Társkereső

449 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek1
Zenta környékén keresek magamnak társat. Jó lenne valakihez tartozni. Szeretem az olyan embereket, akikkel lehet hosszasan, jókat beszélgetni. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Szeretek sportolni. Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes ember vagyok. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni. A személyes találkozás híve vagyok. Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, de ez úgyis idővel válik el. Hűséges, együttérző, toleráns,...
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső Szeged
Fényképek8
... Életvidám vagyok
Társkereső Szeged
Magdi, társkereső Szeged
Fényképek4
Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda van a meglepetés! Sz Őszinteség és hűség a mottóm. Nem őrjítem meg a barátaim, de hiszek a nő és férfi között lévő őszinte barátságban. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, barátságos az emberek...
Magdi, 74
Társkereső Szeged
Hedda, társkereső Szeged
Fényképek4
A túl idős férfiak nem érdekelnek! Akiket töröltem többször is, ne keressen, nem foglalkozom velük! Vegyék észre magukat! Szeretek utazni, szeretem az őszinteséget. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze még millió dolog ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen. Remélem valamikor megtalálom a párom. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Komoly gondolkodású vagyok. A szerelem a legfontosabb az életemben, tudjunk beszélgetni, együtt időt eltölteni,...
Hedda, 59
Társkereső Szeged
Zolee, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok Én azt szoktam mondani hogy olyanokkal töltsd az életedet akik kedvelnek és Boldoggá tesznek. Ne olyanokkal akiknek meg kell felelned. Ha kettőnk közti távolság megoldható és a lehetőségek adottak mindkettőnk számára akkor a személyes találkozás híve vagyok. Az Érdeklődési köreim: Szeretek sportolni, szeretem a Harcművészeteket és az Önvédelmet: Thai Box, Jiu-jitsu és MMA. Szeretek Konditerembe járni. Ha szép idő van, sétálni. Hétvégente meg kicsit lustálkodni Filmezni, sorozatozni.
Zolee, 38Első a keresésben
Társkereső Szeged
Első a keresésben Kiemelt profil
Edit, társkereső Szeged
Fényképek16
Szeretnék megismerkedni 55-65 kor közötti férfivel. Én magamra és a környezetemre is igényes vagyok! Derűs, vidám természetű. Szeretnék társat találni, akivel szebbé vidámabbá tudnánk tenni egymás életét. :)Közös szimpátián és együtt gondolkodásból fakadó ismerkedést szeretnék. Fontos számomra az elfogadás, ahogy az őszinteség, türelem, figyelmesség, kommunikáció ill. az érintés és az ölelés is. Sohasem unatkozom és ezt meghatározónak is érzem egy kapcsolatban mindkét fél részéről, hiszen nem...
Edit, 67
Társkereső Szeged
Waljkergfox, társkereső Szeged
Fényképek2
Leendő párom Szeged környékén keresem. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos. Fontos, hogy őszinte légy. Jól érzem magam a kis életemben, de azért egy megfelelő társ hiányzik mellőlem, mert a szívemben ott tátong egy űr amit...
Társkereső Szeged
János, társkereső Szeged
Fényképek4
Köszönöm, hogy meglátogatott. 2009 óta özvegy vagyok, két felnőtt gyermekem van, a lányom Anglia és Pest között ingázik, én a fiammal Szegeden élek. Nemdohányzó, és nem "rendmániás" hölgy ismeretségét keresném.
János, 64
Társkereső Szeged
Zsolt, társkereső Szeged
Fényképek7
Szia kedves látogató. Szegedi életvitelű, saját rendezett egzisztenciával rendelkezem. Életvidám, kedves barátságos türelmes férfi vagyok. Fontos számomra a kölcsönös tisztelet, szeretett az őszinte érzelem. Van, amikor nem kellenek a szavak hiszen a tettek néha többet mondanak. Szabadidőmben szeretek kirándulni, túrázni, lazítani, filmeket nézni, moziba menni, meg amit a párommal kitalálunk. Komoly kapcsolatot szeretnék. Talán nem is ez a jó szó. Harmonikus boldog párkapcsolatot...
