Társkereső

9 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Mihaly, társkereső Galánta
Fényképek9
Felvidéken élek. Galanta mellőli faluból származom. Elvált, gyerekeim nem élnek velem. Szeretek sportolni: leginkább a vízi sportok, de sízni, korizni, kerekezni, természetet járni. stb. Szeretem az állatokat: kutyát, macskát, lovat-de nem megenni ;-). Ja, es szeretek táncolni: klasszikus, modern, de nem túl modern.
Mihaly, 58Prémium tagság
Társkereső Galánta
Prémium tagság Prémium tag
Tamás, társkereső Galánta
Fényképek3
Céltudatos, kitartó pasi vagyok. Kicsit szenvedélyem a fenntartható gazdasági, környezetvédelmi és megújuló energetikai témák. Kedvelem a természetet. Lehet velem vidáman társalogni, de szeretem a komoly beszélgetéseket is.
Tamás, 38Prémium tagság
Társkereső Galánta
Prémium tagság Prémium tag
Norbert, társkereső Galánta
Fényképek1
Budapest környékén keresem magamnak a párom. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. Nem az a lényeg milyenek látom magam, hanem az a lényeg, hogy Te milyenek látsz. Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Vannak terveim, de egyedül nehéz véghez vinni. Személyes találkozás után többet is megtudhatsz. Családcentrikusnak tartom magam. Hagyományos értékrendet követem, kizárólag korban hozzám közel álló ismeretséget, barátságát keresem. Csinos társat keresek aki a földön jár és...
Társkereső Galánta
Eszti, társkereső Galánta
Fényképek9
Szeretni és szeretve lenni! Bátran írj ha beszélgetni szeretnél.
Eszti, 42
Társkereső Galánta
Lajhar, társkereső Galánta
Fényképek2
Halk és vidám ember vagyok.
Lajhar, 38
Társkereső Galánta
Krisztián, társkereső Galánta
Fényképek1
Sziasztok. Én egy 18 éves srác vagyok, segítőkész, szorgalmas, szertő, jószívű.
Társkereső Galánta
Gábor, társkereső Galánta
Fényképek5
Sziasztok. Mit kell tudni rólam? Hát mindent! Bemutatkozásképpen, magas kisportolt férfi vagyok. Ja és tudom mi az az intelligencia. Azt hiszem..
Gábor, 38
Társkereső Galánta
Laszlo, társkereső Galánta
Fényképek2
Egy világjártas több nyelvű multitalent korlátlan érdeklődési körrel. Minden érdekel mert minden újban lehet izgalmasat felfedezi, hozzátanulni.
Laszlo, 59
Társkereső Galánta
Éva, társkereső Galánta
Fényképek3
Szia kedves làtogato. Hát mit is irhatnék magamról ... . én alapvetöleg egy öszinte,vidàm ember vagyok,s bàr tudom és ha képem megnézed te is lathatod hogy nemvagyok egy barbi baba tipus,se szöke:-) bàr a hajam mar hosszabb mint a képen. ... S bàr a szerelmet keresem de ha csak baràtkozni akarsz bàtran irj. Én vàlaszolni fogok, ez tuti :-)
Éva, 39
Társkereső Galánta