Zentai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi zentai társkeresőt is.
Laci, társkereső Zenta
Fényképek7
Röviden, tömören.. 42 éves vagyok, elvált. Van egy 7 éves fiam. Keresem azt hölgyet, aki hasonlóan magányos, akivel szabad időnket, boldogabbá tudjuk tenni.
Laci, 42
Társkereső Zenta
Róbert, társkereső Zenta
Fényképek1
Nagyon maganyos vagyok. apolom 6,5 eve beteg anyukam ki ki ket uzzemmernoki diplomat adott a kezembe, szerenyen elunk, nem is varok 1 sexbomba baratnot ill. elettarsat. Egyenlore ennyit magamrol- nyugodtan kuldjel uzenetet- En sem vagyok 1 tom Cruise.
Társkereső Zenta
Laci, társkereső Zenta
Fényképek3
Udvarias, kedves, őszinte és megértő de ha kell vagány srác vagyok. Igazán optimista természetű vagyok, igyekszem a dolgok pozitív oldalát megtalálni. Szeretek a természetben lenni, szabadidőmben sétálni, bicajozni, motorozni. Rajongok a régebbi dolgokért.. Filmek: kaland, vígjáték, akció, néha sorozat is. Zene: nem vagyok leragadva egy stílusért sem, mert mindenben találni nagyon jó zenéket ;)
Laci, 28
Társkereső Zenta
Isidor, társkereső Zenta
Fényképek3
Ismerj meg es aztan alakits velemenyt rolam!!!!!
Isidor, 41
Társkereső Zenta
László, társkereső Zenta
Fényképek1
Abszolút hűséges típusú, megbízható, egyedülálló 33 éves férfi vagyok VAJDASÁGBÓL. Komoly kapcsolatra vágyó partnerem keresem. Kalandorok kizárva. Ha ismered a szeretet/szerelem/összetartozás fogalmát, valamint külföldre is hajlandó lennél (ha úgy alakul) kiutazni új életet kezdeni Európában akkor megtaláltál. Külalakod, vallási hovatartozásod, végzettséged nem számít, a szíved legyen a helyén, és tudj szeretni egy férfit-ahogy én téged. Ha mindezt értékeled a személyemben, kérlek bátran írj....
Társkereső Zenta
Atis, társkereső Zenta
Fényképek7
Jó körülmények között élek, szereteem a munkám hiszen szép dolgokkal foglalkozunk, lakásfelujitásokkal! keresem a párom akit szerethetek, becsülhetek és kényeztethetem.
Atis, 48
Társkereső Zenta
István, társkereső Zenta
Fényképek1
Zentai lakos vagyok. Egyedülálló csakis olyan intelligens kulturált 50-60 év közötti hölgy érdekel aki komoly kapcsolatra vágyik. Önellátó vagyok hobbim a lovak lovaglás a velük való foglalkozás. Szeretem a zenét és a társaságot.
Társkereső Zenta
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Máté, társkereső Zenta
Fényképek3
Rendszerető és kitartó vagyok. Olyan aki nem szereti a fél munkát. Zenész emberként számomra fontos a kitartás, hűség, kölcsönös tisztelet. Érzékeny típus, és figyelmes.
Máté, 28
Társkereső Zenta
Andrea, társkereső ZentaCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Andrea vagyok, 43 éves, elvált, 2 gyerekem van. Szeretnék megismerkedni egy 38 és 48 év közötti férfival. (..nem új barátokat..) Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek.. Ha érdekellek, kérlek írj és ismerkedjünk.
Andrea, 44
Társkereső Zenta
Gyöngyi, társkereső Zenta
Fényképek3
Szerelmem Zenta környékén keresem. Kulturált, intelligens vagyok, bízom a klasszikus társkeresésben. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Szeretek kirándulni, hűséges típus vagyok, nem dohányzom és nem iszom. Ismerkedjünk, megmutatom neked, hogy milyen az értékrendem, milyen belső értékekkel rendelkezem és kellemesen meg fogsz lepődni. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz. Nyugodt...
Társkereső Zenta
Jozsef, társkereső Zenta
Fényképek3
Elvált, egy gyerekem van. Szeretek szórakozni és a társaságot.
Jozsef, 33
Társkereső Zenta
Edit, társkereső Zenta
Fényképek7
Őszinte, emberi értékekre igényes, vígkedélyű vagyok, ebben kompetens férfiak társasagát keresem, közös kellemes időtöltésekre.
Edit, 59
Társkereső Zenta
Robert, társkereső Zenta
Fényképek3
Szia! Robi vagyok, 41 éves, egyedül álló. Szeretnék megismerkedni egy 3ö és 45év közötti nővel (.nem új barátokat.) Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Ha érdekellek, kérlek írj és ismerkedjünk.
Robert, 41
Társkereső Zenta
Iván, társkereső ZentaCsak belépve látható
Fényképek3
Az allergiám az emberi butaságra vonatkozik! :-D Nem tetszhet mindenki mindenkinek, de mindenkit tisztelni lehet! :-) Itt üzentekre válaszolni nem bírok. :(
Iván, 67
Társkereső Zenta
Balázs, társkereső Zenta
Fényképek4
Sziasztok! Mi egy 30-as éveiben járó házaspár vagyunk, hölggyel ismerkednénk közös és kellemes időtöltés céljából! Ha többet szeretnél tudni, írj egy üzenetet!
Társkereső Zenta
István, társkereső Zenta
Fényképek1
Zentai magányos 60 éves férfi vagyok szeretek barkácsolni sétálni szeretem az állatokat egy egyszerű kedves nőt keresek aki minden hátsó szándék nélkül az embert keresi bennem.
Társkereső Zenta
Csaba, társkereső Zenta
Fényképek8
Ismerjük meg egymást!?
Csaba, 46
Társkereső Zenta
Kornél, társkereső Zenta
Fényképek5
Ismerkedni szeretnék. Személyes találkozás, kommunikáció, tisztelet, őszinteség nélkül nem működik szerintem egy kapcsolat. Néha nekem is lehet vagy neked is rossz napod. Ne taszítsuk és utasítsuk el ha a másik segíteni szeretne hanem oldjuk meg közösen. Véleményed? Ha te is így gondolod akkor írj bátran, nem harapok.
Társkereső Zenta