Társkereső

470 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Mimi, társkereső Debrecen
Fényképek2
Az életben nincsenek garanciák csak lehetőségek.
Mimi, 76 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szia! Lehet, hogy téged kereslek egy olyan közös útra, ahol amikor a szemembe nézel, szavak nélkül is tudod, hogy merre tart és hogy hol van a lelked.
Tamás, 43
Társkereső Debrecen
Árpi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretnék végre egy őszinte, szerető társat találni, aki elfogadja, hogy papíron még nem vagyok független! Függetlenség helyett türelmes, igényes, megbízható vagyok! Hasonló adottságú hölgyet keresek!
Árpi, 58 Elérhető
Társkereső Debrecen
Csabi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Olvasd el kérlek! Sziasztok! Keresem leendő feleségem. Aki képes gyereket szülni, és szeretne is. El tudja fogadni a hiányosságaimat. Teljesen átlagos ember vagyok, emberi tulajdonságaimban is. Debreceni vállalkozó vagyok. Nem vagyok bebetonozva, szükség esetén vállalom a költözést akkor is, ha feltehetően majdnem nulláról kell kezdem egy másik helyen. Hiszek a "ránézésre szimpatikus", és a személyes találkozás jelentőségében. Mérlegjavítással foglalkozom. Tehát műszaki szakember vagyok,...
Csabi, 65
Társkereső Debrecen
Debora, társkereső Debrecen
Fényképek10
Fiatalos, vidám, kedves, romantikus és szeretetre méltó vagyok szerintem és a barátaim szerint is.
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Kriszta, társkereső Debrecen
Fényképek9
Egy vidám belevaló nő vagyok. Ki keresi társát kit szerethet ki szeret. Sajnos a mai férfiak túlvannak egy rossz házasságon kapcsolaton. És már csak szórakozni akarnak. Állj. Én nem eszlek meg. hm habár kitudja. Csak szeretni akarlak.
Társkereső Debrecen
Jan, társkereső Debrecen
Fényképek7
Nőies nőt keresek, tartós kapcsolatra!
Jan, 85Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Csabi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretem a sült oldalast :) Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Szeretem a zenét, a kertet, koncerteket, filmeket. Egy nyugodt, barátságos, vicces, néha komolytalan, de általában komoly ember vagyok. Nagyon szeretem a természetet, különösen a hegyvidéki tájat. Benne vagyok mindenben, ami normális. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem,...
Csabi, 52
Társkereső Debrecen
Rozi, társkereső Debrecen
Fényképek7
"Az akarat, az élet kormányosa"!
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Debrecen
Fényképek2
Rendezett körülményekkel rendelkező hölgy vagyok! Komoly kapcsolatot keresek! Őszinte, becsületes, kedves, romantikus, magamra és környezetemre igényes nő vagyok! Szeretem a természetet!Keresem a társam aki őszinte szeretetre megbecsülésre vágyik! Szeretnék szeretni és szeretve lenni! Boldog lenni és a leendő páromat boldoggá tenni!Szélhámosok mellőzését kérem!
Mária, 68Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Tomtom, társkereső Debrecen
Fényképek2
Párom Debrecen környékéről keresem. Vannak terveim, de egyedül nehéz véghez vinni. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Még személyesen nem ismersz meg addig ne ítélj. Komoly társat keresek. Ahhoz, hogy választ kapj a felmerülő kérdéseidre egy beszélgetés, néhány levélváltás már útmutató lehet. Barátság, Szeretet, Boldogság. Viszonozni fogom ha tetszünk egymásnak. Szeretem a szabadidőmet a természetben eltölteni. Nem szeretem a játszadozást. Vidám, sportos,...
Tomtom, 40
Társkereső Debrecen
Tünde, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Ha többet szeretni tudni rólam akkor kérdezd meg!
Tünde, 55
Társkereső Debrecen
Erika, társkereső Debrecen
Fényképek3
Ami nem öl meg az megerősít.
Erika, 65
Társkereső Debrecen
Sanyi, társkereső Debrecen
Fényképek3
Üdv minden ide látogatónak. Magamról röviden. Független vagyok, dohányzom. Szeretek a természetben lenni, szeretek kertészkedni. Társasági italos vagyok, de nem szeretem a túlzásba esést. Szeretek főzni, bográcsozni. A párommal az összebújós meghitt csendes esteket.
Sanyi, 59
Társkereső Debrecen
Julianna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Debrecen környékén keresem leendő társam. Az az út a döntő, amit együtt teszünk meg. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Pozitív beállítottságú vagyok és ismerkedni vagyok itt. Ha megnevettetlek akkor nyert ügyem van? Szeretnék egy...
Társkereső Debrecen
Első a keresésben Kiemelt profil
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek3
Gyakorlatias, és rendezett akár egy szénás szekér:)
Tibor, 69
Társkereső Debrecen
Viola, társkereső Debrecen
Fényképek1
Társat Debrecen vagy Debrecen környékén keresek. Lehet velem beszélgetni és értékelem a belső tulajdonságokat. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Ismerjük meg egymást aztán majd kiderül. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék.
Viola, 45
Társkereső Debrecen
András, társkereső Debrecen
Fényképek4
Elég határozott egyéniség vagyok, komoly kapcsolatra vágyom.
Társkereső Debrecen
Magdi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek5
Egyszerű, átlagos, család centrikus nő vagyok. Önmagamra és környezetemre igényes. Szeretek kirándulni, fürdőbe járni, stb. Fontos számomra egymás megértése, megbecsülése, a bizalom, a szeretet. Személyes találkozás híve vagyok.
Magdi, 67Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Erzsébet, társkereső Debrecen
Fényképek3
Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. A társam keresem a hátralévő időre. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül. Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Fontos, hogy őszinte légy. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Sok mindent szeretek csak unatkozni nem....
Társkereső Debrecen