Társkereső

6 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Mihaly, társkereső Galánta
Fényképek5
Felvidéken élek. Galanta mellőli faluból származom. Elvált, gyerekeim nem élnek velem. Szeretek sportolni: leginkább a vízi sportok, de sízni, korizni, kerekezni, természetet járni. Állat, természetbarát vagyok.. Ja, es szeretek táncolni: klasszikus, disco..
Mihaly, 59
Társkereső Galánta
Tamás, társkereső Galánta
Fényképek3
Céltudatos, kitartó pasi vagyok. Kicsit szenvedélyem a fenntartható gazdasági, környezetvédelmi és megújuló energetikai témák. Kedvelem a természetet. Lehet velem vidáman társalogni, de szeretem a komoly beszélgetéseket is.
Tamás, 38
Társkereső Galánta
Eszti, társkereső Galánta
Fényképek9
Szeretni és szeretve lenni! Bátran írj ha beszélgetni szeretnél.
Eszti, 43
Társkereső Galánta
Krisztián, társkereső Galánta
Fényképek1
Sziasztok. Én egy 18 éves srác vagyok, segítőkész, szorgalmas, szertő, jószívű.
Társkereső Galánta
Gábor, társkereső Galánta
Fényképek5
Sziasztok. Mit kell tudni rólam? Hát mindent! Bemutatkozásképpen, magas kisportolt férfi vagyok. Ja és tudom mi az az intelligencia. Azt hiszem..
Gábor, 38
Társkereső Galánta
Éva, társkereső Galánta
Fényképek3
Szia kedves làtogato. Hát mit is irhatnék magamról ... . én alapvetöleg egy öszinte,vidàm ember vagyok,s bàr tudom és ha képem megnézed te is lathatod hogy nemvagyok egy barbi baba tipus,se szöke:-) bàr a hajam mar hosszabb mint a képen. ... S bàr a szerelmet keresem de ha csak baràtkozni akarsz bàtran irj. Én vàlaszolni fogok, ez tuti :-)
Éva, 40
Társkereső Galánta