Debreceni társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi debreceni társkeresőt is.
Julianna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Magamról! Egy romantikus őszinte nő vagyok. Keresem a párom.
Társkereső Debrecen
Jutka, társkereső Debrecen
Fényképek9
Társasági vagyok. Szeretek szórakozni, táncolni, színházba járni. Imádom a családomat, boldog nagyi vagyok. Fontos számomra a humor, vidámság, az őszinte barátság.
Jutka, 64
Társkereső Debrecen
Marietta, társkereső Debrecen
Fényképek2
öszinte és vidám nö vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Társkereső Debrecen
Imi, társkereső Debrecen
Fényképek3
A tökéleteset keresed?! Rossz helyen jársz!
Imi, 37
Társkereső Debrecen
Eniko, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szia! Nagyon intelligens és különleges vagyok. A végzettségem óvodai dajka, illetve kozmetikus. Továbbtanuló vagyok.
Eniko, 39
Társkereső Debrecen
Judit, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Nem keresek már senkit...megtaláltam a páromat hálistennek, és boldog vagyok vele! Már csak azért vagyok itt, mert sajnos nem tudom magam letörölni :(
Judit, 53
Társkereső Debrecen
Kismargó, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek14
Ismerkedem mert nö vagyok, az élet sója megtanított a jóra jó, a zene, jó a tánc, jó az elsö randi, jó az elsö kézfogás, jó az elsö ölelés, jó az elsö csók, jó a séta valakivel, jó beszélgetni valakivel. Nyitsd meg szivemet meg ismered lelkemet,ezek csak képek nézheted, nem vagyok tökéletes mint ahogy senki sem,de álmodni jó és lehet, ha neked ez nem jön be akkor pá édes.
Társkereső Debrecen
Zsuzsanna, társkereső Debrecen
Fényképek4
Nagyon tudok szeretni, de nagyon önálló is vagyok. Ha nem akarsz irányítani, akkor kapsz meg mindent..ez egy nagyon egyszerű képlet, vagy mégsem?!
Társkereső Debrecen
Jenő, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Egy napon, majd jön valaki, aki nem fog félni azoktol a részeidtöl melyeket utálsz. Elfogadja. Szeretni fogja. És megtanit téged is, hogyan szeresd őket... Szeretném ha valahol létezne ez a hölgy...
Jenő, 49
Társkereső Debrecen
Péter, társkereső Debrecen
Fényképek19
én egy fiú vagyok az sok közül és és többet szeretnél megtudni rólam akkor írj nyugotan szia pusz
Péter, 35
Társkereső Debrecen
Levi, társkereső Debrecen
Fényképek3
Sziasztok!
Levi, 27
Társkereső Debrecen
Lacko, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékén tartós kapcsolatot keresek. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. Jószívű vagyok. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Javíthatatlan romantikus vagyok, a kritikát elfogadom. Szeretem a családommal töltött időt. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok. Kerékpárőrült vagyok, ha te is az vagy az...
Lacko, 43
Társkereső Debrecen
Sanyi, társkereső Debrecen
Fényképek4
Sziasztok fekete a szemem és a hajam.Szeretek filmet nézni zenét halgatni és társaságba lenni.Beszélgetni is.
Sanyi, 36
Társkereső Debrecen
Koszi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretnék találni valakit aki elfogad, szeret, felvállal, velem akar lenni és hűséges. Többet nem kérek. De legalább ennyit adok.
Koszi, 37
Társkereső Debrecen
Beni, társkereső Debrecen
Fényképek5
Önmagamra és környezetemre tiszta,pedás,rendes,becsületes,romantikus ember vagyok. Keresek az életem hátra lévő részére,egy megértő szerethető társat! Távolság nem számit! Ott szeretnék élni ahol a boldogságot megtalálom! Nálam vagy nálad? Nem laza kapcsolatott keresek!!!
