Békési társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi békési társkeresőt is.
Eszter, társkereső Békés
Fényképek3
komoly kapcsolatot keresek 51 éves vagyok, csak nem tudom kijavítani! Itt senki sem akar ismerkedni? Senki nem keres társat? Akkor minek van itt? Sok a kérdés, itt mindenki csak nézi a másikat és semmi más :)Ez nekem érdekes meg nyilvánulás :) Komoly kapcsolatot keresek! Értelmi fogyik ne írjanak, azok sem akik nem tudják mi a komoly kapcsolat, ja gyereket sem szülök már! Táv kapcsolat sem érdekel volt benne részem és bele haltam, hogy nem láthatom mikor szeretném,
Eszter, 48
Társkereső Békés
Gabor, társkereső Békés
Fényképek12
Hozzám illő hölgyet keresek, kivel tartós kaocsolat is kialakulhat. Békésen élek rendezett körülmények között. Az élet minden jó oldalára nyitott ,vidám, nem munkába és nem a családja mögé mamásodott savanyu jánosnét, hanemaz élet hátralevő részét élvezn itudó még némi huncutságokra is képes utazást tengert sielést autózást kedvelő hölgyet keresek ki mindenhova velem tartana!
Gabor, 65Prémium tagság
Társkereső Békés
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Békés
Fényképek8
62 éves vagyok, egy pár éve özvegy. Egy igaz megbízható társat keresek, és nem kalandot! Közös szimpátia esetén akár több is lehet. Nem jó egyedül.
Mária, 64
Társkereső Békés
Magdi, társkereső Békés
Fényképek4
Békésen születtem 1953. 03. 25-én, gyümölcsoltó boldogasszony napján a KOS jegyében. Római katolikus vagyok, de nem vagyok egy szentfazék, nem járok minden vasárnap templomba, de hiszem az Istent. Van egy 42 éves fiam, akivel együtt élek kertes házban. Van egy lányom is, Ők Budapesten élnek, ott van három leányunokám, Sokat vagyok náluk Pesten. Nyugdíjas vagyok, de nem unatkozom. Barátot keresek békési vagy békéscsabai férfi személyében 65 és 73 éves kor között. Legyen őszinte, szerethető,...
Magdi, 68
Társkereső Békés
Katus, társkereső Békés
Fényképek11
Aki az alkatom látványa után még szeretne megismerni semmi akadálya. 25-40 éves korig max! Köszönöm
Katus, 29
Társkereső Békés
Gyula, társkereső Békés
Fényképek5
kezelhető
Gyula, 68
Társkereső Békés
Pisti, társkereső Békés
Fényképek1
Szia. Pisti vagyok. Hűséges és kedves srácnak gondolom magam. :-) Komoly kapcsolatot keresek. Hasonló gondolkozású lányt keresek.
Pisti, 41
Társkereső Békés
Zoli, társkereső Békés
Fényképek1
Nem vagyok James, s nem vagyok Bond, Nem vagyok egy túl nagy szám. (Még csak a lányok se buknak rám.) De jó a lelkem, meg a szívem, ez a sexepilem. Ha kíváncsi vagy, kattints, kattanj rám!
Zoli, 52
Társkereső Békés
Caitrion, társkereső Békés
Fényképek2
Nehéz magamról beszélni. Nehezen nyílok meg,. Szeretnék barátokat, esetleg társat találni.
Társkereső Békés
Peti, társkereső Békés
Fényképek2
majd meg ismersz ha írsz és akkor elmondom hogy milyen is vagyok írj nem harapok
Peti, 39
Társkereső Békés
István, társkereső Békés
Fényképek12
Sziasztok. 38 éves srác vagyok. Saját lakásom, autóim (2 db) vannak. Vendéglátóiparban dolgozok 15 éve. Kedves, vidám nőt keresek tartós, komoly kapcsolatra. Szeretek autózni, de ha olyanom van az otthoni romantikázást is nagyon szeretem. Komolytalanok kíméljenek.
