Társkereső

7 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Gábor, társkereső Wels
Fényképek3
Szeretek beszélgetni, új dolgokat kipróbálni. Romantikus kedves vagyok.
Gábor, 43
Társkereső Wels
István, társkereső Wels
Fényképek2
Lehet rám számítani, a történéseket próbálom pozitívan nézni. Nehezen viselem ha átvernek.
Társkereső Wels
Attila, társkereső Wels
Fényképek1
Párom Wels környékéről keresem. Szeretem a természetet és az állatokat. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Nyitott vagyok minden jóra. A személyes találkozás híve vagyok. Igyekszem úgy élni az életem, hogy ne ártsak senkinek. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Volt már részem távkapcsolatban, tudom, hogy nem működne. Barátaim szerint őszinte és szókimondó...
Attila, 49
Társkereső Wels
Marci, társkereső Wels
Fényképek1
Kedves, megértő páromat keresem. Szeretek beszélgetni, sétálni, új helyeket és embereket megismerni. Viszonozni fogom ha tetszünk egymásnak. Nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos ember vagyok. Beszélgessünk és meglátjuk mi lesz belőle.. ;)
Marci, 52
Társkereső Wels
Ernő, társkereső Wels
Fényképek2
Komoly társkereső vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni és a konyhában ügyeskedni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Őszinte, szeretetreméltó és szeretetre vágyó komoly társkereső vagyok. Szeretek olvasni, nyelveket...
Ernő, 37
Társkereső Wels
Dénes, társkereső Wels
Fényképek3
Sziasztok! Elvált vagyok keresem azt a nőt akiben száz százalékosan megbízhatok.
Dénes, 54
Társkereső Wels
Szabolcs, társkereső Wels
Fényképek1
Szia! Nem írnék sokat magamról, a személyes találkozásban hiszek. Kirándulás, természet, lazulás, sport, jó ételek és minden ami jót tesz egy kapcsolatnak. Amíg találkozunk, addig is legyenek vidám napjaid!
Társkereső Wels