Beni, 73
Társkereső Debrecen
Tomi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Ember vagyok jó és rossz tulajdonságokkal. Sok mindent be lehet állítani pozitív és negatív nézőpontból is. Nagyon fontosak számomra azok az emberek, akik közel állnak hozzám. Nem biztos, hogy nagyon sokan vannak, de értük mindent megtennék, és tudom, hogy ugyanezt várhatom tőlük is. Szeretek segíteni másoknak, sok minden van ami nem mérhető pénzben. Szükség van rá, hogy néha meg tudjunk állni, és egy kicsit körbe nézni, kiszakadni a mindennapokból és észrevenni a hibákat. Szeretek...
Tomi, 41
Társkereső Debrecen
Xiamvreer, társkereső Debrecen
Fényképek9
Tanyàn èlek, autom nincs. Motorozok, biciklizek. Jogsim ugyan van de csak amerikai, kint èltem 15 èvet, a gyermekeim ott èlnek. Sokminden èrdekel, a jèghàtàn is megèlô, túlèlõ tipus vagyok. Nem gazdàlkodok, jószàg sincs, csak nem szeretek vàrosban èlni. Alapbol jokedèlyü, mosolygós termèszetü fickó vagyok, aki sose akar felnöni. Keresem hasonló fiatalos pàromat. Üdv. Xaver
Társkereső Debrecen
Csiri, társkereső Debrecen
Fényképek2
Szeretem a derűs jókedvű életet, családom tagjait, barátaimat és az állatokat. Kedvenc kikapcsolódásom az olvasás, kirándulás, kézműves tevékenységek. Elváltan élek, jelenleg magányosan. Szeretetre, nyugalomra vágyó férfival szeretném megosztani mindennapjaimat.
Csiri, 59
Társkereső Debrecen
Lali, társkereső Debrecen
Fényképek8
Magamról csak annyit hogy öszinte megértő szórakoztattó érzéki fiú vagyok szeretem az élettet megmindent ami szép.
Lali, 45
Társkereső Debrecen
Miklos, társkereső Debrecen
Fényképek1
Egyszer átlagos vagyok aki a földön jár, nyitott vagyok.
Miklos, 60
Társkereső Debrecen
Márta, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Csinosnak mondott, fiatalos komoly, igényes, de életvidám hölgy vagyok. Szeretek kertészkedni, olvasni, keresztrejtvényt fejteni, ha lehet utazni. Polgári értékrendű vagyok. Pénzügyi csop. v-ként dolgoztam, átlagnál magasabb IQ szinttel rendelkezem. 48 évi házasság után lettem özvegy 10 éve. Belvárosban kertes családi házban zöld környezetben élek. Korban hozzám illő párt keresek, hasonló adottságokkal. Alkalmi kapcsolat kizárva. Legnagyobb hibának a hazugságot tartom.
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Imi, társkereső Debrecen
Fényképek8
Sziasztok! Komoly tartós hosszútávú kapcsolat remènyèben regiszráltam erre az oldalra! Bizok benne itt megtalálom azt a nőt akit keresek ès akár közös jövőnk cèlunk is lehetne együtt! Règóta keresem az igazit de sajnos eddig mèg nem találtam meg. De a remèny hal meg utoljára:). Mottom: Èlj a mának ki tudja mit hoz mèg a holnap. :)
Imi, 36
Társkereső Debrecen
Feca, társkereső Debrecen
Fényképek3
Soha nem késő megélned azt amit az élet tartogat neked. Nagyon rövid az élet a hoz,hogy egyedül éljem le. A többit személyesen...
Feca, 48
Társkereső Debrecen
Dániel, társkereső Debrecen
Fényképek5
Üdv! 21 éves diák vagyok, a Debreceni Egyetemen tanulok. Ismerkedni szeretnék, hozzám hasonló korú lányokkal. Sok hobbim van, köztük szeretem a fotózást, és a különböző autósport rendezvényeket.
Társkereső Debrecen
Atis, társkereső Debrecen
Fényképek4
Egy sportosnak mondott srác vagyok és a sok csalódás után egy őszinte komoly kapcsolatot keress.
