben!
Richie, 45
Társkereső Győr
Beverly, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog és kevésbé vidám pillanatait. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Kedves, vidám társat képzelek magam mellé. Szeretni, és szeretve lenni. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Keresem jövendőbeli társam. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Céltudatos vagyok, szeretem...
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek8
Drága Hölgyeim! Nem vagyok herceg és még fehér lovam sincs, de egy kedves humort szerető romantikus alkat vagyok! Átlagos egyszerű ember vagyok! Szeretem a természetet, a jó zenét szeretek kirándulni és még sok más tevékenységet amivel hasznosan telik az idő! Beszélgessünk ismerkedjünk és a többi majd kialakul! Köszönöm hogy elolvastad!
Zsolt, 56
Társkereső Győr
Balázs, társkereső Győr
Fényképek5
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
Társkereső Győr
Szilvia, társkereső Győr
Fényképek5
Ne fotó alapján ítélj,valakinek jó valakinek rossz:-).Ismerj meg!
Társkereső Győr
Inga, társkereső Győr
Fényképek6
Kedves Urak én egy kedves, őszinte, vidám természetű, szeretetre vágyó hölgy vagyok. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, megtalálni életem párját. A korod legyen 43 és 50 között, a magasságod 175 felett :) Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok bátran :) Adjunk egy esélyt egymásnak :)
Inga, 53
Társkereső Győr
ISTVÁN, társkereső Győr
Fényképek5
Üdvözlök minden kedves hölgyet a Páratlan társkereső oldalán! Istvánnak hívnak. Átlagos pasi vagyok, semmi extra. Konzervatív,otthonülős, na jó dolgozni, meg a boltba azért járok :-)
Társkereső Győr
Györgyi, társkereső Győr
Fényképek3
Kedves aranyos csaj vagyok
Társkereső Győr
Uglyboy, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Szarkasztikus, irónikus, maximalista, energikus - ez lennék én.. Egyedül élek Győrben, dolgozom, jól érzem magam, de szeretnék egy társat magam mellé, ha többet szeretnél megtudni előtted a lehetőség..
Társkereső Győr
Balazs, társkereső Győr
Fényképek3
Nem vágyok másra csak egy szerető Társra!Akivel megértjük egymást és boldogok lehetünk!Nagyon fontos nekem a család a szeretet és a gyengédség!Sajnos elöző kapcsolatom kihült és szétváltak utjaink,de van egy kisfiam aki mindennél fontosabb...Reménykedek benne,hogy egyszer újra boldog lehetek és boldog lehetek Valakivel.....
Balazs, 35
Társkereső Győr
Szabi, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Vidám természetű, őszinte a világ dolgaira nyitott férfi vagyok. Vallom, hogy a párkapcsolat alapja a megértés az őszinteség a tolerancia és a kommunikáció.
Szabi, 49
Társkereső Győr
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Győrben élő egyedülálló férfi vagyok. Természetkedvelő, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalom mellett a történelmi és aq vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
József, társkereső Győr
Fényképek1
ha igazi férfira vágysz bennem megtalálod!!
Társkereső Győr
Péter, társkereső Győr
Fényképek1
Jó kedélyű, kedves, régi vágású férfi vagyok. Olyan hölgyet keresek, aki szeret élni, aki társat szeretne az életben.
Péter, 46
Társkereső Győr
Saby, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Kedves hölgyeim/lányok! Lehet találni kivételeket is hosszútávú, boldog kapcsolatban. Szeretnék bizonyítani. Enyém a lehetőség az öné/tiéd a döntés. Köszönöm hogy elolvastál :)
Saby, 35
Társkereső Győr
Attila, társkereső Győr
Fényképek1
Kedves, őszinte, családcentrikus, vidám srác vagyok pozitívan nézem az életet.
Attila, 28
Társkereső Győr
Sándor, társkereső Győr
Fényképek1
Sziasztok.normális rendes Srácnak tartom magam. Komoly kapcsolatot keresek. Ha elnyertem tetszésed akkor írj bátran.
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső Győr
Fényképek6
Nem is tudom mit írhatnék.. 7 éve elváltam. 3 felnőtt gyerekem van, nem élnek velem. Albérletben lakom egy ismerőssel. Nem vagyok egy Barbi baba, molett vagyok és ezért nem is szeretem magam. Olyan társat keresnék aki így is felvállal, elfogad. 3 műszakban dolgozom.
Zsuzsa, 58
Társkereső Győr
Csigabiga, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Az élet aranyszabályai Ha kinyitottad, csukd be! Ha meggyújtottad, oltsd el! Ha elindítottad, állítsd le! Ha eltörted, valld be! Ha nem tudod megjavítani, hívj olyat, aki meg tudja! Ha kölcsönkérted, juttasd vissza! Ha értékeled, vigyázz rá! Ha rendetlenséget csináltál, takaríts ki! Ha elmozdítottad, tedd vissza! Ha másé, és használni akarod, kérj engedélyt! Ha nem tudod, hogy működik, hagyd békén! Ha nem a te dolgod, ne kérdezősködj! Ha nem tört el, ne akard megjavítani! Ha felderíti valaki...
