Kézdivásárhely társkereső

Kézdivásárhely társkereső nők

Zita, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Őszinte, magam vagyok, hm ezt nem tudom.
Zita, 51
Társkereső Kézdivásárhely
Eva, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek2
Hogy szeretetet vigyek oda ahol gyűlölet uralkodik, és, hogy fényt vigyek oda ahol sötétség van.
Eva, 52
Társkereső Kézdivásárhely
Saci, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek2
SZeretnem ha szeretnenek, s lennek valakie....
Saci, 64
Társkereső Kézdivásárhely
Kat, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Vidám természetü vagyok,szeretem a természetet ,a virágokat,szertek kirándulni
Kat, 59
Társkereső Kézdivásárhely

Kézdivásárhely társkereső férfiak

Istvan, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek5
Kézdivásárhely környékén keresek társat. Szabadidőmben szeretek a konyhában ügyeskedni. Ha komolyan kell beszelni seperc alatt komoly vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Nyugodt életet, hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. Keresem a párom, aki szeret szeretni, és szeret szerelmes lenni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerjük meg egymást.
Istvan, 50
Társkereső Kézdivásárhely
Gabor, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Kézdivásárhely környékéről keresem a szerelmet. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el. Szeretem a letisztult, kifinomult, de mégis praktikus dolgokat. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Elég nyugodt, többnyire kiegyensúlyozott. Őszinte és...
Gabor, 40
Társkereső Kézdivásárhely
Tibor, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Kézdivásárhely környékén keresek társat. Szeretem az élet szép dolgait, és szeretnék olyan társat aki hasonló módon gondolkodik. Őszinte és tartós kapcsolatra vágyom. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Sok mindent szeretek csak unatkozni nem. Az vagyok amivé az élet formált. Fontos számomra a kompromisszum készség. Határozott, nyitott, optimista, sportos vagyok.
Tibor, 39
Társkereső Kézdivásárhely
Levvente, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Kézdivásárhely környékéről keresem a párom. Humoros, hűséges, kedves, bújós páromat keresem. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Imádok utazni, sok szép helyet megnézni, és imádom az állatokat, különösebben a kutyákat. Ha komolyan kell beszelni seperc alatt komoly vagyok. Ahhoz, hogy választ kapj a felmerülő kérdéseidre egy beszélgetés, néhány levélváltás már útmutató lehet. Aki meg szeretne ismerni, nincs semmi akadálya. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy...
Társkereső Kézdivásárhely

Társkereső Kézdivásárhely: első találkozás

Kézdivásárhely rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 132 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Kézdivásárhely városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Kézdivásárhely városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes Kézdivásárhely társkereső férfiak

Arnold, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Túlságosan is őszinte. Mondhatni mindenevő vagyok. Egyedülálló társkereső komoly kapcsolatot keres. Igazából majdnem mindenem megvan, csak egy jó beszélgető társ hiányzik. Egyszerű, őszinte személy vagyok, társam keresem ha lehetséges egy életre. Szerintem a kalandok és a történések teszik színessé az életet, éppen ezért gyakran keresem a kihívásokat, a különlegeset. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem...
Arnold, 21
Társkereső Kézdivásárhely
SzékelyVegán, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek11
Prémium tagság Prémium tag
Optimista, őszinte és becsületes ember vagyok. 2020 elején költöztem haza Amerikából 15 év kalandozás után. Magánvállalkozó vagyok 2007 óta. Biogazdálkodás mellett interneten keresztül dolgozom, a programom flexibilis így bármikor tudok időt szakítani utazásra, ismerkedésre.
Társkereső Kézdivásárhely
Prémium tagság Prémium tag
Ernő, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek2
Jószívű vagyok. Hiányzik már valaki az életemből, komoly kapcsolatot keresek. Romantikus lélek vagyok. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Nem dohányzó ember vagyok és nem dohányzó társat keresek. Életvidám vagyok. Határozott és kiegyensúlyozott személy vagyok. Sportos, vidám és kedves vagyok. Szeretem a családommal töltött időt. Szeretem a barátaimat, a csendet és nyugalmat, kirándulni, nevetni. Tartós, hűséges kapcsolatra keresek művelt, valamilyen sportot rendszeresen űző, független társat....
Ernő, 45
Társkereső Kézdivásárhely
Adonte, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Olyan vagyok mint a kóborgó viharfelhő néha feldobott néha vicces de tudok ám komoly és megértő is lenni az tőled függ hogy viszonyulsz hozzám. Ha netán valamelyikre szükséged van ezek közül írj bátran. Szép napot.
Adonte, 41
Társkereső Kézdivásárhely

