Gyáli társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi gyáli társkeresőt is.
Éva, társkereső Gyál
Fényképek1
az év nagy részében Olaszországban tartózkodom,munkahelyem miatt!
Éva, 64
Társkereső Gyál
Norbert, társkereső GyálCsak belépve látható
Fényképek8
Üdvözöllek, örülök hogy erre tévedtél :) Röviden összefoglalom. Becenevem Csucsu vagy FreezeDead. Én magamat kedvesnek tartom de árad belölem a hülyeség sokszor. Szeretek turázni, fotozni, utazni. Jelenleg tervezőként dolgozok a logisztikában. Intelligensnek tartom magam :) Érdekel a Biologia, kémia, fizika és minden ami megmagyarázhatatlan. Vannak romantikus pillanataim :D fogjuk rá :) Nem vagyok túlzottan beszédes és elitélek dolgokat :) Szerintem ennyi kezdetnek elég is lesz :) köszönöm...
Társkereső Gyál
Balázs, társkereső Gyál
Fényképek1
Hello! Örülök, hogy átnézed az adatlapomat, mert egy remek lehetőség előtt állsz! Csak írj valami, egyszerűt, rövidet magadról és kezdhetünk is beszélgetni! ;) Ha látod, hogy fent vagyok, chat-en is megtalálsz (18-30)
Társkereső Gyál
János, társkereső GyálCsak belépve látható
Fényképek10
Kedves társkereső! Gyálon lakom egyetemista fiammal és a kutyámmal. Munkám Pesthez köt, a távkapcsolatban nem hiszek. Csak akkor írj vagy jelölj ha ez nem probléma.
János, 58
Társkereső Gyál
Karesz, társkereső Gyál
Fényképek4
Nem pazarolom az életem a tökéletesség keresésére! E keresésnek csak düh és frusztráció lenne a vége. El veszíteném az összes békémet. Ki vagy mi tökéletes ezen a földön? Minden erőfeszítéseim ellenére: tökéletesek-e a gondolataim? Még a leginkább átalakult személyeknek is vannak kétségeik, van félelmük és dühük, ami ott bujkál az elméjükben. Vess egy pillantást a testedre! Tökéletes-e? Még a legízletesebb étel is szagot áraszt, amikor kiürül a testből. Csak gondold tovább a dolgot!...
Karesz, 53
Társkereső Gyál
Zsolt, társkereső GyálCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok, Zsolt vagyok! Kedves hölgy látom sokaknak annyira fontos a egyetem és főiskola de ez az ami fontos? Nekem sajnos nincs felsőfokú végzetségem, de meg van magamhoz való eszem és szívem de sokakna nem ez, ami fontos! Írhatnék sok mindent, de azt mindenki tud írni jót magáról. Úgyis lakva ismerik meg egymást az emberek!
Zsolt, 42
Társkereső Gyál
Tamás, társkereső Gyál
Fényképek3
Rendes érzelmes srácnak tartom magam de ha kell megvédem akit kedvelek-szeretek 22 éves vagyok és tűzoltó
Tamás, 23
Társkereső Gyál
Szabolcs, társkereső GyálCsak belépve látható
Fényképek3
Igen van feleségem és 3 lányom. A házasságom ugyan romokban de az ember a gyerekek miatt sok mindent elvisel. Nem vagyok szélhámos és trófeákat sem gyűjtök de még hazudni sem fogok hogy válni akarok stb. Szeretném ha a gyerekek családban nőnének fel és nem elvált szülők gyermekeként. Nekem volt benne részem. Mindez nem jelenti azt hogy ne vágynék néhány jó szóra vagy némi kedvességre, baráti beszélgetésre egy hozzám hasonló helyzetben lévő nővel. Tudom itt mindenki tartós komoly kapcsolatra...
Társkereső Gyál
Anna, társkereső Gyál
Fényképek12
Egyedül élek, özvegy. Nagyon rossz a magány. Keresek egy hozzám illő társat. Akivel jóba-rosszban igazi társam lenne. Szeretni, szeretve lenni, és boldogan leélni ami még megadatik. Gyál-on lakom. Várom annak a férfinek a válaszát, aki a leírtak alapján a hű párom lenne, nagyon tudnám szeretni, kényeztetni. Üdv. Anna. Csak komoly kapcsolat érdeklődők írjanak. Kalandorok, egy éjszakás érdeklődők kíméljenek!
Anna, 75
Társkereső Gyál
Béla, társkereső GyálCsak belépve látható
Fényképek4
Csúnya, morcos, szőrös ősember, akit a hangulata irányít! :)
Béla, 42
Társkereső Gyál
Ilona, társkereső Gyál
Fényképek1
Vidám humorszerető vagyok savanyú uborkák kérem kíméljenek. Szeretem a zenét táncot utazást.