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek1
Sziasztok 19 éves vagyok Asztalosként dolgozok. Szeretek rajzolni sportolni, sportban inkább foci. Zenét bármit meghallgatok szívesen. Normális testalkatom van. Nem feltétlen a külső a fontos a számomra egy lányban. Tenger kék szemem van barna haj. Szeretem a horror filmeket de simán elnézek egy romantikus vagy akár akció filmet is.
Tamás, 22
Társkereső Győr
Gergő, társkereső Győr
Fényképek1
Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek....
Gergő, 25
Társkereső Győr
Krisztián, társkereső Győr
Fényképek18
Sziasztok! Maximalista és rendkedvelő ember vagyok. Empatikus és segítőkész. Ha tudok, segítek másokon, utálom az igazságtalanságot az életben! A véleményemet nem szoktam magamban tartani, kimondom amit gondolok. Ellenben megértő vagyok, és ész érvékkel meggyőzhető. Egy párkapcsolatban fontos nekem a bizalom, a hűség, valamint megértsük egymást a másikkal. Kimondott ideálom nincs. Mindig azt a pluszt keresem egy nőben, ami megfog, amitől szépnek látom őt, és ő lesz számomra az egyetlen. :)...
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek4
Győrben élek . Ápolóként dolgozom. Humoros embernek mondanak, de ha kell komoly is tudok lenni. A változatosságot annyira nem szeretem,de az új dolgok érdekelnek. Nem vagyok egy ideges típus, inkább megfontolok mindent többször. Bár, néha a pillanat embere vagyok. Szabadidőmben sok mindent szeretek csinálni. Mindenem a kislányom! Mondhatom azt,hogy a hobbim egyben a munkám is. A másik pedig a zene,zenélés. Ha többre vagy kíváncsi,akkor várom a leveled! :)
Tamás, 36
Társkereső Győr
Szabolcs, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
A jég meg az ég szikrázva simul össze, a szél se beszél: por-hóval kergetődzve játszanak - mert szabad... E fényes-boldog pusztaságban nincs hazug szó: tisztaság van; senki se kényszerít, senki se tiltja, hogy válassz, itt te vagy a kérdés és csak te lehetsz a válasz! Égnek és jégnek kristály síkjai közt suhan a lélek... a levegő penge-éles és szesz-tömény, itt mégse félek, mégsem érzem a vesztemet én; röpülve, zuhanva, pörögve, suhanva szótlanul mond hálát jégnek és égnek a táncba-szabadult,...
Társkereső Győr
Miklós, társkereső Győr
Fényképek1
Küldetésem és amire születtem az az orgonakészítés. Gyermekkoromban már kitűnt a zene és képzőművészetek iránt való fogékonyságom. Kamaszkoromban belső indíttatás által kezdtem mindkét művészi területtel foglakozni és az e területeken megszerezhető ismereteket önképzéssel elsajátítani. Társult ehhez még az anyagok megismerésének szándéka, ami főként a fával fémekkel és minden természetes anyaggal való tevékenységek művelésével valósítottam meg. A fentiek + erős akarat + állandó önképzés =...
Társkereső Győr
Menü67, társkereső Győr
Fényképek2
Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok,de az őszinteség a bizalom és a tolerancia fontos.Barátok viszont nem lehetünk,mert hogy néznénk ki,kopaszon és csuhába?!
Társkereső Győr
János, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Nem szeretek magamról írni. Nem akarom megmondani másoknak , milyen vagyok. Döntsék el ők. Vagyis Te!
János, 53
Társkereső Győr
Artúr, társkereső Győr
Fényképek1
Nyitott, optimista, aktív személyiségű vagyok. Ha többet is szeretnél rólam megtudni, írj egy üzenetet.
Artúr, 47
Társkereső Győr
Gergely, társkereső Győr
Fényképek3
Igazi nyugodt, kiegyensúlyozott embert ismerhetsz meg bennem. Szabadidőmben tanulok, meg a barátaimmal lógok. A téli sportokat kedvelem, snowboard, korcsolyázás, meg minden ami kicsit izgalmas is. Társat keresek, aki kedves, kiegyensúlyozott, és imád mosolyogni.
Társkereső Győr
Tünde, társkereső Győr
Fényképek3
Olyan társat keresek aki őszinte és szereti az őszinteséget. Nem ígérget. Egyszerű vagyok nem szeretem a túlzásokat de attól szeretem a szépet és jót mint minden más nő. Nehezen engedek bárkit is magamhoz de akit igen azt nagyon tudom szeretni és becsülni. Kalandorok kíméljenek.
Tünde, 49
Társkereső Győr