50 feletti Kézdivásárhely társkereső férfiak

Csaba, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek5
Csendesebb, nyugalom kedvelő személyiség vagyok, de pörgős is tudok lenni.
Csaba, 47
Társkereső Kézdivásárhely
Szaby, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek17
Komoly kapcsolatra vagyo ferfi vagyok, ismerkedni szeretnek olyan novel aki szinten komoly szandekkal szeretne ismerkedni!
Szaby, 45
Társkereső Kézdivásárhely
Zoltán, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek6
Magamról annyit erdélyi magyar vagyok szeretek sétálni utazni és újabb dolgokat felfedezni! Független nővel ismerkednék 40 éves korig!
Társkereső Kézdivásárhely
Zsolt, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek4
Korban, hozzam illő társam keresem, komoly kapcsolat céljából, azért is regisztráltam ide Nos rólam, komoly embernek tartom magam, nem szeretem az embereket kihasználni, szeretem a pontosságot, sokan emiatt különcnek néznek, hogy nem bulizok eszeveszettül. A hobbijaim, az érdeklődési köreim amiket szeretek : a filmek, zenek, tudomány, technológia, szeretem az ismeretterjesztő filmeket. és a jó zeneket ami persze nem rap vagy rock. Ha többet akarsz tudni rólam bátran írhatsz.
Zsolt, 34
Társkereső Kézdivásárhely

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető Kézdivásárhely társkereső férfiak

Attila, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek4
Attila vagyok 32 éves vagyok átlagos alkat vagyok 185 cm magas és komoly kapcsolatra keresek
Attila, 33
Társkereső Kézdivásárhely
Athosz, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Nem hiszem a saját jellemzés lenne az ideális. Inkább ismerj meg es döntsd el te magad.
Athosz, 45Prémium tagság
Társkereső Kézdivásárhely
Prémium tagság Prémium tag
Edward, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek5
Ne téveszd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! A személyiségem az, aki vagyok. A viselkedésem attól függ, te ki vagy.
Edward, 47
Társkereső Kézdivásárhely
Vantsa, társkereső Kézdivásárhely
Fényképek3
Sziasztok én egy őszinte kedves vagyok aki párját keresi!
Vantsa, 34
Társkereső Kézdivásárhely

Néhány kézdivásárhelyi társkereső bemutatkozása

Kézdivásárhely környékéről keresem a párom. Humoros, hűséges, kedves, bújós páromat keresem. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Imádok utazni, sok szép helyet megnézni, és imádom az állatokat, különösebben a kutyákat. Ha komolyan kell beszelni seperc alatt komoly vagyok. Ahhoz, hogy választ kapj a felmerülő kérdéseidre egy beszélgetés, néhány levélváltás már útmutató lehet. Aki meg szeretne ismerni, nincs semmi akadálya. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is. Őszinte, szeretetreméltó és szeretetre vágyó komoly társkereső vagyok. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. A humor kitölti napjaimat. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Fontos számomra a bizalom, hűség. Maximalista, céltudatos, talpraesett, toleráns, türelmetlen. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos, vidám, nyitott, őszinte társkereső vagyok.

Kézdivásárhelyi társkereső férfi, Levvente (43)

Kézdivásárhely környékén keresek társat. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Szeretek utazni, kirándulni, sportolni. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Szerintem a kalandok és a történések teszik színessé az életet, éppen ezért gyakran keresem a kihívásokat, a különlegeset. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes. Harmonikus kapcsolatot szeretnék. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Romantikus alkat vagyok. Ismerjük meg egymást aztán majd kiderül. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Tisztességes és őszinte vagyok. Keresek egy kedves, romantikus, őszinte társat, aki tud értékelni.

