Budapesti társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi budapesti társkeresőt is.
László, társkereső Budapest
Fényképek5
10 éve vagyok özvegy! Már nyugdíjas vagyok! Ráckevén élek a kétszintes kertes házban a lányommal és a vejemmel! 66 éves vagyok! Hobbikánt az eszperantó nyelvel foglalkozom. Egy baleset következtében elvesztettem a bálkezemet! ez a baleset 9 éves kóromban történt!
Társkereső Budapest
Magdi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Tisztelem és csodálom a természetet. Nyitott, alapvetően pozitív gondolkodású vagyok, aki 2 lábon jár a földön, de érdekli spiritualitás. A személyes találkozás híve vagyok. " Független férfit keresek "  Én egy kedves, megértő férfit keresek.
Magdi, 56
Társkereső Budapest
Imi, társkereső Budapest
Fényképek1
Szexpartnert keresek,alkalmi,vagy hosszú távra.
Imi, 52
Társkereső Budapest
Nico, társkereső Budapest
Fényképek6
Nyugodt, szeretettel teli életre vágyok! Szeretetet adi és kapni is szeretnék!! Eddig csak adtam,de igazán nem kaptam!! Remélem az életemben megadatik egy igazi társat találni,aki szeretni is tud és boldogan élhetnénk!!
Nico, 52
Társkereső Budapest
Sandor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
Nyugdíjas (elvált) gépészmérnök, erős humán érdeklődési területtel:-) Szabadidő - már ha van - fotózás, kirándulás, olvasás, zenehallgatás, stb.. .. Nem lógatom a lábam, hanem korrepetálok általános és közép iskolásokat, matek és fizika. Sajnos sokat bevállaltam, így most hét közben nem igazán van szabadidőm. Viszont van vasárnap, szinte minden héten:-) Zuglóban az Örs vezér térnél lakom, 10 emeletes panelban, nincs kocsim. Romantikára hajlamos.. .. .
Sandor, 68
Társkereső Budapest
Barba, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek10
Hiszek a tűzben... Hiszek a tűzben, s az álmainkban, Hiszek a szemedben, s a vágyainkban, Az életben, a sorsban, a végzetben, A bőröd illatában, a csókod ízében. Hiszek a kimondhatatlanban, a némaságban, S a szavakká formált gondolatokban. Hiszek az átmulatott, lázas éjszakákban, S az álmot nyújtó forró pillanatban. Hiszek a jövőben, hiszek a mában, Hiszek a könnyeink igazában. Hiszem, hogy bűneink megbocsáthatók, S hogy fájó sebeink meggyógyíthatók. Hiszek az érzésben, mit nálad...
Barba, 68
Társkereső Budapest
György, társkereső Budapest
Fényképek6
68 éves nyugdíjas vagyok. Nem vagyok gazdag, önkormányzati lakásban lakom, nincsenek millióim, nincs nyaralom csak ember vagyok aki még ebben a korban társra vágyik. Szeretem az őszinteséget. Szeretnék valakit szeretni, aki viszonozni is tudja. Nem baj ha vidéken, falun vagy akár tanyán élő is vagy sőt előnyt jelent. Unom a városi zsivajt, tömeget a bűzt és a hangoskodó életet. Nyugott, csendes környezet az álmom. Ha felkeltettem kíváncsiságod várom bemutatkozó válaszod. Szeretettel várom...
Társkereső Budapest
Sanyika, társkereső Budapest
Fényképek1
Felejthetetlen.
Társkereső Budapest
Lina, társkereső Budapest
Fényképek1
A randizás célja: Házasság, családalapítás Gyermek születése és felnevelése.
Lina, 40
Társkereső Budapest
Judit, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek7
Kedves látogató! Mit is írhatnék magamról.Szeretem az őszinte beszédet,nem szeretem a hazugságokat! Kérném azokat akik csak egy kis kalandra vágynak .Nem engem keresnek!De ha csak barátokat keresel én arra is nyitott vagyok!Szép napot!
Judit, 46
Társkereső Budapest
Robi, társkereső Budapest
Fényképek3
Igaz őszinte társamat keresem, akit életem végéig szerethetnék. Fogadj el és én is elfogadlak olyannak amilyen vagy. Szeress és én is szeretni foglak.
