Társkereső

362 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Gabor, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Elvált vagyok, ismerkedni szeretnék.
Gabor, 51
Társkereső Pécs
Sz.Emőke, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek17
Kedves,szerény,családcentrikus vagyok,komoly szándékú,magas Férfi partnerem keresem.
Társkereső Pécs
Ani, társkereső Pécs
Fényképek21
"Nem bólogatok.. Mert a szeretet nem bólogatás. Nem feltétel nélküli behódolás más véleménye előtt. Hanem feltétel nélküli elfogadás. A másik elfogadása. Nem azért mondom el,hogy milyennek látlak,mert bántani akarlak,hanem azért,mert Neked elmondhatom. Nem lehet mindig egy véleményen lenni. Mindenki mást szeret,mást lát ebből a világból. És éppen ettől szép és színes az élet,két ember kapcsolata. Nem a feltétel nélküli bólogatástól. Hanem a feltétel nélküli szeretettől..." Ha érdekellek küldj...
Ani, 47
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek3
Végre szeretnék Boldog lenni.. . Német országba élek már 25-éve.. .. .
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Józsi, társkereső Pécs
Fényképek5
Józsi vagyok. Pécsett élek. Szeretek biciklizni, túrázni. Nem dohányzom nem, vagy csak nagyon keveset iszom alkoholt (ha azt akarod, hogy egyáltalán ne igyak alkoholt semmi akadálya). Kávét sem iszom. Olyan Pécsi hölgyek jelentkezését várom, akik nem dohányoznak.
Józsi, 43
Társkereső Pécs
Zmm, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Keresem, keresem, .....
Zmm, 54
Társkereső Pécs
Valesz, társkereső Pécs
Fényképek4
Csak egy egyszerű nő vagyok...valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva, olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok, valakinek nyitott, valakinek zárkozott. Láthatsz okosnak vagy láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok: Egy nő aki élt, olykor félt, de mindig csak álmodott...
Társkereső Pécs
Gizi, társkereső Pécs
Fényképek7
Barátomat, partneremet, társamat keresem. Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Szeretek sportolni. Barátaim az alaposságot és kedvelik bennem. Ha esetleg volna kedved még jobban megismerni, várom visszajelzésedet. Ha megnevettetlek akkor nyert ügyem van? Jól érzem magam a bőrömben, a laza életvitelt és programokat kedvelem. Őszinte, nyitott, vidám, optimista embernek tart a környezetem. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható,...
Gizi, 69Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Tomcsek, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Érezted-e már a szavak érintését, amelyek simogattak, gyógyítottak, vigasztaltak, talajt csúsztattak a lábad alá - és tapasztaltad-e a szavak sebző, égető, jéggé dermesztő hatását, s azt, hogy olyan súlyosak néha, mint a föld egész terhe?
Társkereső Pécs
Mária, társkereső Pécs
Fényképek1
Leendő társam Pécs környékén keresem. Hűséges, együttérző, toleráns, barátságos vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni, táncolni és zenét hallgatni. Nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Őszinte, nyitott embernek tart a környezetem. Anya komplexusosok és túlzottan rámenős férfiak kerüljenek.
Mária, 53
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Egyedülálló társkereső vagyok. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Nagyon szeretek főzni. Kedves őszinte ember vagyok. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem...
Társkereső Pécs
Imi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Milyen vagyok? kedves, szavahihető, nyugodt, kiegyensúlyozott, sokoldalú, barátságos, jószívű, udvarias! Na jól van nem fényezem magamat tovább de kellett valamit ide is írni! Ha megismersz megtapasztalhatod mind azt amit írtam vagy nem!? :)
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Vilmos, társkereső Pécs
Fényképek3
Vidám érett.
Vilmos, 66
Társkereső Pécs
Csilla, társkereső Pécs
Fényképek16
Egy nyugodt természetű, evangélikus nő vagyok. Kiegyensúlyozott, nyugodt, békés életet élek, de a jó élmények és a boldogság hiányzik. Alkoholt italozó, vagy drogozó, goromba, verekedős pasik kíméljenek.
Csilla, 54
Társkereső Pécs
Johann, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Független, gyermektelen, rendezett körülmények. Kösz, jól vagyok!
Johann, 52Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Ibi, társkereső Pécs
Fényképek1
Soha ne azt bánd amit meg tettél, ha nem amit meg tehettél volna, de nem tetted meg. "Emberi törvény: kibírni mindent, és menni, menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák. " Hemingway
Ibi, 55
Társkereső Pécs
Bendeguz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
Szép napot mindenkinek! Meg kérek minden olyan hölgyet aki kép nélkül szeretne ismerkedni lapozzon tovább! Aki nem vállalj fel magát az szerintem ne keressen! Maradjon továbbra is titokba!
Társkereső Pécs
Andi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Telt alkatú, független, elvált pécsi nő vagyok. Pécsett dolgozom. Gyeremekeim még velem élnek. Nem dohányzom, nem kávézom, nincs tetoválásom és testékszerem. Alkoholt ritkán fogyasztok, akkor is mértékkel. Szabadidőmben szívesen kézműveskedem, szeretek jó filmeket nézni, színházba járni, utazni, vezetni, wellnesselni, úszni, olvasni. Szeretem a jó humort, szeretek nevetni. Pozitív gondolkodású embernek vallom magam. Hosszútávú, tartós kapcsolat reményében regisztráltam.
Andi, 46
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
Átlagos társkereső vagyok átlagos értékrendekkel. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj,
Marcsi, 72
Társkereső Pécs
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek1
Tartós kapcsolatot keresek,meghatározó szempont az őszinteség még ha időnként fáj is.Az esetleges kapcsolat felvétel során nincs olyan téma ami őszinte válasz nélkül maradna.
Tibor, 76
Társkereső Pécs