Társkereső

6 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Böbe, társkereső Salzburg
Fényképek2
Írj nekem!
Böbe, 51
Társkereső Salzburg
Klaus, társkereső Salzburg
Fényképek10
Erfolgreicher Unternehmer aus Salzburg, humorvoll, sportlich, einfühlsam sucht Partnerin fürs Leben. Ich spreche deutsch und englisch.
Társkereső Salzburg
Tibor, társkereső Salzburg
Fényképek3
Komoly párom Salzburg környékén keresem. Tartós kapcsolat kialakítása céljából keresem partnerem. Őszinte, becsületes. Társam keresem, ha lehetséges a közelből. Elsősorban lakhelyemen és vonzáskörzetéből ismerkednék. Képes legyen hosszú távon elköteleződni. Szeret kirándulni, utazni. Olyan társat keresek, akinek az értékrendje közelít az enyémhez. Legyen vidám természetű. Keresem a párom, de sajnos nem találom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Komoly kapcsolatot keresek...
Tibor, 48
Társkereső Salzburg
Feri, társkereső Salzburg
Fényképek1
Sziasztok. Nyugodt,zàrkozot,türelmes,becsületes ember vagyok. Akki akkar nyugodtan ìrhat,
Feri, 36
Társkereső Salzburg
Adorján, társkereső Salzburg
Fényképek3
Nem a szőke herceg vagyok fehér lóvon....
Társkereső Salzburg
Eva, társkereső SalzburgCsak belépve látható
Fényképek4
Írni nagyon sokat és szépet lehet.. . Magát mindenki másként látja és itéli meg. Az első találkozón s utána a mindennapokban kiderül. Az alaptermészetem vidám szeretek nevetni, kirándulni egyszerűen az életet élni. A kapcsolatban szeretem az őszinteséget, bizalmat, tiszteletet, ha ez megvan akkor működik jól, szerintem.
Társkereső Salzburg