Robi, 46
Társkereső Budapest
Niki, társkereső Budapest
Fényképek11
Magamat megfontolt, céltudatos, hűséges, visszafogott, konzervatív/hagyományos értékrenddel rendelkező nőnek tartom. Párkapcsolatokban tapasztalatlan vagyok. Szabadidőmben szeretek utazni, táncolni, ékszert készíteni, régiségpiacokat nézegetni.  Egyetemet végeztem, szakvizsgával is rendelkezem jelenleg PhD hallgató vagyok. MBTI teszt alapján INTJ vagyok. Nincs semmilyen káros szenvedélyem, nem iszom alkoholt, kávét és nem dohányzom. Keresem hasonló személyiséggel és értékrenddel rendelkező...
Niki, 33
Társkereső Budapest
Eszter, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
család, barátok, kutyáim, utazás, Párizs, borok, munka, szórakozás, színház
Társkereső Budapest
Tibi, társkereső Budapest
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek!
Tibi, 38
Társkereső Budapest
Angela, társkereső Budapest
Fényképek1
Szép és jól felruházott hölgy, jó szívvel, szerető, gondoskodó, hű, alázatos, nagylelkű és hajlandó bármilyen távolságot megtenni, csak azért, hogy álmaimmal.
Angela, 36
Társkereső Budapest
Addy, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek9
Érdeklődő, nyitott, őszinte személyiség vagyok, a filmektől a számtechig, a random sétáktól a fesztiválokig sok dolog érdekel Egyelőre ismerkedem, derítsük ki, hogy alakul, elsősorban komoly kapcsolatot szeretnék. tudom, pont innen? miért is ne ¯\_(ツ)_/¯ 183 cm magas vagyok, előnyt jelent, ha budai vagy pesti vagy, nem cigizel, és ha vannak közös érdeklődési köreink az is csak plusz. írj nyugodtan, ha szimpatikusnak találtál vagy majd írok én Ja és előbb a tányért öntöm a müzlibe
Addy, 26
Társkereső Budapest
Tssazsanna, társkereső Budapest
Fényképek2
Kedves és vidám lány vagyok.
Társkereső Budapest
Zoli, társkereső Budapest
Fényképek1
Nem zárkózom el semmi elöl, de leginkább kötetlen és/vagy alkalmi kapcsolatot keresek.
Zoli, 41
Társkereső Budapest
Sándor, társkereső Budapest
Fényképek5
AJÁNDÉK - ha meg akarsz ismerni, küldj ajándékot - Nő, akit KERESEK - aki engem akar - és választ - AKTÍV és mozgalmas életet élek - EMBER szeretek maradni - Értelmes kommunikáció fontos - Több sportágban rendszeresen sportolok - Az életről pozitívan vélekedem - A türelmem jó - Gondolkodásom fiatalos - jelent és jövőt szeretem építeni - ragaszkodom - 1 Nő kell - nyújtózkodás csak a takaróig - nyitott - tisztelet fontos - szeretetet adni és kapni vágyó - alkohol mentes - gyakorlatias -...
Társkereső Budapest
Ákos, társkereső Budapest
Fényképek1
Ich bin koch und meine name Ist Ákos.Szeretek táncolni. Persze :)
Ákos, 30
Társkereső Budapest
András, társkereső Budapest
Fényképek3
Karizmatikus újjászületett hívő vagyok.Hozzam hasonló gondolkodású hölgyet akarok. A keresztény értékek: Kedvesség,szeretet,alázat,hűség stb.A külseje legyen magas mert én is magas vagyok. Csinos,szép arcú. Teljes szivéből szeresse az Urat. A sötét hajszínt szeretem.
Társkereső Budapest
Attila, társkereső Budapest
Fényképek3
Mindenféle Zenét szeretek (kivétel talán a lakodalmast), természetbarát vagyok, szeretek túrázni ... A melóm miatt sokat tartózkodom Germániában. Nemrég váltam, van egy 14 éves kislányom - nem velem lakik. Egyenlőre - ennyi.
Attila, 47
Társkereső Budapest
Lszl, társkereső Budapest
Fényképek7
Arányos testalkattal rendelkező 35 -58 éves önmagára, ill. környezetére is adó/ nem frígid de még sex is fontos/ s élet minden rezdülését kővető mosolygós életvidám Budapesti boszorkányt Az idő nagyon relatív. Van, akinek pörög, van, akinek vánszorog, van, akinek megújul, és van.
Lszl, 70Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Gábor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Érdeklődő személyiség vagyok az új dolgok iránt. Szeretem a társaságot és könnyen beilleszkedek. Ismerőseim viccesnek jó kedélyűnek tartanak.
