László társkereső, 53 éves

előző kép következő kép

Adataim

  • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
  • Szexuális irányultság: Heteroszexuális
  • Magasság: 175 cm
  • Testsúly: 75 kg
  • Hajszín: Fekete

Kérdéseim és válaszaim

Nem szeretem a telet. Koránkelő vagyok. Szeretem a romantikus filmeket. Nem szoktam énekelni. Nem szoktam videojátékokkal játszani. Még soha nem festettem be a hajam. Nem hiszek a szerelemben első látásra. Nincs olyan amit szégyellnék. Szerintem nincs minden megírva előre. Nem szeretek mezítláb járkálni. Nem eszem meg a csípős ételeket. Nem szoktam lottózni. Nem szeretem a pezsgőt. Nem szeretem az autókat. Nem vagyok vegetáriánus. Nem félek, hogy hibákat követek el. Nem olvasok horoszkópot. Nem szeretem a városnézést, a városi sétákat. Nem vagyok spórolós. Nincs olyan, amit még ne próbáltam volna a szexben. Nem szeretem a klasszikus zenét.

A Páratlan társkereső, ahol megtalálod a párod!

Felkeltette az érdeklődésed László? Regisztrálj ingyen és írj neki még ma! Ismerkedj kötetlenül, nézz szét a többi társkereső között, és találd meg életed igazi nagy szerelmét! A Páratlan társkereső az első olyan hazai társkereső, melyet kényelmesen használhatsz a legtöbb mobil készülékről, nem csupán a telefonodról.

Ingyenes regisztráció

Szereted a telet?

Igen Nem

Koránkelő vagy?

Igen Nem

Szereted a romantikus filmeket?

Igen Nem

Szoktál énekelni?

Igen Nem

Szoktál videojátékokkal játszani?

Igen Nem

Magamról

Feltöltöttem már magamról elsődleges nagy profilképet. Már 6 profilfotót töltöttem fel a társkereső oldalra. Tatabánya a lakhelyem és Férfi társkeresőként, 53 évesen regisztráltam ingyenesen erre a társkereső oldalra. Tatabánya, ahol én is lakom Magyarország egyik városa. A társkereső keresőjében én is megtalálható vagyok rengeteg társkereső nő és férfival egyetemben. Egyedülálló vagyok, keresem a szerelmet egy Nő személyében. Anyanyelvem Magyar. Csillagjegyem Bika. Bika jellemzése röviden: A nyugalom, kitartás, megfontoltság, állhatatosság jellemzi. Személyisége elbűvölő és érzelem orientált, keresi a harmóniát, a békét és a szépséget. Fontos számára a biztonság és a stabilitás. 175 cm magasra nőttem és méréseim alapján 75 kg.

Őket már láttad?

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!