Bak társkereső

1282 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek2
Miskolc környékén komoly társat keresek. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Állandóságra és minőségre vágyom. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Szeretem az élet szép dolgait, és szeretnék olyan társat aki hasonló módon gondolkodik. Szeretek kirándulni, utazni. Egyedülálló társkereső vagyok. Vidám, családcentrikus vagyok. Szeretek...
Csaba, 44 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Anna, társkereső Budapest
Fényképek13
Hetven éves özvegy nő vagyok, saját kertes házban élek. Szeretem a kertet, a kutyákat, a nyarat, a napfényt, szívesen utazok a tengerhez. Szeretem a 70-80-as könnyű, rock stb. zenét, a komoly zenét kevésbé. Színházba is szerettem járni amíg lehetett. Jól főzök, de csak akkor szeretek, ha összejön a család. Kevés barátom van, sokat vagyok itthon (jelenleg 92 éves édesanyám ápolása miatt) Két felnőtt gyermekem van, unokám nincs. Nem dohányzom. Ideális partnerem szeret utazni, színházba járni,...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Masztúr, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Nincs párom. Tehát páratlan lennék? El vagyok én magammal, de szívesebben pazarolnám egy társra az időm. Szeretek csevegni, írj nyugodtan. Hátha épp egymást keressük. A világ folyton váltózik. Mondhatni elAnyátlanodtam. Eddig a családi állapotomat leginkább a bonyolult jelzővel illettem volna. Beteg, odafigyelést igénylő Édesanyámmal való napi problémáinkat fogalmaztam volna meg ily módon. Sajnos pár hónapja a sors ez alól a feladat alól felmentett. Ezennel a komoly kapcsolat keresése,...
Társkereső Budapest
Sándor, társkereső Karcag
Fényképek3
Írj nekem!
Sándor, 66 Elérhető
Társkereső Karcag
Eta, társkereső Miskolc
Fényképek8
Értelmes, komoly, érzékeny, kedves, jó humorú, szeretni tudó, magányos férfivel ismerkednék. Cigi, tetkó, súlyfelesleg, macsó típus, sportőrület és macska kizáró ok. 45-től fiatalabbak és 60-tól idősebbek ne írjanak.
Eta, 48
Társkereső Miskolc
Pal, társkereső Dunaföldvár
Fényképek3
Keresem az igazit és remélem meglelem valahol...
Pal, 63 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Dunaföldvár
Prémium tagság Prémium tag
Ircsike, társkereső Budapest
Fényképek10
Komoly kapcsolatot keresek nemdohányzó igényes úriember személyében. (Már nem hordok szemüveget, csak napszemcsit. ) Szeretek táncolni.
Társkereső Budapest
Zoltán, társkereső Budapest
Fényképek3
NŐT, kiben van tűz. Aki újra és újra ehamvaszt. Kb. 46 - 54 év közötti, egyedül álló, élő, Budapesti. Más: Képeim jelen idejűek.
Zoltán, 59 Elérhető
Társkereső Budapest
Édeslány, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
Kiegyensúlyozott, vidám, házias, melegszívű özvegy hölgy vagyok. Kulturált életvitelű férfit - A NAGY Ő-t keresem hosszútávra -kizárólag Bp. vagy Balaton környékéről. Találkozzunk, beszélgessünk! A szimpátia. a vonzalom, a szemed csillogása dönt a folytatásról az első pillanatokban :) "A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota. Csak az öregszik meg, aki lemond eszményeiről. "' Együtt át- és megélni a dolgokat jelentené számomra a teljesebb boldogságot.
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsa, társkereső Szentes
Fényképek8
Egyedülálló hölgy vagyok, aki két lábbal áll a földön. Hobbim a fotózás. Nagyon szeretek olvasni, imádom a zenét, a jó könyveket és a tartalmas filmeket. Igyekszem egészségesen élni, napi szinten kerékpározok, de sétálni is, ha van kellemes beszélgető partner. A természetben, vízközelben vagy erdőben fák között érzem jól magam. Szeretem az összebújós, filmnézős estéket, a jóízű beszélgetéseket, a humort és sok- sok nevetést. A finom ételeket imádom, de nemcsak elfogyasztani, hanem...