Társkereső Budapest
Viktor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek7
Szeretem az autó-és motorsportokat, labdarúgást, a kirándulásokat, nyaralásokat, vízpartot, wellness-hétvégéket és a (nem felelőtlen) spontaneitást. Ambiciózus vagyok, de nem feltétlenül helyezem a munkát előtérbe.
Viktor, 36
Társkereső Budapest
Betti, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Elvált, vidám, fiatalos vagyok Az elkövetkező évekre keresek egy független férfit aki velem tartana egy hosszú kalandtúrán.
Betti, 67
Társkereső Budapest
Éva, társkereső Budapest
Fényképek3
Komoly kapcsolat céljából keresek elvált férfit.
Éva, 51
Társkereső Budapest
Kavics, társkereső Budapest
Fényképek4
Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején nem csak a külsődet nézi, hanem a gesztusaidat, a mosolyodat, aki egy kis csodaként kezel, és mindig izgalommal vár, aki tudni akarja a legbelső érzéseidet, azokat szeretné átérezni és mindezekhez hozzátenni a saját érzéseit. Akit a lelked is érdekel...
Kavics, 44
Társkereső Budapest
József, társkereső Budapest
Fényképek7
53 éves elvált egyedül élő egyén vagyok. Szeretném megtalálni az igazi boldogságot egy igazán szeretni tudó társ mellett. Budapesten lakom. Egy szorgalmas és szeretni tudó ember vagyok a szeretet számomra a legfontosabb a világon, egymásért lenni, egymást szeretni, segíteni neki. Szeretem a virágokat, a kertészkedést, a természetet. Szeretek. kirándulni, táncolni, zenét hallgatni, énekelni, jókat beszélgetni, együtt főzőcskézni, és egymást a legnagyobb szeretettel megbecsülni, tisztelni...
Társkereső Budapest
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Zizzencs, társkereső Budapest
Fényképek2
Életvidám,vízimádó Nő vagyok!
Társkereső Budapest
Magdaléna, társkereső Budapest
Fényképek5
Víg kedélyű, finom lelkű, segítőkész vagyok. Szeretem a rendet körülöttem az élet minden területén. Olyan férfival szeretnék megismerkedni, aki EGYEDÜLÁLLÓ és EGYEDÜL ÉLŐ! " Futnak a napok és vele az évek! Most kell szeretni, hisz nincs másik élet! "
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Szindy, társkereső Budapest
Fényképek1
Ugye az nem lehet, hogy egy hetvenvalahány éves, életvidám, nyitott, barátságos, család centrikus nő ne találjon egy kedves férfit, akivel megoszthatná élményeit, örömeit és bánatait? Hát persze, hogy nem lehet! Megkereslek! Keress meg!
Szindy, 70
Társkereső Budapest
Zoli, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek1
jelenleg osztrákban dolgozom
Zoli, 37
Társkereső Budapest
Judit, társkereső Budapest
Fényképek9
57 éves özvegy. Budapesti lakos vagyok. Nyitott őszinte, állatbarát természet kedvelő vagyok. Egyedül élek 2 cicával Szeretek utazni.
Judit, 57
Társkereső Budapest
Vica, társkereső Budapest
Fényképek1
Független, gyerekmentes, jó kedélyű élni és nem túl élni akaró NŐ vagyok. Elsősorban Észak-Pesti, és környékéről (Újpest, Rákospalota, Angyalföld, Fót, Dunakeszi, Göd) keresem a "bal felem". Sajnálom a távkapcsolatokban nem hiszek, ezért kérem, hogy a keresési feltételeket tartsuk be, előre is köszönöm. A személyes találkozás híve vagyok, ezért a hosszú levelezgetést mellőzném.
Vica, 50
Társkereső Budapest
Hegyi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Azzal a férfivel, aki azt írja, hogy "szívesen meginna egy kávét velem", azzal megbeszélünk egy időpontot és beszélgetünk egy jót. A mikor és hol kölcsönös döntés️ Hobbim az életem, szeretem, tisztelem, mint másokét is, s szeretném igényesen megosztani. Hasonló a hasonlónak örül. Belevaló, korban, végzettségben hozzám illő, vidám, kreatív, sok szabadidővel rendelkező, vagy nyugdíjas társamat keresem.
Hegyi, 60
Társkereső Budapest
Egy kér, társkereső Budapest
Fényképek4
Kicsit romantikus vagyok, mert szeretek álmodozni, kicsit őrült, mert valóra is váltom őket, szerelmes, mert nagyon tudok szeretni, kicsit szomorú, mert csalódtam is már és kicsit erős is, mert talpra tudok állni.
