Társkereső

6 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Klaus, társkereső Salzburg
Fényképek10
Erfolgreicher Unternehmer aus Salzburg, humorvoll, sportlich, einfühlsam sucht Partnerin fürs Leben. Ich spreche deutsch und englisch.
Társkereső Salzburg
Tibor, társkereső Salzburg
Fényképek4
Komoly párom Salzburg környékén keresem. Tartós kapcsolat kialakítása céljából keresem partnerem. Őszinte, becsületes. Társam keresem, ha lehetséges a közelből. Elsősorban lakhelyemen és vonzáskörzetéből ismerkednék. Képes legyen hosszú távon elköteleződni. Szeret kirándulni, utazni. Olyan társat keresek, akinek az értékrendje közelít az enyémhez. Legyen vidám természetű. Keresem a párom, de sajnos nem találom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Komoly kapcsolatot keresek...
Tibor, 49Névnapi ajándék
Társkereső Salzburg
Névnapi ajándék Névnapja volt
Feri, társkereső Salzburg
Fényképek1
Sziasztok. Nyugodt,zàrkozot,türelmes,becsületes ember vagyok. Akki akkar nyugodtan ìrhat,
Feri, 37
Társkereső Salzburg
Böbe, társkereső Salzburg
Fényképek2
Írj nekem!
Böbe, 52
Társkereső Salzburg
Zsolt, társkereső Salzburg
Fényképek1
Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Keresek, ismerkedek, barátkozok. reménykedem! Szeretek olvasni és új dolgokat tanulni. Nincs ideálom. A személyes találkozás a mérvadó. Kedves, vicces, megbízható személy vagyok. Kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, esetén bármi kialakulhat. Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene így a koncertek és a fesztiválok is. Kedves őszinte családcentrikus vagyok,...
Zsolt, 48
Társkereső Salzburg
Eva, társkereső SalzburgCsak belépve látható
Fényképek4
Írni nagyon sokat és szépet lehet.. . Magát mindenki másként látja és itéli meg. Az első találkozón s utána a mindennapokban kiderül. Az alaptermészetem vidám szeretek nevetni, kirándulni egyszerűen az életet élni. A kapcsolatban szeretem az őszinteséget, bizalmat, tiszteletet, ha ez megvan akkor működik jól, szerintem.
Társkereső Salzburg