Zsolt, 50
Társkereső Szeged
Ella, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Hogy ki vagyok? A legártatlanabb angyalod.. vagy a legkísértőbb démonod.. A barátod.. vagy az ellenséged.. A szikrázó napsütés ami beragyogja az életed.. vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel.. A szerelmed, aki mellett minden nap fel szeretnél ébredni.. vagy a szeretőd, akinek szíve sosem lesz Tiéd.. Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell.. vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged.. A mosoly, ami szívedben tovább él.. vagy a könnycsepp, ami arcodon végig folyik.. Hogy Neked ki...
Ella, 58Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
László, társkereső Szeged
Fényképek1
Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Írhatnék ide sok mindent, de kinek ilyen, kinek olyan vagyok. Elgondolkodó, intelligens, vidám és aktív társat keresek. Szelíd, szerény, bár néha kissé akaratos talán, de jószívű személy. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Ismerkedés és hosszútávu kapcsolat céljából regisztráltam a társkereső oldalra. Mivel...
Társkereső Szeged
Éva, társkereső Szeged
Fényképek7
Egyszerű elvált, házias nő vagyok. nem iszom, nem dohányzom. keresem társamat őszinte becsületes férfi személyébe, vannak még ilyenek?
Éva, 70
Társkereső Szeged
Erzsébet, társkereső Szeged
Fényképek1
58 éves, özvegy nő vagyok Szegedről. Szeretem a természetet, a kirándulásokat, a színházat, a zenét. Két gyermekem van és két unokám is. Mások szerint inteligens, barátságos, kedves vagyok. Keresem annak a férfinek az ismeretségér aki, hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A szerelemhez sosincs késő.
Társkereső Szeged
Eva, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Nem szeretnék sokáig itt idôzni, mivel élni, utazni, felfedezni szeretnék. Egészségügyben dolgozom. Elváltam, két felnőtt gyermekem van. Kívül, belül nőként keresem, korban, magasságban, képzettségben hozzám illő társam.
Eva, 61
Társkereső Szeged
Pál, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos, nyitott, őszinte férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot. Hajlandó vagyok találkozni, hogy megismerjük egymást, számomra a távolság nem akadály.
Pál, 65Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Anikó, társkereső Szeged
Fényképek5
Őszinte, segítőkész nőnek tartom magam. Nem iszom, nem dohányzom. Fontos számomra a bizalom és az őszinteség. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezelő férfit keresek, komoly, tartós kapcsolat céljából. Szeretem a zenét, a táncot, a jó társaságot.
Anikó, 55
Társkereső Szeged
Zsu, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Kapcsolatot keresek egy kedves férfivel. Egyedül élek, özvegy vagyok. Szeretem a zenét, romantikus és szenvedélyes vagyok. Ismerjük meg egymást és amig lehet élvezzük az életet. Más most nem jut eszembe, majd személyesen.
Zsu, 73Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Katalin, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Intelligens, humoros, hűséges, fiatalos, sportos, természetkedvelő, zenekedvelő, empatikus, mély érzésű. Találni valakit, aki vágyakozik rám, nem csak engem akar.
Társkereső Szeged
Inci, társkereső Szeged
Fényképek2
Szia! Kedves társkereső! legyen szimpátia kölcsösen! írni regényeket lehet. A személyes találkozásnál minden kiderül... Kérdezz bátran... szép napot!
Inci, 52
Társkereső Szeged
Edit, társkereső Szeged
Fényképek3
Kapcsolatot keresek. Nincsenek nagy elvárásaim. Őszinteség, bizalom, egy. alap dolog, egy komolyabb kapcsolatban. legyen vidám, kedves, és vonzó a számomra. Röviden ennyi. Egymást egészítsük ki minden szinten, jóban, és rosszban.
Edit, 62
Társkereső Szeged