Társkereső

4 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Gregori, társkereső St. Gallen
Fényképek1
Legfőbb hozzávaló az életöröm..., na meg a szabadság..., és persze kíváncsisággal, tudásvággyal, fűszerezve..., -humorral meg emészthetőbb lesz. Játékossággal öntsük fel, közben öleljünk sűrűn, és az egészhez keverjünk jó adag szenvedélyt! Jó borokat kínáljunk hozzá! Hát én valahogy így szeretem ;-).
Társkereső St. Gallen
István, társkereső St. Gallen
Fényképek7
Vidám célra törő vagyok,csak megyek megyek az úton előre,ritkán vissza nézve,előttem a jövő titka mit csak Te tudsz nekem megadni, vagy holnap vagy ma!
Társkereső St. Gallen
Marietta, társkereső St. Gallen
Fényképek2
... nem hiszem, hogy jó ötlet tulajdonságokat írni magamról. Gondolom, nem mindenki értene egyet azzal, amit én gondolok magamról! Ismerj meg! Biztos nem fogsz csalódni, hacsak nem egy Playboy nyuszira vadászol... legyen szép napod!
Társkereső St. Gallen
Rena0, társkereső St. Gallen
Fényképek1
“Megtanultam, hogy azok a források, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy valóra váltsuk álmainkat, bennünk vannak, csupán arra a napra várnak, amikor úgy döntünk, hogy felébredünk, és igényt támasztunk velünk született jogainkra.” (Anthony Robbins)
Rena0, 39
Társkereső St. Gallen