Edit társkereső

Adataim

  • Magasság: 161 cm
  • Testsúly: 54 kg
  • Hajszín: Barna
  • Szemszín: Barna
  • Végzettség: Főiskola
  • Akivel élek: Egyedül

Kérdéseim és válaszaim

Nem szoktam kipróbálni ismeretlen ételeket. Nem szoktam gyorsétterembe járni. Szoktam szomorú lenni. Szoktam vasalni. Nem csináltam még hóangyalt. Nem szeretnék híres lenni. Nem szeretem a háziállatokat. Nem hiszek a földönkívüli életben. Nem szeretem a macskákat. Szeretek ölelkezni. Nem hiszek a számmisztikában. Szoktam kezdeményezni a szexet. Nem szeretem az extrém sportokat. Még nem voltam házas. Nem leszek gyakran szerelmes. Szeretek mezítláb járkálni. Bőkezű vagyok. Szoktam ágyban enni. Be szoktam tartani az ígéreteim. Utaztam már repülővel. Hiszek a szerencsében.

A Páratlan társkereső, ahol megtalálod a párod!

Felkeltette az érdeklődésed Edit? Regisztrálj ingyen és írj neki még ma! Ismerkedj kötetlenül, nézz szét a többi társkereső között, és találd meg életed igazi nagy szerelmét! A Páratlan társkereső az első olyan hazai társkereső, melyet kényelmesen használhatsz a legtöbb mobil készülékről, nem csupán a telefonodról.

Ingyenes regisztráció

Ki szoktál próbálni ismeretlen ételeket?

Igen Nem

Szoktál gyorsétterembe járni?

Igen Nem

Szoktál szomorú lenni?

Igen Nem

Szoktál vasalni?

Igen Nem

Csináltál már hóangyalt?

Igen Nem

Magamról

Feltöltöttem már magamról elsődleges nagy profilképet. Már 1 profilfotót töltöttem fel a társkereső oldalra. Győr a lakhelyem és Nő társkeresőként, 46 évesen regisztráltam ingyenesen erre a társkereső oldalra. Győr, ahol én is lakom Magyarország egyik városa. A társkereső keresőjében én is megtalálható vagyok rengeteg társkereső nő és férfival egyetemben. Egyedülálló vagyok, keresem a szerelmet egy Férfi személyében. Anyanyelvem Magyar. Csillagjegyem Szűz. Szűz jellemzése röviden: Alapos, megbízható, nagyon precíz és takarékos is. Nem kedveli maga körül a káoszt vagy a kiszámíthatatlanságot, előrelátó és nagyon rendszerető. Kifejezetten szorgalmas, fejlett intellektuális képességekkel bír és művelt. 161 cm magasra nőttem és méréseim alapján 54 kg. Hajam színe Barna, gyönyörű szemeimnek színe pedig Barna.

Olyanok, mint Edit

Őket már láttad?

Kedves Társkereső!

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső közösségben! A legdinamikusabban fejlődő társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Páratlan társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Páratlan társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!