Társkereső

310 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Thorsten, társkereső Győr
Fényképek1
Meglehetősen nyugodt, többnyire kiegyensúlyozott. Hűséges, őszinte és barátságos. Eddigi életemben az unott nevetését új érzésekre cserélném. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni, egyszerűen élni. Követem a hagyományos értékeket, de nem félek az újdonságoktól sem. Hosszú távú kötelezettséget tudok vállalni. A kérdés az, hogy tökéletesek vagyunk-e. Szeretek intelligens emberekkel beszélgetni. Általában nyugodt személyiségem van és humorérzékem. Egyedülálló randevúzók komoly...
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Pisti, társkereső Győr
Fényképek6
Kimondottan vidám ember vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenen vihogok csak egyszerűen szeretem a dolgok szebb oldalát látni. Meglehetősen szabadom élem az életemet, mivel az interneten dolgozom már 15 éve. Ezzel elértem, hogy a magam ura lehetek. Ezt a szabadságomat szeretném valakivel megosztani.
Pisti, 57Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Edit, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. " (Márai Sándor) Kérek mindenkit, hogy a "rendszer által kreált érdekes kérdéseket" ne rám pazarolja!
Edit, 50
Társkereső Győr
Kata, társkereső Győr
Fényképek2
Győr környékén komoly társat keresek. Komoly társkereső vagyok. Ha megnevettetlek akkor nyert ügyem van? Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Nagyon céltudatos vagyok. A szerelmet nem sürgetem. Nem vagyok bonyolult személy, viszont őszinte, jókedélyű, energikus. Én még hiszek a tündérmesékben. Barátságos, jó kedvű, zenét és színházat kedvelő vagyok. Szeretek utazni, szeretem az őszinteséget. Nyugodtan szeretnék sétálni veled, kirándulni, elutazni egy hétvégére, vagy csak csendben...
Kata, 44
Társkereső Győr
Lala, társkereső Győr
Fényképek1
Jókedvű káros szenvedélyektől mentes zenecentrikus.
Lala, 22
Társkereső Győr
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Egyedülálló férfi vagyok, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalmi művek mellett a történelmi, művészeti, valamint a vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Tibor, társkereső Győr
Fényképek3
A kegyetlenség beismerése ott kezdődik, ahol a jövedelmezőség véget ér.
Tibor, 68
Társkereső Győr
Irén, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Irén vagyok. Fiatalos megjelenésű, optimista nyugdíjas nő vagyok. Számomra fontos az őszinteség és a bizalom. Magamra és környezetemre igényes nő vagyok. Ha megtetszett a profilon és többre vagy kíváncsi vedd fel velem a kapcsolatot. Személyes találkozás híve vagyok!
Irén, 67
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek10
Kevés szabad idővel rendelkező 42 éves férfi vagyok. Nem dohányzom, alkoholt még ünnep napokon sem fogyasztok. Nincs gyerekem, ez nem azt jelenti hogy nem is szeretem őket. Szabadidő tartalmas eltöltésére keresem partnerem. NEM ALKALMI SEX PARTNERT KERESEK.
Tamás, 42Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Robi, társkereső Győr
Fényképek2
Komoly kapcsolatot szeretnék már végre! Nem vagyok egy Van Dame nem vagyok egy Brett Pitt de hűséges vagyok mint Lessi!
Robi, 48
Társkereső Győr
Pölöskei, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok! István vagyok. Adok esélyt Online keresésnek. Szívesen ismerkedek 28-44 közötti nővel. Többit találkozás alkalmával.
Társkereső Győr
Zoli, társkereső Győr
Fényképek6
Szia kedves látogató! Én egy víg kedélyű, egyszerű, de aktív életet élő nyugdíjas férfi vagyok, Győrben élek. Szabadidőmben túrázok, gyalogosan és lóháton egyaránt és van egy kertem, azt gondozgatom. Mindenre nyitott vagyok, ami szórakoztató, mozi, színház, koncert, stb. Vallom, hogy hasonló a hasonlóval. Tartós kapcsolatra keresem párom, aki szívesen velem tartana, akivel megoszthatnám élményeimet.
Zoli, 58Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte, komoly kapcsolatot keresek.
Laszlo, 55Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Margo, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Feltétel nélkül szeretni és szeretve lenni. A kapcsolat olyan, mint egy varázsvirág, ha ápolod, gondozod akkor varázslatokat fog hozni az életedbe.
Margo, 63
Társkereső Győr
Gyuszko, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Szia Kedves Érdeklődő! Ha ezeket a sorokat olvasod örülök, mert akkor valami miatt felkeltettem az érdeklődésed. Magamról annyit így az elején, egy vidám, élettel teli, kedves, őszinte embernek mondanak az ismerőseim, de ezt majd Te is tapasztalhatod. Ha ennél többet szeretnél rólam megtudni, hát írj bátran!
Társkereső Győr
Márta, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Nem írok sokat csak keveset társat keresek .Nem várok csodára csak társra.Ha te is ilyen cipőbe jársz keressük egymást,
Márta, 66
Társkereső Győr
Csaba, társkereső Győr
Fényképek7
A humor kitölti napjaimat. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Szeretek sportolni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és összebújni. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Szeretem, ha szeretnek. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt. Nem szeretek szerepelni. Nincs bennem olyan hogy a barátaimat megőrjítem. Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el....
Csaba, 50
Társkereső Győr
Farkas, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte.
Farkas, 57
Társkereső Győr
Romeo, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek6
Hogy miért vagyok itt? Mert hiányzik mellőlem Valaki aki megért, aki viszonozza az érzelmeimet, aki az életem része. Megéltem már pár dolgot életemben csalódtam én is -talán épp úgy mint Te. De nem adom fel mert tudom, hogy valahol rám vár akit mindig is kerestem. Ha szereted, hogy szeretnek ha elfogadnál társadul egy empatikus férfit akkor itt vagyok. Megtaláltál. Két felnőtt lányom van, 24 évet voltam a légierőnél Szolnokon. Azóta bejártam az országot, külföldet. Ideje nyugiban élni,...
Romeo, 47Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Tihamér, társkereső Győr
Fényképek5
Szia. Rövid világosbarna-hajú, kék szemű, vidám természetű, nyitott érdeklődésű, rendezett körülmények között élő független,fiatalos férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok, és ha lehetőségem van, utazom. Kimondott női ideálom nincs, de fontosnak tartom a megbízhatóságot és az őszinteséget. Olyan lányt, hölgyet szeretnék megismerni, aki kedves, csinos és van humorérzéke. Később akár egy közös jövöt is elképzelne,esetleg otthonomba költözne.
Társkereső Győr