Társkereső

305 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Orsi, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretek moziba járni, kirándulni, de imádom az otthoni bekuckózós tv nézős összebújást is. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Kíváncsiságból regisztráltam erre a komoly társkereső oldalra, de soha nem lehet tudni
Orsi, 54
Társkereső Győr
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Egyedülálló férfi vagyok, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalmi művek mellett a történelmi, művészeti, valamint a vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Pisti, társkereső Győr
Fényképek9
Kimondottan vidám ember vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenen vihogok csak egyszerűen szeretem a dolgok szebb oldalát látni. Meglehetősen szabadom élem az életemet, mivel az interneten dolgozom már 15 éve. Ezzel elértem, hogy a magam ura lehetek. Ezt a szabadságomat szeretném valakivel megosztani.
Pisti, 58Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Pada, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek.
Pada, 54
Társkereső Győr
László, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni..
Társkereső Győr
Első a keresésben Kiemelt profil
Éva, társkereső Győr
Fényképek5
Szerelmem Győrből keresem. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Ha megnevettetlek, akkor nyert ügyem van? Őszinte vagyok és hűséges, akire lehet számítani. Olyan embert keresek, aki értékeli, ha a kedvében járok. Fontos számomra a bizalom, hűség. Egy kapcsolatban érték számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Kedves őszinte ember vagyok. Intelligens, vidám és aktív társat keresek.
Éva, 49Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte, komoly kapcsolatot keresek.
Laszlo, 55
Társkereső Győr
Besz, társkereső Győr
Fényképek3
Komoly tartós kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra szeretném megtalálni a párom akivel hátralévő életem boldogságban szeretetben megértésben tölthetnénk el.
Besz, 61
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek10
Kevés szabad idővel rendelkező 42 éves férfi vagyok. Nem dohányzom, alkoholt még ünnep napokon sem fogyasztok. Nincs gyerekem, ez nem azt jelenti hogy nem is szeretem őket. Keresem azt a hölgyet aki el fogadja hogy heti 6 napot dolgozom
Tamás, 43Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
István, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
Vidám, energikus férfi vagyok, komoly, tartós kapcsolatot keresek. Szeretek utazni, kirándulni, színázba járni.Sokat nevetek, azt mondják fél egészség. :) Szeretem a könyveket sokat olvasom. Heti szinten sportolok, úszom, illetve nyáron kajakozom. néha bicózom. Hasonló beállítottságú társam keresem. Tű a szénakazalban, de sosem lehet tudni.
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Tihamér, társkereső Győr
Fényképek5
Szia. Rövid világosbarna-hajú, kék szemű, vidám természetű, nyitott érdeklődésű, rendezett körülmények között élő független,fiatalos férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok, és ha lehetőségem van, utazom. Kimondott női ideálom nincs, de fontosnak tartom a megbízhatóságot és az őszinteséget. Olyan lányt, hölgyet szeretnék megismerni, aki kedves, csinos és van humorérzéke. Később akár egy közös jövöt is elképzelne,esetleg otthonomba költözne.
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső Győr
Fényképek4
Magas, nemdohányzó társam keresem Győr és környéken. Kellemes kikapcsolódásra, kirándulás szép helyekre, fürdőzés, színház látogatásra. Kedves, nyugodt természetű, intelligens magas férfi személyében. Kizárólag egyedül elő legyen.
Zsuzsa, 67
Társkereső Győr
Sándor, társkereső Győr
Fényképek5
Kézcsók! Ez élet úgy hozta, hogy ez számomra is egy új kezdési lehetőség legyen. Egy új kapcsolatot elkezdeni jobb, mint kapott sebeket nyalogatva, a világ elől sértődötten elbújva megkeseredni, miközben az élet az összes lehetőséggel elszalad mellettünk. Az élet úgyis megy tovább, mert a show -nak folytatódnia kell, így hát folytatódni is fog. Kívülről nem látom magam, állítólag derűs, vidám, önálló, gondoskodó típus vagyok. Szeretem a természetet, imádom az élet apró örömeit, a mindennapi...
Társkereső Győr
Gizella, társkereső Győr
Fényképek24
Szia kedves látogató!..Sok mindent nem tudok írni a személyiségemről.önmagamat nem dicsérem. Rosszat meg nem tudok.de mégis annyit..őszinte, szerethető..vidám.de komoly..gondolkodású..élet-igenlő..egyedülálló özvegy asszony vagyok..szeretnék egy szép, harmonikus..kapcsolatot kialakítani..egy hasonló... életvitelű ffivel..., de nem minden áron..!.Üdv..Gizella.
Társkereső Győr
Zoli, társkereső Győr
Fényképek13
Szia!! Megbízható, humoros, hűséges fiú vagyok!! Komoly kapcsolatot keresek, természet kedvelő lány személyében! Légy te is hűséges és értsd a humort!!
Zoli, 44Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Eva, társkereső Győr
Fényképek26
Győr és közeléből Keresem a boldogságom, a másik felemet. Győrben lakom ezért a közelből keresek. Szeretek kirándulni, fürödni, túrázni szép tájakat megcsodálni!; Egyedül nem jó" Sétáljuk, beszélgessünk és úgyis kialakul minden.
Társkereső Győr
Gergö, társkereső Győr
Fényképek1
Olyan társat keresek akivel lehetne közös időt eltölteni, kötöttségek nélkül. Nem házasságot keresek, és nem gond számomra a korkülönbség, sem Ápolt, igényes vagyok, Szeretek olvasni, sétálni, és elég nyitott vagyok mindenre.
Gergö, 35Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Gábriel, társkereső Győr
Fényképek2
Győr környékén tartós kapcsolatot keresek. Őszinte vagyok és hűséges akire lehet számítani. Hiszem, hogy van még a közelemben élő, kedves, rendezett körülmények között egyedül élő társkereső, aki szintén keresi hasonló adottságokkal rendelkező másik felét. Szeretek utazni, kerékpározni, úszni. Temperamentumos, szókimondó, határozott, magabiztos, önfejű, makacs, akaratos ember vagyok. Végleges társamat, páromat keresem a következő 20+ évre. Romantikus de határozott. Szép az élet csak tudni...
Társkereső Győr
István, társkereső Győr
Fényképek2
Ami jellemez: hagyományos értékeket tartom, utálom a libero, -e's gander elméleteket, és ezek képviselőit, gyártóit Szeretem az egyenesse'get, őszinteséget. Ami a szívemen, az a számon Munkámban ami jellemez:valamit vagy jól, vagy sehogy,. A tökéletes nem létezik, de mindenképpen arra kell törekedni. Számomra párkapcsolat csak férfi, és nő között képzelhető el..mindezek ellenére nem vagyok puritán, vaskalapos, .
Társkereső Győr
Attila, társkereső Győr
Fényképek4
Özvegy vagyok, magányosan élek saját panellakásban. Jelenleg még aktívan dolgozom. El tudom látni magam. Egy igazi TÁRS hiányzik az életemből Akivel a szabadidőt hasznosan lehetne eltölteni, az életünk végéig! Nagyon rossz a magány, az egyedüllét!
Attila, 66
Társkereső Győr