Ilona, 70
Társkereső Gyál
Anna, társkereső Gyál
Fényképek19
Anna vagyok. Gyálon élek, egyedül mint özvegy. Rossz egyedül. Keresek egy szerethető, és viszonzó társat. nagyon igénylem, hogy szeressenek. Szeretnék még boldog, és boldogságban élni ami még megadatik!
Anna, 75
Társkereső Gyál
Ede, társkereső Gyál
Fényképek7
kérdezetek és válaszolok;)
Ede, 33
Társkereső Gyál
Spéter, társkereső Gyál
Fényképek1
Jófej, humoros, ha kell komoly, Ha szereted a motorokat, az állatokat, virágokat, baj már nem lehet. :)
Társkereső Gyál
Imre, társkereső Gyál
Fényképek3
Sokat hülyülős és zenefüggő vagyok : ]. Ami a szívemen az a számon (de csak akkor ha az eszemen is). Filmek terén szeretem a jó horrorokat és drámákat, de néha egy-egy könyv is kivégzésre kerül. Kicsit nyitott, kicsit zárkózott, kicsit alkalmazkodó, kicsit különc.
Imre, 26
Társkereső Gyál
Zoe, társkereső Gyál
Fényképek1
Gyálon lakom vendéglátásban dolgozom Mosolygós vagyok, Ha meg szeretnél tudni pár dolgot rólam írj nyugodtan. :D., 30+ ne írjatok légyszíves, tisztán és érthetően leírtam hogy 25 év alattival szeretnék beszélgetni. Mi nem érthető.?
Zoe, 21
Társkereső Gyál
Anvi68, társkereső Gyál
Fényképek4
Valaha egyben voltam, aztán teljesen szétestem.. Összeszedtem magam, ismét szétestem.. Újra egyben vagyok. Őt keresem, őt, aki segít nekem egyben is maradnom. Hosszan tartó levelezgetésbe még nem bonyolódtam, személyes találkozóm sem igazán volt, de egyelőre nem törlöm regisztrációmat mert megadom az esélyt, hátha mégis sikerül boldogságot adnom, és kapnom.
Anvi68, 53
Társkereső Gyál
Dani, társkereső Gyál
Fényképek3
Sziasztok, Dani vagyok! 29 éves egyedülálló férfi vagyok! Elsősorban komoly kapcsolatot keresek. A test súlyom 90+. Ez azért van mert a jó tulajdonságaimnak is el kell férniük valahol!
Dani, 29
Társkereső Gyál
Zsóka, társkereső Gyál
Fényképek6
Tartós, de nem összeköltözős kapcsolatot keresek a saját korosztályomból szabadidő eltöltésére. Írtam: Ha csak bejelölsz, nem látlak. Írj rám, akkor tudok válaszolni. Nincs előfizetésem, nem is szeretnék. Voltak rossz tapasztalataim, ezért inkább megvárom, Ki az, aki komolyan szeretne velem megismerkedni?
Zsóka, 65
Társkereső Gyál
Zoltán, társkereső Gyál
Fényképek1
Szia! Gyálon lakom társat keresek. úgy írjatok hogy ki nem teszem a lábam Pest megyéböl.
Társkereső Gyál
Attila, társkereső Gyál
Fényképek6
Kedves ,intelligens ,halak csillagjegyű srác.Ismerj meg,és megtudod milyen vagyok!Légyszí tisztelj meg azzal,hogyha rám nézel arcképes fényképpel tedd!!!köszi.
Attila, 36Prémium tagság
Társkereső Gyál
Prémium tagság Prémium tag
Atina, társkereső Gyál
Fényképek9
Ha szeretnéd hogy lássam; rákattintottál a szivecskére mert tetszem Neked, akkor kérlek küldj egy üzenetet, mert csak így derülhet ki számomra ki is vagy Te. :) És akkor most magamról: Nem várok el többet senkitől, mint amit kérés nélkül én is adok. Szeretnélek őszintén szeretni, s szeretve lenni. Kezelj engem egyenrangú félként, hisz ha Te is társra vágysz, akkor ennek így kell lennie mindkét fél részéről. Nyújts nekem biztonságot, támaszt, én is az szeretnék lenni számodra. Mit tartanék...
Atina, 53
Társkereső Gyál
Zoltán, társkereső Gyál
Fényképek1
Azon Hölgyek jelentkezését várom, akik tudják mit jelent a Bizalom egy kapcsolatban. Milyen nehéz kivívni, megtartani és milyen könnyű elveszíteni. Rád vonatkozólag nincsenek feltételeim megkötéseim. Légy őszinte és add önmagad. A kreativitásom határtalan új verselési formát találtam ki Fals rímnek hívják… A fényképen látod nem rólam írták azt a slágert: Dús hajába tép a szél. Nem vagyok szálas, De a vállam széles A harminc szabadban eltöltött év megedzett Orvos nekem nem irt receptet Nem...
Társkereső Gyál