Barbi társkereső, 41 éves

Adataim

  • Csillagjegy: Halak
  • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
  • Szexuális irányultság: Heteroszexuális

Kérdéseim és válaszaim

Nincsenek függőségeim. Nem járok sűrűn fodrászhoz. Hiszek a szerelemben első látásra. Nem félek, hogy hibákat követek el. Megeszem a csípős ételeket. Szoktam álmodni. Szeretem ha masszíroznak. Szerintem vonzó az intelligencia. Szeretek ajándékot adni. Szeretek kettesben beszélgetni. Szoktam nézni horrorfilmeket. Nem szoktam moziba járni. Szeretek mezítláb járkálni. Hangos vagyok az ágyban. Nem szoktam kipróbálni ismeretlen ételeket. Nem szoktam ágyban enni. Szeretem a hullámvasutat. Be szoktam tartani az ígéreteim. Nem beszélek idegen nyelveket. Ezermester vagyok. Van olyan, amit még nem próbáltam a szexben.

A Páratlan társkereső, ahol megtalálod a párod!

Felkeltette az érdeklődésed Barbi? Regisztrálj ingyen és írj neki még ma! Ismerkedj kötetlenül, nézz szét a többi társkereső között, és találd meg életed igazi nagy szerelmét! A Páratlan társkereső az első olyan hazai társkereső, melyet kényelmesen használhatsz a legtöbb mobil készülékről, nem csupán a telefonodról.

Ingyenes regisztráció

Akadnak függőségeid?

Igen Nem

Sűrűn jársz fodrászhoz?

Igen Nem

Hiszel a szerelemben első látásra?

Igen Nem

Félsz, hogy hibákat követsz el?

Igen Nem

Megeszed a csípős ételeket?

Igen Nem

Magamról

Elsődleges nagy fotóm nagyítva is megnézhető bejelentkezve a társkereső oldalra. 1 db fényképet töltöttem fel a profilomba, belépés után jó minőségben, kinagyítva is megnézhetőek a képeim. Én egy Nő társkereső vagyok, aki 41 éves és jelenleg Győr a lakhelyem. Magyarország egyik városa Győr ahol én is élem életem. A társkereső oldal böngészés aloldalán is megtalálható vagyok, én is itt keresem a párom. Egyedülálló vagyok, keresem a társam egy Férfi személyében ezen a társkereső oldalon. Magyar az anyanyelvem. Halak csillagjegy szülötte vagyok. Halak csillagjegy jellemzése: Szerény, érzékeny, kifinomult, jószívű személyiség. Fantáziája gazdag, alkalmazkodó és befolyásolható. Ösztönös, érzelmi beállítottságú.

Őket már láttad?

A Páratlan társkereső használatához kérjük engedélyezd a Cookie-kat a böngésződben!