Társkereső

4 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Sándor, társkereső Ada
Fényképek4
Okleveles mérnök-vállalkozó vagyok. Szerenék az üzleti munkából kivonulni és több időt tölteni pihenéssel, utazással. Ehhez keresek társat. Nagyon szeretem az élményfürdőzést és persze az Adriát. Mindenfajta őszinte kapcsolatot el tudok fogadni.
Társkereső Ada
Oto, társkereső Ada
Fényképek2
Keresem a szerelmem. Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Igazából majdnem mindenem megvan, csak egy jó beszélgető társ hiányzik. A szerelem a legfontosabb az életemben, mert ha az van onnantól kezdve bármi van, tudjunk beszélgetni, együtt időt eltölteni, odafigyelni a másikra. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Hűség, őszinteség az alap elvem és azt viszont elvárom. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Dohányzom. Ha gondolod írj...
Oto, 58
Társkereső Ada
Zsuzsanna, társkereső Ada
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Ada
Magdalna, társkereső Ada
Fényképek3
Én őszinte. Személyiség vagyok a férfiakat maguk vonzzák irántam. Egyszerű személyiség vagyok, bennem megvan a bizalom, őszinteség, hűség.
Társkereső Ada