Zsuzsa, 70 ElérhetőPrémium tagságElső a keresésben
Társkereső Szentes
Első a keresésben Kiemelt profil
Csabi, társkereső Budapest
Fényképek5
Sziasztok Csabi vagyok, 49 éves, keresem társam egy kedves hölgy személyében 40 és 55év között tartós kapcsolat céljából. Ha szeretnél megismerni, akkor írj nekem. Sok rossz élmènyen túl vagyok már, nem keresek futó kalandokat. Társamat keresem, akivel boldogságban élhetek Nem vagyok prémium tag, így nem látom azt, aki prémium tagként megkeres. Tehát ha szimpatikus vagyok, akkor kérlek írj nekem.
Csabi, 49
Társkereső Budapest
Krisztián, társkereső Budapest
Fényképek1
Kedves normális értékrendű férfi vagyok, komoly kapcsolatot keresek 36-44 éves korig. Nincs káros szenvedélyem, Szeretnék szeretni és szeretve lenni. A kölcsönös tisztelet is egy jó kapcsolat része.. Sokak szerint jószívű, empatikus vagyok.. Nem ítélkezem senki felett mert nem vagyok bíró! Személyes találkozásban hiszek. Optimista vagyok hiszem hogy valaki valahol rám vár..
Társkereső Budapest
Mihály, társkereső Budapest
Fényképek7
Az embernek írni magáról igen nehéz! Önmagunkat hibátlannak írjuk le! De a hibáinkat nem tüntetjük fel. Az ember 2 féle képen dönt. Az érzelmek szerint! (Szive súgja a választ) Vagy az értelem szerint! (Amikor az ész diktál) A válsz nem ésszerű sohasem! Mert vagy öröm lesz a végén vagy bánat! De mindegyik a mélybe taszít! Csak az egyik mámorosan teszí! Nem kel más csak az aki zavart világban egy kis zavart kavar!
Társkereső Budapest
Tomszi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
40 vagyok, hiába ír ki mást az oldal :) Általában jókedvű vagyok és szeretek nevetgélni, hülyülni. Elég őszinte vagyok és szókimondó, van akit ez bánt is. (na azok kedvéért nem fogok megváltozni :) ) Imádom a fotózást, a természetet és a kirándulást. Vannak dolgok, amikben elég határozott vagyok és olyankor nem engedek. Most már szeretném érezni, hogy őszintén szeretnek!. szeretnék most már egy önálló életet elkezdeni egy olyan partnerrel, aki társ lenne ebben! :)
Tomszi, 44
Társkereső Budapest
Andi, társkereső Baks
Fényképek8
én egy kedve aranyos vidám lány vagyok szeretek görkorizni hülyülni néha bulizni. van egy 13 éves lányom egyedül nevelem.
Andi, 45
Társkereső Baks
Erzsike, társkereső Budapest
Fényképek2
Szia! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, akár az életem hátralévő részére keresném a páromat. Nem kalandokra vágyok. Egy érzelmen alapuló kapcsolatra vágyok, hogy szerethessek és én is szeretve legyek. Minden társkeresőnek sok síkert kívánok!
Társkereső Budapest
Ildikó, társkereső Tatabánya
Fényképek10
Az idő eltörli a dicsőséget, de az emlékeket és a sértéseket sohasem.
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Ani, társkereső Pécs
Fényképek21
"Nem bólogatok.. Mert a szeretet nem bólogatás. Nem feltétel nélküli behódolás más véleménye előtt. Hanem feltétel nélküli elfogadás. A másik elfogadása. Nem azért mondom el,hogy milyennek látlak,mert bántani akarlak,hanem azért,mert Neked elmondhatom. Nem lehet mindig egy véleményen lenni. Mindenki mást szeret,mást lát ebből a világból. És éppen ettől szép és színes az élet,két ember kapcsolata. Nem a feltétel nélküli bólogatástól. Hanem a feltétel nélküli szeretettől..." Ha érdekellek küldj...
Ani, 47
Társkereső Pécs
András, társkereső Vecsés
Fényképek3
Komoly párom Vecsés környékén keresem. Komoly társkereső vagyok. Szeretem, ha szeretnek. Hobbim a fotózás, a biciklizés és a városnézés. Őszinte, szeretetet adni és kapni tudó emberrel szeretnék ismerkedni, barátkozni. A sok beszéddel megőrjítem a barátaimat. Remélem valamikor megtalálom a párom. Hiszek abban, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Reménytelenül romantikus, őszinte és...
Társkereső Vecsés
Névnapi ajándék Névnapja volt
Szendrei, társkereső Miskolc
Fényképek1
szeretem megbizható igazmondás családcentrikus nem kihasználni akaró, elfogadó társat.
Társkereső Miskolc