Társkereső

352 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Johann, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Független, gyermektelen, rendezett körülmények. Kösz, jól vagyok!
Johann, 52 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Mária, társkereső Pécs
Fényképek1
Leendő társam Pécs környékén keresem. Hűséges, együttérző, toleráns, barátságos vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni, táncolni és zenét hallgatni. Nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Őszinte, nyitott embernek tart a környezetem. Anya komplexusosok és túlzottan rámenős férfiak kerüljenek.
Mária, 54 Elérhető
Társkereső Pécs
Laci, társkereső Pécs
Fényképek2
?!72 születésű vagyok !.Őszinte, kedves, odaadó párom keresem. Szereti a természetet. Hiszem, hogy két értelmes ember kompromisszummal meg tudja oldani az életben felmerülő problémákat. Egyelőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek. Tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Vicces, szórakoztató társ az ideálom. Személyes találkozóban hiszek. Keresem a párom, de sajnos nem találom. Tartós, akár összeköltözős kapcsolatot keresek. Számomra nagyon fontos, hogy tudj helyesen írni. Megbízható,...
Laci, 57 Elérhető
Társkereső Pécs
Jenő, társkereső Pécs
Fényképek5
Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Nyugodt természetű vagyok, sokat olvasok, de szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, állatkertet, mozit Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Alkatomhoz hasonló, sportos, vagy vékony hölgy ismeretségét keresem. max, 67 éves korig. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot,...
Jenő, 73Prémium tagságElső a keresésben
Társkereső Pécs
Első a keresésben Kiemelt profil
Tibor, társkereső Pécs
Fényképek1
Tartós kapcsolatot keresek,meghatározó szempont az őszinteség még ha időnként fáj is.Az esetleges kapcsolat felvétel során nincs olyan téma ami őszinte válasz nélkül maradna.
Tibor, 76
Társkereső Pécs
Teréz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Kedves párkereső ismeretlen! Koromhoz, alkati adottságaimhoz illő, nemdohányzó, kizárólag független társamat keresem! Átlagos embernek tartom magam, aki az élet iskoláját kijártam, de tanulnivalót még most is találtam! Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom ÉRDEKLŐDŐ LEVELEDET, remélem "együtt könnyebb" és szebbé tehető az élet.!
Teréz, 71
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Őszinte és hűséges társa lennék egy szerény és rendes partnernek.
Társkereső Pécs
Valeria, társkereső Pécs
Fényképek6
Kétlaki életet élek ezért, inkább Budapesti társat szeretnek találni. 67 - 69 kor ig. művelt iskolázott vagyok. Mai napig iskolába járok. Nagyon szeretem a tisztaságot és külsömre is sokat adok. Rendezett anyagiakkal rendelkezem nincs szándékomba eltartatni magam, csak rendes part szeretnek, megbízhatót.
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Sz.Emőke, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek18
Kedves,szerény,családcentrikus vagyok,komoly szándékú,magas Férfi partnerem keresem.
Társkereső Pécs
Éva, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly társat Pécsen és környékén keresek. Rokkant nyugdíjas vagyok de 4órában dolgozom egy varrodába, kertes családi házban lakom a fiammal. Szeretek olvasni sorozatokat nézni kötni és táncolni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress meg.
Éva, 61
Társkereső Pécs
Ani, társkereső Pécs
Fényképek24
"Nem bólogatok.. Mert a szeretet nem bólogatás. Nem feltétel nélküli behódolás más véleménye előtt. Hanem feltétel nélküli elfogadás. A másik elfogadása. Nem azért mondom el,hogy milyennek látlak,mert bántani akarlak,hanem azért,mert Neked elmondhatom. Nem lehet mindig egy véleményen lenni. Mindenki mást szeret,mást lát ebből a világból. És éppen ettől szép és színes az élet,két ember kapcsolata. Nem a feltétel nélküli bólogatástól. Hanem a feltétel nélküli szeretettől..." Ha érdekellek küldj...
Ani, 48
Társkereső Pécs
Virág, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek11
Párom keresem akivel a szép is szebb, a jó is jobb, és a nehézségek is könnyebbek. Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok otthon ülős, szeretek utazni, vízparti, kulturális programokat. Színesítsük együtt életünket.
Virág, 62
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek6
Mosolyogj tökfej:)
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek1
Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Nyugodt természetű, vidám, vicces ember vagyok, aki szereti a kerti munkát, kirándulást, fürdőbe járást. Ismerkedni szeretnék korban hozzám illő társkeresővel. Egyedülálló társkereső vagyok. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Nagyon szeretek főzni. Kedves őszinte ember vagyok. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem...
Társkereső Pécs
Bendeguz, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
Szép napot mindenkinek! Meg kérek minden olyan hölgyet aki kép nélkül szeretne ismerkedni lapozzon tovább! Aki nem vállalj fel magát az szerintem ne keressen! Maradjon továbbra is titokba!
Társkereső Pécs
Klári, társkereső Pécs
Fényképek16
Kizárólag társat keresek, a szó legnemesebb értelmében. Nem szeretnék már senki hétvégi partnere lenni. Ennyi idősen. én legalábbis...az ember lenyugszik és békés nyugodt életre vágyik. Ez nem punnyadást jelent. Alapból egy mosolygós, humort kedvelő, maximálisan ápolt nő vagyok. Modern felfogású, a mai világnak megfelelően. Igényes magamra, páromra, környezetemre. Nem szeretem a felfordulást magam körül. Egy gyermekem van, aki már régóta éli saját kis életét, de mindig fontos marad számomra.
Klári, 70
Társkereső Pécs
Nelly, társkereső Pécs
Minden rosszban van valami jó!
Nelly, 71
Társkereső Pécs
Gyöngyi, társkereső Pécs
Fényképek4
Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Szeretem a családommal töltött időt. Szeretek moziba járni, de imádom az otthoni bekuckózós tv nézős összebújást is. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így.
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Marcsi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek7
Átlagos társkereső vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjem azt a korban hozzám illő férfit akivel eltölthetném a hátra lévő éveket.
Marcsi, 73
Társkereső Pécs
Józsi, társkereső Pécs
Fényképek5
Józsi vagyok. Pécsett élek. Szeretek biciklizni, túrázni. Nem dohányzom nem, vagy csak nagyon keveset iszom alkoholt (ha azt akarod, hogy egyáltalán ne igyak alkoholt semmi akadálya). Kávét sem iszom. Olyan Pécsi hölgyek jelentkezését várom, akik nem dohányoznak.
Józsi, 43
Társkereső Pécs