Társkereső

308 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Besz, társkereső Győr
Fényképek3
Komoly tartós kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra szeretném megtalálni a párom akivel hátralévő életem boldogságban szeretetben megértésben tölthetnénk el.
Besz, 61
Társkereső Győr
Pisti, társkereső Győr
Fényképek9
Kimondottan vidám ember vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenen vihogok csak egyszerűen szeretem a dolgok szebb oldalát látni. Meglehetősen szabadom élem az életemet, mivel az interneten dolgozom már 15 éve. Ezzel elértem, hogy a magam ura lehetek. Ezt a szabadságomat szeretném valakivel megosztani.
Pisti, 58Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Orsi, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretek moziba járni, kirándulni, de imádom az otthoni bekuckózós tv nézős összebújást is. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Kíváncsiságból regisztráltam erre a komoly társkereső oldalra, de soha nem lehet tudni
Orsi, 54
Társkereső Győr
Péter, társkereső Győr
Fényképek1
Tisztességes és őszinte vagyok. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Vidám nagyon szerethető társ vagyok. És ami nálam nagyon fontos a hűség és egymás elfogadása. Nagyon tudok szeretni. Vidám és nagyon humoros is tudok lenni. Szívesen sokmindent kipróbálók. Szeretem a gyerekeket. Én is boldogságban szeretnék élni a társammal. Ezért vagyok itt. A páromért képes vagyok megtenni sok mindent.
Péter, 43
Társkereső Győr
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Egyedülálló férfi vagyok, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalmi művek mellett a történelmi, művészeti, valamint a vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső Győr
Fényképek4
Magas, nemdohányzó társam keresem Győr és környéken. Kellemes kikapcsolódásra, kirándulás szép helyekre, fürdőzés, színház látogatásra. Kedves, nyugodt természetű, intelligens magas férfi személyében. Kizárólag egyedül elő legyen.
Zsuzsa, 67
Társkereső Győr
Gizella, társkereső Győr
Fényképek24
Szia kedves látogató!..Sok mindent nem tudok írni a személyiségemről.önmagamat nem dicsérem. Rosszat meg nem tudok.de mégis annyit..őszinte, szerethető..vidám.de komoly..gondolkodású..élet-igenlő..egyedülálló özvegy asszony vagyok..szeretnék egy szép, harmonikus..kapcsolatot kialakítani..egy hasonló... életvitelű ffivel..., de nem minden áron..!.Üdv..Gizella.
Társkereső Győr
Ági, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám, egyedülálló nő vagyok. Szeretem a vidám embereket. Hűséges, őszinte ember vagyok. Páromtól is ezt várom el. Szeretek kirándulni, színházba járni, olvasni, táncolni. Bővebben inkább személyesen. Köszönöm, hogy meglátogattál, legyen szép a napod.
Ági, 63
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek10
Kevés szabad idővel rendelkező 42 éves férfi vagyok. Nem dohányzom, alkoholt még ünnep napokon sem fogyasztok. Nincs gyerekem, ez nem azt jelenti hogy nem is szeretem őket. Keresem azt a hölgyet aki el fogadja hogy heti 6 napot dolgozom
Tamás, 43Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Edit, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. " (Márai Sándor) Kérek mindenkit, hogy a "rendszer által kreált érdekes kérdéseket" ne rám pazarolja!
Edit, 50
Társkereső Győr
Edina, társkereső Győr
Fényképek8
Szeretnék végre boldog lenni és szerelembe élni.
Edina, 39
Társkereső Győr
Krisz, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Negyvenhét év boldog házasság után férjem halála úgy megviselt, hogy nagyon sokáig nem vágytam semmilyen más társra. Fölébredtem, fáj a magány, még szerető család mellett is. Igazság mániás vagyok, gyűlölöm a hazugságot. A higiénia, a jól öltözöttség, a kulturált beszéd, a sportolás egészségünkért nekem alapvetőek. Kedves, gyengéd, odaadó társ vagyok, őszinte, aki nem csak kapni szeretne szeretetet, hanem adni is.
Krisz, 73Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Gyuszko, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Szia Kedves Érdeklődő! Ha ezeket a sorokat olvasod örülök, mert akkor valami miatt felkeltettem az érdeklődésed. Magamról annyit így az elején, egy vidám, élettel teli, kedves, őszinte embernek mondanak az ismerőseim, de ezt majd Te is tapasztalhatod. Ha ennél többet szeretnél rólam megtudni, hát írj bátran!
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek18
Nyugdijas vagyok.Szeretek kertèszkedni , kirándulni, táncolni .Szeretem a vidám őszinte embereket.
Zsuzsa, 73
Társkereső Győr
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte, komoly kapcsolatot keresek.
Laszlo, 55
Társkereső Győr
István, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
Vidám, energikus férfi vagyok, komoly, tartós kapcsolatot keresek. Szeretek utazni, kirándulni, színázba járni.Sokat nevetek, azt mondják fél egészség. :) Szeretem a könyveket sokat olvasom. Heti szinten sportolok, úszom, illetve nyáron kajakozom. néha bicózom. Hasonló beállítottságú társam keresem. Tű a szénakazalban, de sosem lehet tudni.
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Gergö, társkereső Győr
Fényképek1
Olyan társat keresek akivel lehetne közös időt eltölteni, kötöttségek nélkül. Nem házasságot keresek, és nem gond számomra a korkülönbség, sem Ápolt, igényes vagyok, Szeretek olvasni, sétálni, és elég nyitott vagyok mindenre.
Gergö, 35Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek1
Házasodna gazda.
Zsolt, 39
Társkereső Győr
Éva, társkereső Győr
Fényképek5
Szerelmem Győrből keresem. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Ha megnevettetlek, akkor nyert ügyem van? Őszinte vagyok és hűséges, akire lehet számítani. Olyan embert keresek, aki értékeli, ha a kedvében járok. Fontos számomra a bizalom, hűség. Egy kapcsolatban érték számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Kedves őszinte ember vagyok. Intelligens, vidám és aktív társat keresek.
Éva, 49Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek1
Remélem valamikor megtalálom a párom. Komoly társkereső vagyok. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. Személyes találkozás után többet is megtudhatsz. Jól érzem magam a kis életemben, de azért egy megfelelő társ hiányzik mellőlem, mert a szívemben ott tátong egy űr amit szeretném, hogy ha betöltenél. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek. Ha esetleg volna kedved még jobban...
Laszlo, 33
Társkereső Győr