Társkereső Békés
Wizier, társkereső BékésCsak belépve látható
Fényképek7
Őszinte, vidám természetű vagyok. Néha sokat beszélek de aztán sokáig hallgatok :)
Társkereső Békés
Heterofree, társkereső BékésCsak belépve látható
Fényképek3
Valamit, éreznem kell! Ha látlak, valamit éreznem kell belőled! Valami különöset, talán a lényedből. Nem a külsőség, ami igazán fontos. Inkább, ami megragad bennem, belőled! Bújni szeretne kifelé, mint szög a zsákjából. Tetszik talán, szemed, szád, orrod. Esetleg a bemutatkozásod. Vagy éppen mottód lesz frappáns! Ezernyi lehetőséget tudnék, De akkor is kell az a bizonyos. Egy apróság, A kis valami. Hogy kíváncsi legyek rád,
Társkereső Békés
Mária, társkereső Békés
Fényképek1
Nem összeköltözős kapcsolatot keresek lakóhelyem közelében/Békés/ közös programok eltöltéséhez!
Mária, 75Prémium tagság
Társkereső Békés
Prémium tagság Prémium tag
ISTVÁN, társkereső Békés
Fényképek1
HIVŐ KERESZTÉNY FÉRFI VAGYOK **MEGSZERETNÉK ISMERKEDNI EGY HÖLGYEL KERESZTÉNY TESTVÉRNŐVEL AKI A SZIVÉBEN HORDOZZA AZ ISTEN IRÁNTI SZERETETET**HISZEM HOGY A HÁZASSÁG ISTEN AJÁNDÉKA AMIT ÁLDÁSKÉNT ADJA AZ ŐT SZERETŐKNEK**JÓL CSAK A SZIVÉVEL LÁT AZ EMBER AMI IGAZÁN FONTOS AZ A FIZIKAI SZEMÜNK SZÁMÁRA LÁTHATATLAN**EXUPÉRY-
Társkereső Békés
Kati, társkereső Békés
Fényképek12
Aranyos, kedves, megértő hölgy vagyok. Szeretek kirándulni, sütni, főzni szeretem a csillagokat esténként nézni csak sajnos nincs párom és egyedül szomorú és magányos ez így. :(:( Keresem a megértő páromat, hogy végre boldog lehessek a hátralévő életemben. Ha kiváncsi vagy a többire jelentkezz és ismerj meg!! :):)
Kati, 64
Társkereső Békés
Zsolti, társkereső Békés
Fényképek3
Sziasztok. Társat keresek, akár ide költözéssel. Ha többet szeretnél megtudni róllam, akkor írj bátran.
Zsolti, 40
Társkereső Békés
Bumby, társkereső Békés
Fényképek14
Szabad, független vagyok. Személyes Találka híve vagyok, az mindent el dönt. DE CSAK FÜSTMENTES HÖLGYEK.
Bumby, 64
Társkereső Békés
Viky, társkereső Békés
Fényképek3
16 éves vagyok
Viky, 22
Társkereső Békés
János, társkereső Békés
Fényképek2
Tibeti szerzetesek szerint: Nincs jó, nincs rossz, nincs ítélkezés, csak megfigyelés! "Az elme mindennek a lényege, Az elme, ha tiszta, minden tiszta. Az elme, ha világos, minden világos. Az elme, ha jól van, minden jól van. Az elmém mindennek a lényege. " Próbálj meg úgy élni, hogy elfogadod a környezetedet olyannak, amilyen, s akkor esélyed lesz arra, hogy téged is elfogadnak...
János, 55
Társkereső Békés
Mária, társkereső Békés
Fényképek4
Komoly tartós kapcsolatot keresek. Szenvedélyesen szeretni és szeretve lenni. Nem ijedek meg a kihívásoktól. Őszinteséget és bizalmat elvárom.
Mária, 57
Társkereső Békés
Attila, társkereső BékésCsak belépve látható
Fényképek6
Sziasztok! Egy kedves, barátságos, megértő, hűséges srác vagyok, aki egy értékrendjében hasonló lányt keres. Természetkedvelő vagyok, szeretem az állatokat, szeretek barkácsolni és alkotni. Pontos terveim vannak a jövőre nézve. Egy hűséges, kedves, házias lányt keresek, aki szintén komoly kapcsolatot szeretne és hosszútávra lehet vele tervezni. Távolság nem számít, mert saját házam van és szívesen látom magam mellett majd a páromat. :) Írj vagy jelölj bátran! ;)
Attila, 28
Társkereső Békés
Sanyi, társkereső Békés
Fényképek6
Foglalkozásom cukrász de, szivesen megédesiteném a te életedet is!
Sanyi, 44
Társkereső Békés
Gyulai, társkereső Békés
Fényképek1
Gyulai Lászlónak hívnak 22 éves vagyok bekesen lakok ismerkedni szeretnék.
Gyulai, 24
Társkereső Békés