Társkereső Sombor

Ingyenes regisztráció a Sombor társkereső oldalra.

11 társkereső keresi társát Sombor városából.
Sombor környező városaiban 12085 társkereső keresi a szerelmet. Olyan helyekről mint Aleksa Šantić, Apatin, Bački Brestovac, Bezdan, Čonoplja, Doroslovo, Kljajićevo, Kolut, Prigrevica, Rastina, Sivac, Sombor, Srpski Miletić, Bezdan, vagy Kisköszeg. Hosszabb utat is megtennél életed szerelméért? Nézd meg kik keresik párjukat Sombor 100 km-es vonzáskörzetében! Társkeresőnk lehetővé teszi, hogy településenként szűrj az egyedülállók között. A társkeresésnél kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel, továbbá rengeteg paraméter alapján szűrheted a társkeresőket Sombor környékén is. Regisztrálj ingyen!

Sombor legújabb társkereső nők

Egi, 43
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 155 cm. Hajszín: Szőke. Szemszín: Kék. Csillagjegy: Nyilas. Utazás: Amikor tudok.

Sombor legújabb társkereső férfiak

Laszlo, 70
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 170 cm. Testalkat: Átlagos. Hajszín: Barna. Szemszín: Kék. Csillagjegy: Skorpió. Végzettség: Szakközépiskola. Sport: Csak tévében. Utazás: Néha.
Zoltan, 25
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 177 cm. Hajszín: Barna. Csillagjegy: Halak.
Joska, 30
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Csillagjegy: Vízöntő.
Roland, 35
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 175 cm. Hajszín: Barna. Csillagjegy: Mérleg.
Palii, 38
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 177 cm. Csillagjegy: Kos.

Társkeresés Sombor: első találkozás

Sombor rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozás, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 11 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Sombor városában megszámlálhatatlan étterem szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. A randihely helyszínét mindig úgy válasszuk meg, hogy figyelembe vesszük azt, hogy milyen a randipartner, mit szeret, hogy már az első pillantás is felejthetetlen legyen. A legjobb az, ha közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így szinte biztos, hogy egy maradandó élménnyel gazdagodunk Sombor városában. Mindenképp olyan helyszínt válasszunk ami romantikus, csendes, ezzel is segítve az ismerkedést randipartnerünkkel. A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni. Ha nem találsz randihelyet Sombor városában akkor érdemes megnézni a környező városokat, hiszen onnan is 12085 társkereső keresi a szerelmet.

Sombor fényképes társkereső férfiak

Dezso, 41
Sombor társkereső
Oszinte meg bizhato kedves jo kedeju enyit rolam dijohej ban .
Albert, 46
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 176 cm. Testalkat: Mackós. Hajszín: Barna. Szemszín: Zöld. Csillagjegy: Vízöntő.

Sombor 50 feletti társkereső férfiak

Laszlo, 70
Sombor társkereső
Egyedülálló vagyok. Magasság: 170 cm. Testalkat: Átlagos. Hajszín: Barna. Szemszín: Kék. Csillagjegy: Skorpió. Végzettség: Szakközépiskola. Sport: Csak tévében. Utazás: Néha.

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Sombor társkereső nők és férfiak leírásai

Dezso, 41 éves társkereső Sombor

Oszinte meg bizhato kedves jo kedeju enyit rolam dijohej ban .

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!