Társkereső

379 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 50
Társkereső Miskolc
Peter, társkereső Miskolc
Fényképek2
Hello, hát nem is tudom hogy mit írjak. Szingli vagyok és szívesen megismerkednek valakivel. Már hosszú ideje egyedülálló vagyok és hiányzik a női társaság, hosszútávú, a rövidtávúakat nem keresem. Ha te is maganyos vagy akkor irj batran.
Peter, 40Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szeretnék még kicsit boldog lenni Szeretetet adni és kapni! Nem vagyok szép a külsőségek nem igazán döntőek.. Várom hogy rám találj
Erika, 58
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek4
"Szeretném ha szeretnének s lennék valakié" Ady.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Campari Juice, társkereső Miskolc
Fényképek16
47 éves, ápolt, igényes férfi vagyok. Minden vonatkozásban a nőies nőt preferálom, azt, aki előnybe részesíti a szoknyát/ruhát a nadrággal szemben. Persze ez csak a külsőség, de ez is fontos. Életkor szempontjából sem zárom "keretek közé" a hölgyeket, mert azt gondolom, egy kapcsolat és annak milyensége/minősége a legkevésbé sem azon múlik.
Társkereső Miskolc
Viktória, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek19
Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnád arannyal, Néha szurok, meg toll kéne, Hogy azt kenjed a képére. Néha hívod, néha bánod, Hogy meglátta a napvilágot. Néha megtipor a lába. Néha büszkén nézel rája. Néha vonz, és néha taszít!! :)
Társkereső Miskolc
Magdolna, társkereső Miskolc
Fényképek3
Barátság céljából ismerkednék független férfivel. Özvegy vagyok. hiányzik egy társ nem jó egyedül! először barátság a többi meg jön ha kölcsönös a szimpátia.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek4
Miskolc környékén komoly társat keresek. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Állandóságra és minőségre vágyom. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Szeretem az élet szép dolgait, és szeretnék olyan társat aki hasonló módon gondolkodik. Szeretek kirándulni, utazni. Egyedülálló társkereső vagyok. Vidám, családcentrikus vagyok. Szeretek...
Csaba, 45Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Zoltán, társkereső Miskolc
Fényképek5
Életvidám, elvált, független férfi vagyok. Őszinte, becsületes és szeretni tudó hölgy ismeretségét keresem.
Társkereső Miskolc
Katalin, társkereső Miskolc
Fényképek8
Egy vidám őszinte, társaságot kedvelő nőnek tartom magam! Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Társkereső Miskolc
Marika, társkereső Miskolc
Fényképek4
Szeretnék egy kedves jóképű férfival megismerkedni aki egy kis boldogságot tud még nyújtani az életben. A boldogság "kék madarát"keresem, de mindig elrepül.
Marika, 73
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Őszinteség, diszkréció. De ha csupán egy diszkrét, finom, lazító masszázst szeretnél mindenféle kötelezettség nélkül, miközben kellemesen elbeszélgetünk, abban is partner vagyok. ;)
Tamás, 53
Társkereső Miskolc
Károly, társkereső Miskolc
Fényképek1
Magamról, egyszerű környezetemre igényes komoly gondolkozású egyszerű átlagos ember vagyok. Az anyagiak rendezettek! Miskolci és Miskolc környéki nemdohányzó 65-72, év közötti hölgyek ismeretségét keresem!
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
A maradék idő. Hallgasd meg.
Társkereső Miskolc
Txbéci, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékéről keresem a társam. Örökmozgó vagyok, mellette úgy gondolom hogy vicces is mert a barátaim mindig szeretnek velem időt tölteni és jókat nevetni. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Ha lehet káros szenvedély mentes légy. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Komoly gondolkodású vagyok. Imádom megélni a pillanatot, hisz nagyon hamar elillan. A szerelem a legfontosabb az életemben, mert ha az van onnantól kezdve...
Társkereső Miskolc
Nelli, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Szeretni és szeretve lenni. erre vágyom, hosszútávú, komoly kapcsolatra. Egy éve vagyok nyugdíjas, most alkalmam van nyugdíj mellett dolgozni, óvónő vagyok. Heti rendszerességgel túrázom, nagyon kedvelem a régi városokat, városrészeket, várakat. Ha alkalmam van, néha ellátogatok koncertre, moziba, színházba. Elváltam, egyedül élek saját tulajdonú lakásomban Miskolcon. Két gyermekem, két unokám van. számomra nagyon fontos a család!
Nelli, 61
Társkereső Miskolc
Kata, társkereső Miskolc
Fényképek10
Szeretek új helyeket felfedezni, új érzéseket megélni, kiülni, beülni, nevetni, sétálni, néha csak úgy unatkozni. Hogy ki vagyok?!Kiismerhetetlen. de megismerhető-határozott. de olykor határozatlan-örökké változó! szabad. de ragaszkodó! Néha jó és néha rossz-vannak és lesznek hibáim hisz senki nem tökéletes, és én sem vagyok hibátlan -de így "tökéletes" csak "egy egyszerű Nő"!. se több se kevesebb, hisz tipikus "SKORPIÓ"!
Kata, 59Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Ari, társkereső Miskolc
Fényképek3
Addig nem tudhatod a választ, amíg fel nem teszed a kérdést.
Ari, 69
Társkereső Miskolc
Tibi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Vagyok aki vagyok, nem több de általában kevesebb!
Tibi, 35
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek4
egy nagyon viidám pasi vagyok szeretem az életet de valaki hiányzik de nagyon!!
Társkereső Miskolc