Társkereső Budapest
Robert, társkereső Budapest
Fényképek4
Egyszerü rendes hapsi vok aranyos igazi társat keresek akivel joban rosszban együt vagyuk
Robert, 62
Társkereső Budapest
Györgyi, társkereső Budapest
Fényképek5
Györgyi a nevem. Csak pár dolgot mondanék magamról. Elég céltudatos, határozott, őszinte és egyenes embernek tartom magamat. E mellett könnyen barátkozó, nyitott és érzékeny és romantikus tipus vagyok. Szeretem a társaságot, a jó embereket és az állatokat, főleg a kutyákat. Szeretek barátkozni, beszélgetni, kirándulni, zenét hallgatni. A munkám mellett a szabadidőmet főleg sporttal, mozgással és kirándulással töltöm. Bár egyedül élek, de az unokáim és a szüleik fontos részesei az...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
György, társkereső Budapest
Fényképek2
két világ van.. .. .. :Az amelyikröl álmodunk? és az, amelyik a valóságban létezik! !
Társkereső Budapest
Isti, társkereső Budapest
Fényképek3
Ismerkedjünk :)
Isti, 46
Társkereső Budapest
Erika, társkereső Budapest
Fényképek2
Egy saját értékeivel tisztában lévő nő vagyok, kellő önszeretettel és önbecsüléssel, aki egy felnőtt, felelősségvállalásra képes, lélekben is érett férfira vágyik. Tudom a szerepem, jól érzem magam a bőrömben, egyenrangú, inspiráló társ lehetnék, aki nem támaszkodik és nem akar férfibb lenni a férfinál. Ezek az alapvető dolgok fontosak a számomra: megbízhatóság, őszinteség, kölcsönös tisztelet, figyelem, minőségi idő, gyengédség, korrektség.
Erika, 53
Társkereső Budapest
András, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Fiatal-középkorú, elvált, diplomás férfi vagyok. Szeretném újrakezdeni.
András, 43 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Csaba, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek2
Kedves Látogató, Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Nyitott, káros szenvedélyektől mentes, konzervatív értékrendű ember vagyok. Jó lenne egy közös vacsora, vagy egy közös tengerparti nyaralás egy őszinte társsal, de Nekem ez a virtuális társkeresés nem jött be. Nem nem akarok mindenáron társat találni itt, de ha számomra érdekes emberrel szívesen beszélgetek vele. Mit szeretek? szeretem a havat, a nyarat, a tengert a meleget, s a hegyeket. Szeretem a csokitortát, meg a pizzát és szeretem a...
Csaba, 51
Társkereső Budapest
Juli, társkereső Budapest
Fényképek3
Hosszú távú vagy végleges kapcsolatot vagy társat keresek. Özvegy vagyok. Nem keresek kalandot vagy szex társat.
Juli, 70Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Barbi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Vidám,hűséges, családcentrikus vagyok Szeretek kirándulni, utazni, túrázni, sütni, főzni.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide, mert a csalódásokból már elég volt!!! 55-65 éves korig keresek szintén komoly kapcsolatra vágyó férfit!! Kalandorok kíméljenek!!! Csak fényképes levelekre válaszolok!!!!
Barbi, 58
Társkereső Budapest
Erzsébet, társkereső Budapest
Fényképek2
Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség. Egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, egy csomó kreativitással, empatikus vagyok, kritikus magamhoz,...
Társkereső Budapest
Tom, társkereső Budapest
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek! (Bár már kezdem feladni hogy találok)
Társkereső Budapest
Makai, társkereső Budapest
Fényképek3
Szerelem szex találka titokban.
Makai, 42
Társkereső Budapest
Laci, társkereső Budapest
Fényképek12
6 éve különélek a nejemtől, külön lakásban és mindenben is külön.. . Vígkedélyű, természetet, élőlényeket, embereket szerető és megbecsülő, pozitív beállítottságú férfinak, partnernek szeretném érezni csak magam.. Külön köszönöm annak, aki letilt.. . mert megkönnyíti ezzel a választásomat! Mindent megengedek empatikusan a partneremnek, amit ő is megtenne az én helyemben és hasonló szituációban. egymás lelkében olvasva.. .. ráérezve.. .. megbecsülve és tisztelve.. . Őnző, zsugori és...
Laci, 70
Társkereső Budapest