Atis, 38
Társkereső Debrecen
Lélekvarázs, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Megértő, optimista, vidám, pozitív fejlődésre nyitott életszemléletem, - értékrendem: bizalom, szeretet, tisztelet. Szeretek utazni, táncolni, úszni, megismerni új dolgokat.. .. .
Társkereső Debrecen
Adam, társkereső Debrecen
Fényképek3
Üdvözlet komoly kapcsolatot keresek Bátran írj ha van, kérdésed hogy többet meg tudj rólam.
Adam, 25
Társkereső Debrecen
Jason, társkereső Debrecen
Fényképek1
Talking about my self, I love friends and family, I am a fun person and make friends easily. I love life, love my family and still have some love to share with a special lady. Life can be lonely without someone..I am a person who is very real when it comes to life and its' issues. Am honest, kind caring, affectionate, good sense of humor, easy going, free thinker, trustworthy and respect the lives of other people... I'm a man who lives life as it comes to me. I don't worry about tomorrow, for...
Jason, 58
Társkereső Debrecen
Ildi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Nem keresek sexpartnert, se szeretőt!
Ildi, 48
Társkereső Debrecen
Mária, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek7
imádok jokat enni!szeretek táncolni,zenét hallgatni.szeretem a nyáriestéket,imádom ha jo meleg van,és sütethetem magam a napon:)))
Mária, 46
Társkereső Debrecen
Nika, társkereső Debrecen
Fényképek4
Az embernek a társa: hiányzik. Nemcsak akkor, ha a halállal elvesztette, de akkor is, ha még sohasem találkozott vele. Soha, egész életében!.. A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget - de a lélek mégis tudja, hogy hiányzik belőle egy darab: hiányzik a másik fele. És ez nem csak akkor fáj, ha elveszítjük, hanem akkor is, ha nem találjuk meg!
Nika, 46
Társkereső Debrecen
Anita, társkereső Debrecen
Fényképek3
34 éves elvált nő vagyok . Van 2 kisfiam . Korban hozzám illő társat keresek aki szereti a gyerekeket.
Anita, 43
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek1
Kecskemétre járok fősulira, szal Kecskemét és Szolnok környéke is szóba jöhet.. :)
Tamás, 44
Társkereső Debrecen
Anna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Fiatalos nyugdíjas.
Anna, 63
Társkereső Debrecen
Viktor, társkereső Debrecen
Fényképek1
Benne vagyok mindenben, ami normális. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem vetem meg. Egészséges életmódra törekszem. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Barátot, társat keresek hétvégi kiránduláshoz, túrázáshoz, moziba, színházba járáshoz. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Szeretek olvasni és új dolgokat tanulni. Kedvenc kikapcsolódásom az...
Viktor, 22
Társkereső Debrecen
Lorenzo, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Három fontos dolog, amit tudni kell! Őszinteség, megbecsülés, Szeretett! Ezek a legfontosabbak a napi élet során! Ezek nélkül nincsen, közös élet es hosszantartó kapcsolat! Mert az életed csak is úgy szép es boldog ha ezek megvannak benne!, És ezután mán csak élned kell, és élvezni a boldogság minden percét!
Társkereső Debrecen
Edit, társkereső Debrecen
Fényképek2
Komoly,érzelmem alapuló kapcsolatot keresek!
Edit, 63
Társkereső Debrecen
Kálmán, társkereső Debrecen
Fényképek2
Szia kedves látogató örülök, hogy benéztél. Én egy kedves őszinte srác vagyok aki szeretne egy komoly kapcsolatot. Igaz nem vagyok valami jó képű de hűséges vagyok. Ha felkeltetem érdeklődésedet kérlek írj. Szia
Társkereső Debrecen
Ferenc, társkereső Debrecen
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Fontos, hogy őszinte légy. Barátomat, páromat keresem. Fiatalos, vidám, kedves, őszinte társat keresek, akivel lehet programokat csinálni, lehet -beszélgetni, aktív minden téren. Ha megnevettetlek akkor nyert ügyem van? Harmonikus kapcsolatot szeretnék. Szeretnék egy jó társat akivel leélném a hátralevő éveket. Barátot, társat keresek hétvégi kiránduláshoz, túrázáshoz, moziba, színházba járáshoz. A személyes találkozás híve vagyok. Szeretek spontán, vidám, őszinte...