Kézdivásárhelyi társkereső férfi, Vandor (45)

Tartós kapcsolatot Kézdivásárhely környékén keresek. Őszinte, szeretetreméltó és szeretetre vágyó komoly társkereső vagyok. Szeretnék ismerkedni normális értékrenddel rendelkező emberrel. Aranyosnak normálisnak viccesnek barátságosnak tartanak. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Szeretek spontán, vidám, őszinte lenni. Hiszem, hogy nekem is létezik a párom valahol. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Érzékeny szívű és hűséges vagyok. Ha szabadidőről van szó, akkor az aktív pihenést szeretem, kirándulást, sportokat. Remek ember vagyok. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni. Független vagyok, korban hozzám illő társkeresővel ismerkednék. Egészséges életmódra törekszem. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el.

Kézdivásárhelyi társkereső férfi, Imre (45)

Kézdivásárhely környékéről keresem a szerelmet. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el. Szeretem a letisztult, kifinomult, de mégis praktikus dolgokat. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Elég nyugodt, többnyire kiegyensúlyozott. Őszinte és tartós kapcsolatra vágyom. Szeretem a természetet és az állatokat. Füst és alkoholmentesen élek. Hűség, őszinteség az alap elvem és azt viszont elvárom. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam. Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk. Szeretnék társat találni.

Kézdivásárhelyi társkereső férfi, Gabor (40)

Kézdivásárhely környékén tartós kapcsolatot keresek. A hobbim az életem! Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Vicces viszont kapcsolatban hűséges komoly vagyok. Hűség, őszinteség az alap elvem és azt viszont elvárom. Nyugodt, kedves, megértő társat keresek. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Szeretném megtalálni páromat akivel közös élet buborékot fújhatok. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. Komoly társkereső vagyok. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. A szerelmet nem sürgetem. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki hajlandó megosztani, szeretni, és együtt jó emlékekkel hozhatunk létre boldog véget. Szeretek írni és olvasni, tanulni, fejlődni. Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam.

Kézdivásárhelyi társkereső férfi, Krics (23)

Társam Kézdivásárhely környékéről keresem. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem vetem meg. Szeretek kézen fogva sétálni. Az őszinteséget elvárom a másik féltől is. Pozitív, toleráns személyiség vagyok. A barátaim az empátiám szeretik. A humor kitölti napjaimat. Mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeink kiegészítsék egymást. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene, mivel hivatásom az éneklés. Fontos dolgok számomra: Szeretet, bizalom. Nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos. Fontos számomra a humor és a pozitív szemlélet. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Szeretek beszélgetni, sétálni, romantikázni. Kedvenc elfoglaltságaim a sütés-főzés az olvasás és zenehallgatás.

Kézdivásárhelyi társkereső nő, Erika (23)

Kézdivásárhely környékén keresem a szerelmem. Egymásra hangolódás, jelenlét, összeérve elalvás. Egy nyugodt, barátságos, vicces, néha komolytalan, de általában komoly ember vagyok. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Nagyon vágyom a szeretetre, a törődésre, hogy végre igazi társnak érezhessem magam egy komoly ember oldalán aki tényleg szeret. Párkapcsolatot keresek. Konzervatív értékrendű, kreatív, következetes. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szeretek utazni, olvasni, főzni. Hagyományos értékrendet követem. Szeretek játszani, gyerekekkel időt tölteni, kacagni és komoly lenni. Mondhatni mindenevő vagyok. Imádok túrázni, utazgatni. Komoly társkereső vagyok. Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Célom az ismerkedés, kölcsönös szimpátia esetén személyes találkozás.

Kézdivásárhelyi társkereső férfi, Sasa (43)

Kézdivásárhelyi társkereső

Találd meg a párod Kézdivásárhely szívében!