Igor Páratlantárskereső, 48 online Online

Adataim

  • Nem: Férfi
  • Életkor: 48
  • Város: Szerbia, Ada
  • Anyanyelv: Magyar
  • Csillagjegy: Ikrek
  • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
  • Szexuális irányultság: Heteroszexuális

Kérdéseim és válaszaim

Nem szeretek utazni. Nem szeretem a háziállatokat. Nem szeretek sátorozni. Nem szeretek mezítláb járkálni. Nem szoktam esténként könyvet olvasni. Nem beszélek idegen nyelveket. Nem szoktam újévkor fogadalmat tenni. Nem szeretem a bort. Nem szeretem a pezsgőt. Nem szeretem a hullámvasutat. Nincs olyan amit szégyellnék. Még nem voltam házas. Nincs allergiám. Szoktam gyorsétterembe járni. Nem vagyok koránkelő. Nem vagyok vegetáriánus. Tudok nyíltan beszélni a szexről.

A Páratlan társkereső, ahol megtalálod a párod!

Felkeltette az érdeklődésed Igor? Regisztrálj ingyen és írj neki még ma! Ismerkedj kötetlenül, nézz szét a többi társkereső között, és találd meg életed igazi nagy szerelmét! A Páratlan társkereső az első olyan hazai társkereső, melyet kényelmesen használhatsz a legtöbb mobil készülékről, nem csupán a telefonodról.

Ingyenes regisztráció

Szeretsz utazni?

Igen Nem

Szereted a háziállatokat?

Igen Nem

Szeretsz sátorozni?

Igen Nem

Szeretsz mezítláb járkálni?

Igen Nem

Szoktál esténként könyvet olvasni?

Igen Nem

Magamról

Feltöltöttem már magamról elsődleges nagy profilképet. Már 1 profilfotót töltöttem fel a társkereső oldalra. Jelenleg Ada városban lakom 48 évesen Igor, erre a társkereső oldalra ingyenesen regisztráltam. Ada, ahol én is lakom Szerbia egyik városa. A társkereső keresőjében én is megtalálható vagyok rengeteg társkereső nő és férfival egyetemben. Egyedülálló vagyok, keresem a szerelmet egy Nő személyében. Anyanyelvem Magyar. Csillagjegyem Ikrek. Ikrek jellemzése röviden: Örökös mozgásban van, részletesen meg akarja ismerni az egész világot. Vándorló természetű. Erősen intellektuális beállítottság jellemzi, szeret és tud is beszélni.

Őket már láttad?

Kedves Társkereső!

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső közösségben! A legdinamikusabban fejlődő társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!