Ferenc, 47
Társkereső Debrecen
Krisztián, társkereső Debrecen
Fényképek1
Keresek egy(!) társat, egy igazi TÁRSAT aki a mindenem.. jóban rosszban. Legyen őszinte, legyenek érzései. Tudjon nevetni, sírni, szeretni... Hiányoznak a közös séták kéz a kézben, egy ölelés egy simogatás, hogy érezzem a szereteted, hogy adhassak, hogy boldognak, vidámnak lássalak. Ha kapsz egy puszit, ne tartsd gyerekesnek, ha kapsz egy szál rózsát ne mondd hogy nyálas... Romantikus vagyok? Hm.., de ragaszkodó, szeretetre vágyó és viszonozó (!) is. Nagyon tudok szeretni.. KB ennyi!
Társkereső Debrecen
Rozi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Kizárólag önállóan, függetlenül Debrecenben élő férfinek válaszolok! Tartom magam a hagyományos értékrendhez: először írj kérlek magadról, aztán ha van egyezőség, reagálni fogok.
Rozi, 43
Társkereső Debrecen
Tibi, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szeretek élni.
Tibi, 32
Társkereső Debrecen
Enikő, társkereső Debrecen
Fényképek3
Sziasztok! Én egy életvidám nő vagyok,szeretek szórakozni, imádok karaokézni,énekelni, nem szeretem ha átvernek,olyan pasik írjanak,akik nem csak szórakozni akarnak.... Szeretem a romantikát, a szenvedélyes együttléteket, de csak kizárólag a párommal, nagyon szeretnék gyereket, minimum 3-at :) szeretnék egy hűséges párt,aki majd a gyerekeim apja lesz, aki szeret, tisztel,megbecsül,mert én is ezt a szeretetet, tiszteletet, megbecsülést adom a páromnak.
Enikő, 38
Társkereső Debrecen
Hajni, társkereső Debrecen
Fényképek2
Majd megismerjük egymást.
Hajni, 67
Társkereső Debrecen
Dévid, társkereső Debrecen
Fényképek3
Helló, mindenkinek! Devid - nem hívnák, 24 éves egyedülálló fiatalember vagyok, ápolt, egészséges fiatalember, szeretek sportolni, szeretek utazni, kirándulni, olvasni! Dohányozni dohányzóm alkalmanként! Alkoholt nem fogyasztók y mert halálos baleset volt a családba az alkohol miatt! Szeretem az idősebb nőket, anyakomplexusom van! És valami értelembe jön an megértem és kijövök velük. Ha egy kicsit is érdekelek, írj bátran, szép napot
Dévid, 27
Társkereső Debrecen
Klemens, társkereső Debrecen
Fényképek1
Leendő párom Magyarországon vagy Németországban keresem. Elvált nyugdíjas tanár és komoly társkereső vagyok. Bajorországban élek. Fontos számomra a kompromisszum készség. Őszinte, realista. Konzervatív értékrendű, kreatív, következetes. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges....
Társkereső Debrecen
Andrea, társkereső Debrecen
Fényképek2
Határozott vagyok, törtető, tudok oda bújni és szeretni, akaratos de megalkuvó és kompromisszum kész is. Akik ismernek azt mondják nagy szívem van. Amúgy pedig: '' Amíg nem ismersz, ne ítélkezz..... mert ez a tudatlanság első jele....''
Andrea, 47
Társkereső Debrecen
Zso, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek6
Két lábbal a földön járó, őszinte, komoly gondolkodású de, víg kedélyű, optimista nő vagyok,szeretem a természetet és ott sétálni valamint a vidám dolgokat,nagyon szeretek táncolni,zenét hallgatni.
Zso, 60
Társkereső Debrecen
Tommy, társkereső Debrecen
Fényképek4
no comment!
Tommy, 51
Társkereső Debrecen